Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Mirza usao zadnjih 8 sekundi u 1. cetvrtini. Prva izmjena u Netsima. 
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Usao u igru 8 sekundi prije kraja prve cetvrtine, mislim da je zabiljezio skok, ne znam hoce li mu racunati ali on je definitvno izbio loptu nakon promasenog slobodnog, on je izbio do Wallace-a.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ne racuna mu se skok, al nije to toliko bitno, koliko je bitno da je coach vidio da je on to uradio 
4 skoka Mirze. Vidi se napredak u odbrani. Samo nek' ovako nastavi. Cini mi se da mu Avery sve vise i vise vjeruje.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Steta za promasen sut, ali 2 skoka u napadu, na zalost izgubljena lopta nakon skoka ali djeluje dobro i to je najbitnije.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
ma nije to do avery-aBegAx je napisao/la:4 skoka Mirze. Vidi se napredak u odbrani. Samo nek' ovako nastavi. Cini mi se da mu Avery sve vise i vise vjeruje.
Ima li ko stream bez prekida prenosa tokom pauze? Hvala .
http://www.frombar.tv/v-4/8/126/v-492616.html" onclick="window.open(this.href);return false;
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
a i ovaj trazi time out tamam da tricu opali 
steta jos jedan TO
0-2 shoot i steta sad udje trojka kad je ovaj svirao time-out 
Blatche rastura. Igracina! 
-
edinjo-bih
- Kontakt:
haha nemogu da vjerujem tele skace kao lud a masi slobodan sut za tri, pa ovo je kao da spaha zabija u napadu a dzeko u odbrani igra uspjesno i cuva robina van persija hehehe
Ovaj Stackhouse 5 šuteva zaredom maša
davno sam reko davnoBegAx je napisao/la:Blatche rastura. Igracina!
Njets are going down 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ko igra Mirzinu poziciju?Blatche je centar,barem u BKN!grgr je napisao/la:davno sam reko davnoBegAx je napisao/la:Blatche rastura. Igracina!i dok god treba govorit cu najludji i najjaci lik u nba
Jedino mi je zao sto igra miriznu poziciju njeg kad krene ****
Pusti ga ba,neda si objasnitiNEZALAGANJE je napisao/la:Ko igra Mirzinu poziciju?Blatche je centar,barem u BKN!grgr je napisao/la:davno sam reko davnoBegAx je napisao/la:Blatche rastura. Igracina!i dok god treba govorit cu najludji i najjaci lik u nba
Jedino mi je zao sto igra miriznu poziciju njeg kad krene ****
Da blatche je C cisti ! evans je SG wallace G samo ja ne kontam ne pratim nba citava 2 mjeseca kao vi ! Naprijed znalci
Neno šta igra Blatche ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.