Navijao sam za Juniora i Differa , ali ybg , i jednog i drugog Mounir dobi .
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
Ma ja sam i pokusavao , ali je bilo bitnih posljedica
.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Dje ce s Munirom hljeba ti!Maestro^^ je napisao/la:Ma ja sam i pokusavao , ali je bilo bitnih posljedica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
- Zenichanin
- Kontakt:
jel to i tebi ime MunirRooney88 je napisao/la:Dje ce s Munirom hljeba ti!Maestro^^ je napisao/la:Ma ja sam i pokusavao , ali je bilo bitnih posljedica.
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE
1905 - 19.05.
Champions of Europe - that's who we are
Nije, hvala svim bogovima.Zenichanin je napisao/la:jel to i tebi ime MunirRooney88 je napisao/la:Dje ce s Munirom hljeba ti!Maestro^^ je napisao/la:Ma ja sam i pokusavao , ali je bilo bitnih posljedica.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Donnie Darko
- Kontakt:
jesil ti topal?Head je napisao/la:gorke picke
ispravio sam kolega.Donnie Darko je napisao/la:jesil ti topal?Head je napisao/la:gorke picke
1946
- Donnie Darko
- Kontakt:
sumnjiv si ti meni i dalje
- EdenHazard
- Kontakt:
Ljegendo ima li snijega u Banovićima

siši mi znaš već šta

siši mi znaš već šta
Moj je grad Zenica,
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
naša lijepa ludnica!
Željezara i KP dom,
uvijek su u srcu mom!
Čast mi pruža Bilino,
grotlo crno crveno.
Ponos budi samo on,
Čelik naš šampion!
Čelik, Čelik, Čelik!!!
Najbolje je tim ekstremnim slučajevima.Ja slušam sve i niko me ne shvata,rokeri kad im kažem da mi se ide na Acin koncert ili narodnjaci kad kažem da mi se ide na BajaginHead je napisao/la:A inace mi bosanci smo toliko urbani,sve sami docenti profesori nauka.Da ba sta vam je,neko slusa Van Gogha,neko Acu Lukasa.Sad bi ovi rokeri i reperi pokusali nekom da nametnu svoj zanr muzike.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Upravo to, slušam SVE, ali sve, svaki žanr, svaku vrstu muzike...LBJ MVP je napisao/la:Najbolje je tim ekstremnim slučajevima.Ja slušam sve i niko me ne shvata,rokeri kad im kažem da mi se ide na Acin koncert ili narodnjaci kad kažem da mi se ide na BajaginHead je napisao/la:A inace mi bosanci smo toliko urbani,sve sami docenti profesori nauka.Da ba sta vam je,neko slusa Van Gogha,neko Acu Lukasa.Sad bi ovi rokeri i reperi pokusali nekom da nametnu svoj zanr muzike.
To moji drugovi ne mogu da shvate, kako to da volim poslušati i Šabana i Frenkija i Bajagu i Whitesnake, Aerosmith, Bon Jovi, Riblja Čorba, Aleksandru Radović(moju omiljenu <3 ), oba Željka, pa i tog Acu Lukasa, neke pjesme...
Zadnja izmjena: raul-zakon, dana/u 09 dec 2012, 02:10, ukupno mijenjano 1 put.
Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ti ides da popijes a ne da slusas.LBJ MVP je napisao/la:Najbolje je tim ekstremnim slučajevima.Ja slušam sve i niko me ne shvata,rokeri kad im kažem da mi se ide na Acin koncert ili narodnjaci kad kažem da mi se ide na BajaginHead je napisao/la:A inace mi bosanci smo toliko urbani,sve sami docenti profesori nauka.Da ba sta vam je,neko slusa Van Gogha,neko Acu Lukasa.Sad bi ovi rokeri i reperi pokusali nekom da nametnu svoj zanr muzike.
1946
Bon Jovi je klasa za sebe od tihraul-zakon je napisao/la:Upravo to, slušam SVE, ali sve, svaki žanr, svaku vrstu muzike...LBJ MVP je napisao/la:Najbolje je tim ekstremnim slučajevima.Ja slušam sve i niko me ne shvata,rokeri kad im kažem da mi se ide na Acin koncert ili narodnjaci kad kažem da mi se ide na BajaginHead je napisao/la:A inace mi bosanci smo toliko urbani,sve sami docenti profesori nauka.Da ba sta vam je,neko slusa Van Gogha,neko Acu Lukasa.Sad bi ovi rokeri i reperi pokusali nekom da nametnu svoj zanr muzike.
To moji drugovi ne mogu da shvate, kako to da volim poslušati i Šabana i Frenkija i Bajagu i Whitesnake, Aviosmith, Bon Jovi, Riblja Čorba, Aleksandru Radović(moju omiljenu <3 ), oba Željka, pa i tog Acu Lukasa, neke pjesme...
Head je napisao/la: Ti ides da popijes a ne da slusas.
Loše krenuo ovaj snijeg neću moći doći u Sa na Acu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- raul-zakon
- Kontakt:
Tek sad vidjeh da sam gore napisao aviosmith !

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ja čitam i mislim neka meni nepoznata grupa 
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma jarane uhvatila me neka euforija, cijelu noć pišem gluposti...LBJ MVP je napisao/la:Ja čitam i mislim neka meni nepoznata grupa
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Marsal
- Kontakt:
Ovaj Amar pjevač, što pjeva na Zvezdama Granda, tek sam sad shvatio ko je to i ne mogu da vjerujem. Dakle lik je išao sa mnom na fax, bili smo kolege i što je najsmješnije furo je taj neki skinhead stil ako se sjećam dobro a sad ovamo odjednom pjeva narodnu muziku. O Bože. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
jel na Gileta mislis ?Marsal je napisao/la:Ovaj Amar pjevač, što pjeva na Zvezdama Granda, tek sam sad shvatio ko je to i ne mogu da vjerujem. Dakle lik je išao sa mnom na fax, bili smo kolege i što je najsmješnije furo je taj neki skinhead stil ako se sjećam dobro a sad ovamo odjednom pjeva narodnu muziku. O Bože.
[youtube][/youtube]
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk i 9 gostiju.