BV Borussia Dortmund

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

KSIVLE
Kontakt:

Re: BV Borussia Dortmund

Post Postao/la KSIVLE » 07 dec 2012, 15:06

Sahin je igrao CM, ono što igra Gundo danas. :)
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 07 dec 2012, 15:22

M4kaveli je napisao/la:Isco je najkvalitetniji od nabrojanih ali njegova otkupna klauzula je nekih 40 miliona eura.
21 milijuna eura ;)
M4kaveli je napisao/la: Eriksen bi takodje bio veoma skup ..
Slažem se, ispod 20m € teško da bi bilo moguće njega dovest. Zadnje vijesti govore da je odbio produžiti ugovor koji mu ide do ljeta 2014.godine. Tako da bi AJAX mogao zadnji put dobiti VEĆE PARE samo još sljedećeg ljeta. Inače ono što sam mogao pročitati o njemu kao karakteru je vrlo dobro, imao je ranije već ponuda za prelazak u bolji, jači klub, ali je lik odbio jer se prvo želi razviti kao igrač što dovoljno govori kako mu nije prvo stalo do novaca već do daljnjeg usavršavanja i razvoja. Meni je još nevjerovatan njegov potez u našoj 4-1 pobjedi kad je on dao asistenciju za gol Ajaxa kad si je prebacio loptu s jedne na drugu i pritom izbacio našeg jednog igrača i odmah uočio prazan prostor za napadača te dao odličan pas koji je kasnije rezultirao golom, fenomenalan potez.

Što se tiče Honde ne znam gdje ste to pročitali (ako je to ona stranica koja je zabranjena ništa onda od toga), premalo sam ga gledao da bi mogao dati neki sud o njemu. Ma barem u Japanu imaš tih ofanzivaca koji driblaju nevjerovatnom brzinom (i Dusseldorf si je sada uzeo jednog), recimo meni odmah pada na pamet Kakitani iz Cereza iz Osake, isto mladi ofanzivac, radi čuda s loptom. Jedino eto što su oni svi tako malo recimo to tako lakše građe, al isto je prošao i Kagawa.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 07 dec 2012, 17:23

A sta ce nama Honda...ako Lewandowski ostane ne treba nam niko na toj poziciji a ako ide treba nam igrac sa dobrom realizacijom...znaci klasicni napadac koji ce davati golove pa makar bio neko tipa Gomeza.

A ako vec govorimo o Hondi onda je 10 milona max. i to da budu prezadovoljni...momku istice ugovor a ima 26 godina...a znamo svi za koje je pare otisao Kagawa koji je veci potencijal a jos mladji igrac.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 07 dec 2012, 19:27

Prle je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Isco je najkvalitetniji od nabrojanih ali njegova otkupna klauzula je nekih 40 miliona eura.
21 milijuna eura ;)
M4kaveli je napisao/la: Eriksen bi takodje bio veoma skup ..
Slažem se, ispod 20m € teško da bi bilo moguće njega dovest. Zadnje vijesti govore da je odbio produžiti ugovor koji mu ide do ljeta 2014.godine. Tako da bi AJAX mogao zadnji put dobiti VEĆE PARE samo još sljedećeg ljeta. Inače ono što sam mogao pročitati o njemu kao karakteru je vrlo dobro, imao je ranije već ponuda za prelazak u bolji, jači klub, ali je lik odbio jer se prvo želi razviti kao igrač što dovoljno govori kako mu nije prvo stalo do novaca već do daljnjeg usavršavanja i razvoja. Meni je još nevjerovatan njegov potez u našoj 4-1 pobjedi kad je on dao asistenciju za gol Ajaxa kad si je prebacio loptu s jedne na drugu i pritom izbacio našeg jednog igrača i odmah uočio prazan prostor za napadača te dao odličan pas koji je kasnije rezultirao golom, fenomenalan potez.

Što se tiče Honde ne znam gdje ste to pročitali (ako je to ona stranica koja je zabranjena ništa onda od toga), premalo sam ga gledao da bi mogao dati neki sud o njemu. Ma barem u Japanu imaš tih ofanzivaca koji driblaju nevjerovatnom brzinom (i Dusseldorf si je sada uzeo jednog), recimo meni odmah pada na pamet Kakitani iz Cereza iz Osake, isto mladi ofanzivac, radi čuda s loptom. Jedino eto što su oni svi tako malo recimo to tako lakše građe, al isto je prošao i Kagawa.
Mislim da postoji nova klauzula po kojoj Isco vrijedi 40 miliona eura.
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 08 dec 2012, 11:37

danas samo pobjeda dolazi u pitanje,samo pobjeda može razgaliti naše apetite,i sve osim pobjede danas bila bi katastrofa,naravno,ja uvijek očekujem pobjedu pogotovo protiv vw-ova kojima smo uvijek skidali skalpove :D :D :D :D

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 08 dec 2012, 13:21

bravo za članak

http://gol.dnevnik.hr/clanak/svjetski_n ... erima.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 08 dec 2012, 13:28

Idemo danas na pobjedu. Ne bi trebalo biti velikih problema iako ne trebamo razmišljati da će nam pobjeda doći samo kao što smo mislili protiv Fortune.

Volio bih kada bi poveli dva ili tri razlike jer me stvarno strah ovih utakmica u kojima vodimo s jedan razlike.

NUR DER BVBslika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 08 dec 2012, 14:36

Semir bvb je napisao/la:Idemo danas na pobjedu. Ne bi trebalo biti velikih problema iako ne trebamo razmišljati da će nam pobjeda doći samo kao što smo mislili protiv Fortune.

Volio bih kada bi poveli dva ili tri razlike jer me stvarno strah ovih utakmica u kojima vodimo s jedan razlike.

NUR DER BVBslika
upravo tako sema,mislim ovako kada pogledaš,kiksali smo protiv tih "malih" ekipa,i da stvar bude gora sve sami remiji,kada vidiš rezultat,imali bi u tih 5 remija 10 bodova više i puhali alpenima u potiljak,al et,ko zna šta će se sve izdešavati do kraja

schwarcgelbfantom
Kontakt:

Post Postao/la schwarcgelbfantom » 08 dec 2012, 14:58

Our lineup against VfL Wolfsburg:
Weidenfeller - Piszczek, Santana, Hummels, Schmelzer - Gündogan, Leitner - Blaszczykowski, Götze, Reus - Lewandowski

EdenHazard
Kontakt:

Post Postao/la EdenHazard » 08 dec 2012, 15:38

BvB igra protiv ekipe brkatih :lol:

Reuss 1:0 :!:
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 dec 2012, 15:57

Nevjerovatno koliko dominiramo :D :lol: :lol: :lol:
Cuvajte se svi !! :D

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 08 dec 2012, 16:09

Au šta počini crni Starku :o :(

Ni govora o penalu i iskjljučenju jer je lopta pogodila Schmelzera u koljeno, i to se vidjelo jasno kao dan na snimku ;)
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 08 dec 2012, 16:11

Bravo sudija majstore...dabogda nikad vise ne sudio :twisted: :twisted:

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 08 dec 2012, 16:11

Kakva pogreška suca, sada će biti teško doći do 3 boda
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 dec 2012, 16:13

Bgm bolje je da otkihamo ovu nesrecu u jednoj utakmici nego da se raspili po vise :lol:

Maestro^^
Kontakt:

Post Postao/la Maestro^^ » 08 dec 2012, 16:13

1-2 :o . Unisti vas sudija.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 08 dec 2012, 16:14

sta mai DOMINANTNI :lol: nemoj te nama poceti gristi , bice bod na kraju :D

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 dec 2012, 16:20

Jednostavno ne moze se protiv 14 protivnika...koja kradja.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Prle
Kontakt:

Post Postao/la Prle » 08 dec 2012, 16:22

Neću bolje ništa napisat jer bih mogao dobit doživotni ban.
FC Buy€rn - najveće zlo njemačkog nogometa!

Borussia Dortmund - posljednja šansa za spas Bundeslige!

Rekordmeister
Kontakt:

Post Postao/la Rekordmeister » 08 dec 2012, 16:23

HzBvB je napisao/la:
Rekordmeister je napisao/la:sta mai DOMINANTNI :lol: nemoj te nama poceti gristi , bice bod na kraju :D
Tipican komentar glupog K.urtona !!
:lol:

Odgovori

Natrag na “BV Borussia Dortmund”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.