FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
- brzitesanj
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Čestitke Schweinsteigu na deceni vjernosti voljenom klubu 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
- Nail for Real
- Kontakt:
Svabadijo, imajte na umu da su eventualni okrsaji izmedju dvaju timova u februaru. Trenutna forma nema veze s tim.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- gerdmuller
- Kontakt:
Imaj i ti na umu da smo mi osvojili Bundesligu i da cemo se od Nove Godine pripremat samo za Ligu prvaka.Uigraniji smo i imamo sirinu i ne bojimo se nikoga.Samo je Barcelona jaca od nas.Nail for Real je napisao/la:Svabadijo, imajte na umu da su eventualni okrsaji izmedju dvaju timova u februaru. Trenutna forma nema veze s tim.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
-
Bundesliga
- Kontakt:
Steta sto Bayern nije uspio Dortmunda pobijediti iako je objektivno bio bolja ekipa na terenu.
Nesto sto se da primijetiti je da Bayern s Martinezom kao zadnjim veznim nije u stanju drzati neki preveliki posjed lopte. Ovo moze u jednu ruku biti dobro a u drugu lose. Naime vrlo lako je moguce da je ovo recept za igru protiv tzv ekipa koje vole da igraju klasicni bunker ili pak da prepuste kontrolu protivniku. Medjutim previse se prostora ostavlja za protivnicke napade sto veoma lako moze dovesti do bespotrebno primljenih golova. Bayern s Martinezom nema neku jaku sredinu terena, pogotovo u tom defanzivnom dijelu, ali su zato ofanzivno pa usudit cu se reci i snazniji. Dok s druge strane Bayern s Luiz Gustavom je onaj Bayern koji voli da dominira protivnika, bez obzira kako se taj protivnik zvao ali jednostavno nema rijesenje za bunker. Dakle rijesenje protiv bunkera stavljati Martineza na zadnjeg veznog, a Gustava protiv ekipa koje pokusavaju da se razigravaju protiv Bayerna. S Martinezom najbolje prepustiti barem prividno sredinu terena, te ubojitim kontrama rijesiti pitanje pobjednika. Naravno ovo su neke moje zelje, a da bi se one uopce mogle ostvariti potrebno je da se Gustavo vrati zdrav i spreman za utakmice.
Naravno da svakom navijacu Bayerna je draze gledati Bayern koji dominira u svakom pogledu, npr kada u paru igraju Gustavo i Bastian, ali ta dominacija je Bayu pocesto kostala trofeja, a pogotovo klempe koju svi Bavarci zeljno iscekuju.
Boateng je protiv Batea napravio glupost i u prvi mah sam bio jako zabrinut glede te pozicije stopera u osmini finala, a mozda cak i u prvoj utakmici cetvrtfinala. Medjutim licno bih stavio Martineza na stopera s Danteom, jer je kosonja Buyten Bayu vec kostao mnogih utakmica, ja ga nikada nisam volio zbog njegovog neznanja pogotovo o defanzivnim zadacima koji mu trebaju biti primarna okupacija. Jedino je u skoku dobar i to napadackom, u defanzivnom zna da zakaze ( Drogbin gol u finalu LP-a, kada mu je Drogba veoma lako pobjegao ). Nego jeste primijetili da je Bayo Bateu zabio 2 gola iz ofsajd pozicije
. Toliko su mocni da im se ni ofsajd ne smije suditi 
Nesto sto se da primijetiti je da Bayern s Martinezom kao zadnjim veznim nije u stanju drzati neki preveliki posjed lopte. Ovo moze u jednu ruku biti dobro a u drugu lose. Naime vrlo lako je moguce da je ovo recept za igru protiv tzv ekipa koje vole da igraju klasicni bunker ili pak da prepuste kontrolu protivniku. Medjutim previse se prostora ostavlja za protivnicke napade sto veoma lako moze dovesti do bespotrebno primljenih golova. Bayern s Martinezom nema neku jaku sredinu terena, pogotovo u tom defanzivnom dijelu, ali su zato ofanzivno pa usudit cu se reci i snazniji. Dok s druge strane Bayern s Luiz Gustavom je onaj Bayern koji voli da dominira protivnika, bez obzira kako se taj protivnik zvao ali jednostavno nema rijesenje za bunker. Dakle rijesenje protiv bunkera stavljati Martineza na zadnjeg veznog, a Gustava protiv ekipa koje pokusavaju da se razigravaju protiv Bayerna. S Martinezom najbolje prepustiti barem prividno sredinu terena, te ubojitim kontrama rijesiti pitanje pobjednika. Naravno ovo su neke moje zelje, a da bi se one uopce mogle ostvariti potrebno je da se Gustavo vrati zdrav i spreman za utakmice.
Naravno da svakom navijacu Bayerna je draze gledati Bayern koji dominira u svakom pogledu, npr kada u paru igraju Gustavo i Bastian, ali ta dominacija je Bayu pocesto kostala trofeja, a pogotovo klempe koju svi Bavarci zeljno iscekuju.
Boateng je protiv Batea napravio glupost i u prvi mah sam bio jako zabrinut glede te pozicije stopera u osmini finala, a mozda cak i u prvoj utakmici cetvrtfinala. Medjutim licno bih stavio Martineza na stopera s Danteom, jer je kosonja Buyten Bayu vec kostao mnogih utakmica, ja ga nikada nisam volio zbog njegovog neznanja pogotovo o defanzivnim zadacima koji mu trebaju biti primarna okupacija. Jedino je u skoku dobar i to napadackom, u defanzivnom zna da zakaze ( Drogbin gol u finalu LP-a, kada mu je Drogba veoma lako pobjegao ). Nego jeste primijetili da je Bayo Bateu zabio 2 gola iz ofsajd pozicije
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- brzitesanj
- Kontakt:
Pozdrav svima, moze li neko staviti neki dobar stream kad tekma pocne, ovaj Eurosport prenosi Zutaljije a ja ih nemogu gledati odma mi tlak skoci.
- gerdmuller
- Kontakt:
http://www.hahasport.com/v-4/8/124/v-492526.html" onclick="window.open(this.href);return false;vendeta87 je napisao/la:Pozdrav svima, moze li neko staviti neki dobar stream kad tekma pocne, ovaj Eurosport prenosi Zutaljije a ja ih nemogu gledati odma mi tlak skoci.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
http://atdhenet.tv/56743/watch-augsburg ... ern-munich" onclick="window.open(this.href);return false;vendeta87 je napisao/la:Pozdrav svima, moze li neko staviti neki dobar stream kad tekma pocne, ovaj Eurosport prenosi Zutaljije a ja ih nemogu gledati odma mi tlak skoci.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
- Centre forward
- Kontakt:
Mandžukiću 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
- bavaraccccc
- Kontakt:
Odmbrambeni igracu Augsburga
Mulleru
Shmelzeru
Ibisevicu
kakav scenarij...
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- gerdmuller
- Kontakt:
Pa sta ocete da svaku tekmu pobjedimo tri razlike uz 80% lopte u nogama,25 suteva i 15 kornera? Igramo najbolju sezonu u zadnjih 10-tak sezona i opet se nađu oni koji nisu zadovoljni 
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
nekako mi je falilo prilika u prvom dijelu tekme
do onda kad je Mandzo poceo fulati sve nekako smo dolazili do sesnesterca i kruzili
DANTE!!!
do onda kad je Mandzo poceo fulati sve nekako smo dolazili do sesnesterca i kruzili
DANTE!!!
Thomas Müller - Fußballgott
- Rekordmeister
- Kontakt:
Gomez od prve minute nastavka bice golova ko salate!U Mandzu se neki strah uvuko povratkom Gomeza,nekako se vidi da igra pod pristiskom nikako se toga osloboditi ni blizu onog Mandze sa pocetka sezone.
Igramo mi najbolju sezonu al mi ovo tanko nesto danas, mnogo tankogerdmuller je napisao/la:Pa sta ocete da svaku tekmu pobjedimo tri razlike uz 80% lopte u nogama,25 suteva i 15 kornera? Igramo najbolju sezonu u zadnjih 10-tak sezona i opet se nađu oni koji nisu zadovoljni
Nema nekih velikih prilika osim Mandzukic jednu cistu sto je imao.
Bayern neprepoznatljiv, previse propuha nazad, Jupp mora nesto mijenjati i ovjeriti pobjedu u drugo dijelu.
- gerdmuller
- Kontakt:
igramo koliko nam trebaBilall je napisao/la:Igramo mi najbolju sezonu al mi ovo tanko nesto danas, mnogo tankogerdmuller je napisao/la:Pa sta ocete da svaku tekmu pobjedimo tri razlike uz 80% lopte u nogama,25 suteva i 15 kornera? Igramo najbolju sezonu u zadnjih 10-tak sezona i opet se nađu oni koji nisu zadovoljni![]()
Nema nekih velikih prilika osim Mandzukic jednu cistu sto je imao.
Bayern neprepoznatljiv, previse propuha nazad, Jupp mora nesto mijenjati i ovjeriti pobjedu u drugo dijelu.
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
- bavaraccccc
- Kontakt:
Ljudi budite realni,ovo je sasvim solidna igra i shodno tome rezultat je takav,pa Augsburg igra klasicni bunker pa nemojte reci da niste primjetili 2 linije igraca koje su "fenomenalno" gusto postavljene kada napadamo,a na bokovima je bilal udvojen tako da je to sasvim uredu...mi vodimo znaci augsburg se otvara i eto sanse....
- bavaraccccc
- Kontakt:
Marioooooooooooooooooooooooooooooooo 
- Bayern@heart
- Kontakt:
Mariooooooooooooooo
Gooooooooommmeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Gooooooooommmeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.