FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

superior1982
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la superior1982 » 08 dec 2012, 00:29

zeljo1 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194 ... kako-dalje procitaj pa nastavi prozivati,kazem ti prolupo si loncice
Mali nisi upucen, Zujo je nudio Gracicu fuziju, al' mu je zahvaljeno na prijedlogu.
:lol: :lol: :lol: :lol: odoh spavati....u svakom slucaju sretno s novim klubom i da pazite na ovaj svoj novi klub......sretno,vidimo se na proljece...pozzz
Pazi i ti da vam opet ne zapale stadion,doduse imate ovaj na Otoci sto vam je naprosio Zujo :-D
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!

open
Kontakt:

Post Postao/la open » 08 dec 2012, 00:31

zeljo1 je napisao/la:
open je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:hajde ba sjasi sa Žujom taj se pita u klubu kao i ja :D ...daj dokaz
Jah, baš tebi ću dati dokaz. Opusti se prijatelju i budi sretan što ne znaš mnogo toga. Neću ti se javljati više, ali samo sam imao potrebu da ti ukažem na nešto što očigledno ne znaš.
pa zasto Žuju spominjes covjece kada je vec godinu dana tu eto samo da se pika da imamo presjednika..........svi znamo ko vodi glavnu rijec zato je suvisno pricati o bilo cemu............i jos samo nesto,da je zujo to poredlozio javno mislim da bi isti dan dosao da zivi u tuzlu :D
Ajde da skratimo ovo. Kažem ti činjenicu i to se dešavalo pred više ljudi. Ne zanima me šta bi bilo kad bi bilo. On je valjda predsjednik kluba. Ali evo oprosti ako sam pretjerao. Pozdravljam te

zeljo1
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1 » 08 dec 2012, 00:33

pozzz i tebi..necu smarati sorry.....sretno vam svima sa novim klubom od srca vam zelim..pozz svima
sampioni:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
kup:2000,2001,2003,2011,2012
super kup:1998,2000,2001

SB90
Kontakt:

Post Postao/la SB90 » 08 dec 2012, 00:36

superior1982 je napisao/la:
zeljo1 je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la: Mali nisi upucen, Zujo je nudio Gracicu fuziju, al' mu je zahvaljeno na prijedlogu.
:lol: :lol: :lol: :lol: odoh spavati....u svakom slucaju sretno s novim klubom i da pazite na ovaj svoj novi klub......sretno,vidimo se na proljece...pozzz
Pazi i ti da vam opet ne zapale stadion,doduse imate ovaj na Otoci sto vam je naprosio Zujo :-D
E dabogda ti kucu palili oni sto su nama stadion. Samo tvoju.
Sasa Kajkut pitarima tabut!

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 08 dec 2012, 00:42

E dabogda ti kucu palili oni sto su nama stadion. Samo tvoju.[/quote]
Nisam mislio na ratna paljenja,nego za podmetnut pozar na zapadnoj tribini!!!Nadam se da ce te neko banovati za trajno!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 08 dec 2012, 00:47

zeljo1 je napisao/la:http://www.bordoprijatelji.ba/v2/bp-194 ... kako-dalje procitaj pa nastavi prozivati,kazem ti prolupo si loncice
Mali nisi upucen, Zujo je nudio Gracicu fuziju, al' mu je zahvaljeno na prijedlogu.
zujo je nudio i komsijama pola pola fan shop , zujo je takve nebuloze pricao na TV itd. zujo sam nista ne moze djaba njemu sto je predsjednik ima skupstina kluba a u toj skupstini sjedi iz udruzenja navijac , znas da je predlozio da se to razmatra :lol: :lol:

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 08 dec 2012, 00:54

bob je napisao/la:
zujo je nudio i komsijama pola pola fan shop , zujo je takve nebuloze pricao na TV itd. zujo sam nista ne moze djaba njemu sto je predsjednik ima skupstina kluba a u toj skupstini sjedi iz udruzenja navijac , znas da je predlozio da se to razmatra :lol: :lol:
Kakve veze Zujo ima sa ovom temom?Mislim da o njemu prica na ovoj temi uopste vise nema smisla!
Zadnja izmjena: superior1982, dana/u 08 dec 2012, 07:58, ukupno mijenjano 1 put.

enzo
Kontakt:

Post Postao/la enzo » 08 dec 2012, 00:59

Probisvjet je napisao/la:Neka misli ko sta hoce, al' ovo je najveca pobjeda Slobode! Neki bi najvise volili da su docekali totalno brisanje imena Sloboda. Ne budite naivni. Navijac sam preko cetrdeset godina.
Ovo je nasa Sloboda i tako je dozivljavajte. Pustite podvaljivanja o istoriji i nestanku. Dokle god bude Tusanj odjekivao i izgovarao Slobodino ime, ona je tu.
.
Ovo je lijepo receno,za par godina niko se nece ni sjecati ove fuzije,pa i torpedo je promijenio ime.Ovo je odlican potez ,prije svega tog vaseg Imamovica.Covjek ce ekspresno napraviti jaku Slobodu,bez dugova,enormno povecati velicinu brenda sloboda,koji je sad na veoma niskim granama,napuniti stadion,probuditi sve privrednike u gradu da podrze klub,napraviti totalni presjek politike dosadasnjeg rukovodstva,koje je imalo sasvim dovoljno vremena za sve,a koliko su uradili,vidi se.Samim time ce i dici zanimanje djece za fudbal.jer kad neki djecak bude dohvacao lopte pred punim stadionom,i on ce pozeliti da sutra tu igra,a ne kao do sad,da mu je komsija koji igra u slo skoro pa socijalni slucaj. Daleko od toga da tu nece biti talova i ostalog,ali to ima svugdje,klub ce imati rezultate,a valjda je to mjerilo svega.Gracic je izuzetno sposoban poslovni covjek,njegovi rezultati u poslu to potvrdjuju.Koji je njegov interes?Ili je jednostavno prodao gradu licencu i trece mjesto na tabeli,ili pogledajte serijal B92-insajder-pravila igre.Sto opet nije lose ako se klub postavi na zdrave temelje,te uz pomoc dosta ekonomski jake regije i poprilicno velikog grada za BiH,sa predanim radom moze ovaj klub isprofilisati u klub koji ce se po pravilu boriti za gornji dio tabele.Sto grad i mora uciniti zbog dobrobiti drustvene zajednice a i ugleda grada.Titulama se ipak u par narednih godina ne nadajte previse,lokomotiva se tek zahuktala.Pozz iz Sehera i sretno.
P.S.Dobro vam ono tamno pivo premium,bas da valja.

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 08 dec 2012, 01:33

superior1982 je napisao/la:
Kakve veze Zujo ima sa ovom temom?Mislim da o mjemu prica na ovoj temi uopste vise nema smisla!
sorry , 100 % si u pravu al nekako morao sam odgovoriti dosadna prica skoz , ne znam sta raja pametuje, vrijeme ce pokazati jel bio pravi potez li nije , ja se nadam da ce fuzija biti pun pogodak , pozz

Ultra05
Kontakt:

Post Postao/la Ultra05 » 08 dec 2012, 01:39

Posto se spominje po portalima i novinama da bi mogla opstat ova sadasnja Sloboda,a i da ce biti ta Sloboda 1919,za koju od te dvije Slobode bi navijala navijacka skupina Fukare,ako neko koje upucen moze da mi odg?

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 08 dec 2012, 01:44

kada bi uspjeli spasiti ovaj klub u federalnoj ligi da ne dodje do gasenja a napraviti "novi" klub u premijer ligi to bi bio san snova za mene, na ovaj tim u prvoj ligi federacije ja bar gledam kao na drugi tim iste ekipe, kao sto Real ima Kastilju ili Barcelona B tim- dakle filijala ili B tim ovog tima iz premijer lige, zadrzali bi samim tim i sve je.ene historije samo sto bi imali izvjesni paradoks a to je da je kod nas "roditelj" tim u nizoj ligi, a dijete tim u visoj ligi...ali nazalost predvidjam da je to samo do kraja sezone i onda ide gasenje(radi cisenja dugova) i fuzija( radi ocuvanja je.ene historije) Slobode iz prve lige Federacije sa ovim ostalim u tu novu FK Sloboda 1919 od ljeta ...

stvar je sasvim jasna i nemamo se sta zavaravat, preregistracija je radjena preko novoosnovane FK Sloboda 1919 zato sto u toku sezone nije moglo drugacije, a zeljeli su to da zavrse prije ljeta, jednostavno u pitanju su pravne zavrzlame koje nedozvoljavaju da FK Sloboda napusti prvu ligu federacije i predje u PL pa cak i fuzionirana u pola sezone( ode citavo takmicenje u q) , a iz Olimpica i opcine su zeljele premijerligasa vec na proljece tako da je ovo bio jedini nacin...

pokusat ce se sad ovo iskoristit od strane protivnika fuzije da okrenu ljude protiv iste ali drugog pravnog nacina da gledamo premijerligaski fudbal od proljeca nije bilo, i to je sustina svega ovog....a od ljeta to dolazi na svoje u ekipi FK Sloboda 1919 sa cistim racunima i sacuvanom je.enom historijom....eh sad glavna stvar i meni ce trebat malo vremena da se presaltam da do ljeta navijam za ovaj premijerligaski klub dok postoji i Sloboda u prvoj ligi, ali morat ce se, bice malo cudno do ljeta ali kao sto vec rekoh do ljeta su te obje Slobode nase i moramo dati sto vecu podrsku da taj od ljeta jedan klub izbori evropu,nakrcat Tusanj , a jos sretniji bi bio kad bi uspjeli sacuvati i filijalu u prvoj ligi federacije, to bi bilo san snova za razvoj juniora a ne vjerujem da kosta toliko puno- ali to su samo snovi bojim se...

kako god ne dozovolite da vas ovo zavara ili pokoleba ,u pitanju su cisto pravni razlozi koji omogucavaju da premijer ligu i Slobodu u istoj gledamo vec od proljeca a ne da cekamo ljeto ;)
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2012, 02:35

Ultra05 je napisao/la:Posto se spominje po portalima i novinama da bi mogla opstat ova sadasnja Sloboda,a i da ce biti ta Sloboda 1919,za koju od te dvije Slobode bi navijala navijacka skupina Fukare,ako neko koje upucen moze da mi odg?
ako budu dvje Slobode postojale moja Sloboda je u Federalnoj definitivno a koja je drugima neznam...mada nije to tako bas ...odkud nekom i pare i volja da vodi dva kluba neznam samo..Ako se nasa Sloboda moze ujediniti sa Olimpicom ja sam za ..samo nevjerujem oni zele sacuvat historiju i zele poceti ciscenje tog duga.. sa ovom Slobodom nasom nebi se moglo u evropu, a 2014 nebi mogli ni ligu igrat pa su vjerovatno nesto isplanirali.. samo ako misle zapostaviti Svetinju i ujediniti neke druge ma jokk to okaci macku o rep :)
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 08 dec 2012, 03:32

bit ce sto bude..kome se ne bude svidjelo ne mora ni dolazit na Tusanj..nema sanse da se svima ugodi...Sloboda ima jedan izlaz iz ove situacije i to vrlo uzak...ovdje nije pitanje sta se hoce,moze ili zeli...ovako se MORALO odradit i kraj...SLOBODA I NJENA ISTORIJA JE U NASIM SRCIMA I GLAVAMA A NE U PAPIRIMA I RACUNARIMA..sad samo jako i igurat pricu do kraja
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 08 dec 2012, 05:01

pa ne mogu da vkerujem na sta smo spali da nas onaj Bajra predstavlja kao voda Fukara, on jeste strastven navijac uvijek bio al mu fali malo u glavi, sta se desava ovdje u pm, pa zar ce nas prodat sarajlijicama u pmm, boli me hocemo li propast ili ne al nek propadnemo kao FK Sloboda, nije mi vazno u kojoj smo ligi dokle god mogu sjest na Tusanj i odgletat utakmicu joj Bajra sjedi sa Gracicom i dogavara oj boze
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

trojan5
Kontakt:

Post Postao/la trojan5 » 08 dec 2012, 06:22

Ultra05 je napisao/la:Posto se spominje po portalima i novinama da bi mogla opstat ova sadasnja Sloboda,a i da ce biti ta Sloboda 1919,za koju od te dvije Slobode bi navijala navijacka skupina Fukare,ako neko koje upucen moze da mi odg?

sta je pisac htio da kaze?????

neznas ni sta pises od muke...Panglu :lol:
Jedan grad,jedna ljubav .. Sloboda u srcu
FKR87-Tz

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 08 dec 2012, 07:49

trojan5 je napisao/la:

sta je pisac htio da kaze?????

neznas ni sta pises od muke...Panglu :lol:
HAHAHAHHAHAHAH'' :lol: :lol: :lol: :lol:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 dec 2012, 08:03

staragarda je napisao/la:bit ce sto bude..kome se ne bude svidjelo ne mora ni dolazit na Tusanj..nema sanse da se svima ugodi...Sloboda ima jedan izlaz iz ove situacije i to vrlo uzak...ovdje nije pitanje sta se hoce,moze ili zeli...ovako se MORALO odradit i kraj...SLOBODA I NJENA ISTORIJA JE U NASIM SRCIMA I GLAVAMA A NE U PAPIRIMA I RACUNARIMA..sad samo jako i igurat pricu do kraja
Bas tako, ko ovo ne shvati tesko ce bilo sta shvatiti.
Nego fatajte se salova, zastava, dresova... Napravimo atmosferu kakvu Tusanj u skorijoj proslosti nije zapamtio.
Mi stariji smo stvarali istoriju, sada je red na mladjima da je pisu. Uradite to bolje od nas!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 08 dec 2012, 08:05

staragarda je napisao/la:bit ce sto bude..kome se ne bude svidjelo ne mora ni dolazit na Tusanj..nema sanse da se svima ugodi...Sloboda ima jedan izlaz iz ove situacije i to vrlo uzak...ovdje nije pitanje sta se hoce,moze ili zeli...ovako se MORALO odradit i kraj...SLOBODA I NJENA ISTORIJA JE U NASIM SRCIMA I GLAVAMA A NE U PAPIRIMA I RACUNARIMA..sad samo jako i igurat pricu do kraja
Potpisujem!

superior1982
Kontakt:

Post Postao/la superior1982 » 08 dec 2012, 08:09

marseille_unique je napisao/la:pa ne mogu da vkerujem na sta smo spali da nas onaj Bajra predstavlja kao voda Fukara, on jeste strastven navijac uvijek bio al mu fali malo u glavi, sta se desava ovdje u pm, pa zar ce nas prodat sarajlijicama u pmm, boli me hocemo li propast ili ne al nek propadnemo kao FK Sloboda, nije mi vazno u kojoj smo ligi dokle god mogu sjest na Tusanj i odgletat utakmicu joj Bajra sjedi sa Gracicom i dogavara oj boze
Čuj nek propadnemo kao FK Sloboda?! Pa bolan, bolan, pitaj sve one kojima je Sloboda značila, ili kao klub gdje su radili i igrali, ili kao klub koji su bodrili, da li su za gašenje kluba???
Mi mo kao FK Sloboda propali onog dana kada smo ispali iz lige i to je bio kraj borbe.Slaba posjećenost utakmica, loše igre, milionska dugovanja.Kako da opstanemo? Ne kaki i ne spominji imena za boga miloga ! Ako imaš šta protiv njega, budi frajer, reci mu u lice ...Ta tvoja priča nije za ove teme, niti ovog mjesta!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2012, 10:50

Mislim novinar koji je ono pisao je prvo slusao onog naseg idiota koji je dao takvu izjavu normalno da ce sutra izaci jedna onakva vijest..prvo on nezna ni koja smo godina kaze 1917 pa ga ispravise a on nam je eto ko u klubu ahahaha..i sad on daje izjavu ko mogli bi imat i dvije Slobode ..pevo bil nam to dozvolio savez?..pa cekaj izbori ti Sloboda iz federalne premier ligu i ti onda sebi namjestad utkamice kako hoces znaci nema sanse ..samo onaj hajvan nezna sta prica..Sto kaze stara garda bice kako bude
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.