Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

voltron30
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la voltron30 » 08 dec 2012, 12:43

redarmy0 je napisao/la:
Edol je napisao/la:Za golmana da napreduje, bolje je biti u Stokama pa braniti protiv Uniteda, Cityja, Chelsea i drugih, nego da on bude u Unitedu koji ipak protiv većine protivnika drži inicijativu i ima manje posla... Bar mi se čini da je tako.
Razlika je da za Stoke nebi se nikad nasao na listi najboljih golmana na svijetu, i nebi nikad imao status u ligi kao sto imaju Cech, Hart, itd. Niko nezna ko je Begovic.. samo znaju da je dobar golman u neki Stoke..veliki je ponos drzave kada imas vrhunskog golmana u klub kao sto je United. Ali sto se tice forme, mozda se slazem da bi za reprezentaciju bilo bolje da igra za tim koji prima najmanje 10+ suteva po utakmici, ali brate isto bi ga volio gledat u Ligi Prvaka i da dize pehare.
Taman sam htio napisati sličan post, kad vidjeh da si ti napisao. Jeste šminka imati reprezentativnog golmana u takvom gigantu, ali brat bratu manje ekipe protiv ManU ošutaju tri puta po golu, od toga jednom jače. :D Zato ta golmanska pozicija i jeste toliko specifična. Branjenje u velikom klubu je samo potvrda ekstra klase, nikakav napredak se ne očekuje, za razliku od klasičnih fudbalera koji iz manjeg pređu u veliki klub. Sve u svemu, nimalo ne sumnjam da će Asmir preći u neki gigant, samo je pitanje vremena.

grgr
Kontakt:

Post Postao/la grgr » 08 dec 2012, 12:54

Jedino ako prodaju de geu onda neka ode , cisto sumnjam da ce ferguson odustat od njega tako lako pa da ce gurnut asmira u prvih 11 cim dodje i to a ne bi mu sad godilo ponovno dokazivanje taman je sebi zacementirao mjesto u ekipi. Neka ga jos malo u stokeu **** ima vremena mlad je . I slazem sa ovim postom iznad i ja bi ga volio vidjeti u velikoj ekipi ali ja mislim da je sad rano za to i neka ga jos malo u stokeu :D

Sakuragi
Kontakt:

Post Postao/la Sakuragi » 08 dec 2012, 13:13

grgr je napisao/la:Jedino ako prodaju de geu onda neka ode , cisto sumnjam da ce ferguson odustat od njega tako lako pa da ce gurnut asmira u prvih 11 cim dodje i to a ne bi mu sad godilo ponovno dokazivanje taman je sebi zacementirao mjesto u ekipi. Neka ga jos malo u stokeu **** ima vremena mlad je . I slazem sa ovim postom iznad i ja bi ga volio vidjeti u velikoj ekipi ali ja mislim da je sad rano za to i neka ga jos malo u stokeu :D
de gea bi se mogao vratiti u spaniju. vec se pricalo o tome prije mjesec dva..

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 08 dec 2012, 14:08

velika kritika sportsport.ba,ne mogu vjerovati koliko pojedini novinari pausalno prenose informacije,a to im nije prvi put,umjesto da prvo provjere pa onda napisu! Begovic je primio u ovoj sezoni 12 golova u 15 utakmica,a ne 15 golova kako su oni napisali,fakat amaterizam pravi! Beg je primio 12 a Hart 11....ko da je neki problem malo se informisati nego samo kopirati tekst koji negdje izadje...

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 08 dec 2012, 14:40

redarmy0 je napisao/la:
Edol je napisao/la:Za golmana da napreduje, bolje je biti u Stokama pa braniti protiv Uniteda, Cityja, Chelsea i drugih, nego da on bude u Unitedu koji ipak protiv većine protivnika drži inicijativu i ima manje posla... Bar mi se čini da je tako.
Razlika je da za Stoke nebi se nikad nasao na listi najboljih golmana na svijetu, i nebi nikad imao status u ligi kao sto imaju Cech, Hart, itd. Niko nezna ko je Begovic.. samo znaju da je dobar golman u neki Stoke..veliki je ponos drzave kada imas vrhunskog golmana u klub kao sto je United. Ali sto se tice forme, mozda se slazem da bi za reprezentaciju bilo bolje da igra za tim koji prima najmanje 10+ suteva po utakmici, ali brate isto bi ga volio gledat u Ligi Prvaka i da dize pehare.
Iskreno, vise posla sad ima golman Man.Uniteda kad im je odbrana suplja..koliko samo golova primaju...jeste da im golmani nisu u formi, ali nije ni odbrana..mislis da se ko naigra pored Shawcrossa i Huth.a :D Cak je i Dzeko nekad izjavio da je to najjaca (najprljavija) odbrana protiv koje je igrao u Premiershipu..:D
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Lucryler
Kontakt:

Post Postao/la Lucryler » 08 dec 2012, 17:32

Neda Bega gola nikome :D

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 dec 2012, 17:55

begovic povecao broj utakmica bez primljenog gola,sada je ubjedljivo prvi :D
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 08 dec 2012, 18:10

Bravo Asmire! 8-)

Ovakvu statistiku imati u Engleskoj, igrajući za jedan Stoke City je fenomenalno, svaka čast majstore, samo naprijed. 8-)

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 08 dec 2012, 18:13

Bravo majstore. 8-)
1946

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 08 dec 2012, 18:13

Zlatna rukavica 8-) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 dec 2012, 18:15

Bravo Asmire!!! Nastavlja zestoku trku za zlatnu rukavicu. Danas je i Cech imao CS, a Hart ce braniti sutra.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 dec 2012, 18:16

Meni je Begovic vazda bio klasa i fakat on kad je na golu ja sam nekako sigurniji u citavu odbranu naseg tima. Ove sezone mu se eto hvala Bogu poslozilo pa su odbrane vecih timova nekako klimave pa su i golmani sami se naprimali golova jer jednostavno ne mogu sve braniti. Elem Asmiru je ovo leglo ko budali samar. Asmire svaka cast! Samo naprijed!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 dec 2012, 18:16

Primio ga je Cech danas
Thomas Müller - Fußballgott

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 08 dec 2012, 18:18

el-fighter je napisao/la:Bravo Asmire!!! Nastavlja zestoku trku za zlatnu rukavicu. Danas je i Cech imao CS, a Hart ce braniti sutra.
meni se cini da je adam johnson zabio za sunderland... kako god, svaka cast begu!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 08 dec 2012, 18:27

STEVIE je napisao/la:
el-fighter je napisao/la:Bravo Asmire!!! Nastavlja zestoku trku za zlatnu rukavicu. Danas je i Cech imao CS, a Hart ce braniti sutra.
meni se cini da je adam johnson zabio za sunderland... kako god, svaka cast begu!
Nije Cech imao clean sheet danas a za to mozemo zahvaliti Dzekinom bivsem saigracu Adamu Johnsonu! :D
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 08 dec 2012, 18:36

Svaka čast za Begovića, pravi Beg !!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 dec 2012, 19:36

Asmir je golman za najvece klubove.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 08 dec 2012, 21:15

Ministar odbrane 8-)
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 09 dec 2012, 11:40

evo gledam na premier league fantasyiju Begovića je izabralo 21% igrača od nekoliko miliona, to je haman petina i nije malo. a i 13 je igrac po broju bodova do sada. odlicno!

slika
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 09 dec 2012, 11:51

Ove sezone je definitivno dobio respekt u Engleskoj koji vec duze ima u BiH. Cini mi se da ga sad stavljaju u istu korpu kao najbolje golmane lige.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, CAGarfia, Confiance, EdinjoBos, Hrammm1921, s4mke, soxx, Vaya i 61 gost.