Steta sto se u 38.minuti povrijedi Stindl, a ukoliko ovako nastavi igrati ocekujem ga od sljedece sezone u nekom jacem klubu - Schalke ili Leverkusen.
Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: Bundesliga
Spanci ne znaju sta ih je snaslo.
Mogu se golmanu i zahebanciji igraca Hanofe pred golom zahvaliti sto samo zaostaju 2-0.
Steta sto se u 38.minuti povrijedi Stindl, a ukoliko ovako nastavi igrati ocekujem ga od sljedece sezone u nekom jacem klubu - Schalke ili Leverkusen.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
-
Pale_Companion
- Kontakt:
malo je falilo da mi dovedemo Stindla ovoga ljeta, ali nažalost odlučio se za ostantk u 96-ici 
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Ovaj Junior Fernardes je totalni promašaj Bayera, a fine su noFce dali za njega....
valjda me neće demantovati i dati gol do kraja
valjda me neće demantovati i dati gol do kraja
Agieren statt reagieren
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Dominacija Bundesligasa u oba takmicenja u CL sva tri kluba zavrsila kao prvoplasirani. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hanofa bezpotrebno prosula dva boda, ali sta je tu je, jednostavno covjek na njih ne moze biti ljut.
Leverkusen pobjedio i popravio tako svoj keofcijent i koefcijent Bundeslige.
Sve u svemu kada se sabere odlicna sedmica sa 4 pobjede, dva remija i jednim porazom.
Leverkusen pobjedio i popravio tako svoj keofcijent i koefcijent Bundeslige.
Sve u svemu kada se sabere odlicna sedmica sa 4 pobjede, dva remija i jednim porazom.
-
Pale_Companion
- Kontakt:
Inače, BL JE JEDINA EUROPSKA LIGA ČIJI SU SVI KLUBOVI PROŠLI GRUPNU FAZU EUROKUPOVA!!! Dominacija. 

"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"
- Omerbavarac
- Kontakt:
Strasan uspjeh, koji je sigurno vrijedan pomena, jer nije mala stvar imati isti broj ucesnika u knock out fazi kao i na pocetku Europskih takkmicenja.
Svi su timovi zasluzili ovaj prolaz, iako su neki djelovali dosta nonsalantno, ali ih je sreca u mnogo cemu pratila (Svabe
).
Jos jedan kritika je mala posjecenost na tribinama, opet se isto odnosi na Stuttgart, kao i na Leverkusen, koji je u dosta slucajeva imao pozorisnu atmosferu, sa 70% popunjenim stadionom a niko to kod Bundesligasa ije navikao.
Inace, nadam se da ce svi imati srecu pa u narednoj fazi dobiti protivnike koje ce moci proci.
Svi su timovi zasluzili ovaj prolaz, iako su neki djelovali dosta nonsalantno, ali ih je sreca u mnogo cemu pratila (Svabe
Jos jedan kritika je mala posjecenost na tribinama, opet se isto odnosi na Stuttgart, kao i na Leverkusen, koji je u dosta slucajeva imao pozorisnu atmosferu, sa 70% popunjenim stadionom a niko to kod Bundesligasa ije navikao.
Inace, nadam se da ce svi imati srecu pa u narednoj fazi dobiti protivnike koje ce moci proci.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Prehebna slika, ali je jos najbolji komentar na Kabel Einsu...Pale_Companion je napisao/la:
UNSERE GLORREICHEN SIEBEN EROBERN EUROPA !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Zarada bundesligaša od LP ove sezone

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jucer je bio jedan historijski trenutak za Bundesligu. Naime nikad se prije nije dogodilo da 7 klubova prezimi u Evropi.
Evo sada gledam UEFA-inu rang-listu i ukoliko Bundesliga ovako nastavi mogla bi naredne godine preteci Engleze.
Evo sada gledam UEFA-inu rang-listu i ukoliko Bundesliga ovako nastavi mogla bi naredne godine preteci Engleze.
UEFA-Fünfjahreswertung:
1. Spanien 84.168
2. England 77.677
3. Deutschland 75.043
4. Italien 60.481
5. Frankreich 57.333
6. Portugal 55.834
(Stand: 07.12.2012)
Evo nas za petama EPL.

1. Spanien 84.168
2. England 77.677
3. Deutschland 75.043
4. Italien 60.481
5. Frankreich 57.333
6. Portugal 55.834
(Stand: 07.12.2012)
Evo nas za petama EPL.
KSIVLE je napisao/la:Inače, BL JE JEDINA EUROPSKA LIGA ČIJI SU SVI KLUBOVI PROŠLI GRUPNU FAZU EUROKUPOVA!!! Dominacija.

Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Napokon snaga Njemačkih klubova dolazi na vidjelo.Dugo vremena je smatrano da je Bayern jedini klub koji može napraviti neki neki značajniji rezultat u Evropi, barem što se CL tiče, i to je bilo tačno.Međutim, ove godine Schalke, a najviše BVB pokazuju da Bayern nije jedini Njemački klub koji se može nositi sa najboljima i da Bundesliga, kao liga općenito, jača i brže nego se očekivalo.
Vidim da se BVB svrstava u favorite za osvajanje. Mislim da je isuviše rano govoriti za to. Ovo je prvi put nakon mnogo godina da se prošla grupa, koja je ruku na srce bila i najteža, ali knock-out faza ovog natjecanja je sasvim nešto drugo. Veliki faktor je sreća prilikom žrijeba protivnika. Ali ako se bude nastavilo igrati ovako kako se igralo i dosad veliki rezultat se može očekivati.
Ne znam zašto, ali imam osjećaj da će Schalke ispasti veoma rano. Nekako im forma opada u posljednje vrijeme, iako do knock-out faze ima još mnogo vremena, te mnogo veći problem je što se nije osigurao ostanak ključnih igrača, pa bi oni mogli otići veću januaru,što bi bilo kobno za Schalke. Nadam se da sam u krivu.
A za Bayern je suvišno šta pričati. Jači nego ikada, te sigurno važe za jednog od glavnih favorita za osvajanje.
Da ne duljim više, puno sreće ovim klubovima u natavku takmičenja.
Vidim da se BVB svrstava u favorite za osvajanje. Mislim da je isuviše rano govoriti za to. Ovo je prvi put nakon mnogo godina da se prošla grupa, koja je ruku na srce bila i najteža, ali knock-out faza ovog natjecanja je sasvim nešto drugo. Veliki faktor je sreća prilikom žrijeba protivnika. Ali ako se bude nastavilo igrati ovako kako se igralo i dosad veliki rezultat se može očekivati.
Ne znam zašto, ali imam osjećaj da će Schalke ispasti veoma rano. Nekako im forma opada u posljednje vrijeme, iako do knock-out faze ima još mnogo vremena, te mnogo veći problem je što se nije osigurao ostanak ključnih igrača, pa bi oni mogli otići veću januaru,što bi bilo kobno za Schalke. Nadam se da sam u krivu.
A za Bayern je suvišno šta pričati. Jači nego ikada, te sigurno važe za jednog od glavnih favorita za osvajanje.
Da ne duljim više, puno sreće ovim klubovima u natavku takmičenja.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Sta da se kaze, ja ovako losu sezonu mislim polusozenu Hoffe nisam ocekivao, ali et.. sad je novi trener tu i siguran sam da Hoffenhaim nece ispast iz Bundeslige, ali nista znacajnije ne bi trebao ostvarit osim ostanka a sljedece sezone se stvari moraju mjenjat ak hoce nesto vise
Veceras u gostima protiv HSV-a bice zeznuto, vidjecemo kak ce to posloziti trener.. 
FC Bayern !!!!!
- gerdmuller
- Kontakt:
Poraz Hoppenheima 
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nikakvo cudo. Iako su imali novog trenera, HSV je ipak bio preveliki zalogaj.gerdmuller je napisao/la:Poraz Hoppenheima
Inace, njima unatoc nekolicine dobrih igraca slijedi borba za goli zivot a ako nastave ovim tempom, mnogo ranije ce se znati putnik za cvajtu, mada ja mislim da ce se oni podici.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sta je sa snijegom na njemackim stadionima ? Zna li neko hoce li biti nekih problema zbog toga danas ili su stadioni savrseno pripremljeni ?
Jedini stadion gdje mozes ocekivati probleme je onaj u Fürth, dok su ostali stadioni savremeno opremljeni.STEVEN je napisao/la:Sta je sa snijegom na njemackim stadionima ? Zna li neko hoce li biti nekih problema zbog toga danas ili su stadioni savrseno pripremljeni ?
Inace prema BILD-u poznata su tri stadiona koja ce konkurisati za EP 2020, a oni dolaze iz tri najveca grada Njemacke.
PS: Mirko Slomka je danas produzio ugovor sa Hannover-om do ljeta 2016.godine. Odlican potez Kinda i Schamdtkea.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Vedo 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.