Ronaldinho: "Čast mi je govoriti o Messiju, pratio sam ga od prve utakmice u Barceloni i danas je najbolji na svijetu, što me jako raduje."
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Zato što je i previše sebican (ovdje naglašavam, sebican za Barcine igre)....tako mlad, a tako drzak i bezobrazan u stavu, i to kad mu se da šansa u A timuSveti je napisao/la:što ti se ne sviđa dulofe?ripper je napisao/la:Barca ce ubrzo imati problema sa viškom napadaca/krila (kako to glupo zvuci) sad kad se vrate Sanchez i Cuenca. Cuenca je talentovaniji igrac od Tella (barem za Barcine igre). Pedro,Tello, Sanchez, Cuenca, Messi, Villa - sve oni ce vec u ovom mjesecu (najkasnije do Nove godine) biti na raspolaganju Vilanovi. Plus najmlađi Deulofeu koji je dovoljno drzak igrac da se pokuša što prije nametnuti (mada mi se njegov stil nikako ne sviđa
šta ja mogu)
Zato mislim da je sudbina Ville u Barci neizvjesna. Nisam baš siguran u njegovu minutažu, a on je ipak poznato ime i prevelik igrac da bi tek tako prihvatio klupu, uostalom i više nije u najboljim igrackim godinama.... ne bi me cudilo da ode vec sad u januaruuglavnom, vidjecemo šta ce se dešavati.
Deulofeu, on po principu "pobij sve i vrati se sam", voli loptu ko majcinu sisu, ne odvaja se od nje, samo kad mora dodaje....e pa to u Barci ne može, ali nikako jbg
istina, ipak je tim iznad svih. Malac ima vanserijsku tehniku i poprilično je potkovan brzinom. On je igrač kojeg svaki tim može poželjeti, ali ako je vjerovati tvojoj tezi, onda zaista treba da promijeni način razmišljanja ukoliko želi u tom matičnom klubu da uspije.
naprijed rejal
"Prošlo je sedam godina kako Barcelona nije slavila na Villamarínu, stadionu Betisa. Posljednja pobjeda bila je u sezoni 2005/06 od 1-4, kada su golove postigli Van Bommel, Eto'o (2) i Ezquerro."
Nema nikakve sumnje da ce biti teško u Sevilli, jer Betis je vrlo nezgodan domacin koji svakako igra u dobroj formi (četvrti su na tabeli trenutno). U to se uvjerio i Real skoro.
Dosta nezgodno gostovanje, napaljen i borben domaćin plus fanaticna publika za vratom. Još ako uzmemo u obzir da ce Barca možda biti bez usluga Messia, onda je jasno ce biti gadno.
Nema nikakve sumnje da ce biti teško u Sevilli, jer Betis je vrlo nezgodan domacin koji svakako igra u dobroj formi (četvrti su na tabeli trenutno). U to se uvjerio i Real skoro.
Dosta nezgodno gostovanje, napaljen i borben domaćin plus fanaticna publika za vratom. Još ako uzmemo u obzir da ce Barca možda biti bez usluga Messia, onda je jasno ce biti gadno.
@ripper
Deulofeu ??? njemu se svidza tebi bas ne. Da li je tebi poznata Deulofeuova izjava da mu je Ronaldo uzor ? U tom grmu lezi zec.
Ali pusti ga - dobar je. Bogu hvala pa se sve ne moze kopirati pa tako da je dobro i nece odskakati od Barce. Nema placa, nema zivcanluka, nema arogancije a ostalo je sve na nivou.
Ah da ja zaboravi, i nije firaun
Deulofeu ??? njemu se svidza tebi bas ne. Da li je tebi poznata Deulofeuova izjava da mu je Ronaldo uzor ? U tom grmu lezi zec.
Ah da ja zaboravi, i nije firaun
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sta je lose u tome da je momku uzor jedan od najboljih igraca na svijetu, i kako stvari stoje jedan od najboljih svih vremena??
Nisam ni rekao da je lose. Meni licno to je i simpaticno, a drago mi je da su to svi normalno prihvatili i od igraca i nas navijaca Barcelone. Sta li bi bilo da je npr. Ozil izjavio da mu je Mesi uzor.Donnie Darko je napisao/la:Sta je lose u tome da je momku uzor jedan od najboljih igraca na svijetu, i kako stvari stoje jedan od najboljih svih vremena??
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Može njemu bit i Darko Maletić uzor nije to bitno.. Ali nek ne igra kao on. Nikome ne bi trebalo smetat da pojedini igrač ima uzore.Međutim , Ronaldova igra je potpuna suportnost od one Barcine igre, tako i ona od Deulofeua . Taj malac pokušava igrati kao Ronaldo u tome je problem ,a to ne paše Barcinom sistemu . Cuenca je mnogo mnogo veći timski igrač , bolje kombinira i razmišlja na terenu. Pa Deulofeua sam protiv Benfice gledao , par puta kad je dobio loptu , samo je ubacio u četvrtu brzinu i onda oće da niza igrače ko da igra protiv Xereza... I na kraju izgubi loptu . Cuenca je po meni bolji i od njega i Tella . Jednostavno se više uklapa u Barcinu igru.Donnie Darko je napisao/la:Sta je lose u tome da je momku uzor jedan od najboljih igraca na svijetu, i kako stvari stoje jedan od najboljih svih vremena??
barcine desetke u zadnjih 15 godina

Vi nemate Ronalda niti slicnog mozete imati.bparena je napisao/la:Nisam ni rekao da je lose. Meni licno to je i simpaticno, a drago mi je da su to svi normalno prihvatili i od igraca i nas navijaca Barcelone. Sta li bi bilo da je npr. Ozil izjavio da mu je Mesi uzor.Mislim da bi ga firaun odmah napuco iz ekipe. Sto se tice ovog momka cak i da nije rekao ko mu je uzor, po njegovoj se igri to vidi. A dobar je momak pravo. Dobro ce se uklopiti "Ronaldo" s Mesijem. Sto se tice Reala - oni Mesija nit imaju nit slicnog mogu imat.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Hvala dragom bogu sto nemaju ronalda,ali zato imaju najboljeg igraca svih vremena.

Visca el Barça ! Mes que un club !
Nemaju ni to.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
Mozda za tebe nemaju,ali za mene imajuD10S je napisao/la:Nemaju ni to.
Visca el Barça ! Mes que un club !
Najbolji igrac svih vremena trenutno igra u Valenciji.
Jedan je Fernando Ruben Gago
idete mi vise na neku stvari vi culesi s izjavama kako ne zelite ronalda u svojoj ekipi ovo ono , koliko glup moras biti da kazes " ne zelim ponajboljeg igraca svijeta u svojoj ekipi " , da covjek ne igra u real madridu mislili bi suprotno , jednostavno covjek vam je u zadnje vrijeme utrpo komada i komada ,al de sta cesDesimaL je napisao/la:Hvala dragom bogu sto nemaju ronalda,ali zato imaju najboljeg igraca svih vremena.
Ma nije uopšte loše ni problem što mu je uzor Kopitar (može mu biti i onaj varvarin Pepe, što se mene tice) - problem je kad decko pocne glumiti Kopitu na terenu, neka bicikla prodavati, cariniti loptu, ne gledati nikoga oko sebe itd.Donnie Darko je napisao/la:Sta je lose u tome da je momku uzor jedan od najboljih igraca na svijetu, i kako stvari stoje jedan od najboljih svih vremena??
Krajnje mu je vrijeme da to otkloni iz svoje igre i da malo spusti svoj ego, ako misli uspjeti u Barci.
Da je valjo ne bi dobrovoljno (ko i Raul) pognute glave napustio halu.L_blancos je napisao/la:Najbolji igrac svih vremena trenutno igra u Valenciji.
Moj tim godine.
Buffon, Lahm, Thiago Silva, Ramos, Alba, Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, C. Ronaldo
Kad vec nema Busquetsa
Buffon, Lahm, Thiago Silva, Ramos, Alba, Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, C. Ronaldo
Kad vec nema Busquetsa
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
tako je i trebalo da bude. Jedino na poziciji albe ima još par dobrih igrača, kao i na golmanskoj, ali tu je to.M4kaveli je napisao/la:Moj tim godine.
Buffon, Lahm, Thiago Silva, Ramos, Alba, Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, C. Ronaldo![]()
Kad vec nema Busquetsa
naprijed rejal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.