FK Radnik Bijeljina

Cisco
Kontakt:

Re: FK Radnik Bijeljina

Post Postao/la Cisco » 07 dec 2012, 13:49

Sudija007 je napisao/la:Ako svi u gradu znaju da je dogovorena utakmica sa Slavijom,ako svi znaju da je kupljena utakmica sa Sarajevom,ispada da smo mi pobjedili samo Gradinu koja je zadnja na tabeli i to ko je gledao na jedvite jade i uz pomoc sudija,o kakvoj uspjesnoj polusezoni ti pricas?Interesantno da jedan obicni simpatizer kluba zna sta ce klub uraditi u narednom periodu,jer to su povjerljive informacije.Ja mislim da se ti na forumu predstavljas kao INCIDENT,kao SINERGIJA,kao SAMORADNIK, i kao IB2000 i da si ti jedan bolestan covjek koji je u upravi kluba a koga mi navijaci iz Semberije najvise mrzimo.Kako te nije sramota da se javljas kao clan nase grupe INCIDENT.A ti si nam zabranio da dolazimo na utakmice naseg kluba!I dok god si ti u klubu mi necemo dolaziti!Znas kako smo otjerali Zicu Mirazica iz kluba,tebe cemo na jos gori nacin i da znas da te cekamo BORO DJOKICU!!!
Kupljena utakmica sa Sarajevom gdje su igraci Sarajeva plakali poslije meca zbog neosvojene jesenje titule, gdje su ih vlastiti navijaci napali poslije utakmice !? da kako da ne, ne prosipaj šuplju, ne laži i ne petljaj ;)
S' ljudima ljudski , s' lopovima lopovski.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 07 dec 2012, 13:51

@Cisco
Ma da, momak ne razume to, vidis da je sudIja :)
Север ? $ се ?, црвено-?, ' у $ $, са севера &' запева &, &' " &, $ " !

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 dec 2012, 14:01

Sudija007 je napisao/la:Ako svi u gradu znaju da je dogovorena utakmica sa Slavijom,ako svi znaju da je kupljena utakmica sa Sarajevom,ispada da smo mi pobjedili samo Gradinu koja je zadnja na tabeli i to ko je gledao na jedvite jade i uz pomoc sudija,o kakvoj uspjesnoj polusezoni ti pricas?Interesantno da jedan obicni simpatizer kluba zna sta ce klub uraditi u narednom periodu,jer to su povjerljive informacije.Ja mislim da se ti na forumu predstavljas kao INCIDENT,kao SINERGIJA,kao SAMORADNIK, i kao IB2000 i da si ti jedan bolestan covjek koji je u upravi kluba a koga mi navijaci iz Semberije najvise mrzimo.Kako te nije sramota da se javljas kao clan nase grupe INCIDENT.A ti si nam zabranio da dolazimo na utakmice naseg kluba!I dok god si ti u klubu mi necemo dolaziti!Znas kako smo otjerali Zicu Mirazica iz kluba,tebe cemo na jos gori nacin i da znas da te cekamo BORO DJOKICU!!!
ne provaljuj se živ bio!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 07 dec 2012, 18:07

Poznat je ovaj lik po tome sto niti jedan od ovih 7 postova nije prosao a da nije nesta lupio. :D
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 07 dec 2012, 18:27

Devil ajde što lupa,već i proziva čovjeka javno i prijeti,a pri tom govori kako sam ja član uprave,a ja u prostorije uprave nikad ušao nisam....štaviše...

Evo i putem PP me ljudi pitaju za brojeve telefona glavnih ljudi FK Radnik,nude igrače, spominju klince,haos....

Sudija007
Kontakt:

Post Postao/la Sudija007 » 08 dec 2012, 09:50

Samo ti nastavi da se dopisujes sam sa sobom!

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 12 dec 2012, 17:54

Nogometaši Radnika iz Bijeljine porpilično uspješno okončali su jesenji dio BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Radnik je prošle godine kao prvak Prve lige RS izborio nastup u Premijer ligi i nije dobro kotirao kada je u pitanju opstanak u elitnom društvu. Međutim, tim iz Bijeljine, iako se nalazio u raznoraznim problemima, kao i dobar dio bh. klubova, uspio je skupiti 15 bodova u 15 jesenjih kola.

Bijeljince je u viši rang uveo Darko Nestorović, kome je Uprava dala povjerenje i u Premijer ligi, no nije dugo Nestorović ostao na klupi. Krajem avgusta, preciznije nakon četvrtog kola, nakon čega je Radnik skupio svega dva boda, Nestorović je podnio ostavku i to, kako je naglasio tada, zbog neslaganja sa sportskim direktorom Borom Đokićem.

"Kap vode koja je prelila čašu je Đokićeva izjava odmah na atletskoj stazi da smo loše odigrali utakmicu, a da su sudije bile odlične što je kontradiktorno izjavama koje sam poslije toga čitao u novinama", kazao je Nestorović nakon što je odstupio s klupe.

Jovica Lukić preuzeo je kormilo pred teško gostovanje Borcu u Banjoj Luci, ali je nedugo nakon toga Srđan Bajić imenovan za šefa stručnog štaba. Njegov debi protekao je dosta neuspješno, jer je iz Bijeljine Zvijezda odnijela bod.

Nakon prvih sedam kola Radnik nije znao za pobjedu, ali uspjeli su otkinuti bod na praznoj Grbavici protiv Željezničara u sedmom kolu. Neporaženi su ostali u domaćim ogledima s Leotarom, Travnikom i Zvijezdom...

U osmom kolu Radnik dolazi do pobjede nad Slavijom (2:0), ali uslijedio je poraz na gostovanju u Mostaru kod Zrinjskog, pa osvojen bod u Gabeli protiv GOŠK-a, a novo prosipanje bodova pred domaćom publikom dogodilo se u 11. kolu. Čelik je umalo stigao do sva tri, na kraju ipak osvojio tek bod u Bijeljini.

Tel u zadnjih nekoliko kola Radnik upisuje nove dvije pobjede i s njima bježi iz opasne zone. Poraženi su u Prijedoru od Rudara i na Otoci od Olimpica, ali su bodove nadonadili protiv Gradine kod kuće i, možda najvažnija pobjeda za njih, u posljednjem kolu prvog dijela sezone, protiv Sarajeva (2:1). Time su bordo klubu ukrali naslov jesenjeg prvaka.

Može se reći da je Radnik ispunio svoj cilj uoči proljetnog dijela šampionata, a njihov daljni plasman sigurno će dosta zavisiti od zimskih transfera. Ukoliko Radnik sačuva svoje ključne igrače, onda je na dobrom putu da i sljedeće godine igra Premijer ligu.

Ubjedljivo prvo ime Radnika je Marko Basara sa pet postignutih golova. On je bio pokretačka snaga Bijeljinaca. Zoran Nikić postigao je dva pogotka i upravo se vjeruje da bi njih dvojica mogli napustiti klub obzirom na dosta interesovanja za njihove usluge.

U svome kadru Radnik ima i iskusnog napadača Dragana Ristića, perspektivnog veznjaka Danijela Ćuluma, dobre partije pružao je i Vladanko Komlenović, kao i Ostojić Stanko, odnosno Miroslav Rikanović. Pohvaliti treba i golmana Mladena Lučića koji je branio sve utakmice, a u odbrai su se isticali Jovo Kojić, Mladen Zeljković te Marko Jevtić.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 21 dec 2012, 23:11

Ofanzivac bijeljinskog Radnika Marko Basara bi mogao ubrzo promijeniti sredinu, obzirom da ga želi nekoliko klubova.
Kako saznajemo, za Basarine usluge zainteresovani su Sarajevo, te mostarski klubovi Zrinjski i Velež.

To i ne čudi obzirom da je Basara prvi strijelac Radnika, ali i pokretačka snaga kluba iz Bijeljine. Njegovih pet pogodaka, sasvim sigurno, glavni su razlozi što se Radnik još uvijek može nadati opstanku u elitnom društvu.

Dobre su šanse da će jedan od pomenuta tri kluba već ove zime angažovati ovog perspektivnog nogometaša.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 26 dec 2012, 00:36

http://www.transfermarkt.co.uk/en/rajov ... 48380.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Moguce pojacanje kluba, ne svidja mi se sto ima 33 godne...

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 dec 2012, 10:54

otkud to za Rajovića?
Ma meni se on ne sviđa kao igrač,a to što ima 33 je samo još jedna stvar više....

GeneralBH
Kontakt:

Post Postao/la GeneralBH » 26 dec 2012, 16:40

izvinite drugovi, ali vama ako Rajovic ne valja, vi ste u fudbal zalutali...pa covjek je ako ne najbolji onda jedan od boljih napadaca koji je igrao ovu jadnu PL.
10 na fakultetu je uspjeh, 10 godina braka slavlje, 10 prijatelja je bogatstvo, ali nositi broj 10 na ledjima i zvati se Alessandro Del Piero...e to znaci biti ikona !

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 26 dec 2012, 16:51

Pisalo juce u Blicu mali clanak...A ne kazem ja da je on los igrac, daleko od toga, igrao je u Hajduku iz Kule,Zrinjskom,Leotaru...bio najbolji strelac PL, ali to sve sa 25-26-27 godina..rekao sam samo da mi se ne svidja sto ima 33 godine..

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 26 dec 2012, 21:52

Nama treba neki mlađi špic,spreman da trči,jer ruku na srce nemamo mi plejmejkera koji će na tacni stavit loptu špicu... Rajović sasvim sigurno u 33oj ni
je sposoban dati maksimum.

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 26 dec 2012, 23:33

samoradnik je napisao/la:Nama treba neki mlađi špic,spreman da trči,jer ruku na srce nemamo mi plejmejkera koji će na tacni stavit loptu špicu... Rajović sasvim sigurno u 33oj ni
Nazalost tako je..A evo danas citam odlaze i Mirkovic,Kapetan i Zeljkovic.. Inace momci nisu dobili ni 1km jos od oktobra, obecanja da ce biti do 20og decembra preostala dugovanj su bila lazna kao sto se i ocekivalo, sto znaci da ce u Novu godinu igraci bez feninga...Sramota za klub, sramota za Djokica, Mirazica i ostale...

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 29 dec 2012, 22:38

incident je napisao/la:
samoradnik je napisao/la:Nama treba neki mlađi špic,spreman da trči,jer ruku na srce nemamo mi plejmejkera koji će na tacni stavit loptu špicu... Rajović sasvim sigurno u 33oj ni
Nazalost tako je..A evo danas citam odlaze i Mirkovic,Kapetan i Zeljkovic.. Inace momci nisu dobili ni 1km jos od oktobra, obecanja da ce biti do 20og decembra preostala dugovanj su bila lazna kao sto se i ocekivalo, sto znaci da ce u Novu godinu igraci bez feninga...Sramota za klub, sramota za Djokica, Mirazica i ostale...
Šta vam je sa Basarom? Do kada on ima ugovor sa Radnikom?
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

samoradnik
Kontakt:

Post Postao/la samoradnik » 29 dec 2012, 23:26

S Basarom je otvoren ugovor (s kojim nije :) )dakle ukoliko mu se ukaže bolja ponuda adio... E sad naravno vidjećemo da li će napuštati Bijeljinu,vjerujem da je on jedan od plaćenijih igrača u Radniku... Što se tiče neplaćanja,incident čudi me da se onaj sudija nije pojavio sa svojim teorijama,jer **** ti i ja smo isti lik koji brani Djokića :) :) .

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 02 jan 2013, 22:00

Haha bas i mene cudi sto ga jos nema... :lol: :lol:

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 04 jan 2013, 13:06

Basara i Nikić ostaju u Radniku

Marko Basara i Zoran Nikić i u drugom dijelu Premijer lige će igrati za Radnik, tvrdi sportski direktor ovog kluba Boro Đokić.
"Imali smo određenih finansijskih problema, izazvanih kratkom blokadom računa, ali sad je sve u redu i igračima ćemo isplatiti zaostala primanja. Basara i Nikić su naši igrači i uvjeren sam da će oni ostati u našim redovima, bez obzira na to što imaju ponude od strane drugih klubova iz BiH", rekao je Đokić.

Inače, to su ključni igrači kluba iz Bijeljine, posebno Basara, koga su, pisali smo o tome, tražili Sarajevo, Zrinjski i Velež. On je postigao pet golova u prvenstvu.

Evo dobra vest :)

incident
Kontakt:

Post Postao/la incident » 07 jan 2013, 00:03

" " " СЕ $!

IB2000
Kontakt:

Post Postao/la IB2000 » 07 jan 2013, 11:13

" се $!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Evander, Lecler, Proximic, torbica i 55 gostiju.