Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Šta?nedim1993 je napisao/la:šta se ovo priča za Usmanova![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Nesto sam nacuo da navodno kupuje dionice onoga brkatog lopova i postaje vecinski vlasnik...Marsal je napisao/la:Šta?nedim1993 je napisao/la:šta se ovo priča za Usmanova![]()
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
jel se ikako može izbrisati ova anketa na vrhu teme?...nepregledna je tema zbog tog...
inače, veliki sam fan arsenala, i ovo što se događa je neobjašnjivo... samo više zalaganja da pružaju, i rezultati bi bili bolji...
inače, veliki sam fan arsenala, i ovo što se događa je neobjašnjivo... samo više zalaganja da pružaju, i rezultati bi bili bolji...
navodno je otkupio dionice od kroenkea, i sad je većinski vlasnik. ne znam. glasine. nadam se da je tačno, nadam seMarsal je napisao/la:Šta?nedim1993 je napisao/la:šta se ovo priča za Usmanova![]()
Vođa zna.
Ja kako sam cuo nije jos kupio ali ce kupiti! Navodno brkatog konja ne interesuje bas tako Arsenal a lijepo se istrosio za svoj novi ranc pa lijepo da nadoknadi te pare! E sada meni to vise lici na medijska nagadjanja kao sto nas povezuju sa 540332 igraca... Jednostavno sve sto je lijepo ostaje samo nagadjanje!nedim1993 je napisao/la:navodno je otkupio dionice od kroenkea, i sad je većinski vlasnik. ne znam. glasine. nadam se da je tačno, nadam seMarsal je napisao/la:Šta?nedim1993 je napisao/la:šta se ovo priča za Usmanova![]()
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ja ne bih volio da Usmanov postane vlasnik. Zato sto ce onda igraci postati samo nacin do titule, a to nije stil Arsenala. Treba naravno uloziti neke pare, ali sad da se bezveze trosi samo zato sto moze(a moze jer je duplo bogatiji od Abramovica) e to vec je sranje.
Celik!3,2,2.
Lukas Podolski, Theo Walcott, Bacary Sagna i Laurent Koscielny nisu sposobni za sutrašnju utakmicu
nek on nama dovede 2-3 igraca svjetske klase, da popune ove rupe i daju motiv ovim nezainteresovanim pacenicima koji samo hodaju i primaju platu, i onda cemo gledat opet pravi arsenal
a radije bi da kroenke izvlači svaki cent iz arsenala, da ga cijedi ko spužvu. vidiš da propadamo sve više i više. kupuje ranč od 80 miliona a arsenal mu mora štedit. pa J*** mu mater seljačku američku. barem će arsenal vodit navijač arsenala, a ne **** kome je stalo do para
Vođa zna.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Cesc Fabregas:
- Bilo bi jako lijepo kada bi se susreli s Arsenalom u osmini-finala Lige prvaka. To bi bio jako poseban dan za mene.
- Bilo bi jako lijepo kada bi se susreli s Arsenalom u osmini-finala Lige prvaka. To bi bio jako poseban dan za mene.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
kad im opet ljudi iz platinijeve mafijaške organizacije budu pomagali da prođu dalje, jelM4kaveli je napisao/la:Cesc Fabregas:
- Marsal
- Kontakt:
Nije.AllGunsBlazing je napisao/la:Usmanov je navijac Uniteda ipak.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Prvo, Nedim je u pravu! Ne bih volio da Usmanov napravi od Arsenala novi Sity i Chelsea ali sta radi ono cudoviste je jos gore!AllGunsBlazing je napisao/la:Usmanov je navijac Uniteda ipak.
Drugo, odakle ti ta glupost da je Usmanov navijac Uniteda? On kao drugi najbogatiji covjek PL bi kupio United da je njihov navijac a ne se bakcao sa ovim brkatim majmunom!
Gunner4 je napisao/la:Prvo, Nedim je u pravu! Ne bih volio da Usmanov napravi od Arsenala novi Sity i Chelsea ali sta radi ono cudoviste je jos gore!AllGunsBlazing je napisao/la:Usmanov je navijac Uniteda ipak.
Drugo, odakle ti ta glupost da je Usmanov navijac Uniteda? On kao drugi najbogatiji covjek PL bi kupio United da je njihov navijac a ne se bakcao sa ovim brkatim majmunom!
****..Arsenal nemore bit ko Shity il ona plastika od Chelsea..tolko se forsiraju mladi da bi Wenger mozda doveo Cavanija il malo jaceg napadaca al opet bi naso one poluraspade i mlade talente...
Ja fakat ne kontam pojedine ljude,eto Chelsi i City su plastika jer trose milione al s druge strane Real to nije,ipak je to kraljevski klub,njima se eto moze 
Upravu si.
Samo je razlika sto klubovi poput Citya, PSG-a i Anzhija ''preko noci'' postaju top klubovi.
Jednostavno nije fer prema ostalima da se za 2-3 sezone potrosi 500 miliona eura.
Pojedinima ( Wengeru ) za to treba citava fudbalska karijera.
Samo je razlika sto klubovi poput Citya, PSG-a i Anzhija ''preko noci'' postaju top klubovi.
Jednostavno nije fer prema ostalima da se za 2-3 sezone potrosi 500 miliona eura.
Pojedinima ( Wengeru ) za to treba citava fudbalska karijera.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Podržavam preuzimanje kluba od strane Usmanova,jer mislim nećemo mi trošit nešto enormno,ali bili sasvim pristojan konkurent sa 2-3 igrača svjetske klase,i bolje ugovore trenutnim igračima da nam ne odlaze svake sezone,napravio bi se opet dominantan Arsnal..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Mislim da Vermaelen sa onakvom formom nema sta traziti u Celiku a kamo li u Arsenalu.
Definitivno najlosija karika tima.
Koliko samo kikseva sa njegove strane ..
Definitivno najlosija karika tima.
Koliko samo kikseva sa njegove strane ..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.