Ruska premier liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Ruska premier liga
U ruskoj ligi ima mnogo gorih likova nego Kerimov,ali ti oni nesta ne smetaju ili ipak opet nisi upoznat sa njima ko zna.To sto on trosi to je njegovo pravo,trosi i Zenit pa sta,trose i ostali klubovi,opet pa sta.To samo donosi kvalitetu ruske lige.Trose i u drugim fudbalskim zemljama kes,City,United,Chelsea,PSG,Real,Barsa...sta je sa njima,hocemo li i njih da mrzimo zbog toga sto trose kes na pojacanja.Fudbal je biznis,a jak biznis moze da budemo samo uz jakog biznismena,a jaka liga moze da bude jaka samo uz ulaganja u nju,nema kesa-nema kvaliteta,direktna proporiconalnost.
Kada sam ih ja uporedjivao nisu bili osmi u ligi.Opet tvoja greska u proracunima ili tipicno neznanje.
To se sve desava do 5.januara sto sam ja pricao,sezona pre toga gotova pred kraj novembra,Anzhi je u donjem domu,cini mi se 12 ili 13 nisam siguran,igraci svi ostaju koji su zavrsili tu sezonu,18.januara sada sam proverio tacan datum Kerimov preuzima Anzhi,sezona pocinje 12.marta,dakle tri meseca posle mog posta,to je ona prelazna sezona koja se igrala vise od godinu dana,da bi se podudarao raspored sa ostalim evropskim ligama.Nakon dolaska Kerimova krecu transferi u Anzhiu,dolaze Roberto Carlos,dolazi Bousoffa,dolazi Diego Tardelli,Joao Carlos,dolazi Lakhiyalov iz Krasnodara ,Prudnikov na pozajmicu iz Spartaka,dolazi Jucilei,Angbwa,iz posrnulog Satruna dolazi par igraca...sve to dakle u periodu februar-mart.Dakle posle mog posta.
Iz kluba u isto vreme odlaze Vasiljev,Abaev,Timonov,Tsoaraev,Khodzhava,Magomedov...o njihovim kvalitetima i koliko su znacili za igru Anzhia dovoljno govori to da nisu skoro nikakvu kintu uzeli za njih,a sve se to desava,kada ? Posle pisanja moga posta dok su u klubu bili oni,a jos nisu dosli gore nabrojani pocevsi od Carlosa.
Ta sezona o kojoj ti pricas je upravo ta prva sezona gde su Roberto Carlos i drustvo i tim koji ja apsolutno nisam uporedjivao sa Arlesom i Sochauxom,sezonu krecu oni,a onda im se na leto pridruzuju Eto'o,Zhirkov, Dzsuzdszak,Gonzalez,Gabulov,i ostali pa onda opet na zimu i Samba,G.Gabulov...to je vec okosnica ove sadasnje ekipe Anzhia.E ona je u fazi uigravanja zavrsila kao sto ti rece u TOP8 i to bas kao 8 ekipa i kasnije u PO konacno bili 5.
Kada sam ih ja uporedjivao nisu bili osmi u ligi.Opet tvoja greska u proracunima ili tipicno neznanje.
To se sve desava do 5.januara sto sam ja pricao,sezona pre toga gotova pred kraj novembra,Anzhi je u donjem domu,cini mi se 12 ili 13 nisam siguran,igraci svi ostaju koji su zavrsili tu sezonu,18.januara sada sam proverio tacan datum Kerimov preuzima Anzhi,sezona pocinje 12.marta,dakle tri meseca posle mog posta,to je ona prelazna sezona koja se igrala vise od godinu dana,da bi se podudarao raspored sa ostalim evropskim ligama.Nakon dolaska Kerimova krecu transferi u Anzhiu,dolaze Roberto Carlos,dolazi Bousoffa,dolazi Diego Tardelli,Joao Carlos,dolazi Lakhiyalov iz Krasnodara ,Prudnikov na pozajmicu iz Spartaka,dolazi Jucilei,Angbwa,iz posrnulog Satruna dolazi par igraca...sve to dakle u periodu februar-mart.Dakle posle mog posta.
Iz kluba u isto vreme odlaze Vasiljev,Abaev,Timonov,Tsoaraev,Khodzhava,Magomedov...o njihovim kvalitetima i koliko su znacili za igru Anzhia dovoljno govori to da nisu skoro nikakvu kintu uzeli za njih,a sve se to desava,kada ? Posle pisanja moga posta dok su u klubu bili oni,a jos nisu dosli gore nabrojani pocevsi od Carlosa.
Ta sezona o kojoj ti pricas je upravo ta prva sezona gde su Roberto Carlos i drustvo i tim koji ja apsolutno nisam uporedjivao sa Arlesom i Sochauxom,sezonu krecu oni,a onda im se na leto pridruzuju Eto'o,Zhirkov, Dzsuzdszak,Gonzalez,Gabulov,i ostali pa onda opet na zimu i Samba,G.Gabulov...to je vec okosnica ove sadasnje ekipe Anzhia.E ona je u fazi uigravanja zavrsila kao sto ti rece u TOP8 i to bas kao 8 ekipa i kasnije u PO konacno bili 5.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
kad su završili kao 12 to je bilo i najrealnije i sad bi trebalo tako biti već glavno je to da je došao taj milioner molim lijepo
hajde neka nek anzhi igra ligu prvaka samo gdje
možda u vladivostoku
hahaahhaah svakako su dokrajčili luch energiyu vladivostok pa mogu uzeti njihov stadion nek odlijepe od moskovskih stadiona 
Jbg bolje igrati LP u Vladivostoku nego kao Lokomotiva u .... nigde.
Ono sto je najbitnije je da su oni drugi na tabeli sa istim brojem bodova kao CSKA,da igraju mnogo lep i kvalitetan fudbal i to je to.To sto nekome smetaju je drugi par carapa a sto nemaju nikakvih argumenata da dokazu da su upravu a trude se je veoma
.
Ono sto je najbitnije je da su oni drugi na tabeli sa istim brojem bodova kao CSKA,da igraju mnogo lep i kvalitetan fudbal i to je to.To sto nekome smetaju je drugi par carapa a sto nemaju nikakvih argumenata da dokazu da su upravu a trude se je veoma
i kako vidim u posljednje vrijeme u anzhiju sve manje igra rusa u mečevima što inače nije uredu a i ova 3-4-ica što igraju moraju zbog pravila ruske lige ja bih inače ograničio strance jer če se uskoro liga zvati afričko-brazilska liga jer neće biti rusa oni će završiti u 2 i 3 ligama rusije 
ma ovo mi treba da radimo da navijamo ANZHI ANZHI
nikad da 10 puta zaredom osvoje ligu nikad

E dak sam ja ovdje pisao nije bilo nikakvih diskusija
Btw,Anzhi ima u svojima redovima nekoliko odličnih mladih Ruskih igrača,poput Logashova,Shatova i Serderova,čisto da pripomenem
Btw,Anzhi ima u svojima redovima nekoliko odličnih mladih Ruskih igrača,poput Logashova,Shatova i Serderova,čisto da pripomenem
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif
Vrlo zanimljivo zapazanje,no zasto ne spomenes svoju Lokomotivu u svemu tome.Verovao sam da je pogresno razmisljanje tako da sam proverio.lokomotiv je napisao/la:i kako vidim u posljednje vrijeme u anzhiju sve manje igra rusa u mečevima što inače nije uredu a i ova 3-4-ica što igraju moraju zbog pravila ruske lige ja bih inače ograničio strance jer če se uskoro liga zvati afričko-brazilska liga jer neće biti rusa oni će završiti u 2 i 3 ligama rusije
U Anzhiu igra 16 Rusa i 10 stranaca,u Lokomotivi igra 17 Rusa i 11 stranaca.
Nova greska u koracima.
Tebe se nema cemu mnogo nauciti,ove mladje narastaje moramo malo izvesti na pravi put.E dak sam ja ovdje pisao nije bilo nikakvih diskusija
16 rusa imaju a u svakoj utakmici igraju 2ili 3 nekad 4-ica a u lokomotivi i ostalim timovima po 6 ili 7 sa zamjenama i nemoj da mi ti daješ savjete i da mi ti govoriš o godinama začepi više bit ču tti zahvalan hvala unaprijed

Hmm zacepi,vrlo kulturno,ali na zalost ne produktivno dok te ne naucim...
Kazes igraju 2 ili 3 nekada i 4 Rusa...Da proverimo...
Zadnje kolo protiv CSKA petorica( Shatov,Zhirkov,Gabulov,Tagirbekov,Logashov)+2 sa klupe=7 naspram petorice u CSKA (ali naravno posto se ne radi o Anzhiu tamo stranci ne smetaju).
Predzadnje kolo protiv Amkara u gostima 6+2 sa klupe(ne racunajuci Akhmedova koji ima dvojno mislim).
16.kolo Rostov kuci 4 u startnoj i 3 sa klupe=7
15.kolo protiv Lokomotive u gostima 5+1 sa klupe naspram Lokomotivinih 6+1 (dakle samo jedan razlika)
14.kolo Terek kuci 4+1
13.kolo Rubin u gostima 5+2
12.kolo Spartak,5+1
11.kolo Dynamo 5+1
......
Dakle u zadnjih 8 meceva su uvek imali najmanje pet Rusa u istom momentu na terenu,a tako je bilo i ranije,tako da price o 2 ili 3 su smesne i neosnovane,verovatno se ponekad desilo ali evo nabrojao sam skoro pola prvenstva a nikada se to nije dogodilo.
Dakle jos jedna losa procena ili tipicno (ne)znanje.
Kazes igraju 2 ili 3 nekada i 4 Rusa...Da proverimo...
Zadnje kolo protiv CSKA petorica( Shatov,Zhirkov,Gabulov,Tagirbekov,Logashov)+2 sa klupe=7 naspram petorice u CSKA (ali naravno posto se ne radi o Anzhiu tamo stranci ne smetaju).
Predzadnje kolo protiv Amkara u gostima 6+2 sa klupe(ne racunajuci Akhmedova koji ima dvojno mislim).
16.kolo Rostov kuci 4 u startnoj i 3 sa klupe=7
15.kolo protiv Lokomotive u gostima 5+1 sa klupe naspram Lokomotivinih 6+1 (dakle samo jedan razlika)
14.kolo Terek kuci 4+1
13.kolo Rubin u gostima 5+2
12.kolo Spartak,5+1
11.kolo Dynamo 5+1
......
Dakle u zadnjih 8 meceva su uvek imali najmanje pet Rusa u istom momentu na terenu,a tako je bilo i ranije,tako da price o 2 ili 3 su smesne i neosnovane,verovatno se ponekad desilo ali evo nabrojao sam skoro pola prvenstva a nikada se to nije dogodilo.
Dakle jos jedna losa procena ili tipicno (ne)znanje.
i hajde pogledaj koliki je uticaj tih igrača koliko su dali golova od 33 što je anzhi dosad postigla
7 samo
lokomotiv od 27 golova 11 u cska samo 3
užas a zenit od 35 golova 29 su postigli rusi i zenit je jedan odličan primjer kako treba da izzgledaju ekipe u rusiji imaju strance dobivaju prilike ali imaju svoja načela i principe 
Zenit ima odlicno politiku prema domacim igracima, slicno ko Athletic Bilbao, samo sto ponekad iskeširaju vise od sto miliona eura za Witcela i Hulka, al nema veze
rasprava vam je sjajna, lokomotiv neargumentovano napadaš Anji i Terek, samo zato sto su s Kavkaza
Devile, dominiraš, svaka čast, volio bi da si aktivan i na temi o turskom fudbalu 
Olimpic Sarajevo:►► Pobjednik Kupa BiH • 2014/2015
█▓░ Juventus Campione d'Italia ★☆★ 33 Scudetti ░▓█
nemam ja ništa protiv gdje se ti klubovi nalaze več me njihov uticaj brine na moskovske klubove
pa i zenit i rubin prije su se derbiji očekivali sa velikim nestpljenjem i bili su popunjeni stadioni a sad užas..............
za dinamo i rubin čak nema ni podataka koliko je bilo gledatelja možda stotinjak
spartak ima jako slabu posjetu kreće se od 9-13 hiljada za onakav stadion
ni cska nije ništa bolji pa ni lokomotiva
a terek i anzhi pune stadione
čudno
respekt Zenitu za tim. kako nemas nista protiv mjesta, kad si pisao da su to rupe ili tako nesto
i tamo ljudi zive, buraz 
znam komšija ali kako to je pitanje 
jesam te ja nesto pitao?
. nije mi jasno tvoje misljenje da je slaba posjeta u Moskvi, zbog Anzija i Tereka
kad smo vec kod Moskve, nemogu da nespomenem ovaj detalj

kad smo vec kod Moskve, nemogu da nespomenem ovaj detalj

nego lokomotive, sretno tvom klubu u svakom slucaju 
hvala i tebi tvom također 
Menjas temu i pokusavas da nadjes nesta sto tebi odgovara jer si konstatovao da igraju 2,3 ponekad 4,sto je apsolutno netacno,mada sada si koliko toliko blizu i skoro upravu.Jeste istina je da okosnicu ekipe cine stranci uz izuzetak golmana Gabulova koji je standardan pa cak i kapiten kluba ponekad.ALI,jedno veliko ALI nastaje tu i vracamo se na pricu sa pocetka emisije o istorijskom razvoju klubova.Jedan Zenit,CSKA,Lokomotiv pa i Dynamo,mogu sebi da priuste veliki broj ruskih fudbalera kao nosilaca igre.Zasto ? Zato sto su davno nastali i prosli su kroz fazu stvaranje ekipe,te su preneli teziste na stvaranje mladjih fudbalera iz svoje akademije i prosirili skaut mrezu na celu Rusiju.Pa jedan CSKA ima cini mi se 7 trening kampova u Rusiji,to sam negde procitao pre par meseci.Ej 7 trening kampova u sopstvenoj zemlji.Pa jedan Real Madrid nema toliko na prostoru cele evrope,a CSKA samo na prostoru Rusije,i to ne onih trening kampova od po mesec dana,vec trening kampova koji traju 365 dana u godini.E to je ono sto Kerimov sada zeli da uradi.Sagradio je trening kamp i akademiju jednu od modernijih u Dagestanu i planira jos dve da otvori valjda u Moskvi i ne znam gde jos.Tesko je od Anzhia koji je osnovan 1991.godine a koji svoj pravi uspon dozivljava tek sada od kada je Kerimov tu ocekivati odma' da nosioci igru budu domaci igraci,jer prvo moras da steknes neki imidz u fudbalu da bi to imalo neki eho kod klinaca da se zainteresuju za Anzhi,pa kada njih imas dovoljno okreces se domacoj proizvodnji.Koliko god to neki ne mogu da shvate Anzhi jos uvek nije ni 50% organizovan klub kako treba i cemu Kerimov tezi ali grabi krupnim koracima.Napravljena je akademija,stvorena za sada vrlo dobra ekipica,finansijski stabilni,pravi se stadion ali trebace ovde jos neka godina dana da se sve napravi.A omalozavanje jednog ovakvog kluba je greh,a oni koji to rade ne smem ni da nazovem sta su.lokomotiv je napisao/la:i hajde pogledaj koliki je uticaj tih igrača koliko su dali golova od 33 što je anzhi dosad postigla7 samo
lokomotiv od 27 golova 11 u cska samo 3
užas a zenit od 35 golova 29 su postigli rusi i zenit je jedan odličan primjer kako treba da izzgledaju ekipe u rusiji imaju strance dobivaju prilike ali imaju svoja načela i principe
Da ,da Anzhi i Terek su krivi za lose posete na utakmici Dynamo-Rubin.Kakav si ti gigant jbm ti zivot.Jesam cuo sve i svasta od tebe u ova dva dana ali ovo je vrh.Odlican smisao za humor.Hajde izvadi jos nesta iz svog bogatog reperotara humora.lokomotiv je napisao/la:nemam ja ništa protiv gdje se ti klubovi nalaze več me njihov uticaj brine na moskovske klubovepa i zenit i rubin prije su se derbiji očekivali sa velikim nestpljenjem i bili su popunjeni stadioni a sad užas..............
za dinamo i rubin čak nema ni podataka koliko je bilo gledatelja možda stotinjak
spartak ima jako slabu posjetu kreće se od 9-13 hiljada za onakav stadion
ni cska nije ništa bolji pa ni lokomotiva
a terek i anzhi pune stadione
čudno
Joj Devile brutalan si. Ti protiv lokomotiva kao da Tyson iz najboljih dana boksuje protiv nekog djeteta. Najjace ovo za sudije. BRUTALNO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
nemoj mi ti pričati ništa o anzhiju kad je lokomotiv vodio yuri krasnozhan dogovorio se imbecil sa anzhijem da tu utakmicu dobije prokleti anzhi tako da i to je jedan vid korupcije i to smeće je otišlo odmah iz lokomotiva tako da je anzhi na sve spreman pa i platititi titulu 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.