Zar o tome i ne pisemo,hocu reci ''balvanu''?Inace balki ne mjenja osim Kole nista,cova zadovoljan igromsoccerfan je napisao/la:Zar ona sestica nije bila na Old Trafordu?harishp je napisao/la:Jah ,samo jos kad znas da te je taj isti sa istom ekipom prosle sezone na tvom terenu castio sesticom i uzeo titulu ispred nosa,onda je ta glava malo felsava a rep prekratak.voltron30 je napisao/la:Prototip utakmice u kojoj se fino može vidjeti s jedne strane stručnjak na klupi, čiji tim ima glavu i rep, kao i rukopis samog trenera, te s druge strane tim razmaženih milionera čiji trener je običan balvan, koji ni sam ne zna ko mu šta treba igrati u ekipi.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Je*o mu Tevez mater, dabogda Mancinija šeici katapultiraju nazad u Italiju gdje mu je mjesto 
Zadnja izmjena: viKK, dana/u 09 dec 2012, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ja se čudim pa je Tevez uopšte ostao na klupi danas, kakav god da je - najbolji je strijelac ekipe.
Kakav Balotelli čovječe, taj je prop'o k'o žeton...
Pazi hajvana i pogleda prema Manciniju kad je izlazio.
Kakav Balotelli čovječe, taj je prop'o k'o žeton...
Pazi hajvana i pogleda prema Manciniju kad je izlazio.
to što si naveo se posebno moglo vidjeti prošle sezone sa onih 1-6, i 1-0 kad "stručnjakova" ekipa nije opucala na go, eto on ne zna ko mu treba igrati, al ti znaš, bravo!voltron30 je napisao/la:Prototip utakmice u kojoj se fino može vidjeti s jedne strane stručnjak na klupi, čiji tim ima glavu i rep, kao i rukopis samog trenera, te s druge strane tim razmaženih milionera čiji trener je običan balvan, koji ni sam ne zna ko mu šta treba igrati u ekipi.
-1945/46, 1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10, 2011/12, 2012/13-
Dva pekinezera u napadu protiv Fergusonovog Uniteda,bravo Roberto 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Izvini do mene je. Ucinilo mi se da pise ovom terenu umjesto tvom. A Manciniju kad bi Ronalda i Messija dali na posudbu mjesec dana, hebo me svak ako bi i jedan na kraju mjeseca znali loptu sutnuti a kamoli gol dati!Zar o tome i ne pisemo,hocu reci ''balvanu''?Inace balki ne mjenja osim Kole nista,cova zadovoljan igrom
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- inacefindecko
- Kontakt:
ovaj sa sportkluba kaže : NASTASIĆ JE PRVO POLUVRIJEME ODIGRAO VEOMA DOBRO
frajer ne zna gdje se nalazi, ko da protiv jagodine igra
Ma ti likovi sa sportkluba su objektivni sa svojima ko ovi naši sa bht-a sa džekominacefindecko je napisao/la:ovaj sa sportkluba kaže : NASTASIĆ JE PRVO POLUVRIJEME ODIGRAO VEOMA DOBRO![]()
![]()
![]()
Ucerase ga svecano
Ja patnje majko moja mila.
Bravo sudija
Umjesto 0-3 je 1-2
Umjesto 0-3 je 1-2
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Pa onaj gol Younga je u ofsajdu koliko je Džeko u igri.
A je*emu sunce ovom Agueru , oće iz okreta da šuta iz mrtvog ugla i onda iz drugog pokušaja dodane Toureu.Sramota.
A je*emu sunce ovom Agueru , oće iz okreta da šuta iz mrtvog ugla i onda iz drugog pokušaja dodane Toureu.Sramota.
Ono je bio Tevez cini mi se. Aguero je kraj druge stative bio.viKK je napisao/la:Pa onaj gol Younga je u ofsajdu koliko je Džeko u igri.
Ko je ono nabio Teveza, dabogda mu se kopačka pozlatila 
hahahha Ferdinand mescini.viKK je napisao/la:Ko je ono nabio Teveza, dabogda mu se kopačka pozlatila
-
JohnnyDinamitas
- Kontakt:
tevez promijenio cijelu igru ulaskom, puno bolje harmonira s aguerom nego balotelli. city ce se opet izvuci nekako zivi bili pa vidjeli
Zadnja izmjena: JohnnyDinamitas, dana/u 09 dec 2012, 15:53, ukupno mijenjano 1 put.
Aguero pravi dribler, ni Smallinga ne može preć!
Zbog čega reci mi?HOPLIT je napisao/la:Yaya je bog i batina u ovom Sitiju...
- ibrakadabra
- Kontakt:
Ako DŽeko bude ulazio mogao bu oko 78
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Tevez i pomoćni sudac
dobrano popravili igru Cityja. Ne znam zašto Balotelli uopće igra, kada je Tevez u opticaju za meč.
Argentinac je doktor nauka za njega. Doktor nauka. Da nije ušao, City ni u 2. poluvremenu ne bi imao izglednih šansi. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 18 gostiju.