Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ali kakav lakat uvali Forrenu. Za ono se zna dobit i crveni.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- EdenHazard
- Kontakt:
Tipicni BOsnjo cim pocnes da gubis, udaraj koga god stignes oko sebeCartman je napisao/la:Ali kakav lakat uvali Forrenu. Za ono se zna dobit i crveni.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Koja glupost, nije ni bilo namjere... to se desilo pri skoku, a niti je vidio da je igrač iza njega.EdenHazard je napisao/la:Tipicni BOsnjo cim pocnes da gubis, udaraj koga god stignes oko sebeCartman je napisao/la:Ali kakav lakat uvali Forrenu. Za ono se zna dobit i crveni.
Nije bilo namjere, ali onako dizat laktove...
EDIT: Ucestvovao u dobroj akciji sad, ali promasi zicer.
EDIT: Ucestvovao u dobroj akciji sad, ali promasi zicer.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Idu dalje iako su izgubili, spasili su ih rumuni remijem u Kopenhagenu
Vedo dosta los, tragicar utakmice takoreci...
Vedo dosta los, tragicar utakmice takoreci...
Sve je to u žaru borbe moj Cartmane. Koliko puta nam se desilo na terminu ovakva situacija...
Sramota za Stuttgart da im u 2 tekme Molde uzme svih 6 bodova. Harnik još svjež u 30.-oj minuti ušao i imao 5 stopostotnih prilika ali nijednu da ošuta kako treba, ali eto uz dozu sreće prođoše u narednu fazu.

Sramota za Stuttgart da im u 2 tekme Molde uzme svih 6 bodova. Harnik još svjež u 30.-oj minuti ušao i imao 5 stopostotnih prilika ali nijednu da ošuta kako treba, ali eto uz dozu sreće prođoše u narednu fazu.
Na ovo sam se baš slatko nasmijao, čuj tragičar hahahahcalcio je napisao/la: Vedo dosta los, tragicar utakmice takoreci...
Ibizevic je napisao/la:Sve je to u žaru borbe moj Cartmane. Koliko puta nam se desilo na terminu ovakva situacija...
Na ovo sam se baš slatko nasmijao, čuj tragičar hahahahcalcio je napisao/la: Vedo dosta los, tragicar utakmice takoreci...
harnik uzasan , flop of the match sigurno
ibisevic los fulao zicera , sve u svemu ekipa im je kanta
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Smij se, ko ti brani. Dobro je to za zdravljeIbizevic je napisao/la:Sve je to u žaru borbe moj Cartmane. Koliko puta nam se desilo na terminu ovakva situaciju...
Upropastio je dosta prilika, na to sam mislio. Da su ispali on bi bio jedan od krivaca. Doduse nisam gledao prvo poluvrijeme.
Hajde da analiziramo utakmicu. Za primljeni pogodak je kriv Sakai da se razumijemo. Švabe su konstantno napadale, a sve se svodilo na to da Harnik realizuje to. Ibišević mu asistirao za 100% priliku, zatim drugu mu priliku opet isti taj Ibišević pravi, no Harnik je oba puta promašio. Zatim mu je Hajnal jednom stvorio priliku, pa poslije kornera... sve je to Harnik promašio ali ipak Ibišević je tragičar jer je imao samo jednu 100% priliku i to kada nije loptu iz trke zahvatio sasvim dobro lijevom nogom. I druga prilika što mu se možda može pridodati jeste ta kada mu Hajnal oteo čist pogodak s noge. Da, Ibišević je tragičar.calcio je napisao/la:Smij se, ko ti brani. Dobro je to za zdravljeIbizevic je napisao/la:Sve je to u žaru borbe moj Cartmane. Koliko puta nam se desilo na terminu ovakva situaciju...
Na ovo sam se baš slatko nasmijao, čuj tragičar hahahahcalcio je napisao/la: Vedo dosta los, tragicar utakmice takoreci...![]()
Upropastio je dosta prilika, na to sam mislio. Da su ispali on bi bio jedan od krivaca. Doduse nisam gledao prvo poluvrijeme.
@calcio, ne lupaj bezveze.
sramota je da se klasični napadač, praktički sidraš u ekipi mora vraćat na 30-40 metara od svog gola ne bi li ukrao loptu ili povukao kontru. ibišević se tim poslom koji nije njegov dosta umorio. i ne vidim šta je on to upropastio, jednu priliku samo. ima i druga situacija (kad se spetljao sa hajnalom), al tu nije direktan krivac. ali kad se uzme u obzir šta su drugi promašivali, to je ništa.
druga stvar... osim toga što se vraća, on i namješta prilike, umjesto da je obrnuto. dvaput izbacuje harnika (jednom pasom, drugi put propuštanjem lopte) i ovaj oba puta loše reaguje. jednom dobro ostavlja loptu holzhauseru, koji očajno šutira. ovaj harnik je bio smijurija danas. vidjela se ogromna želja za igrom i postizanjem gola, ali jednostavno mu ništa nije išlo i izgledao je žalosno. kad treba asistirat - on šutira, kad treba šutirat - on dribla.
da rezimiram, ibišević je bio solidan. da je dao gol, naravno, svi bi onda pričali kako je bio odličan. čim se izgubi utakmica i na jutjubu vidi promašaj, odma je bio loš. smiješno.
sva sreća, spasila ih je steaua i idu dalje.
EDIT: sve je prije mene napisao kolega evo.
sramota je da se klasični napadač, praktički sidraš u ekipi mora vraćat na 30-40 metara od svog gola ne bi li ukrao loptu ili povukao kontru. ibišević se tim poslom koji nije njegov dosta umorio. i ne vidim šta je on to upropastio, jednu priliku samo. ima i druga situacija (kad se spetljao sa hajnalom), al tu nije direktan krivac. ali kad se uzme u obzir šta su drugi promašivali, to je ništa.
druga stvar... osim toga što se vraća, on i namješta prilike, umjesto da je obrnuto. dvaput izbacuje harnika (jednom pasom, drugi put propuštanjem lopte) i ovaj oba puta loše reaguje. jednom dobro ostavlja loptu holzhauseru, koji očajno šutira. ovaj harnik je bio smijurija danas. vidjela se ogromna želja za igrom i postizanjem gola, ali jednostavno mu ništa nije išlo i izgledao je žalosno. kad treba asistirat - on šutira, kad treba šutirat - on dribla.
da rezimiram, ibišević je bio solidan. da je dao gol, naravno, svi bi onda pričali kako je bio odličan. čim se izgubi utakmica i na jutjubu vidi promašaj, odma je bio loš. smiješno.
sva sreća, spasila ih je steaua i idu dalje.
EDIT: sve je prije mene napisao kolega evo.
Zadnja izmjena: azTer, dana/u 06 dec 2012, 21:14, ukupno mijenjano 1 put.
Kad je izvlacenje ?
Problem je sto on posle 5 šansi dadne jedan il nijedan go..Da bi bio rasni strijelac mora iz ničega stvoriti nešto,nemoguće je da ga na 3m iznenadi lopta i prođe pored njega,a treba samo da je utjera u go i čeka tu loptu..Dobar potez mu je bio kad je propustio onu loptu za Harnika..
Njegov kvalitet je što je kao osica,konstantno trči,dosadan je,vrlo dinamičan na terenu i učestvuje u svakoj akciji,međutim ako mu ne naštimaš teško će ga zabit..
Njegov kvalitet je što je kao osica,konstantno trči,dosadan je,vrlo dinamičan na terenu i učestvuje u svakoj akciji,međutim ako mu ne naštimaš teško će ga zabit..
- EdenHazard
- Kontakt:
Inter i Napoli u borbi za Ibiševića
Iz Italije stižu vijesti da su milanski Inter i Napoli zainteresovani za našeg reprezentativca Vedada Ibiševića.
Popularni Vedo je svojevremeno, 2009. godine bio na radaru Juventusa, a prema najnovijim natpisima u medijima, pored Intera i Napoli je u igri za dovođenje napadača Stuttgarta.
Ibišević bi bio zamjena za Milita u Interu, odnosno kao druga opcija iza Cavanija u Napoliju, a Italijani prenose da Švabe neće pustiti Ibiševića za manje od 10 miliona eura, dok bi se prvi kontakti mogli ostvariti uskoro.
Iz Italije stižu vijesti da su milanski Inter i Napoli zainteresovani za našeg reprezentativca Vedada Ibiševića.
Popularni Vedo je svojevremeno, 2009. godine bio na radaru Juventusa, a prema najnovijim natpisima u medijima, pored Intera i Napoli je u igri za dovođenje napadača Stuttgarta.
Ibišević bi bio zamjena za Milita u Interu, odnosno kao druga opcija iza Cavanija u Napoliju, a Italijani prenose da Švabe neće pustiti Ibiševića za manje od 10 miliona eura, dok bi se prvi kontakti mogli ostvariti uskoro.
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Nisam znala da Vedo ima svoj humanitarni fond,salje novac onima kojima je pomoc najpotrebnija.
I to radi stalno preko emisije ispuni mi zelju. Sasvim slucajno sam naletila na jedan klip gdje je novcem koji on salje pomognuta jedna porodica.
Vedade, hvala ti u ime onih kojima pomazes. Koja si ti ljudska gromada...
I to radi stalno preko emisije ispuni mi zelju. Sasvim slucajno sam naletila na jedan klip gdje je novcem koji on salje pomognuta jedna porodica.
Vedade, hvala ti u ime onih kojima pomazes. Koja si ti ljudska gromada...
VEDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
gooooool,svaka cast! kakva golcina Zmaja!
Ne sam Vedade 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Pa Vedade Vedade, šta to radiš 
Ibizevic je napisao/la:Pa Vedade Vedade, šta to radiš
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Znao sam 
Trenutno korisnika/ca: 231983, Drum, Edincapitano, EdinjoBos, EnesSS, iliyaa8, kolezeljovac, leo1946, Mocvara1991, MostarNeretva, Proximic, Scholl, signalidunapark, skoJaa, Zeka i 167 gostiju.