Inače, ja sam odigrao under Alba - Unicaja i večeras mi ostaju 2 para.
Miami - New York 1 i Bosh over 19.5. Interesantno je da 2 igrača koja non-stop mašam konstantno igram. Haman da razbijem urok. Riječ je o Boshu i Aldridgeu.
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bravo majstore dugo sam na forumu i vidim da si korektan lik. Prije nekih 10-ak dana kada sam dobio onu dojavu brazilce, čobaneCitizen-X je napisao/la:posaljete li vi bar petaka nekom ko vam uradi dobitak?
barem na kaficu bilo bi to u redu nekad uradit.
Pa vala si bezobrazan pravooo trebo si fino ljude nazvati na telefon ha yastomaklija je napisao/la:Bravo majstore dugo sam na forumu i vidim da si korektan lik. Prije nekih 10-ak dana kada sam dobio onu dojavu brazilce, čobaneCitizen-X je napisao/la:posaljete li vi bar petaka nekom ko vam uradi dobitak?
barem na kaficu bilo bi to u redu nekad uradit.Elem, ajde da podijelim sa ljudima nisam kokošar sad tu nešto da prodajem. Čovječe u idućih 24 sata dobio sam cca 30 i kusur poruka. Ne mogu griješiti duše bilo ih je par koji su se zahvalili i sl. Bilo je par likova koji su me čak i napali. Ono, kako ih nisam obavijestio na vrijeme??? Preko PP i sl.
Koji si ti?? Jel se znamo?? Bilo je i onih kao u fazonu SAMO SI TOLIKO ULOŽIO, JAJARO?? Ne kaže se džaba da je najveće smeće upravo na balkanu :ugeek: Nešto kontam iduču namještaljku, a dobio sam je baš danas(Twente-Helsingborg) samo ću postaviti tiket i to je to. Našim ljudima daj prst, oće k....

Ma ne prebacujem -zezam se. Šteta što zna čitati.Warrick je napisao/la:Pa vala si bezobrazan pravooo trebo si fino ljude nazvati na telefon ha yastomaklija je napisao/la:Bravo majstore dugo sam na forumu i vidim da si korektan lik. Prije nekih 10-ak dana kada sam dobio onu dojavu brazilce, čobaneCitizen-X je napisao/la:posaljete li vi bar petaka nekom ko vam uradi dobitak?
barem na kaficu bilo bi to u redu nekad uradit.Elem, ajde da podijelim sa ljudima nisam kokošar sad tu nešto da prodajem. Čovječe u idućih 24 sata dobio sam cca 30 i kusur poruka. Ne mogu griješiti duše bilo ih je par koji su se zahvalili i sl. Bilo je par likova koji su me čak i napali. Ono, kako ih nisam obavijestio na vrijeme??? Preko PP i sl.
Koji si ti?? Jel se znamo?? Bilo je i onih kao u fazonu SAMO SI TOLIKO ULOŽIO, JAJARO?? Ne kaže se džaba da je najveće smeće upravo na balkanu :ugeek: Nešto kontam iduču namještaljku, a dobio sam je baš danas(Twente-Helsingborg) samo ću postaviti tiket i to je to. Našim ljudima daj prst, oće k....
![]()
![]()
Cccc e majko draga svasta,ne mogu da vjerujem,evo ovaj vamo prebacuje nesta za ovu odbojku,onaj trazi cente nekakve da mu se posude,i vazda je neko drugi kriv ccccc boze sacuvaj.
Ja sam prepisao onda onaj argentinski prelaz od tebe i nije bitno koliko sam uplatio,nije proslo **** ga sta sam sad trebo prozivat te nesta vako nako,nidje vezze ba,sto puta sam prepisao neki par i pao na njemu,idemo dalje,kladionica nije jedna trka na sto metara nego maraton!
Ja sam igro na jednom na Cedevitu, Cantu i Partizan. Zajebala me Cedevita..GGManUtd je napisao/la:Hahahhahahahha pa na ovom ku*cu od kladionice sve moguce, ev i partizan povede![]()
62-84amarosim je napisao/la:Cedevita-Olymp 2 1,45 s.p.
Iako mi je ovaj par vrlo sumnjiv,ici cu ipak na pobjedu gostiju jer trenutno igraju odlicno,razvalili su Zalgiris u Kaunasu,Cedevita ko nesto pokusava sa ofanzivnom kosrkom ali mislim da ih danas bas treba usrat ko nikad da pobijede.........
Partizan-Barca zbroj poena 1.pol 75,5 1 premier
Granica u sportplusu je 70,5 a u bliveu 71,5...pa sad ne znam zbog cega je ovolika u premieru ali mislim da je prevelika,Barca ako ista moze odigrati izvrsnu obranu+bez Lorbeka su,a Partizan i nije nesto napadacki zadnjih par utakmica.......
7:1pintol_TM87 je napisao/la:Val pusteria vs Ponteba (vise od 5 golova) @1.5
Citizen-X je napisao/la:partizan barselona - 1H 7.5+ - 1.85 KV
strah me rec da je ovo poklon.
al da valja - valja... na ovo bi treba kvota 1.3 bitdakle 70-80%/20% da se promasi.
za hrabrije bih predlozio i 1 - koji je meni ovako odokativno 30-40% moguc - 3.8 KV
barsa nije dobila partizan u beogradu zadnjih nekoliko tekmi
gudlakiram
Bravo Amare svaka cast .....amarosim je napisao/la:62-84amarosim je napisao/la:Cedevita-Olymp 2 1,45 s.p.
Iako mi je ovaj par vrlo sumnjiv,ici cu ipak na pobjedu gostiju jer trenutno igraju odlicno,razvalili su Zalgiris u Kaunasu,Cedevita ko nesto pokusava sa ofanzivnom kosrkom ali mislim da ih danas bas treba usrat ko nikad da pobijede.........
Granica u sportplusu je 70,5 a u bliveu 71,5...pa sad ne znam zbog cega je ovolika u premieru ali mislim da je prevelika,Barca ako ista moze odigrati izvrsnu obranu+bez Lorbeka su,a Partizan i nije nesto napadacki zadnjih par utakmica.......
30-25
76:70 ha japintol_TM87 je napisao/la:Kantu vs Real (manje od 153,5) @1.75
Wright na pocetku 2. cetvrtine imao 11 poena, i do kraja vise ni jedan_karabaja_ je napisao/la:Bracey Wright, over 14.5, kv 1.85
Ja sam gledao protiv Krke kada je igrao (mada se ne moze ni poredit Krka i Olympiakos) ubacuje sa velikom lakocom i dosta suta. Zadnje dvije utakmice je isao preko 20, veceras ce mozda odigrati i slabije jer ipak je Olympiakos na drugoj strani, ali ne bi to trebalo ic ispod 15.
Partizan-Barcelona(-6,5) H1 1,85
Partizan je u Barceloni izgubio samo 3 razlike, a kuci su uvijek bili dobri protiv Barcelone, i kao sto neko vec napisa posto su u super ponudi, tip 2 i nije toliko siguran jer i kladionice znaju sta rade. Mislio sam se izmedju 1 i ovog, ali s obzirom na formu ekipa izglednije je pokusat hendikep.
svaka cast care,bas stalno pratim sta ti analiziras i postavljas sto se tice kosarke ,u 80-90 % slucajeva pogadjas ,steta danas mi se nije nesh igralo (mrsko mi do klad bilo otic)da ispratim i ovo al bice prilikeamarosim je napisao/la:62-84amarosim je napisao/la:Cedevita-Olymp 2 1,45 s.p.
30-25
Carroll lagano 24.Vex je napisao/la:Jaycee Carroll Broj poena igrača 12.5 tip: više
Real odmara Rudy-a tako da Carroll ce da puni talijane koji su u losoj formi

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.