New York Knicks
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: New York Knicks
Također, moram pohvaliti Whitea koji je odličan u odbrani i pogađa otvorene šuteve što je veoma važno.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
43-41 za Bullse, poluvrijeme.
Čini mi se da smo odigrali najgore, najlošije poluvrijeme u sezoni. Odbrana je bila na visina zadatka, ali ofanziva je kočila totalno posebno zahvaljujući odbranu Bullsa koja je bila fantastična. Također, počinje me malo više od ostatka ekipe nervirati JR Smith koji je odlično počeo sezonu i kontao sam da će ovo biti njegova sezona, ali Smith je nastavio po starom, u principu on ne uzima loše šuteve kao što je uzimao ranije, ali problem je što ih ne pogađa.
Prigioni iznenađujuće loš, Kidd 2 turnovera u prvoj četvrtini, a u cijeloj sezoni je imao samo 9 do ove utakmice. Jedino su Raymond, Sheed (iako je uzeo par preloših šuteve, neki okreti gdje obično pogodi samo tablu, ali dao je 2 veoma važne trice) i Novak koji je fantastičan bio u odbrani, a o njegovim tricama nećemo pričati.
Čini mi se da smo odigrali najgore, najlošije poluvrijeme u sezoni. Odbrana je bila na visina zadatka, ali ofanziva je kočila totalno posebno zahvaljujući odbranu Bullsa koja je bila fantastična. Također, počinje me malo više od ostatka ekipe nervirati JR Smith koji je odlično počeo sezonu i kontao sam da će ovo biti njegova sezona, ali Smith je nastavio po starom, u principu on ne uzima loše šuteve kao što je uzimao ranije, ali problem je što ih ne pogađa.
Prigioni iznenađujuće loš, Kidd 2 turnovera u prvoj četvrtini, a u cijeloj sezoni je imao samo 9 do ove utakmice. Jedino su Raymond, Sheed (iako je uzeo par preloših šuteve, neki okreti gdje obično pogodi samo tablu, ali dao je 2 veoma važne trice) i Novak koji je fantastičan bio u odbrani, a o njegovim tricama nećemo pričati.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Da se nije otvorilo Belineliu druga priča bi bila ovako gusto
Kako se i naviklo 
I'm not insane, my mother had me tested!
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".
A Smitha kralja, haman osvojena lopta, a on gura Bellinelija 
Woody nešto mora mjenjati. Ja bih izvadio Sheeda i Smitha, a ubacio Copea i Whitea.
Woody nešto mora mjenjati. Ja bih izvadio Sheeda i Smitha, a ubacio Copea i Whitea.
I mene nervira vala, nije odigrao tekmu, a da je šutao više od 50% od druge tekme u sezoni protiv 76ersa i sad ovdje glumi nekog Mela. NAPOLJE!
Drago mi je zbog Thomasa, taj šut je u predsezoni non-stop pogađao, samo je bitno samopouzdanje. Vakat je bilo da i Smith nešto pogodi...
Pobjedimo Heat, a ne možemo pobjediti Bullse koji su ispod svih prosjeka. Felton 28 šuteva, samo 8 pogodio, Smith karna već odavno.
Pa jaci smo mi od Heata, imamo Nejtaaa.Carlo je napisao/la:Pobjedimo Heat, a ne možemo pobjediti Bullse koji su ispod svih prosjeka. Felton 28 šuteva, samo 8 pogodio, Smith karna već odavno.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
Poraz, tesko bez Mela. 
Blue is the colour, football is the game
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
We're all together and winning is our aim
So cheer us on through the sun and rain
Cos Chelsea, Chelsea is our name. KTBFFH <333
<333 CFC & NYK & CZBG <333
Velibor Dunjic 1985-2014
JRu se na*ebem majke... retardirani idiot.... iduću tekmu netreba dobiti ni minute !
također Raymond u ključnim trenucima promašivao sve što je mogao promašiti među kojima 2-3 polaganja koja bi i ja pogodio
uglavnom užas od utakmice.... Chicago loš, mi lošiji
također Raymond u ključnim trenucima promašivao sve što je mogao promašiti među kojima 2-3 polaganja koja bi i ja pogodio
uglavnom užas od utakmice.... Chicago loš, mi lošiji
#Ausilio OUT
Da krenemo redom:
Smith 4-14, 5 TO
Brewer 0-5, uključujući promašeni zicer
Felton 9-30
Kidd 2-7
Statistički najlošiji igrači su bili Felton (-12), Kidd (-15) i Smith (-14) dok je najbolji bio White (+10)
Woodson je kriv za ovaj poraz zbog stalnog forsiranja Smitha, umjesto da je ubacio White koji je fantastičan obzirom koliko minuta dobija.
Sutra protiv Denvera, biće puno lakše jer se vraća Melo. Nadam se da JR neće produžiti ugovor za sljedeću sezonu obzirom da ima play option, ali male su pare (2.8m). Za nadati se da će mu neko ponuditi preko toga.
Smith 4-14, 5 TO
Brewer 0-5, uključujući promašeni zicer
Felton 9-30
Kidd 2-7
Statistički najlošiji igrači su bili Felton (-12), Kidd (-15) i Smith (-14) dok je najbolji bio White (+10)
Woodson je kriv za ovaj poraz zbog stalnog forsiranja Smitha, umjesto da je ubacio White koji je fantastičan obzirom koliko minuta dobija.
Sutra protiv Denvera, biće puno lakše jer se vraća Melo. Nadam se da JR neće produžiti ugovor za sljedeću sezonu obzirom da ima play option, ali male su pare (2.8m). Za nadati se da će mu neko ponuditi preko toga.
- SheldonCooper
- Kontakt:
Nisam gledao čitavu utakmicu jer sam pratio UFC uporedo, jedno 65% sam gledao. Knicksi loši, imali dosta promašaja koji to nisu trebali biti, JR je odigrao odlično početak sezone i onda se izgubio totalno.
Felton opet preforsirao šut, situacija kao protiv Netsa. Kad ne ide ne ide ne može na silu ali ne...on i dalje puca
Premalo je bilo timske igre.
Ja sam i očekivao 1:1 iz ove dvije utakmice, bez Mela ovo je super rezultat mada su Bullsi trebali pasti večeras nisu bili nešto bolji od ovih loših Knicksa.
Felton opet preforsirao šut, situacija kao protiv Netsa. Kad ne ide ne ide ne može na silu ali ne...on i dalje puca
Premalo je bilo timske igre.
Ja sam i očekivao 1:1 iz ove dvije utakmice, bez Mela ovo je super rezultat mada su Bullsi trebali pasti večeras nisu bili nešto bolji od ovih loših Knicksa.
I'm not insane, my mother had me tested!
Večeras protiv Nuggetsa, utakmica je must-win obzirom da se Melo vraća. Nadam se da Smith neće igrati više od 20 minuta, a ako bude igrao nadam se da neće glumiti Jordana.
utakmica ce biti win ako nas ubijete tricama,a posto smo najlosija ekipa sto se tice odbrane suta za 3 poena nebi me cudilo da date 25 trica...ali ako se desi ko prosle godine da Gallo poludi onda je nasa pobjedaCarlo je napisao/la:Večeras protiv Nuggetsa, utakmica je must-win obzirom da se Melo vraća. Nadam se da Smith neće igrati više od 20 minuta, a ako bude igrao nadam se da neće glumiti Jordana.
mada se nadam dobroj utakmici jer je dobar matchup....Ty-Felton,Iggy-Melo,Gallo-Melo,Brewer-JR,McGee-Chandler...
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
Kretencina i podon_burza je napisao/la:
koja je ovo sirovina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.