FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
e vala svakakvih sam postova procitao,ali ovaj je najjaci od ovoga mališana...dobar je sine sintelan al ga nevalja puno!! nego raja nisam bio na tekmi a po prici kazu Šeha bio najbolji gostujici igrac!? kako god opet "mali" Zeljo uzo Veleza hahahahhahahaha pa ne mogu da vjerujem sta lik napisa,,ma sintelan...
...nisu mogli da te ugase!!!
The_Target je napisao/la:Kako Vas vise nije stid, pisete komentare, ko je bio bolji, ko je dobio kartone, ko je provocirao, ko je ukrao bubanj, ko je gori, ko je kriv, a niko se ne pita sta je sa jos jednim mladicem, navijacem...sram Vas i stid bilo i TM i RA.
jarane nemogu kad ima nekih koji pisu stvari koje nemaju veze sa mozgom
VRATITE SE STARIM STAZAMA SLAVE, IGRAJTE SRCEM ZA SVETE BOJE PLAVE=TM87=
- The_Target
- Kontakt:
"Nikada ne raspravljaj s budalom, jer ljudi nece uvidjeti razliku"
To vrijedi i za jedne i za druge, a sad ...vratimo se temi FK Željezničar!
To vrijedi i za jedne i za druge, a sad ...vratimo se temi FK Željezničar!
Rođeni brato
-
- Kontakt:
CUJ 3000 SLJEDBENIKA RADE PAPRICE U SIROKOM,PA KAKO TE NIJE STID LAGAT NIJE VAS BILO NI 500 A BORILI SE ZA PRVAKA .USPUT PECARA PRIMA 5000 PA GDJE STADOSTE TOLIKI.MA UOSTALOM KO VAS HEBE KOMPLEKSASI,ZIVITE I DALJE U LAZI DA JE OSIM NAJVECI, COVJEK KOJI NA VRHUNCU KARIJERE TRENIRO POZNTI KLUB IZ JAPANSKE LIGE. P.S.MALI UVJEK OSTAJU MALI
-
- Kontakt:
dje si momcilo jel ti to narastao pa te zovu momciloMOMCILOVUKOJE je napisao/la:CUJ 3000 SLJEDBENIKA RADE PAPRICE U SIROKOM,PA KAKO TE NIJE STID LAGAT NIJE VAS BILO NI 500 A BORILI SE ZA PRVAKA .USPUT PECARA PRIMA 5000 PA GDJE STADOSTE TOLIKI.MA UOSTALOM KO VAS HEBE KOMPLEKSASI,ZIVITE I DALJE U LAZI DA JE OSIM NAJVECI, COVJEK KOJI NA VRHUNCU KARIJERE TRENIRO POZNTI KLUB IZ JAPANSKE LIGE. P.S.MALI UVJEK OSTAJU MALI

e slusaj vako da ti ja nesto kazem pitaj ljude iz drugih drzava kolko ih je culo za velez kolko za zeljoMOMCILOVUKOJE je napisao/la:CUJ 3000 SLJEDBENIKA RADE PAPRICE U SIROKOM,PA KAKO TE NIJE STID LAGAT NIJE VAS BILO NI 500 A BORILI SE ZA PRVAKA .USPUT PECARA PRIMA 5000 PA GDJE STADOSTE TOLIKI.MA UOSTALOM KO VAS HEBE KOMPLEKSASI,ZIVITE I DALJE U LAZI DA JE OSIM NAJVECI, COVJEK KOJI NA VRHUNCU KARIJERE TRENIRO POZNTI KLUB IZ JAPANSKE LIGE. P.S.MALI UVJEK OSTAJU MALI

E radi ovakvih mrmota mi je drago kad naklofamo levate i onda nek pisu po netu kako su oni jadni i kako ima cjeli svjet zavjeru protiv njih, nikad nisam vidio dvolicnih ljudi od velezovih navijaca.U svakom slucaju dobili ste po usima i pravac Mostar!MOMCILOVUKOJE je napisao/la:CUJ 3000 SLJEDBENIKA RADE PAPRICE U SIROKOM,PA KAKO TE NIJE STID LAGAT NIJE VAS BILO NI 500 A BORILI SE ZA PRVAKA .USPUT PECARA PRIMA 5000 PA GDJE STADOSTE TOLIKI.MA UOSTALOM KO VAS HEBE KOMPLEKSASI,ZIVITE I DALJE U LAZI DA JE OSIM NAJVECI, COVJEK KOJI NA VRHUNCU KARIJERE TRENIRO POZNTI KLUB IZ JAPANSKE LIGE. P.S.MALI UVJEK OSTAJU MALI
Aj ba skini se sa sintelana,predji na nesto drugo!! ti momak ocito nemas pojma o cemu pricas,daaj ono .......u skokovima ne znas o cemu pricas,meni se fakat neda tebi objasnjavat istorija Zeljeznicara i Osimova velicina i uspjesi,nego aj ti ponovi tablicu mnozenja pa kad porstes mozda ti i objasnim nesto o Zelji i Osimu,cisto osnove da znas da se ne brukas,moze neko pomislit da si glup,a ja vjerujem da nisi,nego samo malo mlad i zelen!!!!MOMCILOVUKOJE je napisao/la:CUJ 3000 SLJEDBENIKA RADE PAPRICE U SIROKOM,PA KAKO TE NIJE STID LAGAT NIJE VAS BILO NI 500 A BORILI SE ZA PRVAKA .USPUT PECARA PRIMA 5000 PA GDJE STADOSTE TOLIKI.MA UOSTALOM KO VAS HEBE KOMPLEKSASI,ZIVITE I DALJE U LAZI DA JE OSIM NAJVECI, COVJEK KOJI NA VRHUNCU KARIJERE TRENIRO POZNTI KLUB IZ JAPANSKE LIGE. P.S.MALI UVJEK OSTAJU MALI
...nisu mogli da te ugase!!!
Prvo ovaj MOMCILO nije korektan i ne treba ovako da piše kao što pišu mnogi manijaci na forumu. Gori ste 10 puta, ali to ne opravdava MOMCILA.
Usput. Mi se uvijek krećemo u svim pravcima.
Usput. Mi se uvijek krećemo u svim pravcima.
e raja eo prijedlog da se ne bi svadjali
TM JE NAJBOLJI NA SVIJETU 

- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jestel ono sudiji dali litar votke da popije prije utakmice pa nako sudio hehehehhehehehehe 6 zutih i 3 crvena hehheheheehheheheh ovo me sve vise podsjeca na tekme u brazilu
-
- Kontakt:
hajmo svi u jedan glas a vi red army posebno a mi cemo pjevat uz BUBANJ do zore 

e zbog ovakvih ljudi (ako si ti covjek ikako) mi se zgadi i sportsport i svi forumi i internet i racunar i sve nek ide u pmMOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.

JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
slažem se što se tiče MOMCILOVUKOJE, ali svi osuđujete one tuđe nikada svoje i nikada nema samokritičnosti.Emir_tm87 je napisao/la:e zbog ovakvih ljudi (ako si ti covjek ikako) mi se zgadi i sportsport i svi forumi i internet i racunar i sve nek ide u pmMOMCILOVUKOJE je napisao/la:radujte se zeljeznicari imate i zasto, veliki je uspjeh kad mali klub sa jos manjim navijacima pobjedi instituciju kao sto je VELEZ.evo i neki razloga zasto ste mali u svakom pogledu¨¨ hebes klub kojem su glavne legende ivica osim(najveci uspjeh trener nekog japanskog kluba), mesa bazdarevic(grenobl jak je to klub ).mozda i najveca legenda je rade paprica.kad god upalis tv neko od ovi tzv legendi nesto prica,pa kome vise suplju sve hibridne legende.zalosno sa cime se ponosite.a navijaci e to je posebna prica uvjek nesto ko mi ovo mi ono.a nikad na gostovanju vas nema vise od 200.kad napravite gostovanje kao rodjeni na grbavici prije nekoliko sezona onda cete moc da se svrstate u malo ozbiljniju navijacku grupu.pika i kosevo samo se pojavite ako ste u stanju.sve u svemu mali vrlo mali klub tako reci provincijski.i jos jednom da cestitam na velikom uspjehu nije sala kad david dobije golijata.
napisao sam na vasoj temi sta mislim o tim "navijacima" sa sjevera...
Maloprije dođoh. Znate gostovati ce zeljo i u Hercegovini, a i mi imamo semafore. Iskreno nisam ni ocekivao neku toplu dobrodoslicu jer su takva gostovanja uglavnom nezanimljiva, i prijateljstva među grupama unistavaju tifo scenu. Kad nestane rivlastva među gurpama nestat ce i nas. Jesmo li ultra' navijaci ili uglađeni europljani koji zajedno gledaju utakmicu i slikaju se skupa prije utakmice? Ali vi, vi niste nista, bez ikakva mentaliteta. Vidim kod ultrasa ste bili na obuci dobro ste neke poteze naucili
Eto sad onda, bubnjajte samo bubnjajte ali nikad necete nauciti zadavat ko mi.

-
- Kontakt:
i ovaj prvu pa zeljinu temuRMH je napisao/la:Maloprije dođoh. Znate gostovati ce zeljo i u Hercegovini, a i mi imamo semafore. Iskreno nisam ni ocekivao neku toplu dobrodoslicu jer su takva gostovanja uglavnom nezanimljiva, i prijateljstva među grupama unistavaju tifo scenu. Kad nestane rivlastva među gurpama nestat ce i nas. Jesmo li ultra' navijaci ili uglađeni europljani koji zajedno gledaju utakmicu i slikaju se skupa prije utakmice? Ali vi, vi niste nista, bez ikakva mentaliteta. Vidim kod ultrasa ste bili na obuci dobro ste neke poteze nauciliEto sad onda, bubnjajte samo bubnjajte ali nikad necete nauciti zadavat ko mi.

Koga ce kazniti konju jedan........idite u Siroki pa dole navijajte mamalaze jedan maloumni.make je napisao/la:sta laprdas klocu jedan.....derby county je napisao/la:Moj prijatelju,Analic je napisao/la:Pogledajte moje komentare od ranije. U dosta navrata sam branio Želju i to mi je najdraži tim u BIH. Ako uzmemo da za Velež navijam.
Ali u ove zadnje dvije utakmice Željezničar kao i njegovi navijači moraju da se stide i srame kakvu su bruku navukli na svoj klub. Ja da sam navijač Želje plakao bih od žalosti.
Željo je u ove dvije utakmice uvelike doprinio uništavanju BH fudbala i tjeranju navijača sa tribine.
Od trenutka od kad smo dobili drugi crveni Željo se je branio do kraja utakmice i prijetio samo iz kontri .Velež je dominirao sa dva igrača manje u terenu. Pa narode moj ovo je sramota.
Još mi danas rođak došao iz Slovačke da pogleda dva velikana BH fudbala i ljepotu od fudbala. Žalim što je momak vidio samo danas veličinu Veleža, a Željo je izostao. Iskreno žalim.
A Sudija Golač... NO COMMENT
Nakon ove danasnje utakmice sam sebi obecao i dao zakletvu - NIKAD VISE NA UTAKMICE PREMIJER LIGE.
Na utakmicu i sudjenje se necu osvrtati,ovo nikad u zivotu nisam vidio, a upamtio sam jako puno - zelio bih samo jedno da podvucem:
JADNI SU TI NAVIJACI -OVO SE ODNOSI NA MANIJAKE SA SJEVERA- KOJI 80 POSTO DRUGOG POLUVREMENA SKANDIRAJU GOLMANU HADZIDJULBICU, BIO SAM TAMO.....NE ZNAM STA RECI....BOJIM SE DA NEKU TEZU RIJEC NE KAZEM.....
Navijacima sa juga svaka cast - to su pravi navijaci - Manijaci, ali molim Vas ogradite se od ovih neznalica sa sjevera, pa to je bruka......skandiranja ustasei tako dalje.
Mom Velezu da Bog da snage da izdrzi sve nepravde koje mu se cine, i da izdrzi.......Ibri jaka podrska, kao i svim momcima od Hadzije do Mrkve. Pokazali ste kako se bori za boje tima.......
pa ako si bio vidio si sta je vas kloc od golmana radio, debil citavo 2. poluvrijeme provocira i sta ocekujes, kako da reaguju ljudi????
a vidjet ces da ce biti kaznjen zbog provociranja publike....
velez mi je do danas bio drag, al od danas![]()
![]()
![]()
Sve sto imate na terenu ne vrijedi ni pisljiva boba....... sram vas i stid bilo,
Stole daj budi malo ozbiljan,Stole iz Bora je napisao/la:Sve je na sjeveru bilo u redu sto se navijaca tice dok navijaci Veleza nisu poceli da navijaju "j.bemo vam mater u pi.ku" i nedugo zatim "ustaske pi.ke" .. Nakon toga se i atmosfera zagrijala. Nemojte sr.ti da ste prvi poceli biti vrijedjani.
Da ste mogli pojeli bi navijace Veleza. Ja odavno nisam vidio frustriranije navijace od navijaca Zelje, ma hajd shvatam to donekle, jer vam je i igra katastrofalna, pa samim tim iz tog prositice golema frustracija.
No ipak tu frustraciju ne mozete i necete vise lijeciti na Velezu.
Sramotaj e igrati pod ovakvim uvjetima....neka je na cast sudijskoj trojci i onome ko ih je delegirao.
al meni fakat nije jasno sta je to taj sudija toliko danas ostetio velez...drugi crveni karton i onaj za ibrakovica su opravdani...ovaj u hodniku necu komentarisat jer niko pojma nema zbog cega je...a i sam ibrakovic to nije spomenuoadisg je napisao/la:Stole daj budi malo ozbiljan,Stole iz Bora je napisao/la:Sve je na sjeveru bilo u redu sto se navijaca tice dok navijaci Veleza nisu poceli da navijaju "j.bemo vam mater u pi.ku" i nedugo zatim "ustaske pi.ke" .. Nakon toga se i atmosfera zagrijala. Nemojte sr.ti da ste prvi poceli biti vrijedjani.
Da ste mogli pojeli bi navijace Veleza. Ja odavno nisam vidio frustriranije navijace od navijaca Zelje, ma hajd shvatam to donekle, jer vam je i igra katastrofalna, pa samim tim iz tog prositice golema frustracija.
No ipak tu frustraciju ne mozete i necete vise lijeciti na Velezu.
Sramotaj e igrati pod ovakvim uvjetima....neka je na cast sudijskoj trojci i onome ko ih je delegirao.

sta hocete

ali pored svega ovog moram pohvalit vase igrace koji su se od 70 minute borili ko lavovi,trcali, napadali ali nasi jadovi su se nekako odbranili...fakat ova danas igra je bila jadna...