FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Har3
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Har3 » 25 okt 2009, 13:50

Oj bog te zaratismo. Nemoj te ba pisat gluposti, bila tekma, prosla, zeljo pobjedio, to je to, sudija vas pokrao, mozda i jeste, al' sta ces ti sada, nemos nikako uticat na to, razumljivo je nervirat se, al nea potrebe da vishe dizete tenzije, imate FK Velez temu, tamo se jadajte i kukajte, ovdje vas niko nece razumijeti, a i zasto bi, zeljo je pobjedio.

Meni je iskreno zao sto su odnosi medju navijacima ovakvi kakvi jesu, al ****, tako ti je i sasvim je razumljivo da izmedju rivalskih klubova ima netrpeljivosti, mrznje, prozivanja, udaranja, sve je to normalno. Uglavnom, zavrsite vishe s ovim. Next stop grbavica? :D

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 13:55

Samo da još kažem,da je Zrinjski gospodski klub za ove kamenjare iz vrapcica.Pod Bijelim Brijegom se moglo uvijek igrati,Željo je nosio bodove i kad je najslabiji bio (a tad je Zrinjski bio šampion),znali smo im 5 golova uvaliti i ljudi su nam znali sportski cestitali i stisnuti ruku.Dok je u selu Vrapcici sasvim druga prica GODINAMA.Izmišljeni i smiješni penali u 90 minuti,poništavanje cistih golova (Dialiba),udaranje igraca na terenu,kamenovanje navijaca na tribinama.Sve se to godinama dešavalo u vrapcicima i svi mi to jako dobro znamo,ali se pojedinci prave ludi i navini.
Sve se placa,sve se vraca.Nikad više niste dobro došli na Grbavici.Nikad više Željo nece podržati Velež ni u cemu,nema više prema zmijama bosanskog merhameta i solidarisanja sa pacenicima :!: Nikad više :!: zapamtite to dobro :!: :!: :!:

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 25 okt 2009, 13:58

Mandrak ne rise, boteje i velez i zrinjski. Ne treba da nas zanima iko osim Zeljeznicara! Cuj zrinje gospodski klub :?
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 14:00

tanzla je napisao/la:Mandrak ne rise, boteje i velez i zrinjski. Ne treba da nas zanima iko osim Zeljeznicara! Cuj zrinje gospodski klub :?
Ma za velež jesu sigurno,ali u pravu si.U suštini me boli kita za ostale,samo Željo.Ovo sam napisao samo da odgovorim ovih kamenjarima koji pljuju po Želji i Manijacima.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 25 okt 2009, 14:01

Mandrak je napisao/la:Samo da još kažem,da je Zrinjski gospodski klub za ove kamenjare iz vrapcica.Pod Bijelim Brijegom se moglo uvijek igrati,Željo je nosio bodove i kad je najslabiji bio (a tad je Zrinjski bio šampion),znali smo im 5 golova uvaliti i ljudi su nam znali sportski cestitali i stisnuti ruku.Dok je u selu Vrapcici sasvim druga prica GODINAMA.Izmišljeni i smiješni penali u 90 minuti,poništavanje cistih golova (Dialiba),udaranje igraca na terenu,kamenovanje navijaca na tribinama.Sve se to godinama dešavalo u vrapcicima i svi mi to jako dobro znamo,ali se pojedinci prave ludi i navini.
Sve se placa,sve se vraca.Nikad više niste dobro došli na Grbavici.Nikad više Željo nece podržati Velež ni u cemu,nema više prema zmijama bosanskog merhameta i solidarisanja sa pacenicima :!: Nikad više :!: zapamtite to dobro :!: :!: :!:
ti se trebas dobro zamisliti sada i upitati sebe da li si normalan jer kako cete vi igati na strani ako kuci igrate 1:0 sa 2 igraca vise....

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 25 okt 2009, 14:01

Sinoć sam bio na utakmici(na jugu) i navijao kao i svaki put za svoj voljeni KLUB.Evo pročitah ove "postove" koje ste pisali i jedni i drugi a normalnih postova je bilo možda 5% i vjerovatno će moderatori to pobrisati sa razlogom...
Ja sam rodom iz Hercegovine(Prozor) i zbog agresorskih djelovanja sam bio prinuđen da izbjegnem prvo u JAblanicu pa onda u Sarajevo gdje već živim 15 godina.Kada sam pročitao neke od komentara zgadio mi se i ovaj "forum" i vjerovatno ću izbrisati profil.Sinoć niko nije skandirao Herceg-Bosna sa juga i da jeste ja bi ga prvi štocom opalio jer to vrijeđa i mene koji sam u ratu izgubio sve upravo od strane pripadnika te H.Bosne i ko na forumu provocira na taj način je najgori izrod i **** za mene.Meni je najstariji brat rođen u Mostaru i navija za Velež i lično je meni Velež najdraži klub naravno poslije Želje(al Željo se voli a ne simpatiše)...Zato me pravo pogađa kada vidim da ima ljudi koji se nazivaju navijačima i provociraju na takve hinjske načine da to nema veze sa fudbalom ni realnošću...Izgleda da mi ne znamo živjeti u miru pa nam i treba rat i pokolj svakih par decenija da dođemo sebi koji smo mi kreteni...

Što se tiče sinoćnje utakmice ja sam zadovoljan kako je Željo odigrao u prvom poluvremenu kada smo i zabili go...
Što se tiče suđenja, fakat nije bilo posebno tendeciozno osim tih crvenih kartona, mada Džafić je zaslužio crveni jer je vrijeđao(vjerovatno) pomoćnog a imao već žuti(neiskustvo)..za drugi crveni pojma nemam zašto je dobijen(Zaimović), ostale sudijske odluke nisu bile nenormalne, svirani su skoro svi faulovi za Velež koji su bili, nije pomoćni mahao za ofsajd jer ih nije ni bilo ja mislim itd...Što se tiče Želje, drugo poluvrijeme je bilo paradoks jer imaš dva igrača više a onako kukavički i neznalački odigrati u napadu i ne zabiti nijedan go...neshvatljivo...Veležovim igračima svaka čast na drugom poluvremenu, daBogda naši onako na gostovanju hrabro i organizovano igrali....
Ja se izvinjavam na dužem postu ali morao sam radi nekih "likova" koji meni se čini nisu ni osnovnu školu završili i ostavljaju debilne i komentare koji prolaze samo u nekom njihovom svijetu...
NAvijačima Veleža(pojedinim): Nemojte ni vi ostavljati provokativne komentare, okrenite se sljedećoj utakmici i navijajte pošteno i ljudski za svoj klub.
Željo - My first love!!!

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 25 okt 2009, 14:02

Seyo_TM je napisao/la:slika
Fear of the dark, fear of the dark
I have a constant fear that someones always near
Fear of the dark, fear of the dark
I have a phobia that someones allways there

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ne smarajte vise...
Tema je Zeljo, velez zaboravljen, sad je kup na redu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 14:03

senoRA je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:Samo da još kažem,da je Zrinjski gospodski klub za ove kamenjare iz vrapcica.Pod Bijelim Brijegom se moglo uvijek igrati,Željo je nosio bodove i kad je najslabiji bio (a tad je Zrinjski bio šampion),znali smo im 5 golova uvaliti i ljudi su nam znali sportski cestitali i stisnuti ruku.Dok je u selu Vrapcici sasvim druga prica GODINAMA.Izmišljeni i smiješni penali u 90 minuti,poništavanje cistih golova (Dialiba),udaranje igraca na terenu,kamenovanje navijaca na tribinama.Sve se to godinama dešavalo u vrapcicima i svi mi to jako dobro znamo,ali se pojedinci prave ludi i navini.
ti se trebas dobro zamisliti sada i upitati sebe da li si normalan jer kako cete vi igati na strani ako kuci igrate 1:0 sa 2 igraca vise....
Igrali smo protiv vas na strani,sad u kupu...bilo je 11 naših protiv 11 vaših...i šta bi na kraju?? 0-0 pih...protiv vas u najmanju ruku možemo uvijek izvuci neriješeno,ali kad pocnu da se izmišljaju penali u 90-tim minutama ili poništavaju golovi onda tu nema lijeka.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:03

Nije problem brate. Zapamtite ako vam se desi bilo šta slično kao i pitarima u širokom mi ćemo biti tu.

Ali pitarima smo pomogli, a vi se zapitajte kakav ćete vi tretman imati. Eto vam braće Širokog i Zrinjskog i samo navijajte Herceg-Bosna i zapadni Mostar.

SAMO NAPRIJED ŽELJOVCI.
Zadnja izmjena: Analic, dana/u 25 okt 2009, 14:06, ukupno mijenjano 2 puta.

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 25 okt 2009, 14:04

Molim administraciju da reaguje jer nekima je uzalud govoriti !

Ako može i na našoj temi. :)

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:06

Mandrak je napisao/la: Igrali smo protiv vas na strani,sad u kupu...bilo je 11 naših protiv 11 vaših...i šta bi na kraju?? 0-0 pih...protiv vas u najmanju ruku možemo uvijek izvuci neriješeno,ali kad pocnu da se izmišljaju penali u 90-tim minutama ili poništavaju golovi onda tu nema lijeka.
kakvo ste suđenje imali u Vrapčićima pa o ćemu vi pričate majko draga. Sad se i laži izmišljaju.

Pa nama je sudija u Vrapčićima komotno mogao penal svirati a nije. Čisti faul u šesnestercu. Eto kakvo ste suđenje imali.

Vi ste u Vrapčićima remizirali, a na Grbavici niste zaslužili niti remi. Nego čisti poraz.

Ako već mislite da protiv nas uvijek možete remizirati i pobijediti. Postavljam pitanje po 100ti put.

ŠTO ONDA POTKUPITI SUDIJE??????

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 14:07

Analic je napisao/la:
Nije problem brate. Zapamtite ako vam se desi bilo šta slično kao i pitarima u širokom mi ćemo biti tu.

Ali pitarima smo pomogli, a vi se zapitajte kakav ćete vi tretman imati. Eto vam braće Širokog i Zrinjskog i samo navijajte Herceg-Bosna i istočni Mostar.

SAMO NAPRIJED ŽELJOVCI.
Važi brate.Mi cemo i dalje navijati Herceg-Bosna i eto nam brace iz Širokog i Zrinjskog,a vas ko yebe.Nedo nam Bog da spadnemom na tako niske grane da nam vi nešto pomažate.Pomozite vi sebi jer ste odron u svakom pogledu,to vam je najprece.Eto vam pitarluk pa se sa njima pomažite i dalje,svakako ste stari guzni haveri i od prije rata ;)

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 25 okt 2009, 14:08

Ko je navijao Herceg Bosna **** vam boga retardiranog ??????????????????????????????????????

Kuhate bezveze i širite dezinformacije i na kraju će neko stvarno nastradati zbog takvih forum-internet navijača.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:08

Tamna strana fudbala
Kome i zašto smeta Velež?

Gorka sudbina ponovo se, nažalost, poigrava sa Veležom, što umnogome podsjeća na ona vremena kada je, u bivšem sistemu, Velež žario i palio na svim stadionima, kada je, po mnogima, u vrijeme velikog fudbalskog maga, šarmera i boema Sulejmana Repca, igrao najljepši fudbal.

Velež nikada nije osvojio titulu prvaka, iako je najmanje tri puta i igrama i rezultatima zaslužio to laskavo priznanje. „Suline bebe“, koje su vezle najljepši goblen na zelenom tepihu, bile su za fudbalske vlastodršce tek mali provincijski klub, a mjesto za prvaka bilo je, po pravilu, rezervisano za one iz „velike četvorke“ – Partizan, Dinamo, Crvena Zvetda, Hajduk. Istina, desilo se da titulu osvoje Sarajevo, Željezničar i Vojvodina, ali „rođeni“ nikad nisu ispili pobjednički šampanjac. Sudije su, po zadatku čelnika FS, svirale protiv Veleža, izmišljali su penale i kad bi faul bio trideset metara od gola Veleža, ciljano isključivali igrače Veleža uoči neke sljedeće važne utakmice...
Najviše što su postigli, bilo je osvajanje dva velika srebrna pehara Maršala Tita u Kupu.

Nikad nije razjašnjeno zbog čega je Velež bio na meti ljudi iz Kuće fudbala na Terazijama, iako su i oni, u javnim istupima, isticali sjajne kvalitete Bajevića, Marića, Vladića, Halilhodžića, Sliškovića, Hadžiabdića, Topića, Ristića, Kordića, Vukoja, Čolića...
Enver Marić, „panter sa Neretve“ branio je u reprezentaciji Evrope i svijeta, u selekciji Starog kontinenta igrali su Čorba, Vaha, Duško, Baka.
Vaha Halilhodžić, Džemal Hadžiabdić, Semir Tuce, Duško Bajević, Enver Marić, Baka Slišković bili su proglašavani za igrače godine u bivšem sistemu, ali im ni to nije pomoglo da budu stalni reprezentativci. Mjesta su bila rezervisana za one iz „velike četvorke“, bez obzira kako igraju.
Početkom devedesetih, kad je upaljeno „svjetlo“ demokratije, Velež je bio prvi na meti novopečenih demokrata, koji su se, odjednom, dosjetili da je to „komunistički“ klub, pa su se, zbog zvijezde petokrake na crvenim dresovima Veleža, k'o hijene okomile na klub najsvjetlijih tradicija.

Preko noći su te „demokrate“, do juče zakleti Veležovci, počeli da mrze klub, uz koga su rasli i doživljavali najveće životne radosti. Smetala im je, i to nikad nisu krili, crvena boja na njegovim dresovima, njegova svijetla prošlost, smetao im je naziv „Rođeni“, smetalo im je što za Velež navijaju Mostarci, bez obzira na ime, vjeru i naciju, što je Velež bio omiljen na svim stadionima širom bivše države, Evrope i svijeta.
Sve su učinili da njihov pakleni plan uništenja kluba uspije i u tome su, na žalost, i uspjeli.
Velež je ostao bez stadiona, bez prava da igra tamo gdje je postizao najveće uspjehe, odakle je pronosio slavu grada. Ostao je i bez pehara i svih drugih znamenja...
A kad je rat završen, ostao je i bez jedinog preostalog simbola – zvijezde na njegovim dresovima. To je bio posljednji čin davno izrečene smrtne kazne.

Tek nedavno, dobrim dijelom, vraćen je prvobitni grb, mada bi sadašnje rukovodstvo, ako istinski voli klub, moralo, pod hitno, vratiti grb Veleža iz daleke 1922. godine.
I sada, kada Velež, pod vođstvom mladog stručnjaka Abdulaha Ibrakovića i sa novom Upravom, na čijem je čelu Šefkija Vila, poprima obrise kluba iz njegovog najsjajnijeg perioda, to počinje mnogima da smeta.

Velež, to priznaju svi fudbalski sladokusci, igra najljepši fudbal u Premier ligi BiH, polako, ali sigurno, stvara se tim za budućnost, navijači se opet, u sve većem broju, vraćaju klubu, identifikuju se s njgeovom bojom i istorijom. „Rođeni“ su, nakon što su lani jedva sačuvali premierligaški status, ove krenuli silovito, igraju lepršavo, napadački i u Mostaru i na gostovanjima. Najefikasniji su tim u ligi, mladi reprezentativac Adin Džafić je i prvi strijelac.
I, umjesto da sve raduje vraćanje Veleža u fudbalske visine, to očito mnogima smeta, pa počinju „igre“, koje nemaju ama baš nikakve veze sa fudbalom i sportom uopšte.

Na scenu stupaju ljudi u crnom, koji sve čine da Velež zaustave u njegovom nezaustavljivom pohodu. Iako svi kažu i priznaju da igraju fudbal, sličan onom u Evropi, Veležovi igrači su, po sudijskim odlukama, najgrublji igrači, jer prednjače po žutim i crvenim kartonima.
Kruna neshvatljiuvog animoziteta sudija prema Veležu, posebno je došla do izražaja u dvije posljednje utakmice protiv Željezničara, a ono što se sinoć odvijalo na Grbavici je vrhunac prljavih igara.

Umjesto da se mladići na terenu nadmeću u fudbalskom nadigravanju i da pobijedi bolji, sudija Edin Golać iz Banovića postao je centralna figura meča. Od početka je Veležovcima stavio do znanja da i ne pomišljaju da ostvare povoljan rezultat, izmišljao je njihove prekršaje, ciljano birao igrače, kojima će dijeliti žute i crvene kartone.
Njegovo beščašće kulminiralo je isključenjima Admira Velagića i Adina Džafića, te trenera Abdulaha Ibrakovića, fudbalskog intelektualca, koji je pred završetkom postdiplomskog studija.
Velež je, naravno, izgubio na Grbavici zato što je tako htio sudija Golać, a on je, u to nema sumnje, tako radio, jer mu je neko rekao da tako sudi.

Fudbal se sinoć, to su rekli mnogi istinski i iskreni zanesenjaci u najljepšu sporednu stvar na svijetu, crvenio od stida. Bruka da ne može biti veća.
Velež je izgubio na terenu. Ali, obraz nije izgubio. Njegovi mladići dokazali su i sinoć koliko znaju i koliko vrijede.
I, zato, „Rođeni“, glavu gore! Ponosite se da igrate u takvom klubu, što nosi sveto ime Velež! Navijači i sva poštena sportska javnost uz vas je, uz vas su hiljade navijača, ne samo u Mosatru, već i puno šire. Igrajte prepoznatljivu, Veležovu, igru, a dušmani neka crknu od tuge.
Velež je neuništiv, jak je i stamen, kao i goropadna planina, po kojoj je dobio ime.

Forca, „ROĐENI“!
Fazlija Hebibović

jocker123
Kontakt:

Post Postao/la jocker123 » 25 okt 2009, 14:09

nikad_izvini je napisao/la:Ko je navijao Herceg Bosna **** vam boga retardiranog ??????????????????????????????????????

Kuhate bezveze i širite dezinformacije i na kraju će neko stvarno nastradati zbog takvih forum-internet navijača.
dobit ces ban bezveze,ja necu uopste da komentarisem to..Bitno je samo da smo upisali 3 boda i kraj ;)

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:11

nikad_izvini je napisao/la:Ko je navijao Herceg Bosna **** vam boga retardiranog ??????????????????????????????????????

Možemo se praviti budalama koliko got hoćete. Istina je tu i stidite se. Vama ide na dušu jer i sami znate šta je bilo.

Možete varati i sebe i javnost. STIDITE SE SAMIH SEBE.

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 25 okt 2009, 14:11

Mandrak je napisao/la:
Analic je napisao/la:
Ali pitarima smo pomogli, a vi se zapitajte kakav ćete vi tretman imati. Eto vam braće Širokog i Zrinjskog i samo navijajte Herceg-Bosna i istočni Mostar.
SAMO NAPRIJED ŽELJOVCI.
Važi brate.Mi cemo i dalje navijati Herceg-Bosna i eto nam brace iz Širokog i Zrinjskog,a vas ko yebe.Nedo nam Bog da spadnemom na tako niske grane da nam vi nešto pomažate.Pomozite vi sebi jer ste odron u svakom pogledu,to vam je najprece.Eto vam pitarluk pa se sa njima pomažite i dalje,svakako ste stari guzni haveri i od prije rata ;)
pomoci ce vam oni kao sto su vam i dosada pomagali....do novog rata...

kosewsko hill
Kontakt:

Post Postao/la kosewsko hill » 25 okt 2009, 14:14

.[/quote]
Važi brate.Mi cemo i dalje navijati Herceg-Bosna i eto nam brace iz Širokog i Zrinjskog,a vas ko yebe.Nedo nam Bog da spadnemom na tako niske grane da nam vi nešto pomažate.Pomozite vi sebi jer ste odron u svakom pogledu,to vam je najprece.Eto vam pitarluk pa se sa njima pomažite i dalje,svakako ste stari guzni haveri i od prije rata ;)[/quote]

Izgleda da moj post nije imao efekta...Ti mandrak si paglu ko **** i stid me je što i ti "navijaš" za Želju...Koji je tvoj cilj čovječe?????

FORZA ŽELJO!!!!!!!!!!!!
Željo - My first love!!!

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:17

Mandrak je napisao/la:
Analic je napisao/la:

SAMO NAPRIJED ŽELJOVCI.
Svaka vam čast na vašoj veličini. Sretno na svim gostovanjima u hercegovini i neka vas onda oni čuvaju od dušmana navijača Veleža.

VFCB
Kontakt:

Post Postao/la VFCB » 25 okt 2009, 14:17

chanchi je napisao/la:
Analic je napisao/la:Čuj ti misliš da ne bi. Pa ako večina mislite da ne bi Velež izvukao ni bod što ste onda sudije sredili za utakmicu.

Što Željo nije pustio da se igra normalan fudbal ako mislite da biste nas pobijedili.

Nisu sudije same krive nego su klubovi domaći koji namjeste suđenje.
Braca! U dvadeset dana smo odigrali tri utakmice, dvije pobjede Želje i jedan remi u Vrapčićima.
Budi malo realan, dali ste nam jedan gol za dvijestotine sedamdeset minuta.
Stvar je u tome što ste vi navikli da ste užasno loši u zadnjih petnaestak sezona ;) i sad kada malo ličite na ekipu vi biste željeli da vam se da titula bez borbe. Vi ste uvijek bili u poziciji da se borite za opstanak i radili ste to na razne načine - u tome ste štela. Sad ste na jednom novom putu, borite se ko fol za vrh, e zato vam treba posebna snaga, morate mijenjati strategiju.Riješiti se tih mahalskih fora, psovanja sudiji, prijetnji u tunelu,čupanja za dres kad ne vidi glavni sudija i sl. Ako se ponašaš nesportski možeš dobiti i pet crvenih kartona a ne dva.
Razmisli malo, koje su to sudijske odluke odlučile ove tri utakmice, ja bih sada potpisao da nam svaku u gostima sude kao što je jučer Golać.
Ali ne, vi zabijate glavu u pijesak, svi su protiv vas, vi ste ugroženi, nemate stadion, svi vas mrze. Kad malo bolje razmislim možda to i nije slučajno...
ahahahahaha, kakav komenatar lol :) ...da dali smo vam jedan gol, ali bar je taj gol bio posten, a vise nismo ni mogli kako nam se sudi, budimo realni samo :D ... a vi najskuplji klub lige, ili jedan od najskupljih... drama ste, derete protivnke, 2:1, 1:0 s dva igraca vise :D

e moj drug, ne dao Bog da se vama desilo sto i mom velezu poslije nesretnog rata, ostati bez igdje icega, bez svega sto je imao... pitao bih te ja bi li sad ovako pisao... mi namjestali utakmice u nizem rangu kad smo bili, jesmo jesmo bas smo namjestali, JEDINSTVO I BUDUCNOST BH FUDBALA SU NAM POMOGLI, zajedno sa RUDAROM iz KAKNJA da namjestamo..joooj daj suti ne laprdaj svega ti...

ali velez se nakon svega sto je prosao, sto se nije desilo ni jednom klubu u BH a ni sire vraca hvala Bogu dragom tamo gdje mu je i mjesto, sve smo prosli, dusmani su nas mislili ugasiti da ne postojimo, a vidim da bi i takvi kao ti to volili... ali znam da svi zeljini navijaci i simpatizeri ne razmisljaju tako..

ma nije meni dzaba stari rahmetli govorio, voli VELEZ a postuj FK SARAJEVO, tek sad vidim zasto... a ja ko budala uvijek vise postivao ZELJU ...

dobili ste nas kako tako, zasluzeno ili ne cestitam... samo kad vidim komentari nekih likova... eto necu vise nikad nista napisat na vasoj temi, jedino ako me neko citira :D

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 46 gostiju.