Mancini je opcinjen time da otkrije novog Vidica, prvo je kupio Savica ali kada je saznao da ovaj nije srbin uvalio ga je za Nastasica.miky_hz je napisao/la:Koja li je samo fora sa ovim Nastasicem pa on igra svakufrajer ima problema sa samim sobom,nezna ni koga cuva niti ista,sad gol gola krenu negdje na prvu stativu kao da pobjeze od igraca,strasno...ajde valjda zabiju jedan cisto radi kladionice
Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sta je sa Kompanyem?
L_blancos je napisao/la: Mancini je opcinjen time da otkrije novog Vidica, prvo je kupio Savica ali kada je saznao da ovaj nije srbin uvalio ga je za Nastasica.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- _karabaja_
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
-
BigBigBang
- Kontakt:
Tek je poluvrijeme, United apsolutno nezasluzeno vodi, dvije poluprilike i zabili su ali vratice se to u drugom poluvremenu. Majstor rotacija ce pokazati zasto nosi taj nadimak, u drugom poluvremenu ulaze igraci koji ce da okrenu stvari. Prvi gol je komican, obicna frljoka koja se jedva dokotrljala do gola.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 09 dec 2012, 15:23, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
- BluesForever
- Kontakt:
Povrijedio se.QUARESMA 18<<< je napisao/la:sta je sa Kompanyem?
Champions League Winners 2012
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
1954-55,2004-05,2005-06,2009-10,2014-15,2016-2017...
Daj ba znas li sta pricas paja bgt???BigBigBang je napisao/la:Tek je poluvrijeme, United apsolutno nezasluzeno vodi, dvije poluprilike i zabili su ali vratice se to u drugom poluvremenu. Majstor rotacija ce pokazati zasto nosi taj nadimak, u drugom poluvremenu ulaze igraci koji ce da okrenu stvari. Prvi gol je komican, obicna frljoka koja se jedva dokotrljala do gola.
Zadnja izmjena: DevilS, dana/u 09 dec 2012, 15:25, ukupno mijenjano 1 put.
.....In David we trust.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
.....SAF najbolji trener ikada.....
Djecko nema veze sa golom! Pokrivao je prvu stativu, a Rooney je dosao iz drugog plana...gdje su zadnji vezni bili?!miky_hz je napisao/la:Koja li je samo fora sa ovim Nastasicem pa on igra svakufrajer ima problema sa samim sobom,nezna ni koga cuva niti ista,sad gol gola krenu negdje na prvu stativu kao da pobjeze od igraca,strasno...ajde valjda zabiju jedan cisto radi kladionice
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Eh baš ovako nešto sam htio da napišem,ali preduhitrio si me.BigBigBang je napisao/la:Tek je poluvrijeme, United apsolutno nezasluzeno vodi, dvije poluprilike i zabili su ali vratice se to u drugom poluvremenu. Majstor rotacija ce pokazati zasto nosi taj nadimak, u drugom poluvremenu ulaze igraci koji ce da okrenu stvari. Prvi gol je komican, obicna frljoka koja se jedva dokotrljala do gola.
Sada će tek Mancini pokazati zašto ga mnogi smatraju genijem.
3:2 na kraju
You'll never walk alone.
ma city nema sredine...yaya je kriminalan ove sezone, nasri isto tako,,,jedino silva pokusava al ne moze sam...aguero je los skroz, ne samo ovu tekmu nego kroz cijelu sezonu, ima teveza i edina na klupi koji su u boljoj formi ali eto, meni je drago sto je ovako radi ovog debila mancinija na klupi...united je isto tako los , ali eto malo manje los nego city...inace utakmica prosjecna 
-
BigBigBang
- Kontakt:
Cityu u ovoj situaciju umjesto Balotelija treba igrac kakav je Dzeko koji ce svojim prisustvom utjerati strah u kosti gerijatriji ferdinandu i ublehi Evansu, neko ko ce da glavom zabije ili spusti loptu a upravo su tu pomenuti igraci najtanji.
U nedostatku fanova Citya na forumu, te u manjku konkurentnosti vlastitih klubova, zanimljivo je vidjeti topnike i skauzere kako natežu za City.
Najs.
Najs.
Shitiju u ovoj situaciji tesko da moze pomoci i medjugorska gospa.BigBigBang je napisao/la:Cityu u ovoj situaciju umjesto Balotelija treba igrac kakav je Dzeko koji ce svojim prisustvom utjerati strah u kosti gerijatriji ferdinandu i ublehi Evansu, neko ko ce da glavom zabije ili spusti loptu a upravo su tu pomenuti igraci najtanji.
-
BigBigBang
- Kontakt:
Svi prijatelji fudbala su na Cityevoj strani, navijati za United je kao tamo krajem osamdesetih podrzavati Causeskua. Vracao se kralj rotacija iz mnogo tezih situacija od ove, kao npr. kad je United prosle godine slavio titule par kola prije kraja.
Jel neko vidi koliko je onaj Balotelli smijesan igrac.
Nesto se zavlaci u cosak i hoce da glumi Ronaldinha, a ne zna
Joj ludjaka u pm ..
Nesto se zavlaci u cosak i hoce da glumi Ronaldinha, a ne zna
Joj ludjaka u pm ..
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.
Dzaba genije na klupi kad za City igra sve kloc do kloce, sad ona prošlogodišnja titula dobija više na važnosti, koja je osvojena samo zahvaljujući Robertu. Čovjeku koji je jedini pravi šampion.BigBigBang je napisao/la:Svi prijatelji fudbala su na Cityevoj strani, navijati za United je kao tamo krajem osamdesetih podrzavati Causeskua. Vracao se kralj rotacija iz mnogo tezih situacija od ove, kao npr. kad je United prosle godine slavio titule par kola prije kraja.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
neurofunk je napisao/la:Biće ovdje svašta do kraja, izjednačit će City siguran sam u to !
Još samo da Dzeko zabije u 93 min i to je to.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.
Svasta, vide se da malogradjani navijaju za City, koje divljastvo!!! Sramota da ih bude sta su uradilI!
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"
- brzitesanj
- Kontakt:
Mislim da će Mancini biti uskoro bivsi manager Citya 
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.
25.05.2013g.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.