alem23 je napisao/la:Ja cekam velez sarsfield za 160 Km

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
alem23 je napisao/la:Ja cekam velez sarsfield za 160 Km

mislim da je neko njega obrazlozio..amarosim je napisao/la:A brate,dosta je zajebancije,citao sam kao je Wade izjavio kako se moraju regrupirati i poceti igrati kako treba,kakvi crni Hornetsi...ovaj Monroe mi se cini manje ,dosta ga raje progozira.......
joksoxx je napisao/la:Jel se moze stornirati tiket online na premieru? Da ga promjenim??
Necu sad nista mijenjat al npr nekad ako bih pogrijesio nesto
Deriguz je napisao/la:LA Clippers - Phoenix Suns
Domaci preko 106.5 poena - Clippersi jaka ofanzivna ekipa, 4 utakmice zaredom vec prelaze preko 100 poena (112, 105, 116, 101) a igraju kuci protiv jedne od najslabijih odbrana u konferenciji
Chris Paul preko 17.5 - Prosjek mu je 17, tri zaredom je vec ubacio tacno 14, u taboru mu govore da treba biti agresivniji, da treba biti efikasniji, vjerujem da ce veceras vise lopti ici na njega u napadu, i da ce ici preko
The All-Star point guard, however, made a vow to keep attacking after he had 14 points for the third consecutive game and dished out 13 assists.
"A lot of the guys have been telling me that I need to be more aggressive, that I'm letting guys off the hook," Paul said.
Ja to na svoju ruku,nisam ti ja neki strucnjak za NBApintol_TM87 je napisao/la:@lisac ti opali monroa over hmm...sad ne znam dal da igram monroaispratim te cesto pa cu vidjet sta ciniti
Skandinavac je napisao/la:
Danas:
Southport - Braintree 1 2.10
Lille - Sochaux ispod 2.5 golova 1.70
Jamie Mackie daje gol protiv Wigana 3.80
Osasuna - Valencia ispod 2.5 golova 1.75
samo ti postavljaj pa ces da postanes strucanjak..uvijek se dalo od tebe prepisati..Lisac je napisao/la:Ja to na svoju ruku,nisam ti ja neki strucnjak za NBApintol_TM87 je napisao/la:@lisac ti opali monroa over hmm...sad ne znam dal da igram monroaispratim te cesto pa cu vidjet sta ciniti
Kad odigram ja postavim,ne volim prognozirati ono sto nemam na svom tiketu.U zadnje vrijeme slabo (citaj nemam nista na wwinu,a mrsko mi otic do kladionice da uplatimpintol_TM87 je napisao/la: samo ti postavljaj pa ces da postanes strucanjak..uvijek se dalo od tebe prepisati..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.