FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

bparena
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la bparena » 08 dec 2012, 12:25

M4kaveli je napisao/la:Moj tim godine.

Buffon, Lahm, Thiago Silva, Ramos, Alba, Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, C. Ronaldo 8-)

Kad vec nema Busquetsa :D
Kakav Alonso ba. Biskvit umjesto Alonsa i to je to.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2012, 12:26

slika

Nakon što je par dana trenirao odvojeno u teretani, Messi je danas bez ikakvih problema odradio trening s ostatkom ekipe.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 dec 2012, 12:28

bparena je napisao/la:
M4kaveli je napisao/la:Moj tim godine.

Buffon, Lahm, Thiago Silva, Ramos, Alba, Alonso, Xavi, Iniesta, Messi, Ibrahimovic, C. Ronaldo 8-)

Kad vec nema Busquetsa :D
Kakav Alonso ba. Biskvit umjesto Alonsa i to je to.

biskvit treba jos pure jesti da bi dosao na xabijev nivo , to ocigledno samo vama culesima nije jasno .

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2012, 12:32

A eto i brkici je jasno da ne ide bez biskvita u repki. ;)
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 08 dec 2012, 13:10

bparena je napisao/la:A eto i brkici je jasno da ne ide bez biskvita u repki. ;)
kao ni bez alonsa. a ako imaš makar malo izraženu moć registrovanja viđenog, vidio bi ko ima veći staž, i ko u prosjeku odigra koliko utakmica za repku.
naprijed rejal

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 dec 2012, 13:14

Problem je sto Busquetsa nema medju kandidatima za tim godine :mrgreen:
A Alonso je ta klasa ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

geoxx
Kontakt:

Post Postao/la geoxx » 08 dec 2012, 13:21

bparena je napisao/la:A eto i brkici je jasno da ne ide bez biskvita u repki. ;)
a sta bez alonsa ide ? :lol:

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 08 dec 2012, 13:54

Platini: ''Messi će nadmašiti rekord od tri Zlatne lopte''
Teorije zavjere, here we come. 8-)

Ide nastavak :mrgreen:
''Siguran sam da će oboriti i taj rekord. Ne znam hoće li to biti ove ili sljedeće godine, ali vjerujem da će on osvojiti četvrtu i tako prestići Cruyffa, Van Bastena i mene'', izjavio je Platini u petak.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 08 dec 2012, 14:19

Messi dobio dozvolu doktora da igra protiv Betisa 8-)
ser del barça es el millor que hi ha !

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 08 dec 2012, 14:27

Scof1eld je napisao/la:Messi dobio dozvolu doktora da igra protiv Betisa 8-)
Sad mi nije jasno smijem li spremat novi avatar :?

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 dec 2012, 14:29

Scof1eld je napisao/la:Messi dobio dozvolu doktora da igra protiv Betisa 8-)
[youtube][/youtube]
evo sa jutrosnjeg treninga ,ma igrace on makar poluvrijeme sutra :D
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 dec 2012, 14:36

messilla je napisao/la:
Platini: ''Messi će nadmašiti rekord od tri Zlatne lopte''
Teorije zavjere, here we come. 8-)

Ide nastavak :mrgreen:
''Siguran sam da će oboriti i taj rekord. Ne znam hoće li to biti ove ili sljedeće godine, ali vjerujem da će on osvojiti četvrtu i tako prestići Cruyffa, Van Bastena i mene'', izjavio je Platini u petak.
A gdje su tu Ronaldo i Zidane ?
Nije valjda da Platini ne zna za njih :mrgreen:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2012, 14:55

Ma drug i Platini i Messi i Cristiano i Luis Nazario de Lima Ronaldo,a pogotovo Van Basten mogu blajvit kobaju nenadjebivom Zidanu. 8-)

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 dec 2012, 14:59

Dzoni je napisao/la:Ma drug i Platini i Messi i Cristiano i Luis Nazario de Lima Ronaldo,a pogotovo Van Basten mogu blajvit kobaju nenadjebivom Zidanu. 8-)
Sigurno imas i koji argument pored tog "blajvit kobaju".
Don't hate what you don't understand.

azTer
Kontakt:

Post Postao/la azTer » 08 dec 2012, 15:00

geoxx je napisao/la: idete mi vise na neku stvari vi culesi s izjavama kako ne zelite ronalda u svojoj ekipi ovo ono , koliko glup moras biti da kazes " ne zelim ponajboljeg igraca svijeta u svojoj ekipi " , da covjek ne igra u real madridu mislili bi suprotno , jednostavno covjek vam je u zadnje vrijeme utrpo komada i komada ,al de sta ces :D , ja kao navijac reala zelio bi svakog dobrog igraca barce il' neke druge ekipe u realu. sto da ne ? ne placam ja nego vlasnik kluba , meni ni iz dzepa ni u dzep a svaki igrac dobro dodje
ja se ne slažem s ovim. ja stvarno ne bih volio ronalda u barsi. ne zato što mislim da je precijenjen, nepotreban i slično (naprotiv), nego zato što kao fan barse imam averziju prema igraču koji je najopasniji u ekipi najvećeg rivala. šta je tu čudno? zar nije ljepše, bolje, ugodnije svima nama kad na različitim stranama imaš podjednako dobre igrače i onda gledaš derbi u pravom smislu te riječi... a ne ko u, recimo, engleskoj - derbi mančester junajted i mančester siti :lol: smjehovi 1/1.

i luis suarez je trenutno, vjerovatno, među top 3 igrača u engleskoj, ali kad bi on došao na nou kamp, ja bih nakratko prestao gledat utakmice barselone da se skontam malo. ovo govorim bez zaje.bancije. jednostavno, svako od nas ima neka subjektivna mišljenja i to što drugi odlučuju o igračkom kadru ne mora značit da mi ne smijemo imat želje i mišljenja. :mrgreen:

Dzoni
Kontakt:

Post Postao/la Dzoni » 08 dec 2012, 15:05

xaviesta je napisao/la:
Dzoni je napisao/la:Ma drug i Platini i Messi i Cristiano i Luis Nazario de Lima Ronaldo,a pogotovo Van Basten mogu blajvit kobaju nenadjebivom Zidanu. 8-)
Sigurno imas i koji argument pored tog "blajvit kobaju".
Pa drug moj ako posjedujes pamcenje bit ce dovoljno.
Ja se od navedenih samo ne sjecam Van Bastena.

xaviesta
Kontakt:

Post Postao/la xaviesta » 08 dec 2012, 15:09

Dzoni je napisao/la: Pa drug moj ako posjedujes pamcenje bit ce dovoljno.
Ja se od navedenih samo ne sjecam Van Bastena.
Posjedujem pamcenje i ne slazem se. I zasto porediti igrace koji su igrali na sasvim razlicitim pozicijama?
Don't hate what you don't understand.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 08 dec 2012, 15:10

Zidane nije vrhunski odigrao 5 uzastopnih sezona i u svakoj narednoj dobrano popravljao statističke parametre. Messi jeste. Jedino, ali jedino što mu je ostalo je titula svjetskog prvaka. Osvajanjem iste i kod najvećih kritičara (čitaj Pelea) postaje najbolji svih vremena, no ukoliko karijeru završi bez tog naslova - opet će biti jedan od trojice koji su obilježili ovaj sport. Nije sramota reći da je neko u današnjem vremenu bolji od nekog ko je završio karijeru. Nije.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 08 dec 2012, 15:26

Glupo je porediti igrace koji ne igraju na istim pozicijama.

ZVANIČNO: Nakon što je od ljekara dobio zeleno svjetlo da može igrati sutra, Messi je uvršten u ekipu koja će se sutra suprotstaviti Real Betisu. Osim Messija u ekipi se nalaze i donedavno povrijeđeni Alves i Alexis.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 08 dec 2012, 15:36

Monolog je napisao/la:Zidane nije vrhunski odigrao 5 uzastopnih sezona i u svakoj narednoj dobrano popravljao statističke parametre. Messi jeste. Jedino, ali jedino što mu je ostalo je titula svjetskog prvaka. Osvajanjem iste i kod najvećih kritičara (čitaj Pelea) postaje najbolji svih vremena, no ukoliko karijeru završi bez tog naslova - opet će biti jedan od trojice koji su obilježili ovaj sport. Nije sramota reći da je neko u današnjem vremenu bolji od nekog ko je završio karijeru. Nije.
Meni su Ronaldo i Messi 2 najbolja fudbalera svih vremena.Pričajte šta hoćete ali ovoliko godina na ovom nivou su samo njih dvojica dali s tim da su još mladi a ne pokazuju nikakve znake nazadovanja već napreduju iz sezone u sezonu.
Sad ko je bolji od njih dvojice to je stvar ukusa posmatrača.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.