FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Analic
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 11:14

kalimero je napisao/la: Vidim oni se bas interesuju za Velez jednu sezonu krenete u vrhu i odmah se dignete.Halo indijanci 4 godine ste igrali sa Napredkom,a kad igrate ovu nasu ligu kuburite zestoko se bborite za opstanak aa gdje taj Vaha,Sergej,Dusko.Zato se poklopite i otidjete na temu Fk Rudar i s njima se prepucavajte jer s nama niste dorasli.
tri godine i to zahvaljujući klubovima kao što ste vi i upravo zahvaljujući utakmicama kao što su zadnje dvije protiv vas. Velež je svaki pu bolji bio i 2 puta nije uštao.

Toliko o tome.

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 25 okt 2009, 11:20

Dijete drago kao prvo nauci se da se ne pise velikim slovima, nije kulturno. Kao drugo Osim je bio selektor Jugoslavije, one iste u koju se vi kunete. Pa kako te nije sramota da ga omalovazavate on je vas selektor bolan! Kao trece, kako mozete toliko kukati na sudjenje kad ste prosle godine imali identicno sudjenje svaku utakmicu na Vrapcicima??? Zar vas nije to SRAMOTA! Borili se za opstanak, veliki klub Velez! Samo sudijama mozete zahvalit sto jos uvijek igrate u istoj ligi sa ZELJOM, SARAJEVOM, ZRINJSKIM... hej bolan Zrinjskim, pa oni su za vas pojam.

Hajd ba razguli i gledaj svog posla, okani se ZELJE!

btw. Gdje vam je Vaha, jel posl'o lopte ove godine??? :mrgreen:[/quote]

Vaha je na ljeto u JAR, s Drogbom i drugovima, mozes ga skoro pogledati u Genselkirchenu protiv Njemacke. Barbarez je u Hamburgu, a Dusko je u Atini............
Nego gdje je Mesha, zaledio se s Grenoblom, upekao minus, joj joj 0-0-9,[/quote]

Vidim oni se bas interesuju za Velez jednu sezonu krenete u vrhu i odmah se dignete.Halo indijanci 4 godine ste igrali sa Napredkom,a kad igrate ovu nasu ligu kuburite zestoko se bborite za opstanak aa gdje taj Vaha,Sergej,Dusko.Zato se poklopite i otidjete na temu Fk Rudar i s njima se prepucavajte jer s nama niste dorasli.[/quote]

Kako te nije stid da zavađas raju..prave se nakvi transparenti vedran ovo ono, a cim ga zemljom prekrise opet isto..i gore!Svak onaj ko je nas nazivo ustasama, za mene je isti kao i onaj ko je ubio na stotine civila i djeca po mostaru, hercegovini...silovo zene..pa do pogibije vedrana!
Nikad se mi necemo poklopiti..ti se poklopi gubavcu neinformisani!Mi smo velez pratili i kad je bio "najlosiji", bilo nas je na hiljade po nakvim selima, da je tvoj zeljo ispo, ti prvi sigurno nebi nigdje isao!Pravi navijaci zelje su bili sa nama u kaknju, kada nas je bilo vise nego vas u sirokom kada ste se borili za titulu!
Jasno je da je ovo vasa liga...hebla vas ona!
Pozz za prave manijake!
Selam svima!
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 okt 2009, 11:24

Gledaj manijaka ljiljan im na udarnom transu a skandiraju HERCEG BOSNA fuj majko moja jos napadalo njih 30 dvojicu momaka ispred stadiona i vi se solidariste sa hordasima a vamo udaraju AL OCAMI ONAJ VAM ZELJO EUROPSKI JE STRASAN BOLJI STE PROSLE GODINE BILI NEGO OVE VEZE NEMA TE AJ SRETNA VAM BORBA ZA OPSTANAK I DALJE SKANDIRAJ TE HERCEG BOSNA .
Samo jedan klub Velež Mostar

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 11:25

Ada je napisao/la: Kako te nije stid da zavađas raju..prave se nakvi transparenti vedran ovo ono, a cim ga zemljom prekrise opet isto..i gore!Svak onaj ko je nas nazivo ustasama, za mene je isti kao i onaj ko je ubio na stotine civila i djeca po mostaru, hercegovini...silovo zene..pa do pogibije vedrana!
Nikad se mi necemo poklopiti..ti se poklopi gubavcu neinformisani!Mi smo velez pratili i kad je bio "najlosiji", bilo nas je na hiljade po nakvim selima, da je tvoj zeljo ispo, ti prvi sigurno nebi nigdje isao!Pravi navijaci zelje su bili sa nama u kaknju, kada nas je bilo vise nego vas u sirokom kada ste se borili za titulu!
Jasno je da je ovo vasa liga...hebla vas ona!
Pozz za prave manijake!
Selam svima!
slažem se ovo za Kakanj 25 buseva i masa automobila. A oni za titulu da ne kazem. To nije poenta ove priče.

Poenta je sto nas je zeljo zakinuo tako da cemo cak i protiv Borca osječati ove žute kartone i crvene koji će biti duže od 1 tekme, tako da ćemo sa Borcem bez Džafića i Ibrakovića najvjerovatnije. Znači Željo nas je u ove dvije utakmice unazadio za ovu čitavu sezonu.

MOMCILOVUKOJE
Kontakt:

Post Postao/la MOMCILOVUKOJE » 25 okt 2009, 11:29

SARAJEVO ISPD TREBEVICA BICES OPET ANTE PAVELICA,TO JE GLAVNA PJESMA U SARAJEVU.PA KAKO VAS NIJE STID ,TO PJEVATE A RADE PAPRICA VAM NAJVECA LEGENDA.COVJEKU TO SMETA MOZE SE NALJUTIT PA STA CE TE ONDA.A I JESTE VAZDA BILI PRAVO USTASKO MJESTO

harinjo
Kontakt:

Post Postao/la harinjo » 25 okt 2009, 11:40

MOMCILOVUKOJE je napisao/la:SARAJEVO ISPD TREBEVICA BICES OPET ANTE PAVELICA,TO JE GLAVNA PJESMA U SARAJEVU.PA KAKO VAS NIJE STID ,TO PJEVATE A RADE PAPRICA VAM NAJVECA LEGENDA.COVJEKU TO SMETA MOZE SE NALJUTIT PA STA CE TE ONDA.A I JESTE VAZDA BILI PRAVO USTASKO MJESTO
vi niste normalni o čemu raspravljate :?: manijaci pustite ove propale vrapćiće iz vrapćića :!: idemo dalje :!: neka plaču žale se na suđenje da su veći klub da imaju legende ali sve to mačku o rep :!: niko neće veležu da pomogne :!: izfrustrirani su previše :!: nepadajte na provokavije kamenjaša :!: sada klepit rudara-srijeda u 17 pa olimpika itd.. :mrgreen: volim teeee ŽELJOO

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 25 okt 2009, 11:44

harinjo je napisao/la:
MOMCILOVUKOJE je napisao/la:SARAJEVO ISPD TREBEVICA BICES OPET ANTE PAVELICA,TO JE GLAVNA PJESMA U SARAJEVU.PA KAKO VAS NIJE STID ,TO PJEVATE A RADE PAPRICA VAM NAJVECA LEGENDA.COVJEKU TO SMETA MOZE SE NALJUTIT PA STA CE TE ONDA.A I JESTE VAZDA BILI PRAVO USTASKO MJESTO
vi niste normalni o čemu raspravljate :?: manijaci pustite ove propale vrapćiće iz vrapćića :!: idemo dalje :!: neka plaču žale se na suđenje da su veći klub da imaju legende ali sve to mačku o rep :!: niko neće veležu da pomogne :!: izfrustrirani su previše :!: nepadajte na provokavije kamenjaša :!: sada klepit rudara-srijeda u 17 pa olimpika itd.. :mrgreen: volim teeee ŽELJOO

ma vi ste uvijek bili romine .... Caco , Đilda i ekipa rahmet im duši ...!

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 25 okt 2009, 11:44

hajde ba sta se vise svadjate glupostima....!!! Kako samo ovi iz zap.mostara i iz listice uzivaju u svadji izmedju nas i red army.......kako ne kontate vise,....:!!!!
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 25 okt 2009, 11:46

Obavijest! :!:
Potpisan je ugovor izmedju nk zeljeznicara i fk veleza ; u kojem stoji, citiram: slijedece sezone kada nk zeljeznicar bude docekivao fk velez na Grbavici, fudbalski klub velez se obavezao da ce poceti utakmicu sa 9 igraca ukljucujuci golmana, a za uzvrat nogometni klub zeljeznicar se obavezao da utakmicu nece suditi sudija golać sa svojim saradnicima!Ugovor potpisan na obostrano zadovoljstvo!
Stoji u saopstenju!
:mrgreen:

(smirimo strasti, budimo malo sportski rivali, da se i medju nama ne desi neki drugi verdan) :|
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 25 okt 2009, 11:46

Vala nije se pjevalo herceg-bosna na stadionu.Bar na jugu nije sigurno.Žao mi je kao navijaču Želje da samo na ovaj način pobijedili Velež.Bez obzira bili oni kartoni opravdani ili ne ružno izgleda ova pobjeda stvarno.

Old tawn
Kontakt:

Re: Za navijace Zelje

Post Postao/la Old tawn » 25 okt 2009, 11:47

vfcmostar je napisao/la:Naši dragi "sportski prijatelji" iz Sarajeva samo jedno pitanje za vas: " Poznajete li osjećaj, zove se SRAMOTA!!!"
Pa mi još niti jednom nismo odigrali utakmicu na Grbavici, a da nas sudija nije masakrirao. Pojma nemate koliko ste jadni. Znajte da ni nama,a ni vama niti ikome u ovoj ligi i sportu uopšte neće biti bolje sve dok je kriminalaca poput sudije Golaća i idiota koji takve sudije angažuju da unište igru koja se zove fudbal.
Vi ste ovakvim ponasanjem srozali ime nekada velikog kluba koji se zove Željezničar pa sada puno više podsećate na FK Vratnik. Odlika velikog kluba je da na fer i korektan način primi svoga gosta i da se sportski čestita onome ko je bio bolji. Nažalost vi ste miljama daleko od toga. Ovakvim ponašanjem samo pomažete da naš fudbal i sport uopšte tone sve dublje i dublje.
Mi smo izgubili 3 boda, a vi puno više, iskrene sportske prijatelje i obraz, a to se teško može nadoknaditi dok 3 bude puno se lakše nadoknade. Gospodo, mi smo svašta preživili, od protjerivanja sa vlastitog stadiona pa do pokušaja gašenja kluba. Pa da je vaša Grbavica ostala na "drugoj strani", ja mislim da bi cijelu REvropu digli da vam se vrati ili da vam se prasvi drugi stadion jer vi ste "zaštićena vrsta" poput polarnog medvjeda, a nas ko j...!, je li tako "iskreni sportski prijatelji" iz Sarajeva. Neka vam je na čast! Samo da znate izdržao je Velež i puno gore od ovoga i ako Bog da uzdignućemo se mi iznda ovog jada i čemera. Zapamtitie, nema boljitka našem fudbalu sve dok se Veležu i ostalim poštenim klubovima ne dopusti samo jedna jedostavna stvar, a to je da se igra fudbal u kojem će gledaoci moći uživati. Joše jednom SRAMOTA!!!
J..... ja takve sportske prijatelje koji te kamenjuaju na pravdi boga ,a ti im na grbavici pjevas pjesmice o starom mostu.Sad donekle shvatam kakve ste hinje i picke od ljudi ,upravu si ti vasi tamo zapadnjaci koji su sebi napravili klub.Pa ne mogu vise da opstanu sa stokom kakva ste vi!!
PONOSNO I HRABRO

bmw
Kontakt:

Post Postao/la bmw » 25 okt 2009, 11:49

vendetta87 je napisao/la:Vala nije se pjevalo herceg-bosna na stadionu.Bar na jugu nije sigurno.Žao mi je kao navijaču Želje da samo na ovaj način pobijedili Velež.Bez obzira bili oni kartoni opravdani ili ne ružno izgleda ova pobjeda stvarno.
ma sudija je bola bio normalan , 6 zutih i 3 crvena kartona Veležu ...kazu ovi tvoji sve normalno :D

adisg
Kontakt:

Post Postao/la adisg » 25 okt 2009, 11:50

Old tawn je napisao/la:
vfcmostar je napisao/la:Naši dragi "sportski prijatelji" iz Sarajeva samo jedno pitanje za vas: " Poznajete li osjećaj, zove se SRAMOTA!!!"
Pa mi još niti jednom nismo odigrali utakmicu na Grbavici, a da nas sudija nije masakrirao. Pojma nemate koliko ste jadni. Znajte da ni nama,a ni vama niti ikome u ovoj ligi i sportu uopšte neće biti bolje sve dok je kriminalaca poput sudije Golaća i idiota koji takve sudije angažuju da unište igru koja se zove fudbal.
Vi ste ovakvim ponasanjem srozali ime nekada velikog kluba koji se zove Željezničar pa sada puno više podsećate na FK Vratnik. Odlika velikog kluba je da na fer i korektan način primi svoga gosta i da se sportski čestita onome ko je bio bolji. Nažalost vi ste miljama daleko od toga. Ovakvim ponašanjem samo pomažete da naš fudbal i sport uopšte tone sve dublje i dublje.
Mi smo izgubili 3 boda, a vi puno više, iskrene sportske prijatelje i obraz, a to se teško može nadoknaditi dok 3 bude puno se lakše nadoknade. Gospodo, mi smo svašta preživili, od protjerivanja sa vlastitog stadiona pa do pokušaja gašenja kluba. Pa da je vaša Grbavica ostala na "drugoj strani", ja mislim da bi cijelu REvropu digli da vam se vrati ili da vam se prasvi drugi stadion jer vi ste "zaštićena vrsta" poput polarnog medvjeda, a nas ko j...!, je li tako "iskreni sportski prijatelji" iz Sarajeva. Neka vam je na čast! Samo da znate izdržao je Velež i puno gore od ovoga i ako Bog da uzdignućemo se mi iznda ovog jada i čemera. Zapamtitie, nema boljitka našem fudbalu sve dok se Veležu i ostalim poštenim klubovima ne dopusti samo jedna jedostavna stvar, a to je da se igra fudbal u kojem će gledaoci moći uživati. Joše jednom SRAMOTA!!!
J..... ja takve sportske prijatelje koji te kamenjuaju na pravdi boga ,a ti im na grbavici pjevas pjesmice o starom mostu.Sad donekle shvatam kakve ste hinje i picke od ljudi ,upravu si ti vasi tamo zapadnjaci koji su sebi napravili klub.Pa ne mogu vise da opstanu sa stokom kakva ste vi!!
E pa ako su ti dobri idi im tamo nek te karaju, smece jedno bezobrazno, smrdljivo.
Idi i u Siroki pa tamo navijaj za Selju idiote jedan.............

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 25 okt 2009, 11:54

Yebem ja ovu našu ligu i naš fudbal, na utakmice neću više ići sve dok primjetim da se ova lakrdija od naše lige malo popravila što se tiće, kvaliteta igre, Suđenja i ostalih stvari...

Jest Željo pobjedio, ali jadno mi je ono sve jučer izgledalo.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

Adnel
Kontakt:

Post Postao/la Adnel » 25 okt 2009, 11:58

Evo drago mi je sto uvijek ima posteni navijaca Zeljeznicara i kazu sve realno a dok je ovi internet huligana nema nam napretka,ovaj se fali sto su ukrali nam bubanj **** bubanj ima mo jos 3 ista takva ocami al znam par pravi manijaka s kojim sam dobar pa necu da se svadjam sa ovim debilima sa sjevera sto skandiraju HERCEG BOSNA .
Samo jedan klub Velež Mostar

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 25 okt 2009, 11:58

adisg je napisao/la:
Old tawn je napisao/la:
E pa ako su ti dobri idi im tamo nek te karaju, smece jedno bezobrazno, smrdljivo.
Idi i u Siroki pa tamo navijaj za Selju idiote jedan.............
NE hvala dovoljno je sto vas karaju svaku utakmicu zadnjih desetak gonina,ustavari onoliko koliko se takmicite u ovoj premijer ligi....Bolji su ljudi od vas to je savim sigurno od njih bar ocekujum da ce me probati makar kamenovati ,a od vas hinja to nisam ocekivao.Od jucer pa do sudnjeg dana onakvu cemo vam dobrodoslicu spremeti.
Ne moze vama vaha poslati bubnjava koliko ih mi mozemo na fer i sportski nacin uzeti,a valjda nije vaho problem od svoje brace crnaca koji bubanj svojim seljacima bez pozorista poslati.
p.s. ako vam nije mrsko posaljite nam palice da nje kupujemo :)
PONOSNO I HRABRO

vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la vendetta87 » 25 okt 2009, 12:02

bmw je napisao/la:
vendetta87 je napisao/la:Vala nije se pjevalo herceg-bosna na stadionu.Bar na jugu nije sigurno.Žao mi je kao navijaču Želje da samo na ovaj način pobijedili Velež.Bez obzira bili oni kartoni opravdani ili ne ružno izgleda ova pobjeda stvarno.
ma sudija je bola bio normalan , 6 zutih i 3 crvena kartona Veležu ...kazu ovi tvoji sve normalno :D
ma kontam ja šta hoćeš da kažeš.Ipak niko ne bi očekivao od "svojih",uslovno rečeno, ovakvo suđenje(ipak to je malo ipak bliže širokom il nekom drugom k***u),ali to je tako u ovoj našoj ligi i nema druge.Ipak mislim da pretjerujete kad kažete da ste bili toliko bolji.U 1. poluvremenu je tekma bila izjednačena i mi smo imalu tu sreću da uspijemo da postignemo gol iz jedne od prilika.Vi ste bar jednu imali 100% šansu kad Šeha izletio i frajer ga prođe bez po muke.U 2. pol. se desilo ono što se desilo i Željo se povukao.Igrači se usrali jer im je garant prpa bila da ako prime gol nikad im se neće oprostiti.I na njih je garant uticalo to što su bili u brojčanoj prednosti pa se prepali :D .
Sad ozbiljno.Bez obzira na sve mislim da Velež ne bi uspio pobijediti niti remi ivući eventualno čak i da su sa svim igračima završili.Jesu dobri priznajem, ali nisu vala neku dominaciju ostvarili na terenu ni kad su kompletni bili.
Eto živi nam bili rođeni.Nemojte se ljutiti, samo sabur.

mrzim_ulizice
Kontakt:

Post Postao/la mrzim_ulizice » 25 okt 2009, 12:09

MODERATORI CISTITE OVA SRANJA U ZADNJIH 50 POSTOVA NEMA AMA BAS NI JEDAN NORMALAN KOMENTAR

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 12:10

Čuj ti misliš da ne bi. Pa ako večina mislite da ne bi Velež izvukao ni bod što ste onda sudije sredili za utakmicu.

Što Željo nije pustio da se igra normalan fudbal ako mislite da biste nas pobijedili.

Nisu sudije same krive nego su klubovi domaći koji namjeste suđenje.

Old tawn
Kontakt:

Post Postao/la Old tawn » 25 okt 2009, 12:15

Sudnjenje je sasvim regularno sudija je dobio najvecu mogucu osjenu. :) 8-) 8-)
PONOSNO I HRABRO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.