Ruska premier liga

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Ko ce da osvoji rusku premier ligu za sezonu 2011.

Zenit St.Petersburg
76
45%
CSKA Moskva
42
25%
Spartak Moskva
10
6%
Lokomotiva Moskva
17
10%
Rubin Kazan
11
6%
Neko drugi
14
8%

Ukupno glasova: 170

lokomotiv
Kontakt:

Re: Ruska premier liga

Post Postao/la lokomotiv » 06 dec 2012, 17:36

a taj tunguzijanac što je preuzeo anzhi može da gradi ville ali mjesto je fuj grozni i makhackalla nema gorih mjesta na planeti tako da...........ššššššššššššššššššš ;)

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 06 dec 2012, 17:38

i da te sad lično pitam da mi nabrojiš 5 ruskih sudija bez gledanja na googlu ne bi znao a tuj nekakve priče pričaš :!:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 06 dec 2012, 19:33

lokomotiv, neofiraj se. ko da neznas da je Devil nasa Wikipedija, jedan od stare garde foruma. Prelistaj malo postove, covjek je znalac kakvog slabo ima o fudbalu. Inače, "moljakanje" Spartaku i Lokomotivu jos jedan u nizu tvojih bisera, ha, koje li slucajnosti, pa i Anzhi znaci Biser :) kume, uzivaj u fudbalu, pusti se raznoraznih "rasprava"
Inače, Kerimov nije "tunguzijac", već Dagestanac, čovjek lokalac, koji odlicno promovise i Anzhi i Dagestan. Grozni i Mahačkala najgora mjesta na svijetu :? po čemu? jesi to kad bio tamo, de nam reci, kakvi su kafici, muzeji, teatri... mozda ti se ti gradovi nesvidjaju, al imaju jedne od ponajboljih klubova u Ruskoj ligi, sto tabela i pokazuje.

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 06 dec 2012, 22:20

i šta ja imam od toga što je on taj neki poznavatelj što je on pridonio ovom forumu i šta je uradio da bude interesantan.Za mene je samo običan član kao i ostali ništo više.A to za grozni makhackalllu akoooo pratite te utakmice možete vidjeti kakva je grozna atmosfera na tim stadionima po navijanju i navijačima ono je po meni užas.Prvo bi trebali to da promjene pa onda da nešto traže u ruskoj ligi ali to je nemoguće jer je to posebnaa nacija u Rusiji ali to uefa i svijet ne bi trebao da podržava

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 06 dec 2012, 22:25

a ako anzhi bude prvak ruske lige to bi bio ogroman minus i udarac za samu ligu pogledajte samo gdje su igrali do skora 3 i nižim ligama pa ih sad preuzela mafija da vodi te klubove a spartak dinamo lokomotiv koji su činili glavninu u rusiji otpočetkka stavljaju se u drugi plan zamislite da se igra liga šampiona sve i da može u makhackalli i groznom :lol: promašaj samo se nadam da će se ova politika ubrzo završiti i da če Fursenko učiniti da se ova drama završi

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 06 dec 2012, 23:59

Ma nema sanse da Anzhi bude prvak.Ja mislim da to Zenit ili CSKA uzimaju.Nekako vjerujem da Anzhi ovog vikenda pada u St.Petesbrugu.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 00:17

1.)Postoji opcija EDIT i pisi sve u jedan post a ne tri posta jedan za drugim.Samo bespotrebno zagusujes temu sa time.

2.)
lokomotiv je napisao/la:a taj tunguzijanac što je preuzeo anzhi može da gradi ville ali mjesto je fuj grozni i makhackalla nema gorih mjesta na planeti tako da...........ššššššššššššššššššš ;)
Ako je on tunguzijac,to dalje implicira da ti navijas za klub iz Tunguzije,a to verovatno neces da priznas.Jos jedno ili tipicno ne znanje o Kerimovu,ili pak nedostatak znanja o geografiji.

3.)
lokomotiv je napisao/la:i da te sad lično pitam da mi nabrojiš 5 ruskih sudija bez gledanja na googlu ne bi znao a tuj nekakve priče pričaš :!:
Pa iskreno....pet linijskih sudija verovano ne bih znao da ti nabrojim,ali najmanje pet ruskih sudija moras znati pa da te probude u 4 sata ujutru,Egorov,Nikolaev,Layuskin-jedan od najboljih mladjih sudija u ovom trenutku,Kazmenko-takodje jedan od najboljih mladih sudija u ovome trenutku,Karasev isto tako mlad sudija,Bezborodov,Shukina...Propao pokusaj,ali veoma dobar da uhvatis nekoga na "krivoj nozi".

4.)
lokomotiv je napisao/la:i šta ja imam od toga što je on taj neki poznavatelj što je on pridonio ovom forumu i šta je uradio da bude interesantan.Za mene je samo običan član kao i ostali ništo više.A to za grozni makhackalllu akoooo pratite te utakmice možete vidjeti kakva je grozna atmosfera na tim stadionima po navijanju i navijačima ono je po meni užas.Prvo bi trebali to da promjene pa onda da nešto traže u ruskoj ligi ali to je nemoguće jer je to posebnaa nacija u Rusiji ali to uefa i svijet ne bi trebao da podržava
Zar svaka ekipa treba da ima odlicnu atmosferu na tribinama.Navijaci ne cine jedan klub,jesu sastavni deo istoga ali isto tako igraju fudbaleri a ne navijaci.Lokomotiva,Spartak,CSKA,Dynamo,Zenit to su klubovi sa istorijom,klubovi iza kojih stoji desetine hiljada aktivnih navijaca na utakmicama,klubovi koji su izgradili kult navijanja i pracenja kluba.Anzhi je klub nastao 1991.godine,i samo ludak moze da pomisli da on moze sa navijacke strane da se ravna sa velikanima ruskog fudbala i da vuce neke paralele izmedju atmosfera na stadionu Anzhia i atmosfere na stadionima u Moskvi ili St.Petersburgu.A takodje jedan podatak ti vidim nije poznat.Anzhi ima procentualno popunjen stadion preko 90% sa prosekom od nesta vise od 14500 po utakmici,za razliku od Lokomotive koja nema ni 50% popunjen stadion i cija prosecna poseta prelazi jedva nekih 13000.Spominjes i Terek,a Terek ima njabolji prosek u ligi od skoro 20000 po utakmici.Dakle prica o tome da Anzhi nema iza sebe navijace je takva bombaja ravna onim automobil-bombama u Afganistanu.Istina atmosfera na nekim drugim stadionima je bolja,ali gledaoci su na tribinama,ne igra se za dzabe.
lokomotiv je napisao/la:a ako anzhi bude prvak ruske lige to bi bio ogroman minus i udarac za samu ligu pogledajte samo gdje su igrali do skora 3 i nižim ligama pa ih sad preuzela mafija da vodi te klubove a spartak dinamo lokomotiv koji su činili glavninu u rusiji otpočetkka stavljaju se u drugi plan zamislite da se igra liga šampiona sve i da može u makhackalli i groznom :lol: promašaj samo se nadam da će se ova politika ubrzo završiti i da če Fursenko učiniti da se ova drama završi
Ko je Anzhi vodio 2000.godine kada su zavrsili cetvrti u ligi i kada su igrali finale kupa ? Gle cuda igrali su protiv tvoje Lokomotive pa bi trebalo da se secas te utakmice kao vatreni navijac i te velike pobede nad "malim" Anzhiem.Tada je za Anzhi igrao i moj poznanik PRedrag Randjelovic,te godine se bas sprdao sa golmanima u Rusiji.A odma sledece sezone su igrali i 1/2 finale kupa.Cudno za jedan klub koji je tek sada dosao kupovinom mafije u vrh ruskog fudbala. :roll: Ali bitno je da ti znas da je to mafija,lepo,lepo a jedan velikan ruskog fudbala sa cak dve titule prvaka drzave je nepravedno stavljen u zapecak.Stvarno sramotno sta Rusi rade. :oops:

I evo jedno pitanje za tebe,velikog poznavaoca fudbalskih prilika u Rusiji.
Kako se zove fudbaler za koga je jedan Johnatan Willson (ako znas ko je to) rekao da je to najbolji igrac u polju(nije racunao Yashina) koga je Rusija ikada proizvela.Ime tog fudbalera nosi i stadion jednog propalog pa mogu da kazem velikana ruskog fudbala iz doba SSSR.Takodje nosio je nadimak kao i najveci brazilski fudbaler svih vremena.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 10:52

ja ne govorim o posjetama na ruskim stadionima več govorim o mentalitetu naroda u grooznom odnosno makhachalli i mosvi ili sankt petersburgu ;) šta njima vridi 90.000 osoba na stadionu kada su agresivni i kada je barem po mom mišljenju loši navijači ja bih lično anzhi suspendirao da igra u ruskoj ligi ili ih svrstao u rusku 4 ligu sa početnicima i promijenio politiku vođenja kluba iz korijena a to da sam navijač anzhija ili tereka je van pameti ;)

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 10:56

a na ovo zadnje pitanje mislim da nisam dužan da odgovaram jer ovo nije ispit pa da ga polažem pred tobom i nisi ti ovdje prof.dr :mrgreen: ali znam da ništa više ostali nisu kvalitetniji od mene po poznavanju i pračenju ruske lige a ove sudije što ssi tražio po googlu :lol: može svatko da nađe ;)

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 11:36

i kad govorimo o toj popunjenosti na stadionima baš me zanima šta ćeš reči zasto lokomotiva dinamo itd. imaju ajde da kažemo manje navijača :D od anzhija ili tereka

Dubravko
Kontakt:

Post Postao/la Dubravko » 07 dec 2012, 12:04

lokomotiv je napisao/la:a taj tunguzijanac što je preuzeo anzhi može da gradi ville ali mjesto je fuj grozni i makhackalla nema gorih mjesta na planeti tako da...........ššššššššššššššššššš ;)
Ne znam po čemu ovo zaključuješ,vjerovatno na osnovu imena Grozni kažeš da je neko mjesto grozno. :lol: Što se Makačkale tiče to je grad veći od Sarajeva,dakle nikakvo selo,pri tom neko ti je već pomenuo vjerovatno nemaš pojma da isti ima više kulturnih institucija nego mnogi veliki gradovi u regionu....
šta njima vridi 90.000 osoba na stadionu kada su agresivni i kada je barem po mom mišljenju loši navijači ja bih lično anzhi suspendirao da igra u ruskoj ligi ili ih svrstao u rusku 4 ligu sa početnicima i promijenio politiku vođenja kluba iz korijena a to da sam navijač anzhija ili tereka je van pameti
Mnogo se NE RAZUMIJEŠ u rusku ligu! Ja ne mogu vjerovati da čitam neke slične stvari. Zaključuješ pri tome da su ruski navijači agresivni,ne vidim po čemu su agresivniji od Italijana,Njemaca,da ne pominjem Balkance,Poljake.....Što se Anžija tiče takođe ne vidim razliku po kojoj su oni radili nešto mimo zakona, onda bi po toj logici stvari trebali izbaciti i PSG,Manchester United,Shakhtar,Vitesse....
pa ih sad preuzela mafija da vodi te klubove a spartak dinamo lokomotiv koji su činili glavninu u rusiji otpočetkka stavljaju se u drugi plan zamislite da se igra liga šampiona sve i da može u makhackalli i groznom promašaj samo se nadam da će se ova politika ubrzo završiti i da če Fursenko učiniti da se ova drama završi
:lol: ne pišem nešto na ovom pdf ali zbog ovakvih stvari sam morao reagovati... Mafija??? Tako posmatrajući stvari sve klubove vodi mafija.... Lokomotiv istini za volju nikada nije bio glavnina,prije njega to su i Spartak i CSKA. Pa tako jedan Hofenhajm nikada nebi mogao igrati Bundesligu,što automatski znači da Han Pijesak nije dostojan ukoliko posjeduje kvalitet i sve potrebno igrati Premijer Ligu Bih... :roll:

jedna mala ispravka našeg moderatora
Zar svaka ekipa treba da ima odlicnu atmosferu na tribinama.Navijaci ne cine jedan klub,jesu sastavni deo istoga ali isto tako igraju fudbaleri a ne navijaci.Lokomotiva,Spartak,CSKA,Dynamo,Zenit to su klubovi sa istorijom,klubovi iza kojih stoji desetine hiljada aktivnih navijaca na utakmicama,klubovi koji su izgradili kult navijanja i pracenja kluba.Anzhi je klub nastao 1991.godine,i samo ludak moze da pomisli da on moze sa navijacke strane da se ravna sa velikanima ruskog fudbala i da vuce neke paralele izmedju atmosfera na stadionu Anzhia i atmosfere na stadionima u Moskvi ili St.Petersburgu.A takodje jedan podatak ti vidim nije poznat.Anzhi ima procentualno popunjen stadion preko 90% sa prosekom od nesta vise od 14500 po utakmici,za razliku od Lokomotive koja nema ni 50% popunjen stadion i cija prosecna poseta prelazi jedva nekih 13000.Spominjes i Terek,a Terek ima njabolji prosek u ligi od skoro 20000 po utakmici.Dakle prica o tome da Anzhi nema iza sebe navijace je takva bombaja ravna onim automobil-bombama u Afganistanu.Istina atmosfera na nekim drugim stadionima je bolja,ali gledaoci su na tribinama,ne igra se za dzabe.
Uz da se slažem sa većinom...
Dynamo Moskva je klub sa velikom istorijom,ali klub sa mizerno malim brojem "navijača" u odnosu na ostala tri moskovska velikana,štaviše broj njihovih navijača opada iz godine u godinu, ali to je valjda i donekle normalno,novije generacije uglavnom navijaju za Spartak i CSKA. Lokomotivu podržava većim dijelom zapadni dio Moskve,devedesetih godina puno onih koji su podržavali FK Moskva (koji se jedno vrijeme takmičio u najjačem ruskom prvenstvu) su išli na utakmice Dinama... Danas Dinamo itekako ima problem sa pravim navijačima,što opet apsolutno nije glavna stvar kada je procjena kvaliteta tima u pitanju.
" & $ ? на $ него Црвена $ у "!

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 12:18

kako nisu radili mimo zakona čitavo razdoblje od 2000-2009 proklete godione za moskovske ekipe bili su jedan ispod prosjeka tim u rusiji za kojeg ja sam siguran niko nije znao tu ekipu možda sam rusi i to ta regija dagestan.Ruska liga je na 5 mjestu po korumpiranosti i to su unapredovali upravo zbog pomenutih klubova anzhija tereka itddddddd sad više ni gazprom nije aktualan pa tako ni zenita više ne fermaju ,moskovske klubove da ne govorim dinamo da nije riješio sa upravom kluba i trenerom otišao bi u 2 ligu spartak u najvećoj krizi od postojanja fc moskvu su dokrajčili,saturn takođe cska se malo još trza zbog nešto boljih igrača ali i njih će dokrajčiti. za zenit sam već rekao a rubin koji je bio prije 4 godine ako se ne varam pa jedno 2-3 godine glavni i oni su u krizi.Razlog male posjete na moskovskim stadionima je taj što ima 4-5 moskovskih timova i normalno da imaju navijača u manjem broju dok anzhi i terek sami su oni u svojim regijama i mogu imati navijaća.Pogledajte samo zadnju utakmicu dinamo-Rubin i sve će vam biti jasno :!:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 14:38

1.) Opet ti kazem postoji opcija EDIT,to je za tvoje dobro,jer se u slucaju da korisnik koristi vise puta pisanje uzastopnih postova primenjuje BAN,a meni bi veoma zao bilo da odes jer nisam jos uvek cuo tvoju bogatu riznicu (ne)znanja o ruskom fudbalu.

2.)
lokomotiv je napisao/la:ja ne govorim o posjetama na ruskim stadionima več govorim o mentalitetu naroda u grooznom odnosno makhachalli i mosvi ili sankt petersburgu ;) šta njima vridi 90.000 osoba na stadionu kada su agresivni i kada je barem po mom mišljenju loši navijači ja bih lično anzhi suspendirao da igra u ruskoj ligi ili ih svrstao u rusku 4 ligu sa početnicima i promijenio politiku vođenja kluba iz korijena a to da sam navijač anzhija ili tereka je van pameti ;)
A kakav je to mentalitet.Da u Groznom se cesto desavaju sranja,potezanje nozeva i tako slicno.Sam Lassana Diarra kaze da su navijaci Anzhia netipicni predstavnici ruskog stila navijanja i da vise podsecaju na Engleze.Toliko pricas o toj agresivnosti navijaca Anzhia a ne spominjes tuce Fratrie,tvojih US-a,Zenitovaca i ostalih.Ne spominjes prebijanje navijaca Anzhia u ST.Petersburgu,ne spominjes bacanje banane Sambi od strane tvojih US-a i pokusaj obracuna sa Anzhievim,ne spominjes bacanje banane Robertu Carlosu cini mi se protiv Rostova,ne spominjes opet tvoje navijace Lokomotive koji vredjaju na rasnoj ostrovi Odemwingie koji je otisao iz kluba,pa onda ne spominjes tucu svojih navijaca u Bilbau kada su potukli sa pristalicama Athletica.Mozda je i tu kriv Kerimov,verovatno jeste. :roll:
3.)
lokomotiv je napisao/la:a na ovo zadnje pitanje mislim da nisam dužan da odgovaram jer ovo nije ispit pa da ga polažem pred tobom i nisi ti ovdje prof.dr :mrgreen: ali znam da ništa više ostali nisu kvalitetniji od mene po poznavanju i pračenju ruske lige a ove sudije što ssi tražio po googlu :lol: može svatko da nađe ;)
Ma ti si smesan lik.Cuj trazio sudije po googlu. :lol: Rekoh ti i sinoc,odlican pokusaj.A ti ako ne odgovoris na ovo osnovno pitanje o ruskom fudbalu koje sam ti postavio smatracu te jos vecom neznalicom nego si sada.Moram ti priznati slucajno sam naleteo na ovu temu,od leta nisam bio ovde,tada je samo @Dylan pisao,ali vidim da su nastali festivali ovde tvojom pojavom.Bice ovo zanimljiv topic siguran sam. :mrgreen: Naravno ako odlucis da nastavis.
4.)
lokomotiv je napisao/la:i kad govorimo o toj popunjenosti na stadionima baš me zanima šta ćeš reči zasto lokomotiva dinamo itd. imaju ajde da kažemo manje navijača :D od anzhija ili tereka
Nisam demografski poznavalac ruskih gradova,vec fudbalski poznavalac,tako da ne bih zeleo da se mesam u ono sto ne znam i da sa sigurnosu tvrdim to.Jedno sam siguran,veliki broj klubova u Moskvi definitivno nije uzrok tome da imaju tako mali broj navijaca.
Dubravko je napisao/la:Uz da se slažem sa većinom...
Dynamo Moskva je klub sa velikom istorijom,ali klub sa mizerno malim brojem "navijača" u odnosu na ostala tri moskovska velikana,štaviše broj njihovih navijača opada iz godine u godinu, ali to je valjda i donekle normalno,novije generacije uglavnom navijaju za Spartak i CSKA. Lokomotivu podržava većim dijelom zapadni dio Moskve,devedesetih godina puno onih koji su podržavali FK Moskva (koji se jedno vrijeme takmičio u najjačem ruskom prvenstvu) su išli na utakmice Dinama... Danas Dinamo itekako ima problem sa pravim navijačima,što opet apsolutno nije glavna stvar kada je procjena kvaliteta tima u pitanju.
Znam i to,ali opet kod njih postoji neki kult navijanja,ono sto su starije generacije prenosile donekle mladjim navijacima i za razliku od Anzhia koji je osnovan tek 1991.godine,relativno mlad klub,i koji je da kazem "zabacen" od Moskve i gde tim navijacima niko nije imao licno da prenese kako treba da se ponasa vec oni u hodu to moraju da resavaju,i trebace njima jos sigurno nekih 5-6 godina da postanu respektabilna grupa.Imao sam ja priliku da pricam sa vodjom Dynamovih navijaca kada su gostovali ovde u Beogradu prilikom proslave 100 godina OFK Beograda,i onako ugodno smo procaskali za vreme trajanje utakmice i on bas kaze isto sto i ti,mladji navijaci koji dolaze iz Moskve se zbog malo losijeg stanja u kome je tribina Dynama okrecu Spartaku ili CSKA.

I za kraj samo jedan citat da ga prouci dok mi odgovori na pitanje postavljeno sinoc...
Guus Hiddink's team qualified for the tournament by finishing fifth in the league last season, but UEFA banned the Russians from holding their home matches in Dagestan due to the threat of terrorism.
Sta kazes ne ispunjava uslove UEFE. :lol:
Tek onako ljudi "molili" Spartak da igraju na njihovom stadionu. :lol:
Idol si mi keve mi.

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 14:48

pa zar oni to ne bi trebali da riješe ako su tako veliki klub postali preko noći :mrgreen:

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 14:53

i nije mi važno šta ti smatraš za mene nit me zanima tvoje mišljenje tvoja je poenta i uloga ovdje da čitaš i raspravljaš šta ko piše ovdje kad nemaš pametnijeg posla :lol:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 14:56

lokomotiv je napisao/la:pa zar oni to ne bi trebali da riješe ako su tako veliki klub postali preko noći :mrgreen:
Sta bi oni trebali da rese ? Stadion ?
Ako na to mislis opet jedno tipicno ne znanje o Anzhiu,no nije ni cudo sam si rekao da te ne zanimaju ali ih opet komentarises.
Kerimov je najavio izgradnju novog stadiona,40000 mesta,ali nisu jos uvek uspeli svu papirologiju da izganjaju,sto me izuzetno cudi "jer mafija je to" trebali su do sada. :roll:
lokomotiv je napisao/la:i nije mi važno šta ti smatraš za mene nit me zanima tvoje mišljenje tvoja je poenta i uloga ovdje da čitaš i raspravljaš šta ko piše ovdje kad nemaš pametnijeg posla :lol:
Pa dobro ako ti smatras da nemam pametnijeg posla onda je to zasigurno tako. :mrgreen: Samo sto ja radim za neku petocifrenu cifru novca i pored toga imam ovoliko vremena za forum i najlepsu stvar na svetu-sport,a ti imas puno vremena samo za forum. :roll:

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 14:57

i pogledaj šta si napisao na početku kad se tek otvorila tema uporedio si arles sošo itd sa terekom anzhijem amkarom ali si stavio ipak anzhi :lol: :lol: u te lošije

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 14:59

nek imaš desetocifrenu ne tiče me se ;)

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 15:10

lokomotiv je napisao/la:i pogledaj šta si napisao na početku kad se tek otvorila tema uporedio si arles sošo itd sa terekom anzhijem amkarom ali si stavio ipak anzhi :lol: :lol: u te lošije
A ti pogledaj kada je tema otvorena.5.januara 2011.godine,dakle pre sada ce skoro dve godine.A Kerimov je kupio Anzhi ovako nekada pred kraj januara 2011.godine.Dakle moja konstatacija se odnosila na period pre kupovine tog kluba od strane Kerimova.Nisam ja od onih koji ce da se uhvate nekog kluba i samo taj klub,taj klub i taj klub.On za mene moze biti kvalitetan jedne sedmice,jedan mesec i mogu da ga hvalim u tih mesec dana kako igraju lep,dopadljiv,kvalitetan fudbal ali isto tako ako uvezu par losih utakmica svakako ja mogu da ih iskritikujem,i sve posmatram kroz trenutno stanje u fudbalu.J**+ se meni sta je bilo pre pola godine,ako je sada klub ekstra a da ne govorim o vise.Te 2011.godine u klubu su igrali Vasiljev,Streltsov,Timonov,Abaev,Strelkov,cini mi se i Khizianshvili da je bio tu...nema sta mozda sam i preterao sto sam ih uporedjivao sa Sochauxom i Arlesom,definitivno nisu oni bili sposobni da idu u istu recenicu sa njima.Ali ovaj Anzhi danas je za svako postovanje.

lokomotiv
Kontakt:

Post Postao/la lokomotiv » 07 dec 2012, 15:18

ali si ipak uporedio i šta bi sad trebale ostale ekipe u rusiiji doveste drugog kerimova ;) nestat če i njima novca zanam da ruska liga i predsjednici klubovaa ne smiju dozvoliti da preko noći dođu kerimovci i da vladaju samo zato što imaju novca a trebalo je voditi ligu dok se anzhijevci nisu pojavili to mi je krivo i zbog toga ne podnosim ekipu a kad si upoređivao sošo sa amkarom anzhijem tad je anzhi bio u grupi za prvaka :D ;) i završili u top 8 jel tako

Odgovori

Natrag na “Ostale lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.