FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
fakat lose igramo,al hajde bar se nadam da ce na pauzi dovest par igraca to su obecali cim se uprava promjenila...samo je lud covjek ocekivo da cemo ove sezone nesto napravit tako da sam i sa ovim zadovoljan moze i bolje ali et
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
ma ja nisam puno ocekivao...nick je napisao/la:fakat lose igramo,al hajde bar se nadam da ce na pauzi dovest par igraca to su obecali cim se uprava promjenila...samo je lud covjek ocekivo da cemo ove sezone nesto napravit tako da sam i sa ovim zadovoljan moze i bolje ali et
ali svi smo ocekivali da bar imamo ono sto smo imali sve ove godine ..dobru igru na grbavici i ono sto nismo imali : bar nekoliko bodova vise sa strane nego prethodnih godina...
ali sa 2 igraca vise jedva se odbraniti...jadno
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
Utakmica prošla, 3 boda su uzeta ,idemo dalje, molim sve simpatizere Našeg Klub da se ne obaziru na sve daljne postove i komentare ostalih pripadnika ''navijačkih skupina'' u vezi ove utakmice, jer je evidentno da su se neki maksuz registrovali da nešto ''pametno'' napišu na našoj temi, a aman toliki su navijači svog kluba
, i da im je Željo toliki trn u oku, da i kad spavaju sanjaju NJEGA.
Idemo komentare o sljedećim utakmicama, rasporedu i sl.
Ove male ostavljamo iza sebe, nek se malo lože.....

Idemo komentare o sljedećim utakmicama, rasporedu i sl.
Ove male ostavljamo iza sebe, nek se malo lože.....

SAMO ŽELJO
Ma nek je Zeljo pobjedio,ebo sve ostalo...
TM svaka cast---koreografija vrh vrhova
RA sisaj te ga i bubnjajte
Čulum ovaj put bez zutog
Samo ne znasm sto je Stanica zamjenio,pa najbolji je bio ponovo,onaj lijevi bek Veleza i dalje ne zna gdje je sta mu je sve Stana uradio...
Mešanović u stilu Inzagija
TM svaka cast---koreografija vrh vrhova
RA sisaj te ga i bubnjajte
Čulum ovaj put bez zutog

Samo ne znasm sto je Stanica zamjenio,pa najbolji je bio ponovo,onaj lijevi bek Veleza i dalje ne zna gdje je sta mu je sve Stana uradio...
Mešanović u stilu Inzagija
- bistrikboy
- Kontakt:
Stana je na pocetku drugog dobio udarac u list,trebao bi igrati protiv Rudara...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Za navijace Zelje
Naši dragi "sportski prijatelji" iz Sarajeva samo jedno pitanje za vas: " Poznajete li osjećaj, zove se SRAMOTA!!!"
Pa mi još niti jednom nismo odigrali utakmicu na Grbavici, a da nas sudija nije masakrirao. Pojma nemate koliko ste jadni. Znajte da ni nama,a ni vama niti ikome u ovoj ligi i sportu uopšte neće biti bolje sve dok je kriminalaca poput sudije Golaća i idiota koji takve sudije angažuju da unište igru koja se zove fudbal.
Vi ste ovakvim ponasanjem srozali ime nekada velikog kluba koji se zove Željezničar pa sada puno više podsećate na FK Vratnik. Odlika velikog kluba je da na fer i korektan način primi svoga gosta i da se sportski čestita onome ko je bio bolji. Nažalost vi ste miljama daleko od toga. Ovakvim ponašanjem samo pomažete da naš fudbal i sport uopšte tone sve dublje i dublje.
Mi smo izgubili 3 boda, a vi puno više, iskrene sportske prijatelje i obraz, a to se teško može nadoknaditi dok 3 bude puno se lakše nadoknade. Gospodo, mi smo svašta preživili, od protjerivanja sa vlastitog stadiona pa do pokušaja gašenja kluba. Pa da je vaša Grbavica ostala na "drugoj strani", ja mislim da bi cijelu REvropu digli da vam se vrati ili da vam se prasvi drugi stadion jer vi ste "zaštićena vrsta" poput polarnog medvjeda, a nas ko j...!, je li tako "iskreni sportski prijatelji" iz Sarajeva. Neka vam je na čast! Samo da znate izdržao je Velež i puno gore od ovoga i ako Bog da uzdignućemo se mi iznda ovog jada i čemera. Zapamtitie, nema boljitka našem fudbalu sve dok se Veležu i ostalim poštenim klubovima ne dopusti samo jedna jedostavna stvar, a to je da se igra fudbal u kojem će gledaoci moći uživati. Joše jednom SRAMOTA!!!
Pa mi još niti jednom nismo odigrali utakmicu na Grbavici, a da nas sudija nije masakrirao. Pojma nemate koliko ste jadni. Znajte da ni nama,a ni vama niti ikome u ovoj ligi i sportu uopšte neće biti bolje sve dok je kriminalaca poput sudije Golaća i idiota koji takve sudije angažuju da unište igru koja se zove fudbal.
Vi ste ovakvim ponasanjem srozali ime nekada velikog kluba koji se zove Željezničar pa sada puno više podsećate na FK Vratnik. Odlika velikog kluba je da na fer i korektan način primi svoga gosta i da se sportski čestita onome ko je bio bolji. Nažalost vi ste miljama daleko od toga. Ovakvim ponašanjem samo pomažete da naš fudbal i sport uopšte tone sve dublje i dublje.
Mi smo izgubili 3 boda, a vi puno više, iskrene sportske prijatelje i obraz, a to se teško može nadoknaditi dok 3 bude puno se lakše nadoknade. Gospodo, mi smo svašta preživili, od protjerivanja sa vlastitog stadiona pa do pokušaja gašenja kluba. Pa da je vaša Grbavica ostala na "drugoj strani", ja mislim da bi cijelu REvropu digli da vam se vrati ili da vam se prasvi drugi stadion jer vi ste "zaštićena vrsta" poput polarnog medvjeda, a nas ko j...!, je li tako "iskreni sportski prijatelji" iz Sarajeva. Neka vam je na čast! Samo da znate izdržao je Velež i puno gore od ovoga i ako Bog da uzdignućemo se mi iznda ovog jada i čemera. Zapamtitie, nema boljitka našem fudbalu sve dok se Veležu i ostalim poštenim klubovima ne dopusti samo jedna jedostavna stvar, a to je da se igra fudbal u kojem će gledaoci moći uživati. Joše jednom SRAMOTA!!!
- TheManiacs
- Kontakt:
Crveni_1922 je napisao/la:Danas je u prostorijama kluba FK Zeljeznicar odluceno da se promjeni ime kluba u FK SELJO![]()
![]()
Eto to toliko....
Bubanj Jadovi gdje vam je bubanj??
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Re: Za navijace Zelje
Pa jel te stid sta pises, svi znaju kakvo je sudjenje bilo u Mostaru kada se igrala kup utakmica, a i prosle sezone kada je Dialibi ponisten cist gol, a da ne govorim o gadanju sa strane Red Army-a.vfcmostar je napisao/la:Naši dragi "sportski prijatelji" iz Sarajeva samo jedno pitanje za vas: " Poznajete li osjećaj, zove se SRAMOTA!!!"
Vi ste samo Red Barby,i nista vise.. takodje ako mozete i palice da nam date? da mi dzaba ne kupujemo?Crveni_1922 je napisao/la:Danas je u prostorijama kluba FK Zeljeznicar odluceno da se promjeni ime kluba u FK SELJO![]()
![]()
Eto to toliko....
A ti me pitaš zašto neću u evropu, **** vas Amsterdam duvam skank u bloku!
-
- Kontakt:
RADE PAPRICA VAM NAJVECA LEGENDA.MALI KLUB VAZDA OSTAJE MALI.DIZITE VI OSIMA KAD NEMATE DRUGOG VECEG
- TheManiacs
- Kontakt:
Medixon je napisao/la:Vi ste samo Red Barby,i nista vise.. takodje ako mozete i palice da nam date? da mi dzaba ne kupujemo?Crveni_1922 je napisao/la:Danas je u prostorijama kluba FK Zeljeznicar odluceno da se promjeni ime kluba u FK SELJO![]()
![]()
Eto to toliko....
Red barby hahaha
A ocm trebali su i udarni trans uzet

@momcilovukoje
Administracijo po drugi put vas molim ovog korisnika banuj te
provocirao je citavo vece,eo poceo je i jutros..
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
Re: Za navijace Zelje
Moj prijatelju,vfcmostar je napisao/la:Naši dragi "sportski prijatelji" iz Sarajeva samo jedno pitanje za vas: " Poznajete li osjećaj, zove se SRAMOTA!!!"
Dzaba je njima govoriti, pa valjaju nasi Dzafa, Osmanagic i Knez po pola lige.......
Ovo je sistematski unistavanje Veleza, i bojim se da je to rijeseno na viem nivou, jer Velez je po prvi put nakon 1995, napravio pravu ekipu, i svi vrlo dobro znaju ko je Velez ove godine......
Pozdrav svim nasim sportskim prijateljima.... a poruka Zuji, Gojeru i Behmenu : "Kako vas nije sramota, znate li gdje su vam korijeni?"
Velez ce jos pjevati, jer obraz nam ne mogu uzeti
-
- Kontakt:
VAMA NISTA NEOSTAJE NEGO DA TRAZITE DA ME UKINU.JA NIKOG NE PROVOCIRAM NEGO SAMO GOVORIM CINJENICE.A VAMA TO OCITO SMETA, NIJE LAKO MISLIT DA SI VELIKI KLUB A NEMAS U PROSLOSTI NI JEDNU PRAVU ZVJEZDU.OSIM NARAVNO RADE PAPRICE.
- Crveni_1922
'ta ce nam bubanj imamo mi toga na bacanje, a posto vi nemate za germe kradete tudje ja neznam ko je tu jadovTheManiacs je napisao/la:Crveni_1922 je napisao/la:Danas je u prostorijama kluba FK Zeljeznicar odluceno da se promjeni ime kluba u FK SELJO![]()
![]()
Eto to toliko....
Bubanj Jadovi gdje vam je bubanj??

I KRV SVOJU ZA CRVENU BOJU!!!
Nemoj tako, bio je i Cilic - Cipe, a Taso Komsic, hahahaha jebote zivot imali su najruzniju ekipu u ex Yu ligi.MOMCILOVUKOJE je napisao/la:VAMA NISTA NEOSTAJE NEGO DA TRAZITE DA ME UKINU.JA NIKOG NE PROVOCIRAM NEGO SAMO GOVORIM CINJENICE.A VAMA TO OCITO SMETA, NIJE LAKO MISLIT DA SI VELIKI KLUB A NEMAS U PROSLOSTI NI JEDNU PRAVU ZVJEZDU.OSIM NARAVNO RADE PAPRICE.
Cuo sam da se od danas N.K. Zeljo zove Seljo.
Kazu da je Golac cijeli dan bio u "Plavom zamku" s uglednim Sandzaklijom Brkovicem, ma ne mogu da vjerujem......
- RK Gradacac
- Kontakt:
Dijete drago kao prvo nauci se da se ne pise velikim slovima, nije kulturno. Kao drugo Osim je bio selektor Jugoslavije, one iste u koju se vi kunete. Pa kako te nije sramota da ga omalovazavate on je vas selektor bolan! Kao trece, kako mozete toliko kukati na sudjenje kad ste prosle godine imali identicno sudjenje svaku utakmicu na Vrapcicima??? Zar vas nije to SRAMOTA! Borili se za opstanak, veliki klub Velez! Samo sudijama mozete zahvalit sto jos uvijek igrate u istoj ligi sa ZELJOM, SARAJEVOM, ZRINJSKIM... hej bolan Zrinjskim, pa oni su za vas pojam.MOMCILOVUKOJE je napisao/la:VAMA NISTA NEOSTAJE NEGO DA TRAZITE DA ME UKINU.JA NIKOG NE PROVOCIRAM NEGO SAMO GOVORIM CINJENICE.A VAMA TO OCITO SMETA, NIJE LAKO MISLIT DA SI VELIKI KLUB A NEMAS U PROSLOSTI NI JEDNU PRAVU ZVJEZDU.OSIM NARAVNO RADE PAPRICE.
Hajd ba razguli i gledaj svog posla, okani se ZELJE!
btw. Gdje vam je Vaha, jel posl'o lopte ove godine???

010 ISN'T JUST A CODE
Vaha je na ljeto u JAR, s Drogbom i drugovima, mozes ga skoro pogledati u Genselkirchenu protiv Njemacke. Barbarez je u Hamburgu, a Dusko je u Atini............RK Gradacac je napisao/la:Dijete drago kao prvo nauci se da se ne pise velikim slovima, nije kulturno. Kao drugo Osim je bio selektor Jugoslavije, one iste u koju se vi kunete. Pa kako te nije sramota da ga omalovazavate on je vas selektor bolan! Kao trece, kako mozete toliko kukati na sudjenje kad ste prosle godine imali identicno sudjenje svaku utakmicu na Vrapcicima??? Zar vas nije to SRAMOTA! Borili se za opstanak, veliki klub Velez! Samo sudijama mozete zahvalit sto jos uvijek igrate u istoj ligi sa ZELJOM, SARAJEVOM, ZRINJSKIM... hej bolan Zrinjskim, pa oni su za vas pojam.MOMCILOVUKOJE je napisao/la:VAMA NISTA NEOSTAJE NEGO DA TRAZITE DA ME UKINU.JA NIKOG NE PROVOCIRAM NEGO SAMO GOVORIM CINJENICE.A VAMA TO OCITO SMETA, NIJE LAKO MISLIT DA SI VELIKI KLUB A NEMAS U PROSLOSTI NI JEDNU PRAVU ZVJEZDU.OSIM NARAVNO RADE PAPRICE.
Nego gdje je Mesha, zaledio se s Grenoblom, upekao minus, joj joj 0-0-9,
- eliminator
- Kontakt:
mogli ste nam onda i palice ostavitCrveni_1922 je napisao/la:'ta ce nam bubanj imamo mi toga na bacanje, a posto vi nemate za germe kradete tudje ja neznam ko je tu jadovTheManiacs je napisao/la:Crveni_1922 je napisao/la:Danas je u prostorijama kluba FK Zeljeznicar odluceno da se promjeni ime kluba u FK SELJO![]()
![]()
Eto to toliko....
Bubanj Jadovi gdje vam je bubanj??![]()

adisg je napisao/la:Vaha je na ljeto u JAR, s Drogbom i drugovima, mozes ga skoro pogledati u Genselkirchenu protiv Njemacke. Barbarez je u Hamburgu, a Dusko je u Atini............RK Gradacac je napisao/la:Dijete drago kao prvo nauci se da se ne pise velikim slovima, nije kulturno. Kao drugo Osim je bio selektor Jugoslavije, one iste u koju se vi kunete. Pa kako te nije sramota da ga omalovazavate on je vas selektor bolan! Kao trece, kako mozete toliko kukati na sudjenje kad ste prosle godine imali identicno sudjenje svaku utakmicu na Vrapcicima??? Zar vas nije to SRAMOTA! Borili se za opstanak, veliki klub Velez! Samo sudijama mozete zahvalit sto jos uvijek igrate u istoj ligi sa ZELJOM, SARAJEVOM, ZRINJSKIM... hej bolan Zrinjskim, pa oni su za vas pojam.MOMCILOVUKOJE je napisao/la:VAMA NISTA NEOSTAJE NEGO DA TRAZITE DA ME UKINU.JA NIKOG NE PROVOCIRAM NEGO SAMO GOVORIM CINJENICE.A VAMA TO OCITO SMETA, NIJE LAKO MISLIT DA SI VELIKI KLUB A NEMAS U PROSLOSTI NI JEDNU PRAVU ZVJEZDU.OSIM NARAVNO RADE PAPRICE.
Nego gdje je Mesha, zaledio se s Grenoblom, upekao minus, joj joj 0-0-9,
Vidim oni se bas interesuju za Velez jednu sezonu krenete u vrhu i odmah se dignete.Halo indijanci 4 godine ste igrali sa Napredkom,a kad igrate ovu nasu ligu kuburite zestoko se bborite za opstanak aa gdje taj Vaha,Sergej,Dusko.Zato se poklopite i otidjete na temu Fk Rudar i s njima se prepucavajte jer s nama niste dorasli.
AMAR OSIM!