Takvi imaju ego do neba,bolji i pametniji od cijeloga svijeta a naravno i nikoga se ne boje,ko onaj mali horoz džudžo.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Ih,kad bi tip tako razmišljao davno bi se pod voz bacio
.
Takvi imaju ego do neba,bolji i pametniji od cijeloga svijeta a naravno i nikoga se ne boje,ko onaj mali horoz džudžo.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Za Real je najbolje izbjeci Bayern iz poznatih razloga, mislim da bi mogli dobiti Juventus ili Man Utd s kojim ne bi trebali imati problema.iDon je napisao/la:Moguci protivnici u nastavku LP.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Za Real je najbolje da dobije Bayern jer ako njih prođemo osvajamo LP.Barem se to desilo zadnja 2 puta kad smo ih izbacili.Preko Baye se mora ako je cilj osvajanje LP ranije ili kasnije zar je bitno 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Zašto bismo bili nervozni u izvlačenju kada znamo da smo jači od svih tih kvaziekipa. PSG? Nula. Schalke? Nula. United? Nula. Juventus? Nula. Bayern? Nula.
Dajte nam Barcu u 1/4 ili 1/2 ili čak u finalu, da se poigramo sa njima.
Pa vi finale i trofeja Lige prvaka nećete vidjeti u narednih 100 godina.
Moze sve samo Bayern ne. Moze i Bayern ali cemo ih tesko proci. Najidealniji Schalke, mada i to je svabo 
OT: Pozeljno bi bilo da se ovaj troll i neuspjesni imitator Paje odstrani bar 7 dana jer unistava svaku normalnu diskusiju.
OT: Pozeljno bi bilo da se ovaj troll i neuspjesni imitator Paje odstrani bar 7 dana jer unistava svaku normalnu diskusiju.
Los árbitros, el calendario, los presidentes, los jugadores rivales, la afición rival, los entrenadores rivales, sus jugadores, Toril, los canteranos, la Unicef, Zidane, Valdano, la directiva, los españoles, los argentinos, los periodistas, los doctores..
Jedna od tih nula vas ubijaFKKC1932 je napisao/la:Zašto bismo bili nervozni u izvlačenju kada znamo da smo jači od svih tih kvaziekipa. PSG? Nula. Schalke? Nula. United? Nula. Juventus? Nula. Bayern? Nula.
Ne sjecam se dobro ali mislim da se ni ove godine niste naigrali sa njima

Nebih volio odmah Real jer valja se sa kumom " za vratove " 
Thomas Müller - Fußballgott
Sto ne znaci da ove sezone nismo zeljni krvi i zestoke osvete. Mjesec dana nisam sebi mogao doci nakon tog poraza, mora se to naplatiti.Bilall je napisao/la: Ne sjecam se dobro ali mislim da se ni ove godine niste naigrali sa njima![]()
![]()
Odmah Bayern, nego sta.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Samo dajD10S je napisao/la:Sto ne znaci da ove sezone nismo zeljni krvi i zestoke osvete. Mjesec dana nisam sebi mogao doci nakon tog poraza, mora se to naplatiti.Bilall je napisao/la: Ne sjecam se dobro ali mislim da se ni ove godine niste naigrali sa njima![]()
![]()
Odmah Bayern, nego sta.
Treba svake godine obnavljati gradivo
Real ce podici formu na proljece a do tad mozda navrate arapi iz ParizaiDon je napisao/la:Moze sve samo Bayern ne. Moze i Bayern ali cemo ih tesko proci. Najidealniji Schalke, mada i to je svabo
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema sta, posteno.Bilall je napisao/la:Samo daj
Treba svake godine obnavljati gradivo
Uglavnom, sto se prije sastanemo to bolje i za jedne i za druge, da se jasno vidi na cemu smo. A i bolnije je ispasti od Bayerna u polufinalu nego u osmini.
Dvije za redom ste prosli, sad je vrijeme na nas.
Samo da ne ureknemo ovo
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Yebene su te utakmice pretezno uvijek bile i neizvijesne do kraja.
Ovi mladji momci ne znaju pa zato im ne treba ni zamjerati
Ja mislim da steta bilo da jedan ispadne vec u osmini... Pogotovo ove generacije oba tima zasluzuju da idu dalje
Ovi mladji momci ne znaju pa zato im ne treba ni zamjerati
Ja mislim da steta bilo da jedan ispadne vec u osmini... Pogotovo ove generacije oba tima zasluzuju da idu dalje
Manchu ili PSG, mada cemo Porta izvuci.
Bilall je napisao/la:Yebene su te utakmice pretezno uvijek bile i neizvijesne do kraja.
Ovi mladji momci ne znaju pa zato im ne treba ni zamjerati![]()
Uvijek bilo yebeno,upravu si.
Sjecas se one kad je Kahn primio gol od Carlosa sa tridesetak metara?Eh takvom se raspletu nadam.
Al salu na stranu Elber i drustvo su vise puta dolazili Realu glave.
to tek naredne sezone , mozda...L_blancos je napisao/la:Manchu ili PSG, mada cemo Porta izvuci.
Johnny b, how much there is to see
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
just open your eyes and listen to me
straight ahead, a green light turns to red
oh why can't you see, oh Johnny b-
Ja, pisem Porto mislim Schalke.Johny je napisao/la:to tek naredne sezone , mozda...L_blancos je napisao/la:Manchu ili PSG, mada cemo Porta izvuci.
Lapsus
Head to Head Statistics : Juventus vs Real Madrid Year up to 2012
Juventus Real Madrid
Win 4 1
Loss 1 4
Draw 0 0
Ø Goals per Match 1.6 0.6
League Table 1. 3.
International Friendlies (International)
31/07/09, 22:30 Real Madrid - Juventus 1 : 2 (1 : 1) (0 : 1)
Champions League Gr.H (UEFA)
05/11/08, 20:45 Real Madrid - Juventus 0 : 2 (0 : 1) (0 : 1) 4. Round
21/10/08, 20:45 Juventus - Real Madrid 2 : 1 (1 : 0) (1 : 1) 3. Round
Champions League Round 2 (UEFA)
09/03/05, 20:45 Juventus - Real Madrid 2 : 0 (0 : 0) (1 : 0) n.V.
22/02/05, 20:45 Real Madrid - Juventus 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
All Soccer Matches ordered by Timeline
31/07/09, 22:30 Real Madrid - Juventus FT 1 : 2 (1 : 1) (0 : 1)
05/11/08, 20:45 Real Madrid - Juventus FT 0 : 2 (0 : 1) (0 : 1)
21/10/08, 20:45 Juventus - Real Madrid FT 2 : 1 (1 : 0) (1 : 1)
09/03/05, 20:45 Juventus - Real Madrid FT 2 : 0 (0 : 0) (1 : 0) n.V.
22/02/05, 20:45 Real Madrid - Juventus FT 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
Juventus Real Madrid
Win 4 1
Loss 1 4
Draw 0 0
Ø Goals per Match 1.6 0.6
League Table 1. 3.
International Friendlies (International)
31/07/09, 22:30 Real Madrid - Juventus 1 : 2 (1 : 1) (0 : 1)
Champions League Gr.H (UEFA)
05/11/08, 20:45 Real Madrid - Juventus 0 : 2 (0 : 1) (0 : 1) 4. Round
21/10/08, 20:45 Juventus - Real Madrid 2 : 1 (1 : 0) (1 : 1) 3. Round
Champions League Round 2 (UEFA)
09/03/05, 20:45 Juventus - Real Madrid 2 : 0 (0 : 0) (1 : 0) n.V.
22/02/05, 20:45 Real Madrid - Juventus 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
All Soccer Matches ordered by Timeline
31/07/09, 22:30 Real Madrid - Juventus FT 1 : 2 (1 : 1) (0 : 1)
05/11/08, 20:45 Real Madrid - Juventus FT 0 : 2 (0 : 1) (0 : 1)
21/10/08, 20:45 Juventus - Real Madrid FT 2 : 1 (1 : 0) (1 : 1)
09/03/05, 20:45 Juventus - Real Madrid FT 2 : 0 (0 : 0) (1 : 0) n.V.
22/02/05, 20:45 Real Madrid - Juventus FT 1 : 0 (1 : 0) (0 : 0)
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Sve ja to znam - i sve si u pravu. Al se ne cudi samo meni. Slazem se s tim sto si napisao, a onda u ovaj tvoj gore text umjesto mene zamisli i sebe i sve su ovce na broju. Isto ti ga dodze. Nema tu pametovanja.geoxx je napisao/la:dok ti tu prdis o njemu cojk sad jednom rukom broji pare a drugom mazi picu Irini , i razmisli malo ko je jadan on koji je ponajbolji na svijetu , popularan , bogat ili ti koji dok napises jedan post na ovom pdfu gdje si 24/7 , on zaradi tvoju platu + topli obrok+prekovremeni rad.bparena je napisao/la:Hocel i ta lokalna kanta u vitrinu.
@LBJ MVPZa
Na ovo tvoje dole ima mala ispravka....
"Real je najbolje da dobije Bayern jer ako njih prođemo osvajamo LP.Barem se to desilo zadnja 2 puta kad smo ih izbacili.Preko Baye se mora ako je cilj osvajanje LP ranije ili kasnije zar je bitno
Ko izbaci Barcelonu osvoji titulu LP. Inter, Celzi ...
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 07 dec 2012, 00:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.