alan_kardec je napisao/la:pizzaro i mertesaker za 2:0
Sta se desava sa Pizzarom
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
alan_kardec je napisao/la:pizzaro i mertesaker za 2:0
Nade je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:pizzaro i mertesaker za 2:0
Sta se desava sa Pizzarom![]()
![]()
![]()
alan_kardec je napisao/la:Nade je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:pizzaro i mertesaker za 2:0
Sta se desava sa Pizzarom![]()
![]()
![]()
šta bi se trebalo dešavati???
čovjek samo proživljava svoju drugu mladost.SAMO to....Nade je napisao/la: Hocu reci ,iznenađuje me sa svojim igrama u zadnje vrijeme
alan_kardec je napisao/la:čovjek samo proživljava svoju drugu mladost.SAMO to....Nade je napisao/la: Hocu reci ,iznenađuje me sa svojim igrama u zadnje vrijeme
Nade je napisao/la:alan_kardec je napisao/la:čovjek samo proživljava svoju drugu mladost.SAMO to....Nade je napisao/la: Hocu reci ,iznenađuje me sa svojim igrama u zadnje vrijeme
![]()
![]()
![]()
![]()
Jesi li ti navijac Liverpoola???
Nade je napisao/la:Ma nije bas toliko ofiranIma da sutra pobijedite one đavolcice i abd onaj se papak udavi zvakom.Ne znam ima li mi mrze ekipe
Nade je napisao/la:Samo da kakav navijac ne ubaci baloncic na teren![]()
![]()
![]()
alan_kardec je napisao/la:Nade je napisao/la:Ma nije bas toliko ofiranIma da sutra pobijedite one đavolcice i abd onaj se papak udavi zvakom.Ne znam ima li mi mrze ekipe
vala biće teško,ali ne i nemoguće.![]()
Nade je napisao/la:Samo da kakav navijac ne ubaci baloncic na teren![]()
![]()
![]()
nema šanse,sudija je z.asro u saunderlandu,ako se to ponovi treba napraviti pobunu.
Nade je napisao/la: Jel određena kazna za onog hackera od sudije![]()
![]()
alan_kardec je napisao/la:Nade je napisao/la: Jel određena kazna za onog hackera od sudije![]()
![]()
koliko god da ga kazne,nije dovoljno.
CCC čujte ovog Šabanaamerosm je napisao/la:Cuj ovog eksperta govori da su nam znanja o Bundesligi ogranicena. Pa ja bih tebe prvog tebe poslao u misiju rupu sto se tice Bundeslige, i njenog stvaranja i historije i ostalog sto se veze za nju (a siguran sam jos i za Geronima, Ribery-a i RZ 88 da imaju vise znanja od tebe). Znaci po tebi je kvalitetna ekipa koja po zvanicnim statistikama Bundeslige ima sljedece podatke:
1. Sezona 2004/05 - najbolju odrbanu je imala Hertha - primili 31 golZdena04 je napisao/la:CCC čujte ovog Šabanaamerosm je napisao/la:Cuj ovog eksperta govori da su nam znanja o Bundesligi ogranicena. Pa ja bih tebe prvog tebe poslao u misiju rupu sto se tice Bundeslige, i njenog stvaranja i historije i ostalog sto se veze za nju (a siguran sam jos i za Geronima, Ribery-a i RZ 88 da imaju vise znanja od tebe). Znaci po tebi je kvalitetna ekipa koja po zvanicnim statistikama Bundeslige ima sljedece podatke:
![]()
Ja sam gledao svaku od ovih utakmica i jedini ne zasluženi bod je bio protiv Hoffenheima.
1. Podledaj statistiku Bundeslige u zadnjih 4 sezone i vidi koja ekipa prima najmanje golova (da ti malo bolje predočim, to znači da ima jako, jako, jako kvalitetnu odbranu).
2. Kad to shvatiš, znat' ćeš zašto Magath igra tako defanzivno. (ovo i laik može da uoči ali eto zbog tebe sam ovo sve iznio)
3. Pogledaj igru Schalke-a prošle sezone. Doći ćeš do zaključka da su 90% utakmica imali više posjeda lopte a rezultat toga je........haj' pogodi........8 mjesto!
To znači da posjed lopte nije relevantno mjerilo za uspjeh tako da svoju statistiku možeš baciti u vodu.
4. Neko ko je navijač HSV-a će ovdje da govori o sretnim uspjesima....buahahahahahahaha...pogledaj malo zadnje kolo Bundeslige (prošla sezona) i vidi kako je HSV otišao u EvropuZbog takvih utakmica jedan Dortmund ne može da okruni svoju dobru sezonu.
odi na http://www.nogometni-magazin.com... uvijek ima linkovacole-ch je napisao/la:Gde moze da se pogleda Herta-Wolfsburg? Posaljite kakav link. Hvala
Prijatelju ne radi se o nadmoći nego je to bila moja replika na tvoje iznesene statistike. Dakle, u kontekstu, se radilo o posjedu lopte. A što se tiče " doslovno patio", ne znam odakle crpiš tu informaciju. Ukoliko si znaš njemački, i ukoliko si zaista čitao te izvještaje, vidio si da se radi o realizaciji šansi a ne o igri. Između ostaloga, zavisi i koji si sportske stranice posjećivao.amerosm je napisao/la:
Dalje prosle sezone Schalke nije imao tu nadmoc nego se doslovono patio u utakmicama, sto ce ti potvrditi svako ko je pratio Bundesligu, naravno imas izvjestaje na Njemackim sportskim stranicama, pa procitaj sta su novinari pisali o tome.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.