FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Sudija ove utakmice treba na alko test jer mislim da je večeras bio u alkoholiziranom stanju. Komisija treba odmah reagovati, svi moraju vidjeti snimku ove utakmice, ovo je sramota. Sudac je napravio jedan presedan, na poluvremenu je isključio našeg igrača vidio sam samo kako ide i govori, ne ti ne možeš nastaviti utakmicu, zaista nisam mogao vjerovati, poslije sam i ja isključen...
evo koliko je bilo regularno sramota ja da sam na vasem mjestu do sljedece tekme nebi nista piso
evo koliko je bilo regularno sramota ja da sam na vasem mjestu do sljedece tekme nebi nista piso
Nije problem brate. Dobili ste. Sutra ćete vi kukati kada vas zakinu. A sada se naslađujete na osnovu toga.Old tawn je napisao/la:Sudnjenje je sasvim regularno sudija je dobio najvecu mogucu osjenu.![]()
![]()
Licemjerno i dvolično. Uživajte dok traje. Zbog takvih sve ide u ****. A onda imate hrabrosti progoviti kasnije za sebe. Očisti svoju avliju pa onda komentariši tuđu. Ali vi ne. Seri po drugima, a u tvojoj avliji deponija govana.
Tvoj komentar je 100ti takvog tipa gdje ne znate više šta bi pa se okrećete provociranu. Nedostatak argumenata pokaže ljudski pravi karakter. Teško vama u životu kada se ova država normalizira. Do tada vi ste carevi i vladari ove korumpirane države. Uživajte dok traje, a i potrajaće. Mi čemo obraz imati i tad.
- vendetta87
- Kontakt:
Prvo ne možeš ti biti 100% siguran da je namješteno.Jedino ako nisi tome potplaćivanju svjedočio.Isto kao da se ne može desiti crveni ili 2 na utakmici.Pa za prvi niko ne zna šta je bilo.U svlačionici se desio, a drugi vala za povlačenje za dres - drugi žuti.Analic je napisao/la:Čuj ti misliš da ne bi. Pa ako večina mislite da ne bi Velež izvukao ni bod što ste onda sudije sredili za utakmicu.
Što Željo nije pustio da se igra normalan fudbal ako mislite da biste nas pobijedili.
Nisu sudije same krive nego su klubovi domaći koji namjeste suđenje.
Drugo.Isto kao da ste vi najpošteniji klub na svijetu, pa eto oštećeni,pa se ibretite kao da je svjetsko čudo.
Treće.Još jednom kažem niste vala briljirali.Ja zaista želim sreću Veležu u nastavku prvenstva ali da ste vi tako dobri kao što se hvalite u prvom bi nam poluvremenu 3 komada uvalili
Ma pusti 3 boda, sudjenje i sve...moderatori, daj barem opomenite ove glupane koji siju mrznju koje nema!AYAN je napisao/la:Yebem ja ovu našu ligu i naš fudbal, na utakmice neću više ići sve dok primjetim da se ova lakrdija od naše lige malo popravila što se tiće, kvaliteta igre, Suđenja i ostalih stvari...
Jest Željo pobjedio, ali jadno mi je ono sve jučer izgledalo.
I ratovi i bitke nikad nemogu da promjene one kojima su usi zacepljene i oci slijepe!
Dosta nam je bilo poginulih u ratu, jos se sad trebamo izmedju sebe klat!Svima vam na dusu ide to sto zelite da stvorite nekakvu mrznju...nemojte da zazalite da vam se na djeci to sve vrati...a sami cete biti krivi, mozda bas (nedaj Boze ) zbog ovih vasih komentara!

Ako Bog Da idemo svi zajedno u Afriku

Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.
Oči vide sve osim same sebe.
-
- Kontakt:
naravno idemo u afriku abd
Braca! U dvadeset dana smo odigrali tri utakmice, dvije pobjede Želje i jedan remi u Vrapčićima.Analic je napisao/la:Čuj ti misliš da ne bi. Pa ako večina mislite da ne bi Velež izvukao ni bod što ste onda sudije sredili za utakmicu.
Što Željo nije pustio da se igra normalan fudbal ako mislite da biste nas pobijedili.
Nisu sudije same krive nego su klubovi domaći koji namjeste suđenje.
Budi malo realan, dali ste nam jedan gol za dvijestotine sedamdeset minuta.
Stvar je u tome što ste vi navikli da ste užasno loši u zadnjih petnaestak sezona

Razmisli malo, koje su to sudijske odluke odlučile ove tri utakmice, ja bih sada potpisao da nam svaku u gostima sude kao što je jučer Golać.
Ali ne, vi zabijate glavu u pijesak, svi su protiv vas, vi ste ugroženi, nemate stadion, svi vas mrze. Kad malo bolje razmislim možda to i nije slučajno...
sve pokusavam da izbjegnem ove svadje al mi ne datemrzim_ulizice je napisao/la:Sudija ove utakmice treba na alko test jer mislim da je večeras bio u alkoholiziranom stanju. Komisija treba odmah reagovati, svi moraju vidjeti snimku ove utakmice, ovo je sramota. Sudac je napravio jedan presedan, na poluvremenu je isključio našeg igrača vidio sam samo kako ide i govori, ne ti ne možeš nastaviti utakmicu, zaista nisam mogao vjerovati, poslije sam i ja isključen...

sve i da je utakmica namjestena... bar nam vi nemate sta reci jer poznato je kako celik pobjedjuje na svom terenu odavno...
JA VOLIM ZELJU IMAM KRV PLAVU,
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
SRCE MI KUCA ZA NJEGOVU SLAVU,
NA CIJELOM SVIJETU SAMO SI JEDAN,
BEZ TEBE ZELJO ZIVOT NIJE VRIJEDAN!!!
Voli Bog Želju svog.
Naser Oric
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
Don't forget Srebrenica!!!
Don't forget 11.07.1995!!!
Ljubav je stanje u kojem čovjek vidi stvari onakvima kakve one nisu.
Baraž mubarek olsun!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
cuj kako pobjedjujemo...da tako pobjedjujemo kako to ti mislis ne bi bili sad u donjem dijelu tabele...i sad ti hoces ovim postom reci da se samo u zenici namjesta i nigdje drugo...daj druze necemo takoEmir_tm87 je napisao/la:sve pokusavam da izbjegnem ove svadje al mi ne datemrzim_ulizice je napisao/la:Sudija ove utakmice treba na alko test jer mislim da je večeras bio u alkoholiziranom stanju. Komisija treba odmah reagovati, svi moraju vidjeti snimku ove utakmice, ovo je sramota. Sudac je napravio jedan presedan, na poluvremenu je isključio našeg igrača vidio sam samo kako ide i govori, ne ti ne možeš nastaviti utakmicu, zaista nisam mogao vjerovati, poslije sam i ja isključen...
evo koliko je bilo regularno sramota ja da sam na vasem mjestu do sljedece tekme nebi nista piso![]()
sve i da je utakmica namjestena... bar nam vi nemate sta reci jer poznato je kako celik pobjedjuje na svom terenu odavno...
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!

Fear of the dark, fear of the dark
I have a constant fear that someones always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someones allways there

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Haha pacenici iz vrapcica još pišu o velikom Želji.Nabili smo im ogromne komplekse u ove dvije utakmice,zaredom ih dva puta pokarali,nalupali im navijace (hvala za bubnjeve i palice
) i sad kamenjari kukaju ove vec 3 dana
...prave one hercegovacke kuje,isto žene sviju mi-samo kukaju.
Cuj onog šabana,kaže "sportski prijatelji"
hvala dragom Allahu pa su manijaci konacno shvatili o kakvim se zmijama i dušmanima hercegovackim radi i opetr ce to pokazati,kao što su pokazivali i prije rata i poslije rata.Sva sreca pa su godinama igrali u drugoj ligi pa nisu nam ni mogli tako cesto pokazati koliko nas "vole i poštuju".

Cuj onog šabana,kaže "sportski prijatelji"

Budi realan. Vidi ko se javlja. Pa ti kao pokazatelj uzimaš golove, a ne uzimaš kao pokazatelj suđenje prekide, ofsajde, kartone.chanchi je napisao/la: Braca! U dvadeset dana smo odigrali tri utakmice, dvije pobjede Želje i jedan remi u Vrapčićima.
Budi malo realan, dali ste nam jedan gol za dvijestotine sedamdeset minuta.
Pametno odabrati pokazatelj jedini koji ti odgovara. A i taj pokazatelj je direktni rezultat suđenja.
Kako vas nije stid više.
supci jedni retardirani...nekad sam vas volio sad vas mrzim bola...nadam se da vam nece trebati pomoc kao pitarima...onda jer ako vam bude trebala takvi kao ti je sigurno nece dobitiMandrak je napisao/la:Haha pacenici iz vrapcica još pišu o velikom Želji.Nabili smo im ogromne komplekse u ove dvije utakmice,zaredom ih dva puta pokarali,nalupali im navijace (hvala za bubnjeve i palice![]()
![]()
![]()
Cuj onog šabana,kaže "sportski prijatelji"![]()
hvala dragom Allahu pa su manijaci konacno shvatili o kakvim se zmijama i dušmanima hercegovackim radi i opetr ce to pokazati,kao što su pokazivali i prije rata i poslije rata.Sva sreca pa su godinama igrali u drugoj ligi pa nisu nam ni mogli tako cesto pokazati koliko nas "vole i poštuju".
Red or Dead
http://www.youtube.com/watch?v=iHW1nGJFqhY
Zbog ovakvih ljudi kao ti se je rat izgubio. Od svakoga stvarate neprijatelje. Prvo među narodima, onda među gradovima, onda među mjesnim zajednicama, onda među rajom...itd. Takvi kao ti uvijek stvaraju samo neprijatelje.Mandrak je napisao/la:Haha pacenici iz vrapcica još pišu o velikom Želji.Nabili smo im ogromne komplekse u ove dvije utakmice,zaredom ih dva puta pokarali,nalupali im navijace (hvala za bubnjeve i palice![]()
![]()
![]()
Meni jeste krivo i jesam pačenik itekako jer susret Željo - Velež treba da bude dan ljepote i sporta.
I ja nikada za Želju neću kazati da je mali tim. Ja Želju cijenim i neću se spuštati na vaš nivo. A vi samo omalovažavajte. Nema veze. Neka vas je sram i stid za ove dvije utakmice. Sramite se.
Nismo od vas nikad ni tražili pomoc,niti od bilo koga,niti nam je takva pomoc potrebna.MI NISMO PITARI!!!senoRA je napisao/la:supci jedni retardirani...nekad sam vas volio sad vas mrzim bola...nadam se da vam nece trebati pomoc kao pitarima...onda jer ako vam bude trebala takvi kao ti je sigurno nece dobitiMandrak je napisao/la:Haha pacenici iz vrapcica još pišu o velikom Želji.Nabili smo im ogromne komplekse u ove dvije utakmice,zaredom ih dva puta pokarali,nalupali im navijace (hvala za bubnjeve i palice![]()
![]()
![]()
A što se tice te neke "ljubavi"

- Stone Island
- Kontakt:
Ohladite momci,nema vam nikakve koristi od tolikog pisanja na forumima.Rekli ste što ste mislili i furajte dalje.Jbg,tako nam je.Lično iz ove nesreće sam zaključio da imamo jaku ekipu za premierligaške uslove i možemo se nadati čemu a Želji i dalje želim svu sreće ipak nije Željo kriv što je nečiji taoc.
Zadnja izmjena: Stone Island, dana/u 25 okt 2009, 13:43, ukupno mijenjano 1 put.
hajde ba sta se vise zalite an sudije.....znate da je svako kolo tako svugdje....znaci ako imate tako jaku ekipu kao sto pricate....pa ne trebaju vam sudije smetat....ako sudija pokloni zelji jedan,dva gola ... pa dajte vi 5 golova i eto....pobijeda...nego ne mozete jbg.....drugo su zelje drugo stvarnost.....niste nam mogli ni u mostaru dat go....jer ste davali skoro svakom po 4 gola ( svaka cast na tome ) al nama niste i onda nemate an grbavici sta trazit.......prolazimo zasluzeno i eto....
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
mi to mislimo zbog onog uzvikivanja i natpisa ustase i kamenovanja.......al nek vas se usecere ova tri boda....dobro cete ih naplacivati u nastavku sezone.....nece ti trebati pomoc jer ne ides na utakmice eto zbog cega.....Mandrak je napisao/la:Nismo od vas nikad ni tražili pomoc,niti od bilo koga,niti nam je takva pomoc potrebna.MI NISMO PITARI!!!senoRA je napisao/la:supci jedni retardirani...nekad sam vas volio sad vas mrzim bola...nadam se da vam nece trebati pomoc kao pitarima...onda jer ako vam bude trebala takvi kao ti je sigurno nece dobitiMandrak je napisao/la:Haha pacenici iz vrapcica još pišu o velikom Želji.Nabili smo im ogromne komplekse u ove dvije utakmice,zaredom ih dva puta pokarali,nalupali im navijace (hvala za bubnjeve i palice![]()
![]()
![]()
A što se tice te neke "ljubavi"![]()
ja osim Želje nikoga ne volim,a vas posebno.Nikad vas nisam ni volio ni poštovao.Drago mi je da su konacno svi manijaci vidjeli šta veležovci misle o nama i našem klubu,što se mene tice ja sam to oduvijek znao
Red or Dead
Bola sta se svadjate, kraj sinocnje tekme cu pamtiti dok sam ziv. Vrijedniji je od svake titule i trofeja u ovoj zemlji. Svako ko je prisustvovao, zna o cemu pricam.
Pozdrav.
Pozdrav.
Support Velez, It's logical! ★
samo da kazem da smo u sarajevo dosli sa najoslabljenijom ekipom nego igdje drugo...i nakon toga imamo 2 crvena i jos jedan crveni treneru....i vi to slavite.....
bravo!!!!!!!!

Red or Dead