Samo povrede nas nimalo ne maze i to me zabrinjava pravo...
Jos jedna kod kuce i onda opet je.be.ni. road trip, pa bih iskoristio priliku da se jos jednom prisjetim naseg druga Sterna i njemu bliskih...
Green i Mills skoro sigurno,a Jack i Leonard bi trebali putovati s ekipom na ovaj road trip i,mozda,zaigrati...YaSSaL je napisao/la:Veceras Harden Rockets...
Vraca li nam se ko od ranjenih?
I never met a dollar that could change me. Been the same guy since day one. I do what I do. I drink like I want to. I do what I want to. I’m who I am. When you get all this money, people expect you to be somebody that you’re not, but I’ve never changed.
Sjajan tekst i Jack je brutalno iskren....LBJ MVP je napisao/la:Da ne editujem opet post![]()
http://espn.go.com/blog/playbook/fandom ... yalty-life" onclick="window.open(this.href);return false;
Zanimljivo
I never met a dollar that could change me. Been the same guy since day one. I do what I do. I drink like I want to. I do what I want to. I’m who I am. When you get all this money, people expect you to be somebody that you’re not, but I’ve never changed.
Nece to ici za minimalac,ali bilo bi ok i nekih 4-5mil,ako bi ponudili ,a on pristao...Znaci,pola ili manje,od onoga sto sad ima.Raul_64 je napisao/la:Dobar je captan Jack..
i prosle postsezone u odbrani na par pozicija nas ponajbolji igrac , pa par puta i kvalitetno cuvao Duranta(koliko se moglo)
ili onih 7/7 il kako vec bi , znas da ce imati jednu takvu..
treba vidjeti njegovu motivaciju na kraju sezone pa eventualno ga potpisati za neki minimalac , al otom,potom.
Nemamo mi vremena cekati nekog da se razvija toliko,Kawhi je izuzetak i to je sreca,zato i kazem da Jacka treba potpisati,ako ga ne trejdujemo prije...Raul_64 je napisao/la:Vala , za 5 miliona ga ne bi trebalo potpisati..
bolje de se okrenemo draftu , bilo mi je cudno ove godine bez prve runde
Nikako nije rizik za njega,jer je dobar igrac koji nema historiju povreda,a njegove lude glave kod nas nema i nikad je nece ni biti...Raul_64 je napisao/la:34 godine na kraju sezone
i dati otprilike 10 miliona za naredne dvije godine je prevelik rizik po meni(uzimajuci u obzir i njegovu ludu glavu)..
njegove sposobnosti dakako mogu pomoci u playoffu , al opet bi ga trejdao za igraca koji nam je potreban(svi znamo kakav) a ako vec ostanemo na njemu , sem sampionskog playoffa zaista ne vidim potrebu da se produzava..
Za Spurse i Tima je odan , to stoji..NEZALAGANJE je napisao/la:Nikako nije rizik za njega,jer je dobar igrac koji nema historiju povreda,a njegove lude glave kod nas nema i nikad je nece ni biti...Raul_64 je napisao/la:34 godine na kraju sezone
i dati otprilike 10 miliona za naredne dvije godine je prevelik rizik po meni(uzimajuci u obzir i njegovu ludu glavu)..
njegove sposobnosti dakako mogu pomoci u playoffu , al opet bi ga trejdao za igraca koji nam je potreban(svi znamo kakav) a ako vec ostanemo na njemu , sem sampionskog playoffa zaista ne vidim potrebu da se produzava..
Pa nije puno,mladji je od Manua i TimaRaul_64 je napisao/la:Za Spurse i Tima je odan , to stoji..NEZALAGANJE je napisao/la:Nikako nije rizik za njega,jer je dobar igrac koji nema historiju povreda,a njegove lude glave kod nas nema i nikad je nece ni biti...Raul_64 je napisao/la:34 godine na kraju sezone
al 34 banke je puno
jedino ako ne zelis da na kraju 2015 promjenimo 10 igraca u rosteru
Pa nije valda da gledas fucking BobcatseLBJ MVP je napisao/la:Ovo je dosadno.Kad će PO?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.