FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

don_burza
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la don_burza » 06 dec 2012, 18:09

[youtube][/youtube]
Thomas Müller - Fußballgott

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 06 dec 2012, 20:30

Kad je zreb za "knock-out" fazu lige sampiona? Ovog ili iduceg petka?

Verovatno cemo za suparnika dobiti Real, Milan, mozda Sahtjor. Barseloni ce kao i obicno da padne neka mrsa poput Galatasaraja a "nastelovace" ostrvski dvomec Junajteda i Seltika. ;)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 06 dec 2012, 20:59

Evo dijela razgovora KHR-a za Bayernovu stranicu

Michel Platini recently aired the idea of expanding the Champions League to 64 teams. What do you think of that?
I'm no friend of quantity over quality. At the moment, the Champions League is rightly regarded as the world's elite club competition. Everyone's happy with it everywhere, and revenues have reached very high levels. Please let's not change that.

Jerome Boateng was sent off in the Champions League on Wednesday. What was your view of the second-half incident?
I thought it was an overly harsh decision. It was certainly a foul, and possibly a yellow card, but not red. It was Jerome's first foul, so we were very surprised by the sending-off. However, we have to live with Jerome not being available for the Round of 16.

Holger Badstuber is also definitely out, and Dante will be banned if he collects another yellow. Is it a precarious situation?
I'd describe it as uncomfortable. The red card doesn't help us at all.

Will the club need to sign a new centre-back in the January sales?
No, it definitely wouldn't be wise to look for a new player just because of two Champions League fixtures. And in all likelihood, there won't be a centre-back on the winter market capable of playing in the Champions League and increasing our quality. We're in a position to cover possible selection problems for a couple of games, because Jerome will still be eligible for the Bundesliga

You wouldn't necessarily want Real Madrid in the last 16 though, would you?
I do believe Real wouldn't necessarily want to play Bayern. 8-)

Bastian Schweinsteiger made his Bundesliga debut exactly ten years ago this Friday. Is he "Mr Bayern Munich" these days?
Definitely, he's our longest-serving player. And best of all, he's our own youth product. Bastian has made his way in the game and dictates our play. We need him in top form if we're to hit our targets.

Most people think Javi Martinez is increasingly showing just why Bayern brought him in. Would you agree?
We spent a lot on him. It's not like we were shooting from the hip, we gave it a lot of thought. We fought on several fronts to pull off the transfer. I'm convinced we've brought in a very important player who will keep improving in the months to come.

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 06 dec 2012, 21:17

farinelli123 je napisao/la:Kad je zreb za "knock-out" fazu lige sampiona? Ovog ili iduceg petka?
20.decembra izvlačenja parova za knock-out

Kao što sam u prethodnom postu napisao volio bih da izvučemo MIlan pa da molo popravimo ovu statistiku jer smo trenutno bolji i jači od Milaneza, oni ove godine muku muče i u domaćem prvenstvu a i LP. Pričekajmo 20.12 :mrgreen:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 06 dec 2012, 23:07

Bilall je napisao/la:
gerdmuller je napisao/la: i ja se pitam :)
Ostavi ti Hareta :? Ja se pitam sta je tebi kakve cetiri sluzbene tekme? Gdje si to procitao?
Ovo ti je crna statistika sa Milanezima.
slika
U pravu si.Ja jedno mislim,drugo pisem :)
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 06 dec 2012, 23:27

@Amidza namirisao krv pa odmah po Realu i Milanu :lol:

Nekog sam osjecaja da bi mogli dobiti Arsenal legao bi nam ko desetka kod Zelje. :mrgreen:
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 06 dec 2012, 23:45, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 06 dec 2012, 23:40

gledaj kapitena 8-)

slika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 07 dec 2012, 00:28

Farinellija čim malo povučeš čovjek napiše fantastičan pogled, osvrt, analizu (kako ti ga god :) ). Samo da Bog da ovako češće pisao. Inače zanimljivo sad naslučuje ak naletimo na Real da bi ispali...Tako nešto je dobro naslutio protiv Chelsea, ali je fulio poslije u utakmici s Hsv-om. Šta bi mu sad mogli vjerovat? :roll: Ma vidjet ćemo. Nije to ni bitno, bitno je što je čovjek fino , realno stvari analizirao.

Što se sinoćnje utakmice tiče, nek smo vala razbili ovu bjelorusku ekipu, samo zbog naplate dugova (a naravno i zbog prvog mjesta u grupi... :) ).
Što se tiče žrijeba, tu nemam posebnih želja, možemo sviju dobit, a od para ekipa nam je veća šansa da izgubimo. Tako nekako da definišem. Samo dovoljno smo jaki da možemo svakog od ovih ekipa dobit.
Ovo što se spominje Real, tu bi opet utakmica bila bara-bara ili ti 50:50. :) A generalno od ostalih mogućih protivnika ne vidim ni jednog da ima veći kvalitet od naše ekipe. Samo ima po neki protivnik, koji nam manje leži ili je bar do sada manje ležao. A i ove tradicije, poput ove s Milanom su tu da se ruše.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2012, 01:27

Gomez raskinuo sa djevojkom i to je top vijest na BILD-u sto se Bayerna tice. :oops: :oops: Hebo majku kako oni znaju prodavati mu.da pod bubrege.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 dec 2012, 01:37

Jebla majku kako je mogla nakog frajera ostaviti :D

evo sad citam 9 godina u vezi bili :o :?

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 07 dec 2012, 02:02

don_burza je napisao/la:Jebla majku kako je mogla nakog frajera ostaviti :D

Oboje su preko advokata objavili da su se sporazumno razisli, i cak su se poznavali od srednje skole i vremenom je nastala veza. Mozda cekala ponudu Gomeza za brak, a on smotan ko u pojedinim situacijama na terenu... :lol: :lol:

PS: Silvia je bila medju boljim kada su ljepse polovine u pitanju. Jedino Saraha i Lisa su joj mogle parirati i sada ova Martinezova.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

farinelli123
Kontakt:

Post Postao/la farinelli123 » 07 dec 2012, 02:04

effe_sa je napisao/la:Farinellija čim malo povučeš čovjek napiše fantastičan pogled, osvrt, analizu (kako ti ga god :) ). Samo da Bog da ovako češće pisao. Inače zanimljivo sad naslučuje ak naletimo na Real da bi ispali...Tako nešto je dobro naslutio protiv Chelsea, ali je fulio poslije u utakmici s Hsv-om. Šta bi mu sad mogli vjerovat? :roll: Ma vidjet ćemo. Nije to ni bitno, bitno je što je čovjek fino , realno stvari analizirao.
Kad sam video tvoju sliku/avatar, i procitao poruku od pre koji dan, jednostavno sam imao neki imperativ da napisem svoje vidjenje svega. Pocev od analize sa Borusijom, pa do kraja.
Kao da mi je sam Zamer rekao: "E, ajd' sad, pisi!"

Jos si ti jedan od "starosedelaca" ovde, covek cije sam postove citao sa najvecom paznjom. Secam se kad sam se registrovao, citao sam maltene od prve pa do poslednje strane.

A sto se mog pisanja, citaj nepisanja tice, kao sto rekoh ja udjem dnevno 30 puta na forum, dosta puta pocnem, pa kazem - ma jok, neka, drugi put cu - zato sto nemam bas uvek vremena da pisem, mada sam dosta puta i lenj, cak i kad imam nesto da napisem.
U smislu, napisacu nesto, odgovorice neko, zakasnicu da vidim, ili uopste necu da vidim.

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 07 dec 2012, 02:24

amerosm je napisao/la:Gomez raskinuo sa djevojkom i to je top vijest na BILD-u sto se Bayerna tice. :oops: :oops: Hebo majku kako oni znaju prodavati mu.da pod bubrege.
Auuuuuuuu :?
Sada je pad forme i alkoholiziranje neminovnost :lol:

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 07 dec 2012, 09:26

Koliko god vi zelite Real zele i oni vas,bar po nekim izjavama koje je Mou dao nedavno!E sad ko bi bio favorit nezahvalno je reci,iako je yayo u boljoj formi i po mnogima jaci rival...U svakom slucaju bio bi to prejak okrsaj ;)

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 07 dec 2012, 09:32

Nikakav to ne bi bio okrsaj protiv Real-a! Lagano bi ih ispucali jos lakse nego prosle sezone. I mozda je cak bolje dobiti njih odmah u osmini finala,nego u kakvom polufinalu kada dodju sebi pa da nas ne do Bog ugroze.

Milan ne bi volio ni pod razno da dobijemo, sjecam se prije par sezona kad smo ih izvukli pa kad su nas izblamirali cini mi se.
Ili RM ili neki Galatasaray.

Eh onda se moramo cuvati zutalja,jer vrlo vjerovatno da bi nas oni u 2utakmice mogli izbaciti iz daljnjeg takmicenja, mada mislim da bi to Sammer fino odradio, poslao bi Uli par milioncica na njihov racun, al ovaj put bez kamate i sve bi iblo rijeseno.

BTW, Schweinsteiger prije tacno 10godina ima bundesligaski debi.
Stern des Südens

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 07 dec 2012, 09:56

Bilall je napisao/la: Auuuuuuuu :?
Sada je pad forme i alkoholiziranje neminovnost :lol:
Mario Mandjukić likes this. :lol:
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 07 dec 2012, 10:37

E sad je vrijeme se okrenemo 16.kolu Bundeslige gdje idemo u goste Augsburgu.
Igrali smo 2 puta , oba puta pobjedili.U Minhenu 2-1 , i na njihovom stadionu 1-2.. Do kraja ove sezone cemo odigrat jos 3 utakmice, znaci u Bundeski 2 i posto smo ih dobili u DFB pokalu :)

Svaki drugi rezultat osim nase ubjedljive pobjede mislim da ce biti strrasan, do kraja ocekujem obe pobjede u Bundeski i to ti jeee :)

U srijedu protiv Batea i pobjedom smo odigrali svoju 11 utakmicu bez poraza, idemo bacit barem do 25 utakmica bez poraza 8-) Nekako imam osjecaj da je puno samopouzdanja dobio Shaq onom utakmicom u srijedu, i dao bi mu sansu i u ovoj utakmici protiv Augsburga :)

To ta Gomeza i njegov prekid sa djevojkom, nadam se da nece uticat na utakmicu ak bude igrao,moze frajer imat koju hoce , samo nek igra dobroo :) :D :D e gomez gomez :P I eto kao sto je vec spomenuto na danasnji dan 7.12.2002 godine Svajni odigrao za Bayern tu utakmicu i poceo je tim nekim stopama do svjetske klase. Znaci 10 godina u ekipi mashAllah da ostane jos bar do kraja karijeree :P
FC Bayern !!!!!

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 07 dec 2012, 13:47

amerosm je napisao/la:
don_burza je napisao/la:Jebla majku kako je mogla nakog frajera ostaviti :D

Oboje su preko advokata objavili da su se sporazumno razisli, i cak su se poznavali od srednje skole i vremenom je nastala veza. Mozda cekala ponudu Gomeza za brak, a on smotan ko u pojedinim situacijama na terenu... :lol: :lol:

PS: Silvia je bila medju boljim kada su ljepse polovine u pitanju. Jedino Saraha i Lisa su joj mogle parirati i sada ova Martinezova.
:lol:
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 dec 2012, 17:47

Danas se navrsilo 10 godina od debija Bastiana Bastian Schweinsteigera u dresu Bajerna. Sigurno već možemo govoriti jednoj od legendi Bajerna. Bastian hvala ti na vjernosti. Još puno radosti donio Bajernovim navijačima.
slika

slika

isakovich
Kontakt:

Post Postao/la isakovich » 07 dec 2012, 18:26

smopiBVB je napisao/la:Koliko god vi zelite Real zele i oni vas,bar po nekim izjavama koje je Mou dao nedavno!E sad ko bi bio favorit nezahvalno je reci,iako je yayo u boljoj formi i po mnogima jaci rival...U svakom slucaju bio bi to prejak okrsaj ;)
Njima se smrznu damu kada se spomene Bayern :D ,.Mi smo u boljoj formi nego lani i imamo bolji tim nego lani,a oni niti jedno niti drugo,eto mozda su se malkice pojacali za Modrica,ali im je igra opala kako u Primeri tako i u LP.Mi bi definitivno bili blagi favoriti, mada je to derbi svih derbija sanse su po meni 50-50.Ali pomalo je glupo i pisati o tome jer se jos def ne zna ko ce koga da izvuce. Ja bi iskreno volio Milan da im se malo oduzimo za neke stvari. ;)
VOLIM BAYERN

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []