Najboljih 11 fudbalera u ovom vijeku

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers

Najbolji fudbaler 21. vijeka je?

Lionel Messi (Barcelona)
35
28%
Raul (Real Madrid)
8
6%
Zinedine Zidane (Real Madrid)
31
25%
Ryan Giggs (Manchester United)
5
4%
Xavi (Barcelona)
2
2%
Gianluigi Buffon (Juventus)
10
8%
Oliver Kahn (Bayern Munich)
4
3%
Paolo Maldini (AC Milan)
10
8%
Cristiano Ronaldo ( Real Madrid)
11
9%
Zlatan Ibrahimović (PSG)
9
7%

Ukupno glasova: 125

Devil
Moderator
Kontakt:

Re: Najboljih 11 fudbalera u ovom vijeku

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 18:59

L_blancos je napisao/la:Busquets je onda napravio karijeru Xaviju.
Da, Redondo je najkompletniji zadnji vezni koji je ikada igrao. Makelele je jedan od boljih, ali je previse uzvikan zbog toga sto je njegovim odlaskom otpocela jedna nova era Reala gdje se nisu cijenili radnici na terenu i ruzni igraci.
Ne znam dal' je uzvikan ali znam sta sam gledao na terenu.Tesko ce se,da ne kazem nikada, vise pojaviti zadnji kao sto je bio Makelele,VRH ! Redondo jeste bio takodje vrhunski zadnji,ali ne kao Makelele.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 dec 2012, 18:59

samoradnik je napisao/la:e ja čudna naroda bože mili,svi se nešto prave prepametni, autor teme nije želio stavljati 1929233838884 imena i prezimena,već stotinjak... Da radi se o jednom i jedinom Ronaldu,krezolinju,debeljuci i legendi svjetskog fudbala.
znaci ti kazes da su Falcao ili Cavani, ili ARSAVIN :lol: bolji od Christijana Ronalda ? :lol: :lol:

da, stavio si 100.. al trebao si malkice i mozak ukljuciti dok si sastavljao tih 100.. Mario Gece, Dempsy, Lendohan :lol:
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

AntonioConte
Kontakt:

Post Postao/la AntonioConte » 07 dec 2012, 19:00

Redondo je bio samo talenat isto kao Deisler, nažalost obojica su bili primorani da završe karijeru ranije od planiranog. Da bi te smatrali najboljim godinama moraš igrati vrhunski, Redondu to nije pošlo za nogom.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 07 dec 2012, 19:01

Na listu treba staviti Patricka Vieiru i Dennisa Bergkampa.
Zadnja izmjena: TH14, dana/u 07 dec 2012, 19:02, ukupno mijenjano 1 put.

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 dec 2012, 19:02

Bilo kako bilo,evo trenutno poretka golmana nakon 24 glasača:

1. CASILLAS 94
2. BUFFON 86
3. KAHN 84
4. VAN DER SAR 51
5. CECH 24
6. CANIZARES 10
7. TOLDO 5
8. BARTHEZ 2
9. LEHMANN 2
10. REINA 1
11. VITOR BAIA 0
12. AKINFEEV 0

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 dec 2012, 19:05

Italia je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:e ja čudna naroda bože mili,svi se nešto prave prepametni, autor teme nije želio stavljati 1929233838884 imena i prezimena,već stotinjak... Da radi se o jednom i jedinom Ronaldu,krezolinju,debeljuci i legendi svjetskog fudbala.
znaci ti kazes da su Falcao ili Cavani, ili ARSAVIN :lol: bolji od Christijana Ronalda ? :lol: :lol:

da, stavio si 100.. al trebao si malkice i mozak ukljuciti dok si sastavljao tih 100.. Mario Gece, Dempsy, Lendohan :lol:
Gdje sam ja to rekao??? Cristiano je također na listi...

Zašto joj,trebao si pročitat uvod teme,dakle sasvim jasno minimum 3 sezone na visokom nivou od 2000. godine! Ameri su stavljeni kako bi sa neke rasističke strane bili svi kontinenti zadovoljeni... par imena na listi ne utiče mnogo na istu,jer je izbor ogroman i stvar ličnog ukusa.....

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 07 dec 2012, 19:11

Ja se slazem da je Redondo top igrac bio.Sigurno u top 3 ali Makelele je najveci radnik na terenu ikada.
Vise sam i ja volio gledati carobnjaka Redonda nego li trkaca Makelelea ali tim nije imao zamjenu za Makelelea dok je za Redonda kakvu-takvu imao.
Redondo je bio jedan od kljucnih igraca generacije koja je uzela dvije titule LP. I sam SAF je rekao za njega da je najkompletniji i najbolji zadnji vezni koji je igrao lopte, a Bogami kako i ne bi nakon sto ih je izbacio iz LP onim prodorom i asistencijom za Raula. Makelele je bio klasicni razbijac koji nije imao ostale kvalitet igre toliko izrazene kao Redondo.
Makelele je mnogo duze trajao...
Definisi to duze.
Mislis duze u Realu? Redondo je odigrao 6 sezona na zavidnom nivou u Realu,istina prvih par sezona i nije igrao previse ali je to nadoknadio, pa kasnije je utrpan Milanu kao povrijedjen igrac ali i tu je imao solidnih partija. Makelele je odigrao 3 sezone u Realu, partije u Celti Vigo su ravne onima Redondovim u Tenerifama pa tako necu to ni ubrajati. U Chelseu je na pocetku dolazio do izrazaja,tacnije prvih par sezona. Opet kad se sve sabere Redondo je imao vise sezona na visokom nivou.
Kompilacija Busquets i Xavi se ne treba komentarisati.
Pa ta kompilacija je ravna toj Makelele-Zidane. Da nema Busquetsa , tacnije da nema zadnjeg veznog i Xaviju bi bilo teze.
Oko Makelele-ovog odlaska se veci bauk napravio jer nije bilo zamjene za njega, tacnije Perez nije zelio igraca koji nema savrsenu tehniku i koji ne zna opaliti loptu sa 30 metara dobro. Kada je brko ,a ranije i drugi treneri , imao tim pod kontrolom uvijek je imao dovoljan broj radnika na terenu da se ne bi toliko osjetio odlazak fudbalske velicine poput Redonda.

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 07 dec 2012, 19:38

samoradnik je napisao/la:
Italia je napisao/la:

Gdje sam ja to rekao??? Cristiano je također na listi...

Zašto joj,trebao si pročitat uvod teme,dakle sasvim jasno minimum 3 sezone na visokom nivou od 2000. godine! Ameri su stavljeni kako bi sa neke rasističke strane bili svi kontinenti zadovoljeni... par imena na listi ne utiče mnogo na istu,jer je izbor ogroman i stvar ličnog ukusa.....
gdje su Azijati i Australijanci.. mislim, nije frka sto si ti stavio takve retarde, jeste al haj, vec sto si izostavio neke igrace, a njih ubacio.. kako si se sjetio Dempsy-a, a nisi recimo Emersona, kako Anelka i Falcao (koji ima 2 dobre sezone), a ne recimo Ronaldo (jedan ili drugi), Trezeguet, Bergkamp i dalje..
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 07 dec 2012, 20:42

Italia je napisao/la: u sredini

ali sto je jos tuznijje

Gece i ostala retardirana kompanija sa spiska > PAVEL NEDVED :lol: ustvari, na listi je.. al opet na istoj kao i ovi

ma fudbala ti nisi vidio do prije 2 godine, kolega koji je otvorio temu.. :lol: :lol: :lol: :lol:

al pazi: Akinfeev, Reina, Kolarov :lol: , Kompany, Carragher, Jordi Alba :lol: , Marcelo, Hummels :lol: , Essien, Gotze :lol: :lol: , Kagawa :lol: :lol: :lol: , Modrić , Dempsey HAHAHAHAHAHAHA , Cahill :lol: :lol: :lol: , Donovan :shock: , Džeko :mrgreen: :lol: Aguero, Falcao, Cavani

i onda za kraj: Arshavin
Giuly
Anelka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kod tebe je sinko očito prisutan neki oblik mentalne retardacije. Čovjek je otvorio temu i sastavio dovoljno široke liste za svaku poziciju kako bi svako mogao izabrati po svom nahođenju. To što je stavio neke za koje ti misliš da to ne zaslužuju, a izostavio neke koji su po tebi morali biti na popisu nije razlog za ovo imbecilno trollanje i spamanje teme koje ti provodiš. I ja bi sigurno neke od navedenih zamijenio drugima, ali to nije razlog da popljujem i temu i onoga tko ju je otvorio. Ako ti se glasa - glasaj (pa ako hoćeš i za nekoga tko nije na listi), ako ne - odhebi sa teme.
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

IlPrincipe
Kontakt:

Post Postao/la IlPrincipe » 07 dec 2012, 23:06

Golmani :
1. Gianluigi Buffon 5
2. Oliver Kahn 4
3. Iker Casillas 3
4. Van Der Saar 2
1. Cech 1

Odbrana :
1. Maldini 5
2. Cannavaro 4
3. Nesta 3
4. Carragher 2
5. Puyol 1

Vezni :
1. Pirlo 5
2. Seedorf 4
3. Kaka 3
4. Xavi 2
5. Ronaldinho 1

Napad :
1.Ibrahimović 5
2. Shevchenko 4
3. Messi 3
2. Ronaldo 2
1. Del Piero 1
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 dec 2012, 00:04

samoradnik je napisao/la:Malo bolje otvorite oči u listu su stavljeni i Ronaldinho i Claude Makelele od samog početka....

nema ih u ovoj anketi,među ovom desetoricom ponuđenih igrača

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 dec 2012, 00:18

buffon 5
casillas 4
van der sar 3
cech 2
kahn 1

cannavarro 5
maldini 4
zanetti 3
puyol 2
vidić 1

zidane 5
ronaldinho 4
rivaldo 3
giggs 2
c.ronaldo 1

messi 5
ronaldo 4
henry 3
van nistelroy 2
ibrahimović 1

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 dec 2012, 00:21

fali i bekam na spisku ponuđenih igrača

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 dec 2012, 00:24

ne mogu da vjerujem da neko ne smatra zidanea jednim od 5 najboljih veznjaka u ovom vijeku

AntonioConte
Kontakt:

Post Postao/la AntonioConte » 08 dec 2012, 01:01

Golmani:

Buffon 5p
Kahn 4p
Van der sar 3p
Julio Cesar 2p
Cech 1p

Odbrana:

Nesta 5p
Cannavaro 4p
Maldini 3p
Thuram 2p
Ferdinand 1p

Vezni red:

Zidane 5p
Nedved 4p
Davids 3p
Pirlo 2p
Seedorf 1p

Napad:

Henry 5p
Ibrahimović 4p
Shevchenko 3p
Drogba 2p
Trezeguet 1p
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

E' tornata la squadra più odiata d'Italia!

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 08 dec 2012, 15:23

Golmani : Kahn 5p,Buffon 4p,Casillas 3p,Canizarez 2p, Cech 1p
Obrana:Maldini 5,Canavaro 4,Puyol 3,Ayala 2,Ferdinand 1p
Vezni red:Rivaldo 5,Zidanes 4,Xavi 3,Giggs 2,Makelele 1
Napad:Ibrahimovic 5p,Henry 4p,Raul 3p, Van Nistelrooy, Ronaldo 1p
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 08 dec 2012, 17:29

filip13 je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Malo bolje otvorite oči u listu su stavljeni i Ronaldinho i Claude Makelele od samog početka....

Zato što tehnički nije izvodljivo da budu,dakle ne može se staviti više od 10 imena! Kao što već jedan forumaš reče,sve je stvar ličnog ukusa,ne vidim čemu raznorazna zamjeranja....

filip13

Post Postao/la filip13 » 08 dec 2012, 18:05

samoradnik je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Zato što tehnički nije izvodljivo da budu,dakle ne može se staviti više od 10 imena! Kao što već jedan forumaš reče,sve je stvar ličnog ukusa,ne vidim čemu raznorazna zamjeranja....

jbg,ne znamo svi da je nemoguće staviti više od 10 imena u anketu,ali je smiješno da nema ronaldinha,uz svo poštovanje prema različitim ukusima

TH14
Kontakt:

Post Postao/la TH14 » 09 dec 2012, 14:08

Svaka čast onome ko je sastavljao ovaj spisak ali ja mislim da među veznim igračima fali igrač zvani "Braveheart" tj. Veliki Gennaro Gattuso.
Zadnja izmjena: TH14, dana/u 09 dec 2012, 17:07, ukupno mijenjano 1 put.

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 09 dec 2012, 14:12

Vieri, Hasselbaink,Forlan(dva puta zlatna kopa Evrope) ... :?
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Odgovori

Natrag na “Međunarodni fudbal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.