Dijete drago kao prvo nauci se da se ne pise velikim slovima, nije kulturno. Kao drugo Osim je bio selektor Jugoslavije, one iste u koju se vi kunete. Pa kako te nije sramota da ga omalovazavate on je vas selektor bolan! Kao trece, kako mozete toliko kukati na sudjenje kad ste prosle godine imali identicno sudjenje svaku utakmicu na Vrapcicima??? Zar vas nije to SRAMOTA! Borili se za opstanak, veliki klub Velez! Samo sudijama mozete zahvalit sto jos uvijek igrate u istoj ligi sa ZELJOM, SARAJEVOM, ZRINJSKIM... hej bolan Zrinjskim, pa oni su za vas pojam.
Hajd ba razguli i gledaj svog posla, okani se ZELJE!
btw. Gdje vam je Vaha, jel posl'o lopte ove godine???

[/quote]
Vaha je na ljeto u JAR, s Drogbom i drugovima, mozes ga skoro pogledati u Genselkirchenu protiv Njemacke. Barbarez je u Hamburgu, a Dusko je u Atini............
Nego gdje je Mesha, zaledio se s Grenoblom, upekao minus, joj joj 0-0-9,[/quote]
Vidim oni se bas interesuju za Velez jednu sezonu krenete u vrhu i odmah se dignete.Halo indijanci 4 godine ste igrali sa Napredkom,a kad igrate ovu nasu ligu kuburite zestoko se bborite za opstanak aa gdje taj Vaha,Sergej,Dusko.Zato se poklopite i otidjete na temu Fk Rudar i s njima se prepucavajte jer s nama niste dorasli.[/quote]
Kako te nije stid da zavađas raju..prave se nakvi transparenti vedran ovo ono, a cim ga zemljom prekrise opet isto..i gore!Svak onaj ko je nas nazivo ustasama, za mene je isti kao i onaj ko je ubio na stotine civila i djeca po mostaru, hercegovini...silovo zene..pa do pogibije vedrana!
Nikad se mi necemo poklopiti..ti se poklopi gubavcu neinformisani!Mi smo velez pratili i kad je bio "najlosiji", bilo nas je na hiljade po nakvim selima, da je tvoj zeljo ispo, ti prvi sigurno nebi nigdje isao!Pravi navijaci zelje su bili sa nama u kaknju, kada nas je bilo vise nego vas u sirokom kada ste se borili za titulu!
Jasno je da je ovo vasa liga...hebla vas ona!
Pozz za prave manijake!
Selam svima!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.