ja sam na ovo stavio dosta veliku svotu pa šta budeANTIFA ! je napisao/la:Gurni neko 5,6 kvotu da se sa finom svotom novca podeblja
city-united x2
košarka:
sassari-reggio 1
cantu-biella 1
fenerbache-banvit 1
san miguel-talk n text 2
kvota 5.75
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
ja sam na ovo stavio dosta veliku svotu pa šta budeANTIFA ! je napisao/la:Gurni neko 5,6 kvotu da se sa finom svotom novca podeblja
jucer makar nesto proslo..idemo za danas tiket i singlovi ganjat velike kvoteharry_90 je napisao/la:
PSG - Evian 1
Valladolid - Real M. 2
Ajax - Groningen 1
Augsburg - Bayern 2
2.74 na 20 km 54.80 km
1/4 - 3.0 KV - prosloCitizen-X je napisao/la:sta reci za hajvando tim - imaju 2+ 3+ nakon 3/4 na ulazu u 4/4 i 5 minuta fatinu rupu nisu mogli pogodit retardi... glup pad.Citizen-X je napisao/la:opet dobra kvota na Orlando 2.30 -ili x2
prevalika je kvota na hjuston - mislim da je 4.5 dobra vrijednost da se proba ja bih prije to ovako poredao 60/40%...![]()
hjuston sam mislio da bi mogao nesto napravit ali znacajnih problema nije imao san antonio....![]()
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
medjutim veceras bi Fenix mog'o iznenadit - ne zato sto je bolji od klipersa nego zato sto u H2H-u Kliperaši imaju negativan skor u zadnjih 5 meceva....
http://www.rezu" onclick="window.open(this.href);return false; ltati.com/utakmica/jNQs1VeJ/#tablica;table;overall
zakon velikih brojeva +
nalozice se da se izvuku iz negativne serije+
kliperaši imaju imperativ da naplate loš skor + (puno kiksova)
vrlo moguc i X + - dakle X2
1/4 i 2/4 takodjer moguce 2
x2 = 4.00 kvota.
ko ima para da proba. ili radije neka pokusa na lajvu prateci tok rezultata kasnije.
ovdje ja ne bih imao muda da stavim LA na tiket. sretno
gudlakiram
Mzt Skopje (65,5) Više 1.85Head je napisao/la:Koliko je siguran ovaj Marsej?
Neko neku kvotu 1,7 da je sigurica.
Ma joj nije im Barcelona toliko dala.Willy je napisao/la:Mzt Skopje (65,5) Više 1.85Head je napisao/la:Koliko je siguran ovaj Marsej?
Dala im je Igokea prošlo kolo 73. MZT je u formi, Partizan ne igra istu košarku u Evroligi i ABA ligi.Head je napisao/la:Ma joj nije im Barcelona toliko dala.Willy je napisao/la:Mzt Skopje (65,5) Više 1.85Head je napisao/la:Koliko je siguran ovaj Marsej?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.