Prejako

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Juve ne zeli tako problematicnog igraca te nije u konkurenciji za njegovo dovodenje, pored tog sumnjam da bi bilo koja od te tri nabrojane ekipe platila toliki iznos za njega.JohnLowe je napisao/la:Evo nekih novih naslova:
" Cijena Balotellija je 35 miliona E, zele ga Inter Juve i Milan. Za sada Inter ima prednost "
Za odbranu navodno zelimo Andreolija ( svima poznat ) i Lisandra Lopeza ( 23 godine, Argentinac )
Treba im vratiti za onu pljacku od prosle sezonePortieri: 1 Handanovic, 12 Castellazzi, 27 Belec;
Difensori: 4 Zanetti, 6 Silvestre, 23 Ranocchia, 28 Pasa, 31 Pereira, 33 Mbaye, 40 Juan Jesus, 55 Nagatomo;
Centrocampisti: 14 Guarin, 17 Mariga, 19 Cambiasso, 21 Gargano, 24 Benassi, 41 Duncan, 52 Romanò;
Attaccanti: 7 Coutinho, 8 Palacio, 22 Milito, 88 Livaja, 99 Cassano.
Stramaccioni: "Domani si incontrano due progetti, il nostro è appena iniziato, il loro credo abbia raggiunto già il massimo livello"
" onclick="window.open(this.href);return false;Huska je napisao/la:Moze silovat al' nekog drugog, veceras je on u dzepu Ranocchie bez vecih problema...
Nas najveci problem je sredina ako oni uspiju nadigrati Inlera i Hamsika mi smo blizi pobjedi, jer napad nam je jaci, rekao bih i odbrana da ima Samuel, ovako su tu negdje.
Sve osim pobjede Intera veceras je veliko iznenadjenje, naravno ako OPET sudije ne odrade svoje kao i prosle godine...
Ma mi smo najjaci ove godine,dobili smo Milana,Fiorentinu,Juventusa....veceras Napolija otrest i oficijalno se proglasit najboljom ekipom u Seria AHuska je napisao/la:Moze silovat al' nekog drugog, veceras je on u dzepu Ranocchie bez vecih problema...
Nas najveci problem je sredina ako oni uspiju nadigrati Inlera i Hamsika mi smo blizi pobjedi, jer napad nam je jaci, rekao bih i odbrana da ima Samuel, ovako su tu negdje.
Sve osim pobjede Intera veceras je veliko iznenadjenje, naravno ako OPET sudije ne odrade svoje kao i prosle godine...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.