SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Šta je ovo Kockari ipak nista od 2. lige ,baš ste me razočarali a ja sam mislo da ce moj bivsi tim daleko dogurat 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Reci to onoj dvojici. Malo sam razocaran, ne mogu sam stvarnosamocelik je napisao/la:Šta je ovo Kockari ipak nista od 2. lige ,baš ste me razočarali a ja sam mislo da ce moj bivsi tim daleko dogurat

SAMO ČELIK !
Hvala,hvala...
titula osvojena,dva clana pod suspeznijom
sportopolio
titula osvojena,dva clana pod suspeznijom
sportopolio

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Kakve su ovo mutne radnje u Savezu? Igrač @Mukiol nije zabio prošlo kolo, al' mu je opet "upisan" jedan i sad ima 16 (baš sam pratio to, imao je 15 prije posljednjeg kola) na listi najboljih strijelaca. I ja sam zadnje kolo zabio 2 gola, ni to mi niste evidentirali.
Čelik Zenica 1945
Ja ne smijem rec vise nijednu rijec protiv savezaNimla_RZ je napisao/la:Kakve su ovo mutne radnje u Savezu? Igrač @Mukiol nije zabio prošlo kolo, al' mu je opet "upisan" jedan i sad ima 16 (baš sam pratio to, imao je 15 prije posljednjeg kola) na listi najboljih strijelaca. I ja sam zadnje kolo zabio 2 gola, ni to mi niste evidentirali.

SAMO ČELIK !
Ponovljena utakmica Crazy Legs:FK Pjetlovi 2:4Nimla_RZ je napisao/la:Kakve su ovo mutne radnje u Savezu? Igrač @Mukiol nije zabio prošlo kolo, al' mu je opet "upisan" jedan i sad ima 16 (baš sam pratio to, imao je 15 prije posljednjeg kola) na listi najboljih strijelaca. I ja sam zadnje kolo zabio 2 gola, ni to mi niste evidentirali.
Mukiol
Norwich-Sunderland 1:1
Brest -Marseille 1:2 GOOL
Bologna-Atalanta 2:1 GOOL
Inter-Palermo 3:1
Hoffenheim-Bremen 0:1
La Coruna-Betis 2:1
I mani te se prica "Mutnje radnje saveza" "savez steli" i bla bla blaaaaaaa.Fino ako se negdje pogrijesilo ukazi na to ako si u pravu ispravit ce se.Ovo sve rade ljui i ljudi grijese.Znaci sasvim je normalno da neko pogrijesi u savezu sto ne znaci da to radi namjerno da nekome nesto nastima.
I clan saveza defender je zaduzen za listu strijelaca i on sigurno ce ti to sve objasniti.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
oduzmite od mene ovo golova što sam zabio u ova dva kola i njemu pripišite,
koji jadnik.
koji jadnik.

Mutnje radnjeNimla_RZ je napisao/la:Kakve su ovo mutne radnje u Savezu? Igrač @Mukiol nije zabio prošlo kolo, al' mu je opet "upisan" jedan i sad ima 16 (baš sam pratio to, imao je 15 prije posljednjeg kola) na listi najboljih strijelaca. I ja sam zadnje kolo zabio 2 gola, ni to mi niste evidentirali.

ucinak Mukiola u ovoj sezoni:
4. kolo - 3 gola
6. kolo - 2 gola
7. kolo - 2 gola
8. kolo - 2 gola
9. kolo - 1 gol
10. kolo - 1 gol
11. kolo - 1 gol
13. kolo - 2 gola
14. kolo - 2 gola
sto je u zbiru 16. golova
Ucinak Nimla_RZ u ovoj sezoni:
1. kolo - 2 gola
4. kolo - 2 gola
8. kolo - 2 gola
9. kolo - 1 gol
11. kolo - 2 gola
14. kolo - 1 gol
15. kolo - 1 gol
16. kolo - 2 gola
sto je u zbiru 13 golova
toliko stoji i u listi strijelaca

Imas tabele, arhivu i raspored pa iduci put sam racunaj. Provjeri dobro 3 puta pa tek onda prijavi. Nemoj da se ponavljaju ovakve optuzbe bez ikakvih dokaza!
Cestitke i od mene ekipi Green Dragons na osvojenom SS.ba Kupu ! 

- pintol_TM87
- Kontakt:
mi im prodavali tekmu a oni neceViper je napisao/la:Reci to onoj dvojici. Malo sam razocaran, ne mogu sam stvarnosamocelik je napisao/la:Šta je ovo Kockari ipak nista od 2. lige ,baš ste me razočarali a ja sam mislo da ce moj bivsi tim daleko dogurat

Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Šta vam je? Falio je smaj-lee, preozbiljno ste ovo shvatili.defender je napisao/la:Mutnje radnjeNimla_RZ je napisao/la:Kakve su ovo mutne radnje u Savezu? Igrač @Mukiol nije zabio prošlo kolo, al' mu je opet "upisan" jedan i sad ima 16 (baš sam pratio to, imao je 15 prije posljednjeg kola) na listi najboljih strijelaca. I ja sam zadnje kolo zabio 2 gola, ni to mi niste evidentirali.teske rijeci...

Nisam upratio da je ponovljena utakmica, znam da u onoj nije bio strijelac. A siguran sam da je meni bilo 12 golova upisano prije ovog kola, a onda 13, iako sam dao 2 gola, al' eto. Biće da je moja greška.
Čelik Zenica 1945
@pintol , mi smo posteni , zato necemo da namjestamo
.

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
3v2 na nasem terenu, ovo se mora uzet. Al m smo mislima uz Red Bavarian!
SAMO ČELIK !
Bavarci imaju igraca vise , tako da i oni imaju prednostViper je napisao/la:3v2 na nasem terenu, ovo se mora uzet. Al m smo mislima uz Red Bavarian!

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kakvo kidanje.
A Nurnbergu se sjetim najmilijih, u 90toj nam skinuše čist pogodak.

A Nurnbergu se sjetim najmilijih, u 90toj nam skinuše čist pogodak.

Garaze vode na samom pocetku utakmice protiv Formula rezultatom 2-0 u velikoj borbi za opstanak u cvajti
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
Topnici gube 2:0, Pjetlovi vode 2:0. Tako blizu je titula, tako blizu.
Btw. čestitke suigračima na važnim pogotcima.

Btw. čestitke suigračima na važnim pogotcima.

FK Pjetlovi
- King Kenny
- Kontakt:
Prosle godine titula,ove haman cvajta
.

Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~
YNWA!
YNWA!
5:0 vodimo. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.