Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

criscito
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la criscito » 01 dec 2012, 18:40

Ibro17 je napisao/la:kralj king nema dalje vrh asmire majstore od januara u barcelonu
bolje u gaziantepspor da sa ibricicem osvoji tursku ligu i ligu prvaka. reko ibro treba im golman, ne moze on zabit kolko ovaj njegov trenutni golman moze primit golova

svabo94
Kontakt:

Post Postao/la svabo94 » 01 dec 2012, 18:46

bego ima 7 utakmica bez primenog gola

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 01 dec 2012, 20:38

Najbolji golman premiershipa...

http://www.thescore.com/epl/goalie_splits/clean_sheets" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 01 dec 2012, 20:44

one more cleen sheet for Mr. Sexy ... :!:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 01 dec 2012, 22:15

Ovaj covjek je tolika faca... divim mu se. On je najbolje golman sto je BiH ikad imala. Istinski je zaluzio nadimak "ministar odbrane"

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 02 dec 2012, 00:06

Svaka cast Asmire, ostaviti iza sebe imena kakva su Cech, Hart... Istina da Stoke ove sezone igra dobro u odbrani, ali ipak Asmir ima ponajvise zasluga za ovih 7 utakmica u kojima Stoke nije primio gol.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 02 dec 2012, 15:19

Stoke na osnovu drugih timova,ima jednu od najkvalitetnijih mesno preradjivacki kombinata u zadnjoj liniji''od Gavrilovica je'' :mrgreen: .
Tako da to Begson obostrano koristi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 04 dec 2012, 12:08

Asmir Begovic
Obavijest za sve moje facebook prijatelje

Dragi moji posto kruze glasine da imam vise stranica nemam ja samo imam jednu oficijelnu stranicu,a to je Asmir Begović Official sve ostale stranice su lazne i molim izadite iz njih podijelite ovo sa svojim prijateljima!!!

Hvala
https://www.facebook.com/pages/Asmir-Be ... 1973981154" onclick="window.open(this.href);return false;

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 04 dec 2012, 14:54

Sjajni Ministar odbrane briljira
Asmir Begović vodi u izboru za najboljeg golmana Engleske

Piše: M. Dautbegović
Danas, 14:19
Reprezentativac Bosne i Hercegovine Asmir Begović ove je sezone, statistički gledano, najbolji golman engleske Premier lige.

Printaj
Begović ove sezone jednostavno briljira na golu Stoke Citya, te je najzaslužniji za sve bolje igre ove ekipe, čiji je temelj odbrana, odnosno veoma mali broj primljenih golova.

Begović također trenutno vodi u izboru za Zlatnu rukavicu, odnosno za najboljeg golmana Premier lige, koji se bira na kraju sezone i to po broju clean sheetova.

Stoke je sedam pute ove sezone završio utakmicu bez primljenog gola, a Asmir Begović stajao je svih sedam puta na golu tima sa Briattanije, pa je po broju clean sheetsa ove sezone prvi golman Premiershipa. Begović ima jedan clean sheet više od drugoplasiranih Petra Cecha i Joe Harta, iako ova dvojica ispred sebe imaju daleko kvalitetnije odbrambene igrače.

Kada je u pitanju broj primljenih golova, Begović se nalazi na drugom mjestu sa 12 golova u svojoj mreži, jednim više od prvoplasiranog Joe Harta iz Manchester Citya.

Kada su u pitanju uhvaćeni centaršutevi u svom šesnaestercu, Begović je gospodar Premier lige. Ministar odbrane je, naime, u dosadašnjem dijelu sezone uhavtio čak 32 ubačaja u svoj kazneni prostor, a niti jednom nije odletio u prazno. Na drugom je mjesto u ovoj statističkoj kategoriji Petr Cech, koji je uspješno izlijetao 17 puta, gotovo pa duplo manje od Begovića, a ima i dva neuspješna hvatanja lopte.

Sa samo 25 godina, Begović predstavlja budućnost na golu Stokea (ili koje već ekipe u budućnosti) i reprezentacije Bosne i Hercegovine, jer nema sumnje da su najbolje golmanske godine tek pred njim.

Hvala Bogu pa nismo izgubili ovog dijamanta, kada se sjetim raznoraznih optuzbi i pljuvanja od strane saigraca.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 04 dec 2012, 15:59

Odlicna stvar je to sto je popravio izlazak sa linije i evo ovaj podatak je doista fascinantan s obzirom da je prosle sezone imao velike probleme sa izlaskom na centarsut. Imamo golmana za narednih 10-12 godina :D

BaDa12
Kontakt:

Post Postao/la BaDa12 » 05 dec 2012, 13:16

Zekoo je napisao/la:Asmir Begovic
Obavijest za sve moje facebook prijatelje

Dragi moji posto kruze glasine da imam vise stranica nemam ja samo imam jednu oficijelnu stranicu,a to je Asmir Begović Official sve ostale stranice su lazne i molim izadite iz njih podijelite ovo sa svojim prijateljima!!!

Hvala
https://www.facebook.com/pages/Asmir-Be ... 1973981154" onclick="window.open(this.href);return false;
slika
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.

Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 05 dec 2012, 18:44

Asmir je svojom kvalitetom prevazisao Stoke nadam se da cemo ga gledati u dresu Arsenala ili Man Utd da zamjeni tamosnje kiksere. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

valterboy
Kontakt:

Post Postao/la valterboy » 05 dec 2012, 18:48

Nevjerujem da bi Asmir napustio Englesku. Ako bude transfer, ostat ce u istoj ligi. Neko rece Bayern, nema sanse, jedino ako Neuer otide.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 dec 2012, 23:34

Tesko se golmani prodaju, neka ga u Stokeu. Sta fali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

JohnnyDinamitas
Kontakt:

Post Postao/la JohnnyDinamitas » 06 dec 2012, 00:27

stoke je kvalitetna ekipa, nek je u premier ligi to je najbitnije. naravno da bi lijepo bilo ako predje u klub s kojim bi mogao trofeje osvajati. ali samo nek ne sjedi na klupi..

mrsic07
Kontakt:

Post Postao/la mrsic07 » 07 dec 2012, 17:36

Cartman je napisao/la:Tesko se golmani prodaju, neka ga u Stokeu. Sta fali.
Slazem se, Stoke je dobra ekipa, ficicki jako snazna, stoje lijepo na tabeli i ja ne vidim razlog zasto bi on napustao klub. Za Asmira je najbitnije da stalno igra, da napreduje jer i za nas i nasu rep. je bolje da Asmir brani u Stokeu nego da sjedi na klupi Chelsea, Bayerna itd..

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 08 dec 2012, 10:29

Gledam stoke'ov forum, kazu da je ovih 8 mil funti kojih su utd kao ponudili uvreda :mrgreen:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Edol
Kontakt:

Post Postao/la Edol » 08 dec 2012, 10:47

Za golmana da napreduje, bolje je biti u Stokama pa braniti protiv Uniteda, Cityja, Chelsea i drugih, nego da on bude u Unitedu koji ipak protiv većine protivnika drži inicijativu i ima manje posla... Bar mi se čini da je tako.

redarmy0
Kontakt:

Post Postao/la redarmy0 » 08 dec 2012, 11:44

Edol je napisao/la:Za golmana da napreduje, bolje je biti u Stokama pa braniti protiv Uniteda, Cityja, Chelsea i drugih, nego da on bude u Unitedu koji ipak protiv većine protivnika drži inicijativu i ima manje posla... Bar mi se čini da je tako.
Razlika je da za Stoke nebi se nikad nasao na listi najboljih golmana na svijetu, i nebi nikad imao status u ligi kao sto imaju Cech, Hart, itd. Niko nezna ko je Begovic.. samo znaju da je dobar golman u neki Stoke..veliki je ponos drzave kada imas vrhunskog golmana u klub kao sto je United. Ali sto se tice forme, mozda se slazem da bi za reprezentaciju bilo bolje da igra za tim koji prima najmanje 10+ suteva po utakmici, ali brate isto bi ga volio gledat u Ligi Prvaka i da dize pehare.
Zadnja izmjena: redarmy0, dana/u 08 dec 2012, 11:50, ukupno mijenjano 2 puta.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 dec 2012, 11:49

Saurman je napisao/la:Asmir je svojom kvalitetom prevazisao Stoke nadam se da cemo ga gledati u dresu Arsenala ili Man Utd da zamjeni tamosnje kiksere. :D
To bi bilo odlicno.
Bolji je od oba golmana za klasu.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: General505, Goalgetter, moreno123 i 34 gosta.