Prejako
FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
" onclick="window.open(this.href);return false;
Prejako
Prejako
Cambiasso
jos sa kosom
JC na kraju iza Matrixa samo sto ne pukne 
Meni isto Cambiasso najjači
http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijsko rukovođenje situacije Sneijder i provokacije Nizozemca
Dobar tekst.
http://www.intercroatiacrew.com/index.p ... &Itemid=53" onclick="window.open(this.href);return false;
Medijsko rukovođenje situacije Sneijder i provokacije Nizozemca
Dobar tekst.
Ljudi sta je sa Longom,nema ga u vecerasnjem sastavu,ni na klupi cak 
@SiamoNoi hvala za link,pratim ovaj sajt,uvijek jako dobre clanke ima,kao i ovaj sto si ti postavio.
Sapunica se nastavlja,Yolanthe:Sneijder nije povrijedjen,on voli Inter,sacekajmo da vidimo sta ce se desiti...
Ama ljudi moji sta je ovo vise
@SiamoNoi hvala za link,pratim ovaj sajt,uvijek jako dobre clanke ima,kao i ovaj sto si ti postavio.
Sapunica se nastavlja,Yolanthe:Sneijder nije povrijedjen,on voli Inter,sacekajmo da vidimo sta ce se desiti...
Ama ljudi moji sta je ovo vise
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
Io non rubo il campionato ed in serie B non ci sono mai stato.
Peppino Prisco: Per noi il milan non esiste.
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Evo nekih novih naslova:
Gazzeta: "Sneijder povrijedjen na treningu"; Yolanthe: "Nije povrijedjen"
Provit Napolija u odbrani igraju Ranochia - Cambiasso - Juan, bez Samuela
Gazzeta: " Inter sada zeli razmjenu Pastore - Sneijder "
Gazzeta: " Na interovoj listi prvi je Paulinho, zatim Pastore, Erikksen i Balotelli "
" Cijena Balotellija je 35 miliona E, zele ga Inter Juve i Milan. Za sada Inter ima prednost "
Za odbranu navodno zelimo Andreolija ( svima poznat ) i Lisandra Lopeza ( 23 godine, Argentinac )
Gazzeta: "Sneijder povrijedjen na treningu"; Yolanthe: "Nije povrijedjen"
Provit Napolija u odbrani igraju Ranochia - Cambiasso - Juan, bez Samuela
Gazzeta: " Inter sada zeli razmjenu Pastore - Sneijder "
Gazzeta: " Na interovoj listi prvi je Paulinho, zatim Pastore, Erikksen i Balotelli "
" Cijena Balotellija je 35 miliona E, zele ga Inter Juve i Milan. Za sada Inter ima prednost "
Za odbranu navodno zelimo Andreolija ( svima poznat ) i Lisandra Lopeza ( 23 godine, Argentinac )
inace ?
- 10DelPiero
- Kontakt:
Juve ne zeli tako problematicnog igraca te nije u konkurenciji za njegovo dovodenje, pored tog sumnjam da bi bilo koja od te tri nabrojane ekipe platila toliki iznos za njega.JohnLowe je napisao/la:Evo nekih novih naslova:
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Izasa je danas clanak u jednim od tal. novina sa slikom Balotellia koji nosi nekakav dres Milana, Juventusa i Intera
tko zna mozda je i istina 
Mada slazem se, tesko da ce netko odvojit tu lovu za njega. Ja mislim da ce on ako i bude isa iz Man. Citya ici u Milan, tesko da ce ga prihvatit nazad u Inter, a negdje sam procita njegovu izjavu da nikad nebi isa u Juventus iako njegove izjave netreba shvacat ozbiljno pa to i ne znaci nesto.
Mada slazem se, tesko da ce netko odvojit tu lovu za njega. Ja mislim da ce on ako i bude isa iz Man. Citya ici u Milan, tesko da ce ga prihvatit nazad u Inter, a negdje sam procita njegovu izjavu da nikad nebi isa u Juventus iako njegove izjave netreba shvacat ozbiljno pa to i ne znaci nesto.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Među mnogima koji samo pričaju,Stramaccioni je prešao na činjenice
Među mnogima koji samo pričaju,Stramaccioni je prešao na činjenice
Pozvani za sutra:

Treba im vratiti za onu pljacku od prosle sezonePortieri: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec;
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 28 Pasa, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 14 Guarin, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan, 52 Romanò;
Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
Stramaccioni: "Domani si incontrano due progetti, il nostro è appena iniziato, il loro credo abbia raggiunto già il massimo livello"
Sconcerti: "Napoli più forte dell'Inter: se vince nerazzurri fuori dal giro"
ovaj Sconcerti je uvijek nerealan lik,sjecam se kad smo tripletu osvojili lik je jedva od muke cestitao,stalno nesto trelebece protiv Intera,supak
ovaj Sconcerti je uvijek nerealan lik,sjecam se kad smo tripletu osvojili lik je jedva od muke cestitao,stalno nesto trelebece protiv Intera,supak
*18 Scudetto 7 Coppa Italia 5 Italian SuperCup 3 Champions League 3 UEFA Cup 3 Club World Cup*
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ocekivani sastavi za vecerasnji derbi na Meazzi

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Veceras poraz najvjerovatnije. Jos ako izleti sa ovom gore formacijom, kukala nam majka.
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Tridente mora igrat po svaku cijenu, pa makar primili 5 komada.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Silvestre me najvise brine :S:-|
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
Sent from my ST21i using Tapatalk HD
FORZA INTER!
FORZA INTER!
- IlCapitano
- Kontakt:
Moze silovat al' nekog drugog, veceras je on u dzepu Ranocchie bez vecih problema...
Nas najveci problem je sredina ako oni uspiju nadigrati Inlera i Hamsika mi smo blizi pobjedi, jer napad nam je jaci, rekao bih i odbrana da ima Samuel, ovako su tu negdje.
Sve osim pobjede Intera veceras je veliko iznenadjenje, naravno ako OPET sudije ne odrade svoje kao i prosle godine...
Nas najveci problem je sredina ako oni uspiju nadigrati Inlera i Hamsika mi smo blizi pobjedi, jer napad nam je jaci, rekao bih i odbrana da ima Samuel, ovako su tu negdje.
Sve osim pobjede Intera veceras je veliko iznenadjenje, naravno ako OPET sudije ne odrade svoje kao i prosle godine...
- IlCapitano
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Huska je napisao/la:Moze silovat al' nekog drugog, veceras je on u dzepu Ranocchie bez vecih problema...
Ovako?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
"Taj" Ranocchia i ovaj danasnji nebo i zemlja. Cavani jeste top3 svjetska napadaca, ali ima Napoli i mnoga druga oruzja. Opet kazem, ne nadam se pobjedi, bod bi bio odlican.
Call the coroner!
Ma mi smo najjaci ove godine,dobili smo Milana,Fiorentinu,Juventusa....veceras Napolija otrest i oficijalno se proglasit najboljom ekipom u Seria AHuska je napisao/la:Moze silovat al' nekog drugog, veceras je on u dzepu Ranocchie bez vecih problema...
FORZA INTER!
FORZA INTER!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.