Bravo Vedo plavooki bombarderu
Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Vedad Ibisevic
Ja ću ovdje napisati post samo zato jer su na fb rekli da diskutujemo na ovoj temi
DRUG NEBI TI PUNCA
steta za promasene penale ,cini mi se dva je promasio vec bi imao 12..cestitke nasem ljepotanu 
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
IVICA OSIM
- Kontakt:
dade mejer go sad ima i on 10
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
Nema veze, Vedo ce ako ga zdravlje posluži, završiti sa 25 komada... Ja ipak vidim Gomeza kao najvećeg konkurenta...Zabice on masu golova do kraja, Mandza se nije nesto pokazao i pici na klupu!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Gomez? Gomez ni na vidiku na listi strijelaca u BundesligiBatko je napisao/la:Nema veze, Vedo ce ako ga zdravlje posluži, završiti sa 25 komada... Ja ipak vidim Gomeza kao najvećeg konkurenta...Zabice on masu golova do kraja, Mandza se nije nesto pokazao i pici na klupu!
- Centre forward
- Kontakt:
Gomez je bio povrijeđen.Navijač sam Baye al' bih od sveg srca volio da naš Vedo završi prvi na toj listi strijelaca pa da recimo ode u Liverpool il' Inter 
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Polako, Gomez se vratio! Bajern svaki meč zabije 3-4-5 golova, Gomez ce se nadavati golova, već je dao dva!
Moze lako da dostigne Veda..ako mu Kolasinac ne slomi noguBatko je napisao/la:Polako, Gomez se vratio! Bajern svaki meč zabije 3-4-5 golova, Gomez ce se nadavati golova, već je dao dva!
Moram priznat da nisam vjerovao u to da ce se vratiti na ovakav nacin , ali od prosle sezone igre u hoff su mi mirisale na to da treba promjenu i novi klub. Ne zelim ni pomislit kako bi propo da je otisao u onaj blekburn il sta ja znam gdje vec. Drago mi je radi Vede kao i radi svakog naseg reprezentativca radujem se kad daju golove ko da dobijam pare za to. Al posebno mi je drago radi Ibija jer je prosao sranja i sranja i tesku povredu i kritike i pljuvanja i nikad nije klonuo duhom veliki borac , bez obzira na to da fula jos 50 100 % sansi u dresu repke ne bi mu zamjerio jer znam da igra srcem za ovu drzavu i zasluzuje nasu podrsku uvijek ... A sad da nastavi unistavat po BL , mislim da ce morat zabit vise od 22-3 gola ako zeli biti prvi bajern zabija svakome minimalno 2 gola jedino ima srece sto zabijaju svi a ne samo gomez muller mandzo il sta ja znam jer bi da je tako do sad neko od njih imo 15 + golova XD Ali svakako ja sam i ovim prezadovoljan samo da igra i zabija to je najbitnije 
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Nuto sto Bosnje glasaju jadna ti majka 37% glasova vec ima 
Bosanska brigada u akcijikinder_jaje je napisao/la:Nuto sto Bosnje glasaju jadna ti majka 37% glasova vec ima
Ma jel kakva online anketa mi smo tu prvi 
Zasluženo, i da ne glasamo, ne smije se desiti iznenađenje da Plavooki bombarder ne zauzme suvereno prvu poziciju 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- majestic24
- Kontakt:
glasajte
http://www.manschaftsbus.de/voting/bund ... ltags.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.manschaftsbus.de/voting/bund ... ltags.html" onclick="window.open(this.href);return false;
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
jesmo zakazali na ovom glasanjumajestic24 je napisao/la:glasajte
Rundevs preko 90% a Vedo 3%..ajmo malo patriote popravljajte ovaj procenat
Edin Dzeko..Amel Tuka..Mirza Teletovic..Asmir Begovic..Vedad Ibisevic..Emir Spahic..Muhamed Besic..Sabahudin Delalić..
Upravu si, ne znam sta sam misliomrsic07 je napisao/la:Cetiri kluba iz Bundes Lige idu u LP, jer BL je prestigla po koeficijentu italijansku ligu..Edin TM87 je napisao/la:Moze Stuttgart lagano do 3. mjesta koje vodi u LP, ako Dortmund nastavi vako, vrlo blizu ce biti, vec su na -3 poslije ovog kola ako vako ostane...
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Hajmo Bosancerosi glasajte za naseg Vedu 
http://www.bundesliga.com/en/fanzone/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bundesliga.com/en/fanzone/" onclick="window.open(this.href);return false;
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Evo proslo je pola sata kako sam stavio i od 25% skocilo je na 50%. Niko nam nije ni do koljena kad se glasa za nas reprezentativce. Stvorimo se iz nicega 
Trenutno korisnika/ca: adrenaline323, General505 i 46 gostiju.