Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
jel vrijeme vise da ovaj Arsenal pobjedi jbt u derby ona njihova DP 1,9 jos naci 7 parova neke manje kvote 
- masteRofPoker
- Kontakt:
Opet lagano. 8 Pts.masteRofPoker je napisao/la:Evo nekako na osjecaj : Iguodala (-14,5+) manje
Ja mislim da Indiana ima sanse da dobije ovo samo ako limitira Denver na manje od njihovog prosjeka, tako da je ovo neki moj osjecaj. Mada bi veceras moglo biti dosata padova, ruzna je ponuda.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
ako neko ima i moze da mi posudi 1 e na wwin bio bih mu zahvalan ,vracam duplo cim stanem malo na noge . hvala unaprijed
nick:VladaDovla
4 znak:r
nick:VladaDovla
4 znak:r
Koja je to liga ?vjesnicar je napisao/la:Sierre-Anniviers - Langenthal
09.12.2012 17:30 2 1,60 PREMIER KLADIONICA
Ovo se igra sutra domacin je bakrotirao i mozda mu je ovo zadnja takma sutra imaju dosta duga sad se pojavio i novi dug jos im fali i dalje najbolji igrac koji je dosta bitan jer je topskorer i stranac.Juce su igrali tekmu u oltenu i popusili 13-0 nakon prvih 30 minute je bilo vec 10-0. Imaju samo jos 14 igraca i to vecinom juniori i dva macana sa po 40 godina, svi su ih napustili, sutra ocekujem da Langental pobjedi sa vise od 3 razlike sigurno jer su oni jedan od najboljih timova lige ove.U svjetskim kladionicama je kvota vec pala jer se proculo da je juce Siere putovao za Olten 6 sati radi snijega i danas se vracaju ali neznase kako ce doci kuci jer i dalje snijeg pada zestoko.Opet ce putovati najmanje toliko a posto ih je malo igraca siguran sam da i sutra gube sa vise razlike, u lokalnim kladarama moze se naci jos i po 1,70 a ako neko moze naci hendikep neka igra jer ja ocekujem ili blokadu utakmice ili smanjenje kvote na 1,20.
Iskuliraj. Ne nerviraj se. Voli. Miri se. Prastaj. Osecaj. Placi. Smej se. Grli. Ljubi. Setaj po kisi. Gledaj u nebo. Pevaj. Skaci. Divljaj. Upoznaj ljude. Govori cao i onome koga ne znas. Radi bilo sta. Sve sto ti padne na pamet. Zivot je jedan.
Psg-Evian -1
Borusia D-Wolsburg-1
Malaga-Granada-1
Arsenal-WBA-1
Vicenza-Livorno-2 (3-3)
Motherwell-Ross County-1
Sauthempton-Reading-1
Porto-Moreirense-1
Leicester-Barnsley-1
Uplata:10€
Moguci dobitak:514,15€
Ternana-Juve Stabia -1p 1
Hearts-Aberden-1
Freiburg-Furth 1p 1
Ninberg-Fortuna D.-1P X
Aston Villa-Stoke City X/X
Sunderland-Chelsea 2/2
bas nesretno
Uplata:3€
Moguci dobitak : 1150,26€
Atalanta-Parma 1
Roma-Fiorentina 1
Aston Villa-Stoke City X
Randers-Esbjerg 1
Nancy-Valencienes X
Studgart-Schalke-1
bravo ja
Uplata:2 €
Moguci dobitak:751,47€
eh toliko od mene za sad sretno svima.
Borusia D-Wolsburg-1
Malaga-Granada-1
Arsenal-WBA-1
Vicenza-Livorno-2 (3-3)
Motherwell-Ross County-1
Sauthempton-Reading-1
Porto-Moreirense-1
Leicester-Barnsley-1
Uplata:10€
Moguci dobitak:514,15€
Ternana-Juve Stabia -1p 1
Hearts-Aberden-1
Freiburg-Furth 1p 1
Ninberg-Fortuna D.-1P X
Aston Villa-Stoke City X/X
Sunderland-Chelsea 2/2
bas nesretno
Uplata:3€
Moguci dobitak : 1150,26€
Atalanta-Parma 1
Roma-Fiorentina 1
Aston Villa-Stoke City X
Randers-Esbjerg 1
Nancy-Valencienes X
Studgart-Schalke-1
bravo ja
Uplata:2 €
Moguci dobitak:751,47€
eh toliko od mene za sad sretno svima.
Zadnja izmjena: mirza_it, dana/u 09 dec 2012, 02:45, ukupno mijenjano 6 puta.
Jos 4 singla kvota 30
Derby - Leeds 2/1
Crystal - Blackpool 2/1
Las Palmas - Huesca 2/1
Port Vale - Chesterfield 2/1
toliko za danas
Derby - Leeds 2/1
Crystal - Blackpool 2/1
Las Palmas - Huesca 2/1
Port Vale - Chesterfield 2/1
toliko za danas
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Švicarska 2.liga Hokejmerdo21 je napisao/la:Koja je to liga ?vjesnicar je napisao/la:Sierre-Anniviers - Langenthal
Ovo se igra sutra domacin je bakrotirao i mozda mu je ovo zadnja takma sutra imaju dosta duga sad se pojavio i novi dug jos im fali i dalje najbolji igrac koji je dosta bitan jer je topskorer i stranac.Juce su igrali tekmu u oltenu i popusili 13-0 nakon prvih 30 minute je bilo vec 10-0. Imaju samo jos 14 igraca i to vecinom juniori i dva macana sa po 40 godina, svi su ih napustili, sutra ocekujem da Langental pobjedi sa vise od 3 razlike sigurno jer su oni jedan od najboljih timova lige ove.U svjetskim kladionicama je kvota vec pala jer se proculo da je juce Siere putovao za Olten 6 sati radi snijega i danas se vracaju ali neznase kako ce doci kuci jer i dalje snijeg pada zestoko.Opet ce putovati najmanje toliko a posto ih je malo igraca siguran sam da i sutra gube sa vise razlike, u lokalnim kladarama moze se naci jos i po 1,70 a ako neko moze naci hendikep neka igra jer ja ocekujem ili blokadu utakmice ili smanjenje kvote na 1,20.
izgleda da sam je ja zadnji uhvatio po 1.6
- Consigliere
- Kontakt:
evo, uzmite lovu do 6-7, za koju pivu vise veceras 
Dortmund 1
Chelsea dg
S'oton dg
QPR dg
C Palace dg
Kvota je oko 3.5
Dortmund 1
Chelsea dg
S'oton dg
QPR dg
C Palace dg
Kvota je oko 3.5
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- madridista4ever
- Kontakt:
Na wwin-u ga i nema uopšte,ukinut valjda. Ako ko nađe po finoj kvoti negdje nek javi.vjesnicar je napisao/la:Švicarska 2.liga Hokejmerdo21 je napisao/la:Koja je to liga ?vjesnicar je napisao/la:Sierre-Anniviers - Langenthal
Ovo se igra sutra domacin je bakrotirao i mozda mu je ovo zadnja takma sutra imaju dosta duga sad se pojavio i novi dug jos im fali i dalje najbolji igrac koji je dosta bitan jer je topskorer i stranac.Juce su igrali tekmu u oltenu i popusili 13-0 nakon prvih 30 minute je bilo vec 10-0. Imaju samo jos 14 igraca i to vecinom juniori i dva macana sa po 40 godina, svi su ih napustili, sutra ocekujem da Langental pobjedi sa vise od 3 razlike sigurno jer su oni jedan od najboljih timova lige ove.U svjetskim kladionicama je kvota vec pala jer se proculo da je juce Siere putovao za Olten 6 sati radi snijega i danas se vracaju ali neznase kako ce doci kuci jer i dalje snijeg pada zestoko.Opet ce putovati najmanje toliko a posto ih je malo igraca siguran sam da i sutra gube sa vise razlike, u lokalnim kladarama moze se naci jos i po 1,70 a ako neko moze naci hendikep neka igra jer ja ocekujem ili blokadu utakmice ili smanjenje kvote na 1,20.![]()
izgleda da sam je ja zadnji uhvatio po 1.6vec sad 1,35
Sunderland - Chelsea 2 1,8
Boston - Philadelphia 2 3,00
Pierce UNDER 1,85
Sunderland - Chelsea. Chelsea nije pobjedio zadnjih 6 meceva u ligi, tako da je red.. Jos kad vidimo da je u zadnjih 15 utakmica chelsea slavio 14 puta protiv Sunderlanda a samo jednom izgubio, mora se igrati dvica.
Boston je sinoc igrao protiv philadeplhia i ispusio.. Rondo je izgleda pokupio nekakvu povredu.. Uz to su se istrosili pierce i garnett mnogo.. Danas repriza.. Treba probati sixerse dvicu jer je dobra kvota a uz to kombinovati za pierceom koji je jucer isao OVER al prije toga jedno 4,5 meceva je svaki put bio UNDER. Tako da ce vjerovatno i veceras.
Kvota 9,99
Boston - Philadelphia 2 3,00
Pierce UNDER 1,85
Sunderland - Chelsea. Chelsea nije pobjedio zadnjih 6 meceva u ligi, tako da je red.. Jos kad vidimo da je u zadnjih 15 utakmica chelsea slavio 14 puta protiv Sunderlanda a samo jednom izgubio, mora se igrati dvica.
Boston je sinoc igrao protiv philadeplhia i ispusio.. Rondo je izgleda pokupio nekakvu povredu.. Uz to su se istrosili pierce i garnett mnogo.. Danas repriza.. Treba probati sixerse dvicu jer je dobra kvota a uz to kombinovati za pierceom koji je jucer isao OVER al prije toga jedno 4,5 meceva je svaki put bio UNDER. Tako da ce vjerovatno i veceras.
Kvota 9,99
dortmund
bajern
real madrid
arsenal
sigurice bi to trebale bit za neko duplanje uloga i slicno
bajern
real madrid
arsenal
sigurice bi to trebale bit za neko duplanje uloga i slicno
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
arsenal da je sigurica nebi on vidio super ponude.. Opet ne kazem da nece pobjedit.. 
zato i kazem da bi trebo bit sigurica, ne kazem da jest al vrijeme im je vise da dobiju 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
-
Skandinavac
- Kontakt:
Oba prosli u cetvrtak, uzela je se lovaSkandinavac je napisao/la:FC Kopenhagen - Steaua 0-0 prvo poluvrijeme 2.80
Young Boys - Anzhi 1 2.20
Danas:
Southport - Braintree 1 2.10
Lille - Sochaux ispod 2.5 golova 1.70
Jamie Mackie daje gol protiv Wigana 3.80
Osasuna - Valencia ispod 2.5 golova 1.75
Zadnja izmjena: Skandinavac, dana/u 08 dec 2012, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke, prepisao sam od tebe ovo 0:0Skandinavac je napisao/la:Oba prosli u cetvrtak, uzela je se lovaSkandinavac je napisao/la:FC Kopenhagen - Steaua 0-0 prvo poluvrijeme 2.80
Young Boys - Anzhi 1 2.20
Danas:
Southport - Braintree 1 2.10
Lille og Sochaux ispod 2.5 golova 1.70
Jamie Mackie daje gol protiv Wigana 3.80
Osasuna - Valencia ispod 2.5 golova 1.75
SAMO ČELIK !
-
Skandinavac
- Kontakt:
HvalaViper je napisao/la:
Cestitke, prepisao sam od tebe ovo 0:0
evo jedan tiket koji bas i nije siguran ali da se proba na mali ulog
Aston Villa - Stoke 1 2,45
Montpellier - Ajaccio 1 1,65
Nurnberg - F.Dusseldorf 1 1,85
Frankfurt - Werder 1 2,40
Stuttgart - Schalke x 3,05
Aston Villa - Stoke 1 2,45
Montpellier - Ajaccio 1 1,65
Nurnberg - F.Dusseldorf 1 1,85
Frankfurt - Werder 1 2,40
Stuttgart - Schalke x 3,05
evo Ibisevic doveo Stuttgarta u vodstvo
- zlatniljiljan
- Kontakt:
ako ko zeli nek proba na liveu ternana-juve stabia x(bila je dojava 1-x) prvo pol zavrsilo 1:0
Očekujem da Juve Stabia izjednači do kraja, za nekih 100 kermi 
EDIT: sa 2:0 na 2:2 u 2 minuta, skroz neofirno
EDIT: sa 2:0 na 2:2 u 2 minuta, skroz neofirno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.