SSC Napoli
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: SSC Napoli
Lepo

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Lagan poraz u mecu kombinovanih timova. Sad kad je EL arhivirana, u sledeca dva meseca se treba posvetiti Serie A i izaci iz kupa, koji ne znaci nista.
- AntonioConte
- Kontakt:
Gazzetta dello sport - Napoli bi mogao biti kažnjen sa oduzimanjem 2 boda jer je par igrača učestvovalo u scomessepoli skandalu. Paolo Cannavaro bi mogao biti suspendovan. Proces započinje u ponedjeljak.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
E' tornata la squadra più odiata d'Italia!
- Sportfanatik
- Kontakt:
StisklI Juvea pa ih udari na sve načineAntonioConte je napisao/la:Gazzetta dello sport - Napoli bi mogao biti kažnjen sa oduzimanjem 2 boda jer je par igrača učestvovalo u scomessepoli skandalu. Paolo Cannavaro bi mogao biti suspendovan. Proces započinje u ponedjeljak.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- L'Avvocato
- Kontakt:
Jooj priče
Nama kaznili Contea i Alessia u tom procesu bez ikakvog povoda. Palazzi naš čovjek

Nama kaznili Contea i Alessia u tom procesu bez ikakvog povoda. Palazzi naš čovjek
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AntonioConte
- Kontakt:
Ne odgovaraj ovome, inače će ti početi psovati u inbox, ima on običaj to raditi. 
AntonioConte je napisao/la:Ne odgovaraj ovome, inače će ti početi psovati u inbox, ima on običaj to raditi.
Popularni motherfucker SirAlexFerguson.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- AntonioConte
- Kontakt:
Nekadašnji SirAlexFerguson aka RobinvanPersie poznatiji kao TedMosby odnosno BarneyStinson. 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Ti si neki pučki pravobranitelj ili obični cirkusant? Ja ne znam koji su toAntonioConte je napisao/la:Nekadašnji SirAlexFerguson aka RobinvanPersie poznatiji kao TedMosby odnosno BarneyStinson.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- AntonioConte
- Kontakt:
Izdaje te avatar, na nekom od prethodnih nickova si stavio identičan, nemoj mi šuplje, matere ti, i meni je ovo enti nick pa to neosporavam, nemoj ni ti. 
- Sportfanatik
- Kontakt:
Bolje -2 i čist obraz nego Seria B i okaljan ugled za svagdaAntonioConte je napisao/la:Izdaje te avatar, na nekom od prethodnih nickova si stavio identičan, nemoj mi šuplje, matere ti, i meni je ovo enti nick pa to neosporavam, nemoj ni ti.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Barney je drugi lik.AntonioConte je napisao/la:Nekadašnji SirAlexFerguson aka RobinvanPersie poznatiji kao TedMosby odnosno BarneyStinson.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- IlCapitano
- Kontakt:
Sportfanatik je napisao/la:Bolje -2 i čist obraz nego Seria B i okaljan ugled za svagdaAntonioConte je napisao/la:Izdaje te avatar, na nekom od prethodnih nickova si stavio identičan, nemoj mi šuplje, matere ti, i meni je ovo enti nick pa to neosporavam, nemoj ni ti.
Jarane moj, za pet godina niko osim zadrtih hejtera se neće ni sjećati ni obraćati pažnju na tu farsu od suđenja i šta će vam onda ostati? I dalje utjeha što ste samo 2 boda manje od Juventusa?
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Veceras protiv Intera. Ako budemo na nivou pobijedit' cemo ih lagano. Nadam se da odbrana veceras nece praviti neke kardinalne greske, sto joj ne bi bilo strano. Takodjer, sredina terena mora biti na nivou, ne smijemo protivniku prepustiti da kontrolise igru, da nam se ne bi ponovila tekma protiv Milana. Pozvani za vecerasnji mec:
De Sanctis, Rosati, Colombo, Aronica, Britos, Campagnaro, Cannavaro, Fernandez, Gamberini, Grava, Behrami, Donadel, Dossena, Dzemaili, Hamsik, Inler, Maggio, Mesto, Zuniga, Cavani, Insigne, Pandev, Vargas.
Avanti Napoli!
De Sanctis, Rosati, Colombo, Aronica, Britos, Campagnaro, Cannavaro, Fernandez, Gamberini, Grava, Behrami, Donadel, Dossena, Dzemaili, Hamsik, Inler, Maggio, Mesto, Zuniga, Cavani, Insigne, Pandev, Vargas.
Avanti Napoli!
Pocetnih 11: De Sanctis; Gamberini, Cannavaro, Britos; Maggio, Behrami, Inler, Hamsik, Zuniga; Insigne, Cavani

Idemo po pobjedu!
Idemo po pobjedu!
- Sportfanatik
- Kontakt:
Rano vodstvo Intera, nadam se da će se momci sabrati i doći do bod(ov)a
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
- Sportfanatik
- Kontakt:
Cavani smanjuje u najboljem trenutku, sada po pobjedu
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Kurcu ovo nevalja. Britos glavni razigravac. Zuniga izgubljen. Sredine kao i da nema. E moj Mazzari... 
Steta za ona dva udarca glavom, Cavanija i Maggio-a. Inace, Inter jeste bio bolji, pametniji i bolje je iskoristio svoje prilike. Kao sto rekoh na njihovoj temi - ko prvi da gol, taj i pobedjuje.
Sta je - tu je, momci neka se i dalje bore, jer treba biti u top3 na kraju sezone pored dobrih Lazija i Firence i zahuktalih Rome i Milana.
Juventus ce i onako i ovako biti sampion.
Sta je - tu je, momci neka se i dalje bore, jer treba biti u top3 na kraju sezone pored dobrih Lazija i Firence i zahuktalih Rome i Milana.
- Sportfanatik
- Kontakt:
svaka ti je na mjestu majstoreMaGiCa je napisao/la:Steta za ona dva udarca glavom, Cavanija i Maggio-a. Inace, Inter jeste bio bolji, pametniji i bolje je iskoristio svoje prilike. Kao sto rekoh na njihovoj temi - ko prvi da gol, taj i pobedjuje.
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.