Dobro vidi prijatalju, ti mladi igraci i jesu skloni veliki oscilacijama, pa se i stegne dojam da igraju toplo-hladno. Ako uzmemo u obzir, da gubimo Adila ako ne sada onda na ljeto (90%), vjerovatno i Hodzica Liverpool salje u jedan od svojim kampova (Belgija, Holandija), nema onda upravo treba jedan igrac kalibra Aninica, koji ce se upravo ovaj drugi dio sezone, upoznavati sa okolinom i ekipom, kao i sa Selimovicem. Ja mislim da bi od njega moglo biti zaista nesto, i treba teziti ka tome, jer ako odmah razmisljamo da ce igrac koji je imao super taletan kao E.Colic, skrenuti sa svog kursa, onda i ne trebamo dovoditi te mlade, ako gledamo u tom smijeru...champions1921 je napisao/la:Ma i taj Anicic igra po principu vruce hladno.. Zabio tri gola pitarima u kupu i mi ga dizemo u nebesa.. Skup je i nevjerujem da bi se brzo uklopio u Amarov koncept igre.. Opet, ovo je samo moje misljenje..
Ja ti opet kazem, svi mi imamo svoje videnje, ali milim da bi on sa ovim nasim postojecim strucnim kadrom na celu sa Amarom dosta napredovao, a za jednu godinu, bi mogli dobiti to sto trazimo..
Realno gledamo, na kraju pola ili na kraju sezone prodajemo, ostali vec ili ostajemo bez sljedecim igraca: Antonovic, Svraka, Zeba, Adilovic, Hodzic, Kvesa i Zolotic (ako bude dobra ponuda, a trebala bi), Vasilic (mozda), dakle ovo je skoro pa cijeli tim, od evrope sa promjenom ovolikog kadra zaista bi bilo smijesno ocekivati bilo sta. Dakle po meni, treba uigravati novu ekipu i davati mladim momcima sansu...