O kakvoj nepravdi je riječ? Varalice ulovljeni kako varaju(što je bilo glupo do bola sa onakvih prvih 11) i kažnjeni (po meni blago trebalo je Juve izbacit u 4-tu ligu kao primjer svima).E sad ako si mislio na nešto drugo onda..Sarajevo1946 je napisao/la:
nakon slilne nepravde i patnje i aBd, biće to dobro u narednom periodu.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
jadnik si mi, nemojte ga više dirat', žao mi ga neštoPrescritto je napisao/la: ako je tako onda mi se nisi ni trebo obratit i kraj priče, isto ko sto se ja tebi nisam prvi obratio, vec se vi svi na mene zaljepili ko kakvi krpelji, ha ja
naprijed rejal
- Prescritto
- Kontakt:
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Očekivani sastavi za večerašnji meč na Zorilli

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Moglo bi puhat dole po Nachovoj strani 
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Ima da te tužim..Ja sam davno Juventine nazvao čoporom... Iz milošte.... Ti ih vrijeđaš...Autorska prava zadržana...D10S je napisao/la:Neces vjerovat i ja sad o tome razmisljamdon_burza je napisao/la:Ne znam kako jos nije otisao po ostale sa Juventine i doveo ih ovdje![]()
Eo ne odgovara dugo, valjda je otisao po copor
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
iskreno ja bi volio da callejon pocne koju utakmicu umjesto di marie
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
samo da ga povreda ne sjebe već je na putu da bude jedan od glavnih igrača madrida. Di marija mi je u posljednje vrijeme ko bez glaveLenBias je napisao/la:iskreno ja bi volio da callejon pocne koju utakmicu umjesto di marie
naprijed rejal
treba i onog varanea pocet forsirat vise, vrijeme je da pocne igrat svaku utakmicu ako hoce da razvije svoj potencijal do maksimuma 
Nadaj seM4kaveli je napisao/la:Moglo bi puhat dole po Nachovoj strani
Ja bi volio da Jozina nana počne tekmu bila bi korisnija od trenutnog Angela.LenBias je napisao/la:iskreno ja bi volio da callejon pocne koju utakmicu umjesto di marie
Čekaj malo 19 godina tek ima,štoperi tek oko 28-9 dolaze do vrhunca.LenBias je napisao/la:treba i onog varanea pocet forsirat vise, vrijeme je da pocne igrat svaku utakmicu ako hoce da razvije svoj potencijal do maksimuma
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
al treba da igra da bi doso do vrhunca 
Igraće
Jbt imamo Pepea,Ramosa,Albiola i Carvalha pored njega u odbrani ne može niko biti stalan,pogotovo ne 19-godišnjak.Veliki je potencijal,sigurno veći nego što su ikad bila ova četvorica.Ako uzmemo u obzir da je Carvalho jedan od boljih štopera prošle dekade,da je Ramos možda sada najbolji,Pepe također mešu najboljim jasno je šta Varane može postići.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
od te druge dvojice nema hljeba, carvalha uzeo zub vremena a albiol debil, u svakom slucaju varane treba da igra vise od njih sto se mene tice i poenta je samo da igra sto vise zarad boljitka kluba i to je to 
Ne bih se složio da je Albiol debil. Momak igra na nivou s obzirom na minutažu koju mu daju u Madridu. Jeste, imao je glupih reakcija unutar 16-erca, neke su bile kobne, ali Pepe također puno griješi.
Tu se vidi odnos navijača prema igračima. Pepeu niko ne zamjera, Albiolu da...

“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
FKKC1932 je napisao/la:Ne bih se složio da je Albiol debil. Momak igra na nivou s obzirom na minutažu koju mu daju u Madridu. Jeste, imao je glupih reakcija unutar 16-erca, neke su bile kobne, ali Pepe također puno griješi.
Zato što Pepe krvnički udara igrače Barce,a Albiol ne
De ba Varešak ne pričaj gluposti.Jednom vam nagazio Messija i odmah krvnički udara,to što Arbeloa(uzimam samo kao primjeralacious je napisao/la:FKKC1932 je napisao/la:Ne bih se složio da je Albiol debil. Momak igra na nivou s obzirom na minutažu koju mu daju u Madridu. Jeste, imao je glupih reakcija unutar 16-erca, neke su bile kobne, ali Pepe također puno griješi.
Zato što Pepe krvnički udara igrače Barce,a Albiol ne
Inače slažem se za Albiola.Momak je s nekim razlogom stalni reprezentativac najbolje reprezentacije na svijetu
I treba da udara. Treba da ih udara tako jako sve da jaucu od bolova.alacious je napisao/la:Zato što Pepe krvnički udara igrače Barce,a Albiol ne
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano
- tyler durden
- Kontakt:
Nemas se ti sta tu slagat. Albiol je debil, otkako je dosao u Real nije pruzio partije. Svaku drugu ima kiks na nivou Woodgate-a dok je igrau Realu.FKKC1932 je napisao/la:Ne bih se složio da je Albiol debil. Momak igra na nivou s obzirom na minutažu koju mu daju u Madridu. Jeste, imao je glupih reakcija unutar 16-erca, neke su bile kobne, ali Pepe također puno griješi.
Hmmm, de onda izdvoji sve njegove utakmice pa mi iz svake izdvoji te greške, ja ti garantiram da ću naći duplo više kod Pepea, što je velika razlika i bez obzira na to da Pepe igra puno više...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.