FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Rekordmeister
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Rekordmeister » 08 dec 2012, 16:52

Sta ja rece dajte Gomeza i bice golova,samo sto je usao !!

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 08 dec 2012, 16:54

Marioooooooooo

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 08 dec 2012, 17:06

Daj Maria od pocetka i to je to. :D

BvB 2-3, idealno za nas.

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 dec 2012, 17:25

Mi dobili , S04 i BVB izgubili 8-)

Nema se sta pricati :)
Thomas Müller - Fußballgott

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 08 dec 2012, 17:44

Ligu smo prekucali , prvog konkurenta smo ostavili -14 neprocjenjivo. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 08 dec 2012, 17:45

don_burza je napisao/la:Mi dobili , S04 i BVB izgubili 8-)

Nema se sta pricati :)
Nas ne treaba ni uzimati za ozbiljnu konkurenciju. Guzen je opasan ove sezone a vjerujem i da će se Domuz popraviti do kraja prvenstva.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 dec 2012, 17:49

Mali osvrt na utakmicu pa mislim drugo poluvrijeme jer prvo nisam gledao, al ev snimak pratim :)
Igrali smo koliko treba, kao sto je neko spomenuo. Augsburg imao cesto dobre akcije ali su to nasi momci rutinski rjesavali. Penal po pravilu dosudjen, Muller znaci je taj koji ce penalirat :P

Nije toliko prekid veze uticao na Gomeza 8-)
Znate kako igra nam je odlicna, ali ne moze u svakoj utakmici da se spominju akcije vrijedne suvog zlata, a rezultat 1-1 recimo, i nista od toga. Neka igra bude i losija ali pobjeda je bitna, nismo primili gol sto mi je drago, Muller toliko vrijedi ovoj ekipi.

Znaci 12 utakmica bez poraza :) laganica.. Ja sam vec u prethodnim postovima napisao, da zelim da se to produzi bar na 25 utakmica bez poraza u svim takmicenjima sto je moguce itekako :)
Dobro nam dosao i ovaj poraza Dortmunda i Schalkea gdje smo im odmakli, i sutra od Leverkusena ocekujem bar da odigraju X.. i naravno da pohvalim naseg Vedu .. 10 gol :) nema staa covjeku godi atmosfera u Svabama i to ti je :):)

I da jos nesto, vidim mnogi forumasi, a i navijaci Dortmunda pisu o tome kak je Dortmund ,, halalio,, bundesligu radi Lige prvaka.. E sad Bayern tolike godine igra u Bundesligi, ekipa sa najvise trofeja, sto je svakoj ekipi cilj da postane najbolja ekipa jedne drzave i najbolja ekipa u svijetu opcenito.. a zasto je to tako.. mozda zato sto se osvoji liga i neka titula a onda se to isto takmicenje ,, halali,, jastaaa brate.. Bayern je bas sampion i rekored sto svako takmicenje shvata ozbiljno i kada smo znali 2 titule osvojit zaredom da li Liga da li kup.. da li u Europi neki uspjeh, uvijek smo bili gladni i sljedecu sezonu ponoviti ako ne i biti bolji.. E to je razlika izmedju Sampiona i ostalih.. Bayern do kraja na svim frontovima :)
FC Bayern !!!!!

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 08 dec 2012, 17:50

Jos jednom rutinski odradjena utakmica i ponovo smo igrali samo onoliko koliko nam je trebalo. Istina da smo u prvom poluvremenu bili nesto slabiji nego inace, ali Augsburg bas i nije pokazivao neku zelju za nadigravanjem danas. Momci su dobro odradili posao, a i Dortmund se okliznuo, tako da su sada na -14 i mislim da je stvar oko sampiona rijesena. Ne vjerujem da mozemo prokockati ovakvu prednost do kraja sezone.

Gomez pokazao ko je napadac broj 1 u Bayernu. Odmah po ulasku u igru je zabio pogodak i po mom misljenju potisnuo Mandzukica na klupu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 dec 2012, 18:03

el-fighter je napisao/la:Jos jednom rutinski odradjena utakmica i ponovo smo igrali samo onoliko koliko nam je trebalo. Istina da smo u prvom poluvremenu bili nesto slabiji nego inace, ali Augsburg bas i nije pokazivao neku zelju za nadigravanjem danas. Momci su dobro odradili posao, a i Dortmund se okliznuo, tako da su sada na -14 i mislim da je stvar oko sampiona rijesena. Ne vjerujem da mozemo prokockati ovakvu prednost do kraja sezone.

Gomez pokazao ko je napadac broj 1 u Bayernu. Odmah po ulasku u igru je zabio pogodak i po mom misljenju potisnuo Mandzukica na klupu.
Slozio bi se sa kolegom heh, sigurno da Gomez mora igrat u prvoj postavi, ne kazem, ima utakmica gdje Mandzo moze pocet od pocetka, i naravno nekad Gomez nije raspolozen a od ova 3 napadaca zajedno sa Mullerom mora neko biti raspolozen :) i to je tako :)
FC Bayern !!!!!

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 dec 2012, 18:07

Jebote razmisljam sad nesto onaj Andreas Ottl sjedi na klupi Augsburga i konta kako je on nekad igrao u prvoj za Bayern protiv Milana i Intera :lol: :lol:

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 08 dec 2012, 18:10

Tzv. Arbeitssieg. Bayern odigrao onoliko koliko mu je bilo potrebno za novu pobjedu i sada je sto se BUndeslige tice ostalo samo pitanje u kojem cemo kolu dobiti i zvanicno novog prvaka.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 08 dec 2012, 18:34, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 dec 2012, 18:22

Na sjeveru minus upeko pravo. :lol:

Rutinska pobjeda i nastavak dobrih igara, narocito na gostovanjima.
Onoliko koliko je trebalo, toliko se i igralo.
Gomez! :lol: On i Dzeko definitivno imaju nesto zajednicko, pogadjate sta? :D

http://www.gomezbutton.de/" onclick="window.open(this.href);return false;

slika slika
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 dec 2012, 18:25

Pravi Arbeitssieg, ko što amerosm kaže. Rutinski i sigurno. Bitno je dobit ovakve utakmice.

Ako još Leverkusen sutra kiksa onda i u odnosu na njih imamo +11. Ne treba ni Lever otpisat, ali svakako da BVB smatramo najvećim konkurentom. Samo kako igramo gotovo je nemoguće da nas bilo stigne.
I to sva ova prednost u ligi koja ima 3 učesnika u osmini finala Lige prvaka, čije su sve 3 ekipe u LP bile prve u grupi, gdje svi starteri u Evropi će prezimiti u Evropi.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 dec 2012, 18:28

slika

slika

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 08 dec 2012, 19:36

slika

NE VIDIM BVB.

Uskoro će Uliju i dvogled trebat.... :lol:
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 08 dec 2012, 19:42

Prvi strijelac Bayerna u ovoj sezoni u svim natjecanjima je moj najdrazi igrac i buduci kapetan kluba 8-)
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 08 dec 2012, 19:43, ukupno mijenjano 2 puta.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 dec 2012, 19:42

effe_sa je napisao/la:slika

NE VIDIM BVB.

Uskoro će Uliju i dvogled trebat.... :lol:
Ahahah :) Joj ulija :)
FC Bayern !!!!!

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 dec 2012, 19:47

Evo nas Nils Petersen pogadja 6 pogodak u Bundesligi, naime protiv Frankfurta u gostima postigao je izjednacujuci pogodak..
Da li da ga vratimo sta vi mislite? Njemu odlicno ide u Werderu, ne bi se opet naigrao u Bayernu sad kad bi dao 20 golova za Werder, to sam siguran, jedino ak Pizza zavrsi ili ode negdje drugo, ma da sumnjam da zeli biti 3 napadac a jos do ljeta ajd znaj mozda jos kakvog napadaca ugrabimo :)

Nego mozda je jos rano da se zapocne ta tema ali sta mislite o izjavi Sammera da treba ipak dovesti jos jednog odbrambenog igraca, kak ce nam Holger biti povredjen 5 mjeseci, a u ligi prvaka moguce oscijalicije neko igra neko ne igra, kao sto ce biti slucaj sa Boatengom i njegovim crvenim kartonom.. Iskreno mozda bi trebalo jer cemo igrat u Bundeski Dante-Boa.. da ce Buyten cekat sansu, a sad koliko je njemu vjerovat protiv recimo Reala ili Milana ak ih izvucemo.. I da dovedemo nekog to bi bilo neko rjesenje dok se ne vrati Badstuber, znaaci ne bi mogli ocekivat bombu u odbrani vec bi to opet bio neko slican Buytenu.. mozda gresim :)
FC Bayern !!!!!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 08 dec 2012, 19:51

gerdmuller je napisao/la:Prvi strijelac Bayerna u ovoj sezoni u svim natjecanjima je moj najdrazi igrac i buduci kapetan kluba 8-)
Prije će Angela Merkel uzet' kapitensku traku neg' drugi Mario. 8-)
:arrow: realno
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 08 dec 2012, 19:54

Mislim da je mislio na Tomicu 8-)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []