Devils zajebi ove provokatore i napisao ti nama još 123456 postova. Nego znali ko kakvih informacije? Valjda se neće ništa raditi dok ne prođe sjednica upravnog odbora. Onaj što priča da je Biblija standardan u Vojvodini i da ima milijunske ponude nek ne lupa gluposti, lik malo igra i jednu od šansi da se vrati u formi vidi povratkom u PL, a mi smo u opcijiDevilS je napisao/la:Dobro djete sam za neke sa 23 nema veze sretno i vama.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
travnicanin
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Libo mene za ovu djecu na ovom forumu posto ih ima na hejbet, ja ne znam imali 10 clanova da imaju 20 i vise godina., i da se moze sa njima pricati posteno beze nekih napada itd..

.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
A, vala mi je pun kufer te price o dusmanima. Ima ljudi koji razmisljaju svojom glavom, pa onda shvate da je Dino protiv Begica i to je fakt. Ako je protiv njega, znaci da ga mora poraziti, a kako ce to uraditi. Fino, lijepo, skontaj ti glasnogovornice.samosarajvo je napisao/la:Neka su vam vise i zacepili usta sa tim podrzavanjem Sirokog Brijega i Bevande.Hoce to ko vjeruje raznoraznim portalima,novinama itd..sve su nam to dusmani ljudi moji dragi...
http://www.fcsarajevo.ba/vijesti/muzuro ... evandu/819" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako je BRATE živ ti nama bio i napisao postova da niko drugi ne može slova napisati eto sad hahahaha, kako si burazerru?DevilS je napisao/la:Libo mene za ovu djecu na ovom forumu posto ih ima na hejbet, ja ne znam imali 10 clanova da imaju 20 i vise godina., i da se moze sa njima pricati posteno beze nekih napada itd..![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Dobar obori me BVB za 50km samo, inace sjedim gledam fudbal vcs imam termin u lopti u 22h, inace po profesiji sam fudbaler nista specijalno treniro sam ti dobar?

jašta nego dobar,išao sam mijenjati gume na autu stavio zimsake vidiš kijametaDevilS je napisao/la:Dobar obori me BVB za 50km samo, inace sjedim gledam fudbal vcs imam termin u lopti u 22h, inace po profesiji sam fudbaler nista specijalno treniro sam ti dobar?![]()
Sarajevo ljubavi moja!
Super nek si se osigurao za zimu nista je ovo kako ce tek da bude lave moj.sekac je napisao/la:jašta nego dobar,išao sam mijenjati gume na autu stavio zimsake vidiš kijametaDevilS je napisao/la:Dobar obori me BVB za 50km samo, inace sjedim gledam fudbal vcs imam termin u lopti u 22h, inace po profesiji sam fudbaler nista specijalno treniro sam ti dobar?![]()
Ja evo jos malo odo imam termin lopte da malo razbacim, nista posebno snijeg pada zatvoris se u kucu ko u zatvoru tebra moj.
, imali sta pametno ktb? 
Ništas brate samo rabota kuća rabota e onda dođe vikend pa malo odmoriš i tako.... Kako si ti jarane, kako ide, ima li kod tebe šta novo?Za Devils ne brini brate ne jurcam,ja vozim kamion to mi je zanimanje,lakapo samo mora se brate ne brini .hearts je napisao/la:Šta ima još kod vas dvojice ?
Sarajevo ljubavi moja!
Mogu li i ja Aco ako ćeš častiti pivom ? (mislim na kafanu)aleksandar_veliki je napisao/la:U kafanu, narucite po pivu i opletite. Rado cu vam se pridruzitu, a ako ovdje nastavite rado cu vas banovati.
DRUG NEBI TI PUNCA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Popisam se na one iz Amsterdama.
Popisam se na one iz Amsterdama.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
-
bordobijeli
- Kontakt:
koje tajmikimaus je napisao/la:Royston Drenthe na Kosevu ?
evo ovaj http://www.transfermarkt.co.uk/en/royst ... 35631.html" onclick="window.open(this.href);return false; ali vi o njemu možete samo maštati.bordobijeli je napisao/la:koje tajmikimaus je napisao/la:Royston Drenthe na Kosevu ?
51%--------49%
bgm izgleda da nije zajebancija , on ne igra vec pola godine od kako mu je istekla posudba u Evertonu .zeka_tm87 je napisao/la:evo ovaj http://www.transfermarkt.co.uk/en/royst ... 35631.html" onclick="window.open(this.href);return false; ali vi o njemu možete samo maštati.bordobijeli je napisao/la:koje tajmikimaus je napisao/la:Royston Drenthe na Kosevu ?
SAMO TI I NIKO VISE SARAJ' VO ... ZA TOBOM LUDI SMO SVI
jes baš će drenthe doć u ovu ligu
od reala do sarajeva

od reala do sarajeva
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.