FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DzoleZeljo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 dec 2012, 11:11

champions1921 je napisao/la:Ma i taj Anicic igra po principu vruce hladno.. Zabio tri gola pitarima u kupu i mi ga dizemo u nebesa.. Skup je i nevjerujem da bi se brzo uklopio u Amarov koncept igre.. Opet, ovo je samo moje misljenje..
Dobro vidi prijatalju, ti mladi igraci i jesu skloni veliki oscilacijama, pa se i stegne dojam da igraju toplo-hladno. Ako uzmemo u obzir, da gubimo Adila ako ne sada onda na ljeto (90%), vjerovatno i Hodzica Liverpool salje u jedan od svojim kampova (Belgija, Holandija), nema onda upravo treba jedan igrac kalibra Aninica, koji ce se upravo ovaj drugi dio sezone, upoznavati sa okolinom i ekipom, kao i sa Selimovicem. Ja mislim da bi od njega moglo biti zaista nesto, i treba teziti ka tome, jer ako odmah razmisljamo da ce igrac koji je imao super taletan kao E.Colic, skrenuti sa svog kursa, onda i ne trebamo dovoditi te mlade, ako gledamo u tom smijeru...

Ja ti opet kazem, svi mi imamo svoje videnje, ali milim da bi on sa ovim nasim postojecim strucnim kadrom na celu sa Amarom dosta napredovao, a za jednu godinu, bi mogli dobiti to sto trazimo.. ;)

Realno gledamo, na kraju pola ili na kraju sezone prodajemo, ostali vec ili ostajemo bez sljedecim igraca: Antonovic, Svraka, Zeba, Adilovic, Hodzic, Kvesa i Zolotic (ako bude dobra ponuda, a trebala bi), Vasilic (mozda), dakle ovo je skoro pa cijeli tim, od evrope sa promjenom ovolikog kadra zaista bi bilo smijesno ocekivati bilo sta. Dakle po meni, treba uigravati novu ekipu i davati mladim momcima sansu... ;) Vjerovatno to ce i raditi, sudeci po ovom izjavama u medijima...

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 dec 2012, 11:19

DzoleZeljo je napisao/la:
champions1921 je napisao/la:Ma i taj Anicic igra po principu vruce hladno.. Zabio tri gola pitarima u kupu i mi ga dizemo u nebesa.. Skup je i nevjerujem da bi se brzo uklopio u Amarov koncept igre.. Opet, ovo je samo moje misljenje..
Dobro vidi prijatalju, ti mladi igraci i jesu skloni veliki oscilacijama, pa se i stegne dojam da igraju toplo-hladno. Ako uzmemo u obzir, da gubimo Adila ako ne sada onda na ljeto (90%), vjerovatno i Hodzica Liverpool salje u jedan od svojim kampova (Belgija, Holandija), nema onda upravo treba jedan igrac kalibra Aninica, koji ce se upravo ovaj drugi dio sezone, upoznavati sa okolinom i ekipom, kao i sa Selimovicem. Ja mislim da bi od njega moglo biti zaista nesto, i treba teziti ka tome, jer ako odmah razmisljamo da ce igrac koji je imao super taletan kao E.Colic, skrenuti sa svog kursa, onda i ne trebamo dovoditi te mlade, ako gledamo u tom smijeru...

Ja ti opet kazem, svi mi imamo svoje videnje, ali milim da bi on sa ovim nasim postojecim strucnim kadrom na celu sa Amarom dosta napredovao, a za jednu godinu, bi mogli dobiti to sto trazimo.. ;)
Po transfmarketu ugovorom je vezan za Zrinjski do 7.2014 i kosta oko pola miliona KM.. Kako da ga dovedemo?? Solidan je on napadac ali po ovome je nerealno njega ocekivati.. Sve u svemu duga je ova nasa zimska pauza a o pojacanjima ce se konkretnije znati mozda nekad pred pripreme je ce svi gledati da se uvale negdje vani pa ako im ne uspije onda ce traziti selameta po nasim klubovima.. Zeljo je tu sigurno veci mamac od ostalih..
BUDI ŽELJO !!!

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 08 dec 2012, 11:22

@champions1921 - Dobri moj prijatelju, nemoj se ti vezati za te podatke sa tim transferstranica, jer kod nas nikada nista nije islo kako treba, uvijek su se nalazile neke alternative. Normalno, nismo budale da dajemo toliko lovu, niti mozemo, a vjerujem da Amar zaista zeli ovog malog, da bi nasao naki prikladniji nacin.

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 08 dec 2012, 11:23

bistrikboy je napisao/la:Bas ne kontam to vase "ne treba nam niko",naravno da treba,znaci nema Zebe,Beslije i recimo ode Svraka i onaj panj i ostadosmo bez 4 igraca koji su bitni.Nismo Real da to nadoknadimo klupom.Desno nam ostao Selimovic i mostarski invalid,u sredini Zola,Jamak i vjecna rezerva Tomic,kao i Hasanovic za kojeg niko ne zna u kakvom je stanju i jeluopste na nivou ostalih,a lijevo imas Smajica i kao ispomoc Brkovic ili Stanic,bas lose.Ako se uopste ostvari sve ovo te ovi sto mogu otici odu onda nam trebaju 2 igraca najmanje.Svraka ima tri ponude Salzburg,Sofia i turci nekakvi meni rekose da je mozda Fener,Adil ima ponudu iz druge njemacke i ponudu iz Skotske,Hearts.Tako bar kazu sinoc.Kako god nece djaba otici ali ako odu trebaju nam pojacanja.Titula mora biti.Konkurencija nam je smjesna!
Slazem se u tolikoj mjeri da nemam ama bas nista dodati na ovo.Ja bi ovo isto rekao samo mnogo rasirenije :mrgreen: ,pa ti hvala sto si mi ustedio vrijeme,a raju sa foruma dugog citanja :mrgreen:
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

neroazzuro
Kontakt:

Post Postao/la neroazzuro » 08 dec 2012, 11:24

Mozda bi se moglo pokusati sa Brkovicem u spicu umjesto Adila.
@Bistrik, degutantan ti je nacin spominjanja Adilovica. Od daje sve od sebe na terenu,uvijek.
Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić, Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 08 dec 2012, 11:52

Radmilo je napisao/la:
bagrcavi je napisao/la:Travančića ja danas vidio na Grbavici ;)
Možda je čovjek došao vidjeti stadion i onako se slikati ne mora značiti da će i potpisati. :)
To je to definitivno :)
DRUG NEBI TI PUNCA

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 dec 2012, 12:00

champions1921 je napisao/la:Ma nikakva nam pojacanja nisu potrebna.. Ne znam jeli neko upratio onog Hasanhodzica sto je na posudbi u Visokom?? Ako je dovoljno sazrio da moze biti zamjena na stoperu onda nam je i ta pozicija kvalitetno popunjena.. Mozda ako Adil ode dovesti kakvog napadaca.. Moje misljenje je da ce se nakon odlaska Zebe mijenjati formacija i da cemo na proljece, posle kvalitetnih priprema, igrati leprsavije i da ce se realizacija popraviti..

-----------------------------------------Antolovic-------------------------------------------

B.Colic(Stanic)-----Kerla(Vasi)----------Bogicevic(Cutuk)-------------------Kvesic

--------------Zolotic(Hasanovic, Sadikovic)-------------Jamak(Tomic)--------------

Brkovic(Bajic)----------------------------Bekric-----------------------------------Smajic

---------------------------------Selimovic(Hodzic)------------------------------------------

Kada bi Bekric igrao lijevo onda Jamaka kao centralnog veznog.. Jedino za Kvesica nemamo trenutno kvalitetnu alternativu ali tu poziciju mogu po potrebi igrati Stanic i Cutuk.. Mnogi se nece sloziti ali ja bih pokusao vratiti iz Olimpika onog Hajradinovica koji kao izmjena moze igrati i lijevog beka i krilo.. Pevelik rodster je finansijski teret a ova "zvucna" imena koja prizivate sigurno nece igrati za male pare..

p.s. Zna li neko ko je ovaj Kerim Kasumovic sa fotografija??
Mislim da bi se i sa takvom ekipom mogla uzeti titula.
Samo mi nesto izgleda presiroka ta pozicija zadnjeg veznog.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 dec 2012, 12:09

Koju poziciju Yoshida igra?

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 dec 2012, 12:11

ASD je napisao/la:Koju poziciju Yoshida igra?
Desnog beka.Doduse ja ne znam kako se ono misli baviti sportom,građen je kao srednjskolac.Sa mnom radi djevojka koja bi ga komotno uzela "na sake" :mrgreen:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 dec 2012, 12:12

Jedna friska mahalska :mrgreen: Sta mislite o Popovicu iz Travnika??
BUDI ŽELJO !!!

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 dec 2012, 12:14

Vec je jedan popovic bio i ne bi jos jednog daj messi :P.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 dec 2012, 12:15

bistrikboy je napisao/la:
ASD je napisao/la:Koju poziciju Yoshida igra?
Desnog beka.Doduse ja ne znam kako se ono misli baviti sportom,građen je kao srednjskolac.Sa mnom radi djevojka koja bi ga komotno uzela "na sake" :mrgreen:
Kolike su sanse da zaigra u drugoj polusezoni.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 dec 2012, 12:18

champions1921 je napisao/la:Jedna friska mahalska :mrgreen: Sta mislite o Popovicu iz Travnika??
Ima 20 godina.
Mogao bi biti jedan od najboljih napadaca lige.
Gledao sam ga u par utakmica,protiv Sarajeva je bio odlican.

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 08 dec 2012, 12:47

Da se odmah ogradim :mrgreen: posto je mahalska u pitanju.. Jedan moj prijatelj koji je iz Travnika mi je rekao da Kovacevica i Popovica u Travniku vec smatraju Zeljinim buducim igracima i da je vec bilo nekih dogovora.. Ponavljam da je mahalska ali ne bi bilo zgoreg da pile ili Aco provjere ove navode..

@ASD Prije cemo ja i ti zaigrati konkretnije u Zelji nego Josi :D .. Koliko sam ga ja upratio moze samo trcati ko lud.. Ostalo nula poena.. Prije par dana sam postavio pitanje: Jeli neko provalio zasto je Amar doveo Josia.. Izgleda da niko ne zna :D
BUDI ŽELJO !!!

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 08 dec 2012, 13:05

Ako mislimo na istog igrača, Popović je jako zanimljiv, brz je i voli šutati što mi se sviđa, ja bi ga lično volio vidjeti u našem dresu, a još je i mlad. A ovaj drugi o njemu je sve rečeno, veliki potencijal...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

santafe
Kontakt:

Post Postao/la santafe » 08 dec 2012, 13:29

arelinho je napisao/la:Jamak novi kapiten i preuzeo Zebinu 10-ku :D
ja prestajem pratiti zelju dok taj kreten ne napusti klub

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 08 dec 2012, 13:31

Nisi ti nikad ni pratio Zelju.
Sport je lijek za tijelo i duh.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 08 dec 2012, 13:31

santafe je napisao/la:
arelinho je napisao/la:Jamak novi kapiten i preuzeo Zebinu 10-ku :D
ja prestajem pratiti zelju dok taj kreten ne napusti klub
Steta velika.

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 08 dec 2012, 13:52

Trebali bi kalendare praviti gledam i Dinamo to isto radi jedan u onoj solo varijanti drugi malo izazovniji i prodavati u fan shop i tako namicati sredstva klubu. ;)

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 08 dec 2012, 14:03

storm_raider je napisao/la:Nisi ti nikad ni pratio Zelju.
Fakat je lik opterecen Jamakom. :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []