Jbg, jarane, ispalo je tako...TheVerminator je napisao/la:Joj brate, taman se pomirili i sad ovo.![]()
Brz oporavak.
Ali, nema veze, navikli smo i ona i ja hodati po trnju, izaći ćemo još jači, vidjećeš...
Moderator/ica: insider
Jbg, jarane, ispalo je tako...TheVerminator je napisao/la:Joj brate, taman se pomirili i sad ovo.![]()
Brz oporavak.
Aj ne seri. Ako ti se ne svidja ne preskoci i suti.Prescritto je napisao/la:jel ovo chat il live striming u vezi necije bolesti
sljedeće javljanje za 15 minute, direktno uključenje iz bolničke postelje
streamingPrescritto je napisao/la:jel ovo chat il live striming u vezi necije bolesti
sljedeće javljanje za 15 minute, direktno uključenje iz bolničke postelje
ne mora, ali je poželjno. Ljudi te inače počnu da shvataju ozbiljnije, a ovako, teško. Teško je postati dobar troll, ne postoji prečica koju misliš da koristišPrescritto je napisao/la:o siđe englezac, kakav si ko čoek, na sportskom forumu se mora zipati i na pravilno pisanje, ne znadoh za to![]()
:kocka šećera:
Da,ali samo zvuk.Unica_Liverpool_ je napisao/la:to hoćeš da snimaš u vegasu?
Haj ne seri. Momak ima pravo da piše šta hoće. Isto ko što neko piše koliko je litara rakije sinoć popio, koga je gu.zio itd.Prescritto je napisao/la:pa nek otvori sebi novu temu i redovno izvjestava i mirna bosna, ha ja, kad bi svak pisao svoje jade i jadove ni na sta ovo ne bi licilo
Ako imaš sreće, za 500-tinjak maraka.. Ali, teško da će ko prodavati dobar profesionalni fotoaparatalacious je napisao/la: PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
TheVerminator je napisao/la:Haj ne seri. Momak ima pravo da piše šta hoće. Isto ko što neko piše koliko je litara rakije sinoć popio, koga je gu.zio itd.Prescritto je napisao/la:pa nek otvori sebi novu temu i redovno izvjestava i mirna bosna, ha ja, kad bi svak pisao svoje jade i jadove ni na sta ovo ne bi licilo
Ako ti toliko smeta momak, stavi ga na ignore i mirna Bosna.
Za 5 stoja tesko ce naci ispravan uz to i dobar prof. fotic.Zeman je napisao/la:Ako imaš sreće, za 500-tinjak maraka.. Ali, teško da će ko prodavati dobar profesionalni fotoaparatalacious je napisao/la: PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
tražio je dobar polovan, a ne nov... Nikon D3000 je nov oko 700-800 KM. Poluprofesionalne nikonove L310 i L810 su 400 i 450 KM novi..HZ_ilidzaa je napisao/la:Za 5 stoja tesko ce naci ispravan uz to i dobar prof. fotic.Zeman je napisao/la:Ako imaš sreće, za 500-tinjak maraka.. Ali, teško da će ko prodavati dobar profesionalni fotoaparatalacious je napisao/la: PS:jel' neko zna za koliko bi se mogao uzeti polovan dobar profesionalni fotoaparat?
Pogledaj poluprofesionalne za te pare.Za sta ti treba ? To je inace moj fahMi smo imali skolski Nikonov D3xxx . Odlican , nemoj samo one sto imaju na **** ... Tacno te proruzne njihovi aparati.
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 8 gostiju.