Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- madridista4ever
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ma ja, a šta bi mi predložio kao sigurnije od ova 3 overa i šta misliš o carmelu hoće ići under?!Čuo sam da je povrijedio ruku ali ne onu s kojom šuta pa bi mogao igrati,opet ne može s jednom rukom šutati i zato mislim da i ako uđe i zabije nešta to neće biti nešta veliko?!
James 26,5 over
Felton 15,5 over
Dragic 14,5 over
Kvota 6,33
Gortat 11,5 over
Miami - New York 201,5 over
Phoenix - Dallas 199,5 over
Kvota 6,33
evo ja sam ovo odigro
Felton 15,5 over
Dragic 14,5 over
Kvota 6,33
Gortat 11,5 over
Miami - New York 201,5 over
Phoenix - Dallas 199,5 over
Kvota 6,33
evo ja sam ovo odigro
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Anthony hmm, znas kakav je on najbolje ga izbjeci nocas, ja ga nisam stavio, od ova tri poene Phoenix over, ma da ni ova dva nisu daleko od overa Dragic i Gortatmadridista4ever je napisao/la:Ma ja, a šta bi mi predložio kao sigurnije od ova 3 overa i šta misliš o carmelu hoće ići under?!Čuo sam da je povrijedio ruku ali ne onu s kojom šuta pa bi mogao igrati,opet ne može s jednom rukom šutati i zato mislim da i ako uđe i zabije nešta to neće biti nešta veliko?!
- stomaklija
- Kontakt:
jbt suncezabljibatak je napisao/la:igraj na dolgopolova 2 protiv nalbandiana,,,1,90
pošalji neko živ bio vratiću!
- madridista4ever
- Kontakt:
Hvala na pomoći, iskombinirat ću nešto pa ćemo vidjeti.LloriS je napisao/la:Anthony hmm, znas kakav je on najbolje ga izbjeci nocas, ja ga nisam stavio, od ova tri poene Phoenix over, ma da ni ova dva nisu daleko od overa Dragic i Gortatmadridista4ever je napisao/la:Ma ja, a šta bi mi predložio kao sigurnije od ova 3 overa i šta misliš o carmelu hoće ići under?!Čuo sam da je povrijedio ruku ali ne onu s kojom šuta pa bi mogao igrati,opet ne može s jednom rukom šutati i zato mislim da i ako uđe i zabije nešta to neće biti nešta veliko?!
- madridista4ever
- Kontakt:
Nakon nekog analiziranja odlučih odigrati ovo:
Miami h1
Phoenix KP1
James over 26,5
Dragić over 14,5
kvota 10.45,wwin
Očekujem dominaciju miamija predvođenu jamesom i pobjedu phoenixa predvođenu dragićem,pa ćemo vidjeti.
Miami h1
Phoenix KP1
James over 26,5
Dragić over 14,5
kvota 10.45,wwin
Očekujem dominaciju miamija predvođenu jamesom i pobjedu phoenixa predvođenu dragićem,pa ćemo vidjeti.
Najsretniji bi bio kad bi tako bilomadridista4ever je napisao/la:Nakon nekog analiziranja odlučih odigrati ovo:
Miami h1
Phoenix KP1
James over 26,5
Dragić over 14,5
kvota 10.45,wwin
- madridista4ever
- Kontakt:
I ja bih, ali nikad se ne zna u ovom NBA. Al eto Miami ima dobar skor na svom terenu protiv NYK i gotovo uvijek je pobjeđivao sa hendikepom a i James bi trebao proraditi. A Dalas je loš u gostima ove sezone još sam čuo da Dirk ne igra pa ni ništa bolji Phoenix bi ih trebao uzeti barem nakon produžetaka. 
Edit: Što ovo ne počinje ovaj Miami, piše fino 02:00...
Edit: Što ovo ne počinje ovaj Miami, piše fino 02:00...
Zadnja izmjena: madridista4ever, dana/u 07 dec 2012, 02:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Ma Dirk ne igra od pocetka sezone, vidjecemo sretno uglavnommadridista4ever je napisao/la:I ja bih, ali nikad se ne zna u ovom NBA. Al eto Miami ima dobar skor na svom terenu protiv NYK i gotovo uvijek je pobjeđivao sa hendikepom a i James bi trebao proraditi. A Dalas je loš u gostima ove sezone još sam čuo da Dirk ne igra pa ni ništa bolji Phoenix bi ih trebao uzeti barem nakon produžetaka.
- masteRofPoker
- Kontakt:
masteRofPoker je napisao/la:N. Mirotic (-14,5+) manje
Real gostuje kod Cantu-a, koji ima jos samo teoretske sanse za prolaz, i sigurno da ce probati. Mirotic je zadobio jak udarac u nedelju na utakmici i trenirao je smanjenim intezitetom, jos kada se doda da za 2 dana igraju kolo spanske lige, ja mislim da ga nece forsirati toliko veceras. Takoder, prvu utakmicu je dao 14, Begic i Slaughter su igrali odlicno tako da moj tip ide ispod.
Lagano da lakse ne moze. 2 Pts.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
Ispratio sam ga, svaka cast, cujemo se sutramasteRofPoker je napisao/la:masteRofPoker je napisao/la:N. Mirotic (-14,5+) manje
Real gostuje kod Cantu-a, koji ima jos samo teoretske sanse za prolaz, i sigurno da ce probati. Mirotic je zadobio jak udarac u nedelju na utakmici i trenirao je smanjenim intezitetom, jos kada se doda da za 2 dana igraju kolo spanske lige, ja mislim da ga nece forsirati toliko veceras. Takoder, prvu utakmicu je dao 14, Begic i Slaughter su igrali odlicno tako da moj tip ide ispod.
Lagano da lakse ne moze. 2 Pts.
-
xxl basket
- Kontakt:
xxl basket je napisao/la:na 2 eura 2ca na Bellucia da probamo
hocu samo pohvalu od Harrya od njega pokusavam da naucim
- pintol_TM87
- Kontakt:
Majami H1pintol_TM87 je napisao/la:Finix vs Dalas kp1 @1.65
Kakva noc...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
pet 18:00 Kosice-Zvolen 5.5 vise 1.70 
pet 18:00 Piestany-Martin 5.5 manje 1.80
pet 19:45 Davos-Lugano 5.5 vise 1.65

pet 18:00 Piestany-Martin 5.5 manje 1.80

pet 19:45 Davos-Lugano 5.5 vise 1.65

Zna li neko jel se Sevilli vracaju onio igraci koji nisu igrali proslo kolo ?
FKŽ !
- dr.van nostrand
- Kontakt:
vracaju se vazni, Rakitic i NegredoTeaM87 je napisao/la:Zna li neko jel se Sevilli vracaju onio igraci koji nisu igrali proslo kolo ?
nedostaju: Luna, Cicinho, Medel, Maduro i Trochowski
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Srbija - Češka(Ruk.Ž) 8.12. 20:15 2 4,00
Švedska - Francuska(Ruk.Ž) 8.12. 18:15 2 1,30
Panathinaikos - Fener.Ulker(s.t.)/koš 7.12. 21:00 1 1,60
Rumunjska - C.Gora(Ruk.Ž) 7.12. 20:15 2 1,55
kvota: 12.90
Češka je u prve dvije utakmice mnogo više pokazala od Srbije. Mislim da će kvota do sutra pasti, pa sam taj par odmah odigrao.
Švedska - Francuska(Ruk.Ž) 8.12. 18:15 2 1,30
Panathinaikos - Fener.Ulker(s.t.)/koš 7.12. 21:00 1 1,60
Rumunjska - C.Gora(Ruk.Ž) 7.12. 20:15 2 1,55
kvota: 12.90
Češka je u prve dvije utakmice mnogo više pokazala od Srbije. Mislim da će kvota do sutra pasti, pa sam taj par odmah odigrao.
Vjerovatni početni sastav Seville: Palop – Cicinho, Fazio, Spahić, Fernando Navarro – Maduro, Rakitić – Jesus Navas, Perotti, Reyes – Manu del Moral.TeaM87 je napisao/la:Zna li neko jel se Sevilli vracaju onio igraci koji nisu igrali proslo kolo ?
Za ovaj meč se vraćaju stoperi Spahić i Fazio, te veznjak Rakitić i to je puno bolja situacija, iako je Medel opet dobio crveni karton, pa neće igrati kao ni Luna, te povrijeđeni Negredo. Moguće je da se oporavi del Moral.
Espanyol - Sevilla(a.h) 1 1,85
Zagreb - Istra 1961 2,05
Sassuolo - Modena 1 1,75
Kvota 6,64
Ulog 5 KM
Isplata: 33,20 KM
Zagreb - Istra 1961 2,05
Sassuolo - Modena 1 1,75
Kvota 6,64
Ulog 5 KM
Isplata: 33,20 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.