Prodje hladno svesemirmrva je napisao/la:Brooklyn - Golden State over 193,5
Milwaukee kp1
D. West over 17,5
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Izostanci:
Arsenal FC v West Bromwich
Arsenal FC: Diaby (5/0 m), Fabianski (0/0 g), Koscielny (8/1 d), Podolski (14/4 f), Santos (6/0 d), Walcott (12/4 f), Sagna (5/0 d) (doubtful)
West Bromwich: Dawson (0/0 d), Foster (10/0 f)
Wigan Athletic v QPR
Wigan Athletic: Alcaraz (2/0 d), Ramis (13/1 d), Caldwell (13/0 d), Figueroa (15/0 d), Watson (8/1 m), Crusat (0/0 m), Miyaichi (4/0 f), Maloney (13/1 f)
QPR: Zamora (10/3 f), Johnson (3/0 f), Julio Cesar (11/0 g) (doubtful)
Paris St. Germain v Évian Thonon Gaillard
Paris St. Germain: Matuidi (15/2 m), Verratti (12/0 m)
Évian Thonon Gaillard: Cambon (6/0 m), Mensah (6/0 d), M’Madi (2/0 f), Ehret (5/0 d), Angoula (13/1 d)
FC Sochaux v Lille OSC
FC Sochaux: Kanté (13/0 d), Cros (4/0 g), Duplus (0/0 d), Lopy (4/0 m), Doubaï (8/2 m), Prcic (0/0 m), Butin (0/0 f), Camara (0/0 g), Traoré (8/0 m), Prcic (0/0 m), Sauget (9/0 d), Roudet (14/3 m), Zouma (0/0 d)
Lille OSC: De Melo (14/0 f), Kalou (10/2 f)
Arminia Bielefeld v Borussia Dortmund II
Arminia Bielefeld: Burmeister (16/1 d), Hornig (16/0 d), Riemer (11/0 d), Heithölter (0/0 m)
Borussia Dortmund II: Baykan (13/2 m), Ducksch (3/0 f)
HNK Rijeka v Slaven Belupo
HNK Rijeka: Knežević (18/0 d)
Slaven Belupo: Rak (7/3 m), Batarelo (12/1 m), Vugrinec (12/8 f), Kokalović (16/0 d), Gregurina (14/1 m), Grgić (17/1 d), Geng (7/0 d)
Barcelona B v Elche CF
Barcelona B: Tello (0/0 f), Sergio Juste (0/0 d), Grimaldo (14/0 d), Dongou (13/2 d), Agostinho Cá (1/0 m)
Elche CF: Linares (1/0 m), Javi Flores (0/0 m), Beranger (7/0 d)
Tranmere Rovers v Portsmouth
Tranmere Rovers: Wallace (19/2 m), Gibson (20/0 d) (doubtful), Akpa Akpro (11/7 f), Bell-Baggie (14/0 f)
Portsmouth: Cisak (1/0 g) (left the club)
Brentford FC v Milton Keynes Dons
Brentford FC: Douglas (19/4 m), Trotta (1/0 f), Forrester (18/5 f) (all doubtful), El Alagui (10/3 f), O'Connor (9/0 m), Adeyemi (12/0 m)
Milton Keynes Dons: Bamford (1/0 f)
Rotherham v Gillingham
Rotherham: Shearer (11/0 g), Tonge (7/0 d), Morgan (13/0 d), Noble (6/0 m), Arnason (10/1 m), Ainsworth (11/0 m), Rose (3/0 m)
Gillingham: Essam (0/0 d) (doubtful), Flanagan (13/1 d)
Arsenal FC v West Bromwich
Arsenal FC: Diaby (5/0 m), Fabianski (0/0 g), Koscielny (8/1 d), Podolski (14/4 f), Santos (6/0 d), Walcott (12/4 f), Sagna (5/0 d) (doubtful)
West Bromwich: Dawson (0/0 d), Foster (10/0 f)
Wigan Athletic v QPR
Wigan Athletic: Alcaraz (2/0 d), Ramis (13/1 d), Caldwell (13/0 d), Figueroa (15/0 d), Watson (8/1 m), Crusat (0/0 m), Miyaichi (4/0 f), Maloney (13/1 f)
QPR: Zamora (10/3 f), Johnson (3/0 f), Julio Cesar (11/0 g) (doubtful)
Paris St. Germain v Évian Thonon Gaillard
Paris St. Germain: Matuidi (15/2 m), Verratti (12/0 m)
Évian Thonon Gaillard: Cambon (6/0 m), Mensah (6/0 d), M’Madi (2/0 f), Ehret (5/0 d), Angoula (13/1 d)
FC Sochaux v Lille OSC
FC Sochaux: Kanté (13/0 d), Cros (4/0 g), Duplus (0/0 d), Lopy (4/0 m), Doubaï (8/2 m), Prcic (0/0 m), Butin (0/0 f), Camara (0/0 g), Traoré (8/0 m), Prcic (0/0 m), Sauget (9/0 d), Roudet (14/3 m), Zouma (0/0 d)
Lille OSC: De Melo (14/0 f), Kalou (10/2 f)
Arminia Bielefeld v Borussia Dortmund II
Arminia Bielefeld: Burmeister (16/1 d), Hornig (16/0 d), Riemer (11/0 d), Heithölter (0/0 m)
Borussia Dortmund II: Baykan (13/2 m), Ducksch (3/0 f)
HNK Rijeka v Slaven Belupo
HNK Rijeka: Knežević (18/0 d)
Slaven Belupo: Rak (7/3 m), Batarelo (12/1 m), Vugrinec (12/8 f), Kokalović (16/0 d), Gregurina (14/1 m), Grgić (17/1 d), Geng (7/0 d)
Barcelona B v Elche CF
Barcelona B: Tello (0/0 f), Sergio Juste (0/0 d), Grimaldo (14/0 d), Dongou (13/2 d), Agostinho Cá (1/0 m)
Elche CF: Linares (1/0 m), Javi Flores (0/0 m), Beranger (7/0 d)
Tranmere Rovers v Portsmouth
Tranmere Rovers: Wallace (19/2 m), Gibson (20/0 d) (doubtful), Akpa Akpro (11/7 f), Bell-Baggie (14/0 f)
Portsmouth: Cisak (1/0 g) (left the club)
Brentford FC v Milton Keynes Dons
Brentford FC: Douglas (19/4 m), Trotta (1/0 f), Forrester (18/5 f) (all doubtful), El Alagui (10/3 f), O'Connor (9/0 m), Adeyemi (12/0 m)
Milton Keynes Dons: Bamford (1/0 f)
Rotherham v Gillingham
Rotherham: Shearer (11/0 g), Tonge (7/0 d), Morgan (13/0 d), Noble (6/0 m), Arnason (10/1 m), Ainsworth (11/0 m), Rose (3/0 m)
Gillingham: Essam (0/0 d) (doubtful), Flanagan (13/1 d)
Bet Info Team
Dortmund 1
Bayern 2
Real 2
Paris 1
Arsenal 1x
Anderlecht gol
Kvota:3,43
Bayern 2
Real 2
Paris 1
Arsenal 1x
Anderlecht gol
Kvota:3,43
-
ibra_barca
- Kontakt:
evo od mene nesto za danas:
alkmar-willem zbroj golova x2, kvota je sigurica 1.40 al po meni 95% prolazi danas, alkmar od 15 odigranih utakmica cak 11 njih je islo 3 i vise po utakmici, dok willem u 15 ima 8 onih sto su 3 i preko isli, a stim da je u posljednjih 6 svaka isla 3 i preko,,,
drugi prijedlog za malo hrabrije je nesto sto sam dobio danas, a to je ternana-juve s. italijanska 2. liga iz 1/x prelaz
mislim da je kvota 6, ako ko igra sisteme, pa mu trebadne veca kvota, neka proba, ne krivite mene ako ne prodje...
alkmar-willem zbroj golova x2, kvota je sigurica 1.40 al po meni 95% prolazi danas, alkmar od 15 odigranih utakmica cak 11 njih je islo 3 i vise po utakmici, dok willem u 15 ima 8 onih sto su 3 i preko isli, a stim da je u posljednjih 6 svaka isla 3 i preko,,,
drugi prijedlog za malo hrabrije je nesto sto sam dobio danas, a to je ternana-juve s. italijanska 2. liga iz 1/x prelaz
mislim da je kvota 6, ako ko igra sisteme, pa mu trebadne veca kvota, neka proba, ne krivite mene ako ne prodje...
...rob do bagro...
Mons - Anderleht 3+ 1,55,a moze i oba daju
od njihovih 15 tekmi sto su odigrali 13 je zavrsilo 3+,a sto se tice oba daju od 15 tekmi 14 je zavrsilo da su oba tima dala gol
sretno svima
od njihovih 15 tekmi sto su odigrali 13 je zavrsilo 3+,a sto se tice oba daju od 15 tekmi 14 je zavrsilo da su oba tima dala gol
sretno svima
roma oba daju
real golova
almeria
porto golova
stuttgart golova
barca b golova
dortmund 1 u 1
kvota 19
real golova
almeria
porto golova
stuttgart golova
barca b golova
dortmund 1 u 1
kvota 19
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Wigan ima velikih problema u odbrani:
Nedostaju kapiten Caldwell, Ivan Ramis i Maynor Figueroa (trojica jako bitnih defendera) zatim i rezerva u odbrani Antolin Alcaraz, te ofanzivac Maloney, te jos neki ne bitni igraci.

QPR vec tri ut. trazi prvu pobjedu, na njih 3,10 vrijedi - DNB 2,10
Eintracht Frankfurt-Werder Bremen 3+ 1,60
Napadacke ekipe, jako mnogo zabijaju, timovi koji imaju i igraju mnogo bolje u napadu, imaju mnogo opcija i igraca koji su sposobni zabiti za razliku od odbrana koje primaju golove.
Frankfurt kuci u 8 ut. samo protiv Furtha igrao 1:1 (under) ostali susreti u overu.
Prosjek Eintrachta ove sezone 3,5 gola po ut. Werdera nesto manji, 3,3 gola po ut.
Werder na gostovanjima ima 5 ut. u overu i na svakom gostovanju su zabijali minimalno gol.
Za mene bi bilo bas iznenadjenje da ut. zavrsi sa malo golova, ali nazalost iznenadjenja se dogadjaju...
Nedostaju kapiten Caldwell, Ivan Ramis i Maynor Figueroa (trojica jako bitnih defendera) zatim i rezerva u odbrani Antolin Alcaraz, te ofanzivac Maloney, te jos neki ne bitni igraci.

QPR vec tri ut. trazi prvu pobjedu, na njih 3,10 vrijedi - DNB 2,10
Eintracht Frankfurt-Werder Bremen 3+ 1,60
Napadacke ekipe, jako mnogo zabijaju, timovi koji imaju i igraju mnogo bolje u napadu, imaju mnogo opcija i igraca koji su sposobni zabiti za razliku od odbrana koje primaju golove.
Frankfurt kuci u 8 ut. samo protiv Furtha igrao 1:1 (under) ostali susreti u overu.
Prosjek Eintrachta ove sezone 3,5 gola po ut. Werdera nesto manji, 3,3 gola po ut.
Werder na gostovanjima ima 5 ut. u overu i na svakom gostovanju su zabijali minimalno gol.
Za mene bi bilo bas iznenadjenje da ut. zavrsi sa malo golova, ali nazalost iznenadjenja se dogadjaju...
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
-
ibra_barca
- Kontakt:
jos koji od mene...
sochaux-lille 2 kvota 2, za siguricu x2
kod sochauxa fale kante, cros, duplus, lopy, doubai, prcic, butin, camara, traore, sauget, roudet, zouma
kod lilla fale de melo i kalou,
soso pri dnu tabele, mislim da ce lil ovdje krenuti ofanzivno nakon par losijih rezultata, a soso vidno oslabljen mislim da nema bas neke sanse ni za nerjesen a kamo li pobjedu, stavio sam na tiket 2, ko trazi 3 kvotu, mislim da x2 ovdje i te kako moze ici...
sochaux-lille 2 kvota 2, za siguricu x2
kod sochauxa fale kante, cros, duplus, lopy, doubai, prcic, butin, camara, traore, sauget, roudet, zouma
kod lilla fale de melo i kalou,
soso pri dnu tabele, mislim da ce lil ovdje krenuti ofanzivno nakon par losijih rezultata, a soso vidno oslabljen mislim da nema bas neke sanse ni za nerjesen a kamo li pobjedu, stavio sam na tiket 2, ko trazi 3 kvotu, mislim da x2 ovdje i te kako moze ici...
...rob do bagro...
Evo jedan od mene tiket za danas, jucer me Efes sj.eba a sinoc Broklyn , valjda sta bude danas

Chelsea sam odigrao jer imaju dosta dobar skor protiv Sunderlanda a i red je da dobiju nakon one visoke pobjede u ligi prvaka, ostalo sve mi nekako djeluje realna opcija. Sretnoo

Chelsea sam odigrao jer imaju dosta dobar skor protiv Sunderlanda a i red je da dobiju nakon one visoke pobjede u ligi prvaka, ostalo sve mi nekako djeluje realna opcija. Sretnoo
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
treba imat na umu i snijeg sto je okovo citavu evropu pa i ovi golovi u holandiji nece tako lako dolazitibra_barca je napisao/la:evo od mene nesto za danas:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
Samo druge lige se odgadjaju , pa nije ti to Premijer liga pa da se odgadjau utakmice, kad Bilino polje ima grijanje ugradjeno da recimo nema na Ajaxovom stadionu ili nekom drugoma,drugo je kad je kisa ona jaca ili neka oluja onda se mora prekinut utakmica.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
ja ću danas odigrat 5-6 parova,tamo gdje je snijeg odigrat under golova i eto 
LA Clippers - Phoenix Suns
Domaci preko 106.5 poena - Clippersi jaka ofanzivna ekipa, 4 utakmice zaredom vec prelaze preko 100 poena (112, 105, 116, 101) a igraju kuci protiv jedne od najslabijih odbrana u konferenciji
Chris Paul preko 17.5 - Prosjek mu je 17, tri zaredom je vec ubacio tacno 14, u taboru mu govore da treba biti agresivniji, da treba biti efikasniji, vjerujem da ce veceras vise lopti ici na njega u napadu, i da ce ici preko
The All-Star point guard, however, made a vow to keep attacking after he had 14 points for the third consecutive game and dished out 13 assists.
"A lot of the guys have been telling me that I need to be more aggressive, that I'm letting guys off the hook," Paul said.
Domaci preko 106.5 poena - Clippersi jaka ofanzivna ekipa, 4 utakmice zaredom vec prelaze preko 100 poena (112, 105, 116, 101) a igraju kuci protiv jedne od najslabijih odbrana u konferenciji
Chris Paul preko 17.5 - Prosjek mu je 17, tri zaredom je vec ubacio tacno 14, u taboru mu govore da treba biti agresivniji, da treba biti efikasniji, vjerujem da ce veceras vise lopti ici na njega u napadu, i da ce ici preko
The All-Star point guard, however, made a vow to keep attacking after he had 14 points for the third consecutive game and dished out 13 assists.
"A lot of the guys have been telling me that I need to be more aggressive, that I'm letting guys off the hook," Paul said.
Zadnja izmjena: Deriguz, dana/u 08 dec 2012, 12:52, ukupno mijenjano 1 put.
Da krenemo za danas..par tiketa i kao obicno singlovi 
PSG - Evian 1
Valladolid - Real M. 2
Ajax - Groningen 1
Augsburg - Bayern 2
2.74 na 20 km 54.80 km
Atalanta - Parma 0-2 gola
Arsenal - WBA 3+
Mons - Anderlecht 2
BVB - Wolfsburg dp 2
8.26 na 5 km 41.30 km
Sochaux - Lille 2
Swansea - Norwich(p/k) 1/1
Roma - Fiorentina X2
Frankfurt - Werder X
29.36 na 2 km 58.72 km
Singlovi
Wigan - QPR 2
Mons - Anderlecht 1/2
Gent - Waasland 2/1
PAOK - Levadiakos 2/1
AZ - WIllem 2/1
Ajax - Groningen 2/1
Stutgart - Schalke X/1
Kilmarnoch - Celtic 1 i 1/2
Sunderland - Chelsea X/2
Verona - Ascoli 2/1
Bradford - Torquay 2/1 i 1/2
PSG - Evian 1
Valladolid - Real M. 2
Ajax - Groningen 1
Augsburg - Bayern 2
2.74 na 20 km 54.80 km
Atalanta - Parma 0-2 gola
Arsenal - WBA 3+
Mons - Anderlecht 2
BVB - Wolfsburg dp 2
8.26 na 5 km 41.30 km
Sochaux - Lille 2
Swansea - Norwich(p/k) 1/1
Roma - Fiorentina X2
Frankfurt - Werder X
29.36 na 2 km 58.72 km
Singlovi
Wigan - QPR 2
Mons - Anderlecht 1/2
Gent - Waasland 2/1
PAOK - Levadiakos 2/1
AZ - WIllem 2/1
Ajax - Groningen 2/1
Stutgart - Schalke X/1
Kilmarnoch - Celtic 1 i 1/2
Sunderland - Chelsea X/2
Verona - Ascoli 2/1
Bradford - Torquay 2/1 i 1/2
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- IlPrincipe
- Kontakt:
PSG - Evian TG = 1 (1.30)
Ajax - Gronningen = 1 (1.20)
AZ Alkmaar - Willem II = 1 (1.20)
Monaco - Beurg Peronnas = 1 (1.30)
Den Haag - Zwolle = 1X (1.20)
Uplata = 5KM
Dobitak = 14.80KM
Ajax - Gronningen = 1 (1.20)
AZ Alkmaar - Willem II = 1 (1.20)
Monaco - Beurg Peronnas = 1 (1.30)
Den Haag - Zwolle = 1X (1.20)
Uplata = 5KM
Dobitak = 14.80KM
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- elninho_resTO
- Kontakt:
elninho_resTO je napisao/la:Veceras je velika ponuda u NBAu odigrao sam dosta toga ali cu ovdje izdvojiti samo jedan par
Howard under 20,5
Ako vam se jos nesto igra Anderson ( mislim da je stao na 16 ) i Parker ( 17 poena za 24 minute :ugeek: )su u strasnoj formi , Harden ce isto biti u tekmi na veliki broj poena , a Pekovic i Varejao bi se trebali ponistiti u napadu
edit : zaboravih euroligu , Milano - Zalgiris KP2 - 2,00 osjecaj ..
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Arsenal 1
QPR X2
Anderlecht 2
Werder X2
Real M 2
Srbija 1
na 4 marke 50 dobitak
Chelsea 2
Aston villa X
Watford X
Atalanta X
Srbija 1
na marku 90
QPR X2
Anderlecht 2
Werder X2
Real M 2
Srbija 1
na 4 marke 50 dobitak
Chelsea 2
Aston villa X
Watford X
Atalanta X
Srbija 1
na marku 90
1946
Sierre-Anniviers - Langenthal
09.12.2012 17:30 2 1,60 PREMIER KLADIONICA
Ovo se igra sutra domacin je bakrotirao i mozda mu je ovo zadnja takma sutra imaju dosta duga sad se pojavio i novi dug jos im fali i dalje najbolji igrac koji je dosta bitan jer je topskorer i stranac.Juce su igrali tekmu u oltenu i popusili 13-0 nakon prvih 30 minute je bilo vec 10-0. Imaju samo jos 14 igraca i to vecinom juniori i dva macana sa po 40 godina, svi su ih napustili, sutra ocekujem da Langental pobjedi sa vise od 3 razlike sigurno jer su oni jedan od najboljih timova lige ove.U svjetskim kladionicama je kvota vec pala jer se proculo da je juce Siere putovao za Olten 6 sati radi snijega i danas se vracaju ali neznase kako ce doci kuci jer i dalje snijeg pada zestoko.Opet ce putovati najmanje toliko a posto ih je malo igraca siguran sam da i sutra gube sa vise razlike, u lokalnim kladarama moze se naci jos i po 1,70 a ako neko moze naci hendikep neka igra jer ja ocekujem ili blokadu utakmice ili smanjenje kvote na 1,20.
09.12.2012 17:30 2 1,60 PREMIER KLADIONICA
Ovo se igra sutra domacin je bakrotirao i mozda mu je ovo zadnja takma sutra imaju dosta duga sad se pojavio i novi dug jos im fali i dalje najbolji igrac koji je dosta bitan jer je topskorer i stranac.Juce su igrali tekmu u oltenu i popusili 13-0 nakon prvih 30 minute je bilo vec 10-0. Imaju samo jos 14 igraca i to vecinom juniori i dva macana sa po 40 godina, svi su ih napustili, sutra ocekujem da Langental pobjedi sa vise od 3 razlike sigurno jer su oni jedan od najboljih timova lige ove.U svjetskim kladionicama je kvota vec pala jer se proculo da je juce Siere putovao za Olten 6 sati radi snijega i danas se vracaju ali neznase kako ce doci kuci jer i dalje snijeg pada zestoko.Opet ce putovati najmanje toliko a posto ih je malo igraca siguran sam da i sutra gube sa vise razlike, u lokalnim kladarama moze se naci jos i po 1,70 a ako neko moze naci hendikep neka igra jer ja ocekujem ili blokadu utakmice ili smanjenje kvote na 1,20.
Buducnos-C.Zvezda (-147,5) - 2
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.