FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Centre forward
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Centre forward » 08 dec 2012, 19:59

More bit' 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 08 dec 2012, 20:08

Bayern samo jedan poraz zabiljezio u BuLi, i to totalno glup poraz. Sve mi se cini da smo sami sebi zabili ona dva gola :lol: .6 golova primili za 16 utakmica :shock:
Daleko, daleko najbolja polusezona i mislim da ce na kraju biti oborenih rekorda.
Kup takodje treba uzeti 8-)

gerdmuller
Kontakt:

Post Postao/la gerdmuller » 08 dec 2012, 20:10

don_burza je napisao/la:Mislim da je mislio na Tomicu 8-)
:thumbup:
Zadnja izmjena: gerdmuller, dana/u 27 jul 2014, 03:46, ukupno mijenjano 1 put.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge

BavaracZenica
Kontakt:

Post Postao/la BavaracZenica » 08 dec 2012, 20:36

Kad smo kod tih obaranja rekorda, treba istaci da je dosad u ovih 16 kola, u cak 11 utakmica nas Manu imao 11 clean SHITOVA :):) sta reci.. ukupno 14 utakmica bez primljeenog gola u svim takmicenjima ove sezone dosad :) Lavli Dzabli 8-)
Edit : :P I da kazemo da je danasnjom asistencijom Ribery dosao na broj od 50 asistencija u Bundeski :) opa bato
FC Bayern !!!!!

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 08 dec 2012, 21:03

slika
:lol: :lol: :lol:
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 08 dec 2012, 22:07

GOOOMEEEEZ !!!
BRZI,JACI,BOLJI !!! 8-)

sta ocekivati od njega na proljece :D
iako je i danas mogao startati,Jupp opet stavlja Mandzu u prvu dajuci mu sansu da se barem dobro zamisli koga u prvu postavu u sledecoj utakmici.

Kako impresivno izgleda kada Gomez ufati sprint :D
Onoliki covjek kada krene onakvom brzinom,mozes ga zaustaviti samo ako ga oboris s tim da ces zaraditi zuti :D

Da je usao barem u 70. minuti protiv BVBa,mislim da bismo i njih dobili :)
#miasanmia

Klare

Post Postao/la Klare » 08 dec 2012, 23:58

Bujto fenomenalan, odlična partija, sve kupio, pravi zid, BRAVO! 8-)
Kontento još jednom dokazao da nije taj kalibar, ako mu je cilj karijeru presijediti na klupi bez ikakvog učinka, neka ga,
ali vjerovatno će možda htjeti i tražiti novu sredinu, meni svejedno, kako mu volja. ;)

Timke grozno, užasno odigrana utakmica, i najslabija otkako je naš član, smijem li se usuditi reći. :?

Šakiri ubjedljivo i najbolji, veliki doprinos, asistencije, golovi, tu i tamo zalomi, a
Gomez sa golom i asistencijom najavio svoj veliki kam bek. 8-)

-----------------------------------------------
Danas još jedna utakmica u nizu gdje rvat ostaje bez učinka :mrgreen: , ali zato Gomo momo :D ,
ja o njemu ne znam šta da kažem,
to je najboljiu napadač kojeg je svijet ikada vidio,
dovoljno ću reći ako kažem da je ovo maj fejvorit plejr, da, svih vremena.
Nema tog poštenjačine na ovom svijetu koji se ne divi tom liku, kakav karakter, kakve osobine.

Miler najbolji igrač Bundeslige prvog dijela sezone. 8-)
Pogađa iz svih oružja, asistira nevjerovatno, trči ogromno puno.
Na pomolu je prekucavanje lige za sva vremena,
najbolja polusezona, najbolji Bayern svih vremena.

I to je to, samo još malo pikanterija :lol: ,
a pošto utakmicu nisam komplet odgledao,
u pitanju je bio skraćeni snimak,
bilo jedno salijetanje Gome, zabrinuh se ne ustaje, no samo u pitanju bio kratki nokdaun, nesvakidašnja situacija :mrgreen: ,
i da još ne zaboravimo Timkana kako češlje svoju zanosnu zlatahnu kosicu. :mrgreen:

KSIVLE
Kontakt:

Post Postao/la KSIVLE » 09 dec 2012, 11:35

Samba style: Arsenal add Brazilian midfielder Gustavo to January shopping list

Arsene Wenger has added midfielder Luis Gustavo to his wanted list for next month’s transfer window.

Wenger concedes he needs to strenghten his squad now, after they faded badly following a promising start to the ­season. And he has been impressed by 25-year-old Gustavo.

The Brazilian has played twice for his country following his £12million move from Hoffenheim to Bayern Munich.

But he has failed to establish a first-team spot with the Germans and is anxious to move.

He and Bayern manager Jupp Heynckes have had several disagreements over his peripheral role – and that has alerted Wenger.

The Arsenal manager had earmarked Abou Diaby for the strongman role in midfield but the France international has once again been plagued by injury problems.

Wenger has been impressed by Gustavo and now wants to add him to his squad if he can agree a fee of around £10m ...
"Zanimanje tako velikih klubova godi, ali ja neću napustiti Dortmund. Ovdje nogomet nikada nije bio sporedna stvar; oduvijek je bio glavna!"

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 09 dec 2012, 11:41

Ako je istina ovaj Venger fkt nije normalan.Londonske kiše su mu isprale i ono malo mozga što je im'o tokom dugogodišnjeg boravka na Otoku.Da je prošle godine posl'o Songa i ovaj iznos onda bi se dalo razglabat 8-) .Sad nek' kupuje iz Coca Cola lige,Ajača,Bresta i sl., i neka vraća kredit za stadion da se žiranti ne bune.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2012, 12:28

Ocjene za jucerasnju rutinsku pobjedu ;)

slika
Zadnja izmjena: rio_Ferdy88, dana/u 09 dec 2012, 12:45, ukupno mijenjano 1 put.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bilall
Kontakt:

Post Postao/la Bilall » 09 dec 2012, 12:33

.
Zadnja izmjena: Bilall, dana/u 09 dec 2012, 13:08, ukupno mijenjano 1 put.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2012, 12:46

Bilall je napisao/la:
Uhhh to si trebao zutima tamo druze zalijepit :lol:
My bad :oops: , promijenjeno je ;)

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2012, 13:54

Mandzo je definitivno u padu forme. Ove ocjene kao i njegov doprinos nisu ni blizu onoj statistici u prvih 10-ak kola, kada je razarao i davao golove kako hoce.
Jucer je imao dvije dobre prilike (toliko sam zapazio unatoc losim streamovima :D ) koje nije iskoristio i sasvim sam siguran da gubi svoje mjesto u prvih 11, ali ako mu je neka utjeha, dolazi zimska stanka i tu ce imati priliku da povrati formu sa pocetka sezone.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 09 dec 2012, 15:55

Omerbavarac je napisao/la:Mandzo je definitivno u padu forme. Ove ocjene kao i njegov doprinos nisu ni blizu onoj statistici u prvih 10-ak kola, kada je razarao i davao golove kako hoce.
Jucer je imao dvije dobre prilike (toliko sam zapazio unatoc losim streamovima :D ) koje nije iskoristio i sasvim sam siguran da gubi svoje mjesto u prvih 11, ali ako mu je neka utjeha, dolazi zimska stanka i tu ce imati priliku da povrati formu sa pocetka sezone.
Hehehe Od svih igraca Bayerna najgoru ocjenu dobio Mandzukic , zasto ?
Zato sto Njemacki reprezentativac traba da nadje mjesto u prvih 11, ovo vam je tipican primjer kako mediji kroje sastav ! 8-)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 09 dec 2012, 16:16

HzBvB je napisao/la:
Hehehe Od svih igraca Bayerna najgoru ocjenu dobio Mandzukic , zasto ?
Zato sto je uistinu bio jedan od najgorih na terenu, usudio bih se reci i najgori.
HzBvB je napisao/la: sto Njemacki reprezentativac traba da nadje mjesto u prvih 11, ovo vam je tipican primjer kako mediji kroje sastav ! 8-)
Svakako da Nijemci vole gledati svog napadaca kao startera, to je svima jasno, ali i da Gomez nije Nijemac igrao bi u prvoj postavi, jer je bolji od Mandze.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 dec 2012, 16:46

Omerbavarac je napisao/la:ali i da Gomez nije Nijemac igrao bi u prvoj postavi, jer je bolji od Mandze.
bolji je al u qrcu.
istina je da gomez ima bolju zavrsnicu, dok je sve ostalo na strani mandzukica.
kad gomo igra u prvoj, bayo igra sa deset igraca.
mislim, vat d fak, gomo se dokazivo dvi godine i dokazo da je flop.
sto se tice gomezoljubaca, meremo pricat kad vas pulen nauci ustopat loptu.
i da, nijesam mu ja dao nadimak ´tip koji upropastava stopostotne´ :lol:
ps.
za razliku od recimo efea i tune koji bacaju drkicu kad gomo zabija(kako samo mrzim ovu rijec), ima na skoji znamo nesto o modernom fudbalu koji, usput receno, ne gotivi klasicne spiceve kakav je gomo.
i da, barca, real i ostali fudbalski giganti kompletnu igru grade oko klasicnih napadaca :lol:
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 dec 2012, 16:54

secer je napisao/la: ps.
za razliku od recimo efea i tune koji bacaju drkicu kad gomo zabija(kako samo mrzim ovu rijec), ima na skoji znamo nesto o modernom fudbalu koji, usput receno, ne gotivi klasicne spiceve kakav je gomo.
i da, barca, real i ostali fudbalski giganti kompletnu igru grade oko klasicnih napadaca :lol:
Ne, oni imaju Messija i Ronalda! :lol: Chelsea je imao Drogbu, s tim da Van Persie nije klasična špica? :mrgreen:

U kurcu si sa poštapalicom igrač manje ;) Da bar malo obratiš pozornost na to kako mi igramo sa Manđom i koliko Manđa zna biti nemoćan kad aigramo protiv organiziranijih protivnika, a da negovorim protiv onih ekipa di se Manđa fizički mora boriti sa štoperima...

Mah neda mi se :P
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 09 dec 2012, 17:18

anton 1983 je napisao/la:oni imaju Messija i Ronalda
tako je. sad, ako je barca najbolja ekipa svih vremena, postavlja se pitanje kakvi bi tek bili da imaju gomeza :mrgreen: :mrgreen: nemaju oni blage, sto jes´ jes´ :mrgreen:
i da, vrijednija je mesijeva desna noga nego vas cijeli gomo ;)
anton 1983 je napisao/la:Chelsea je imao Drogbu
poredis balvana gomu koji je s tehnikom ´na vi´ i jednog od najboljih napadaca :?
loma tehnika, loma igra glavom, loma ovo, loma ono :?
anton 1983 je napisao/la:s tim da Van Persie nije klasična špica?
never ever. persi je barem trecinu svojih utakmica odigrao na poziciji lazne spice ;)
et, ovu uru naobrazbe ne moras platiti 8-)
Mah neda mi se
ni meni 8-)
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

anton 1983
Kontakt:

Post Postao/la anton 1983 » 09 dec 2012, 17:54

secer je napisao/la: tako je. sad, ako je barca najbolja ekipa svih vremena, postavlja se pitanje kakvi bi tek bili da imaju gomeza :mrgreen: :mrgreen: nemaju oni blage, sto jes´ jes´ :mrgreen:
i da, vrijednija je mesijeva desna noga nego vas cijeli gomo ;)
Zašto bi to bilo pitanje? Pa nisi ti valjda jedan od onih idiota koji smatra da što je jača ekipa na papiru to je bolja? :? Ne samo da njegovanoga toliko vrijedi nego vrijedi više i od Riberya ;)

Da li bi sad bilo neumjesTno pitanje, kako bi Barca bila jaka da tamo igra Manđa? :lol: I ne sam to, makar se još uvijek smijem, Gomeza su već tražili i Real i Chelsea i City, a sad da je neko izuzev Bayerna u tom rangu klubov atražio Manđu, ne znam. Ništa nisam o tome čuo. :twisted:
anton 1983 je napisao/la: poredis balvana gomu koji je s tehnikom ´na vi´ i jednog od najboljih napadaca :?
loma tehnika, loma igra glavom, loma ovo, loma ono :?
Koga BK, ako su ovisniji o svom napadaču više nego mi od Riberya i Robbena. Ako se nevaram ti si nama predbacio kako smo ovisni o napadaču, a neki drugi nisu :roll:

Inaće što je to tehnika? Naš Muller je tehnički potkovan igrač, možda? pa to je je jedan od najvećih plantavaca koji je ikad kročio na nogometni teren i ne zna što tamo radi i ni kako je nešto napravi sve dok se to nedogodi! I sada po toj tehnici Benzema je možda i najbolji u tome, ako govorimo o klasičnim špicama. Da nama dođe real i pita nas dal oćemo trampu, ja osobno i svi iz uprave Bayerna bi rekli, fala lepa, ali ne. Dok bi Mourinho s druge strane reko, evo vam i Khediru u paketu tek tolko da bude fer trampa! 8-)
anton 1983 je napisao/la: never ever. persi je barem trecinu svojih utakmica odigrao na poziciji lazne spice ;)
et, ovu uru naobrazbe ne moras platiti 8-)
Ja te pitam što sad igra i pršle sezone kada je napokon odigrao pravu sezonu?
Mah neda mi se
Vjeruj mi meni više ;)
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 09 dec 2012, 17:56

Danas nam je divan dan :D 8-)

slika
Thomas Müller - Fußballgott

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []