bazeni je ovaj u poluverčiću sto hoda ko da je sve okeybazeni je napisao/la:http://www.cazin.net/usk/bihac/39071-sr ... video.html
nažalost,ovo je moja škola() i bio sam prisutan ovoj tuči,čak sam uhvaćen na snimci
![]()
kasnije je bio još lemanja
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- EdenHazard
- Kontakt:
Re: Chat
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
jao seljaklukabazeni je napisao/la:http://www.cazin.net/usk/bihac/39071-sr ... video.html
nažalost,ovo je moja škola() i bio sam prisutan ovoj tuči,čak sam uhvaćen na snimci
![]()
de opiši koji fkt. me zanima,na kojem dijelu videa?EdenHazard je napisao/la:bazeni je ovaj u poluverčiću sto hoda ko da je sve okeybazeni je napisao/la:http://www.cazin.net/usk/bihac/39071-sr ... video.html
![]()
kasnije je bio još lemanja![]()
pa sve je i bilo okey
Jasmin
seljakluk prve vrste,četiri škole su bile tu i gledale,a nitko od nastavnika nije došao
što ću se miješati,ja sam navijao
btw. ovo je moja generacija
Iz kojeg sela ti dolazis kumebazeni je napisao/la:http://www.cazin.net/usk/bihac/39071-sr ... video.html
![]()
1946
kako bih ja tu uletio po dva samara i jednoj i drugoj
pizda li im materina
Thomas Müller - Fußballgott
I to sam rijesio ali sam sad dosao u situaciju da nemogu naci ugaoSB90 je napisao/la:kosinus negativnog ugla je ista vrijednost kao i za kosinus pozitivne vrijednosti istog tog ugla, dakle vrijedi:
cos(-x)=cos(x)
a za sinus:
sin(-x)=-sinx za uglove od 0 do -PI
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
tu im bile sestre u blizini i nisu reagovaledon_burza je napisao/la:kako bih ja tu uletio po dva samara i jednoj i drugojpizda li im materina
Seljaci!!
- EdenHazard
- Kontakt:
od 1,08 do 1,14 se pojavljuje bijela majica i preko poluvercic nekibazeni je napisao/la:de opiši koji fkt. me zanima,na kojem dijelu videa?EdenHazard je napisao/la:bazeni je ovaj u poluverčiću sto hoda ko da je sve okeybazeni je napisao/la:http://www.cazin.net/usk/bihac/39071-sr ... video.html
![]()
kasnije je bio još lemanja![]()
pa sve je i bilo okey![]()
Jasmin
seljakluk prve vrste,četiri škole su bile tu i gledale,a nitko od nastavnika nije došao![]()
što ću se miješati,ja sam navijao![]()
btw. ovo je moja generacija
ma ovo je se bazeni potukao s nekom
zensko a ne smije reci
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Bazeni je ovaj na pocetku sa onom plavom spagom i smedjoj jakni
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
je l' ovaj sto daje moralnu podrsku ovoj crvenokosoj ?Otelo je napisao/la:Bazeni je ovaj na pocetku sa onom plavom spagom i smedjoj jakni
Hazard
neki šminker
Kakav god da je igra nogomet nenormalno dobro
Jasmin
ma neee,ja sam na kraju tek msm ona bijela kapa
neki šminker
Kakav god da je igra nogomet nenormalno dobro
Jasmin
e tajjasmin10 je napisao/la:je l' ovaj sto daje moralnu podrsku ovoj crvenokosoj ?Otelo je napisao/la:Bazeni je ovaj na pocetku sa onom plavom spagom i smedjoj jakni
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Senaid
ccc,s kim me uspoređuješ
ccc,s kim me uspoređuješ
ne moge te upratitbazeni je napisao/la:Hazard
neki šminker![]()
Kakav god da je igra nogomet nenormalno dobro![]()
Jasmin
od 1.01 do 1.16 sam više puta u kardu
to je neki iz srednje došao snimati,dosadno mu
ima li kod vas tuča?
to je neki iz srednje došao snimati,dosadno mu
ima li kod vas tuča?
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Uhh...**** te snimak sto ga postavi samo mi pritisak dizebazeni je napisao/la:http://www.cazin.net/usk/bihac/39071-sr ... video.html
![]()
a ti si ovaj s kapom BiH ?bazeni je napisao/la:od 1.01 do 1.16 sam više puta u kardu![]()
to je neki iz srednje došao snimati,dosadno mu![]()
ima li kod vas tuča?
upravo takojasmin10 je napisao/la:a ti si ovaj s kapom BiH ?bazeni je napisao/la:od 1.01 do 1.16 sam više puta u kardu![]()
ima li kod vas tuča?ja izbjegavam tuce u sirokom luku
izbjegavaj direktno sudjelovanje,ali gledanje i nije opasno
HAHAHAHAHAHA joj djece dede mi šta je ovo
Al' onaj bogara hladno, ko da ništa ne psuje, baš hoćete da vam Dengu pošaljem tamo ccc
DRUG NEBI TI PUNCA
to je meni cisti seljakluk. vecinom se biju ova djeca koja hoce da pokazu da su kao glavni u gradu. i onda se nadje par seljanki koje se loze na takve "bad boyse". uglavnom izbjegavam u sirokom luku i ove likove koje se kurce i ove trebe koje se loze na to.bazeni je napisao/la:upravo takojasmin10 je napisao/la:a ti si ovaj s kapom BiH ?bazeni je napisao/la:od 1.01 do 1.16 sam više puta u kardu![]()
ima li kod vas tuča?ja izbjegavam tuce u sirokom luku
![]()
izbjegavaj direktno sudjelovanje,ali gledanje i nije opasno
jesi ovo glavna sminka u bihacu ?