FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mandrak
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 14:17

kosewsko hill je napisao/la:.
Važi brate.Mi cemo i dalje navijati Herceg-Bosna i eto nam brace iz Širokog i Zrinjskog,a vas ko yebe.Nedo nam Bog da spadnemom na tako niske grane da nam vi nešto pomažate.Pomozite vi sebi jer ste odron u svakom pogledu,to vam je najprece.Eto vam pitarluk pa se sa njima pomažite i dalje,svakako ste stari guzni haveri i od prije rata ;)[/quote]

Izgleda da moj post nije imao efekta...Ti mandrak si paglu ko **** i stid me je što i ti "navijaš" za Želju...Koji je tvoj cilj čovječe?????

FORZA ŽELJO!!!!!!!!!!!![/quote]
Ne vrijeđaj papcino.Ti si glup ko konj i ne možeš da skontaš da je taj post ironican i da je najbolje papku potvrđivati,a ne dozvoliti da te dovede u situaciju da mu se nešto pravdaš.Dakle,ja sam izabrao potvrđivanje svega onog što oni napišu samo što si ti ogranicen da bi to shvatio.Stid me kad vidim da takvi panjevi navijaju za Želju.

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 25 okt 2009, 14:22

FORZA ŽELJO OLEEEEEEEE
Volim te Zeljo!!!

Udri_jace_manijace!
Kontakt:

Post Postao/la Udri_jace_manijace! » 25 okt 2009, 14:23

ZAR JE OVO EVROPSKI ŽELJO???????
Nije to bolest rijetka nisu posljedice rata, al ja sam prvo reko ŽELJO pa sam onda reko tata nije toooooo.... nije toooooo....... CUVA BOG ŽELJU SVOG! VIVA ŽELJO VIVA MANIJACI (L)

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2009, 14:23

Daj nam puske da se igramo, igramo, igramooo..

Sta mislite hocu li ja dobiti ban zbog pozivanja u boj? :mrgreen:
Support Velez, It's logical! ★

stulic
Kontakt:

Post Postao/la stulic » 25 okt 2009, 14:26

Neka bolan vise Velezovci. Imate svoj dio foruma i razgulite tamo. Ovo je dio za Zeljine navijace...
Opet sam pogledao utakmicu u Vogosci, i sinoc sam je pogledao 2 puta - jednom uzivo i jednom na tv-u i ne primjetih nista neobicno... niti nesto za sto se mozete uhvatiti kao argument da ste napadnuti, osteceni ili ne do Bog, da se vodi nekakva kampanja protiv vas.
Opet vam kazem fino - naucite svog trenera i igrace da prije svega igraju, onda da budu kulturni i da ponekad otrpe neku nepravdu a ne da psuju djecu sudijama, da ih udaraju nogom u dupe i sl. Jer ukoliko nastave tako ne spasi vas onda niko.
Sto se tice navijanja... opet... ko je prvi poceo vrijedjati? Ko je kome rekao da je u..aska p..ka? Mi vama? De ba. Opet kazem - navijac sam 40 godina i nista neobicno nisam vidio sto se dosad nije desavalo ili uzvikivalo... i psovanje golmanu i igracima, ali po prvi puta otkako idem na utakmice je golman imao svoj "show" koji je jos vise raspizdio raju. (A sjeverna tribina zna pozdraviti dobrog golmana. Pitajte svog nekadasnjeg golmana Dizdarevica koji je prije nekoliko godina branio sta misli o tome kako ga je sjever pozdravio).
I na kraju, tacno je- ovo nije onaj Zeljo kojeg mi zelimo ali je na putu njegovo stvaranje. A vi?

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:27

Čitava država kao i moj otac je stao u odbranu Sarajeva iako je mostarac.

A Mostar je prodan od strane Sarajeva u ratu i poslije rata.

Zato narode zapitajte se da je Grbavica spala pod opsadu RS-a i da Slavija igra na Grbavici a vi u Hadžićima.

Neka vas je sam za sva vremena.

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 25 okt 2009, 14:28

Eto vi ste stariji navijac Zelje, jel smatrate da je sinoc sve bilo OK?

Edit: Ne cudi me onda sto vam mladi ovako razmisljaju..

Hajd sad uzdravlje.
Zadnja izmjena: Mont0, dana/u 25 okt 2009, 14:34, ukupno mijenjano 1 put.
Support Velez, It's logical! ★

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:30

stulic je napisao/la:Neka bolan vise Velezovci. Imate svoj dio foruma i razgulite tamo. Ovo je dio za Zeljine navijace...
Opet sam pogledao utakmicu u Vogosci, i sinoc sam je pogledao 2 puta - jednom uzivo i jednom na tv-u i ne primjetih nista neobicno... niti nesto za sto se mozete uhvatiti kao argument da ste napadnuti, osteceni ili ne do Bog, da se vodi nekakva kampanja protiv vas.
Opet vam kazem fino - naucite svog trenera i igrace da prije svega igraju, onda da budu kulturni i da ponekad otrpe neku nepravdu a ne da psuju djecu sudijama, da ih udaraju nogom u dupe i sl. Jer ukoliko nastave tako ne spasi vas onda niko.
Sto se tice navijanja... opet... ko je prvi poceo vrijedjati? Ko je kome rekao da je u..aska p..ka? Mi vama? De ba. Opet kazem - navijac sam 40 godina i nista neobicno nisam vidio sto se dosad nije desavalo ili uzvikivalo... i psovanje golmanu i igracima, ali po prvi puta otkako idem na utakmice je golman imao svoj "show" koji je jos vise raspizdio raju. (A sjeverna tribina zna pozdraviti dobrog golmana. Pitajte svog nekadasnjeg golmana Dizdarevica koji je prije nekoliko godina branio sta misli o tome kako ga je sjever pozdravio).
I na kraju, tacno je- ovo nije onaj Zeljo kojeg mi zelimo ali je na putu njegovo stvaranje. A vi?
Šta očekujete nakon onoga. Da se šuti. Da sve prođe nezapaženo. DA vas pustimo na miru.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 14:33

Molim administraciju da banovima pokažnjava sve ove provokatore iz Mostara.Vratite temu o Želji željovcima ili da se selimo sa nje,pa nek rođeni pišu danima po njoj.Ovako više ne ide,ljudi danima opsjedaju ovu temu-pravi inrernet navijaci.

Analic
Kontakt:

Post Postao/la Analic » 25 okt 2009, 14:42

Mandrak je napisao/la:Molim administraciju da banovima pokažnjava sve ove provokatore iz Mostara.Vratite temu o Želji željovcima ili da se selimo sa nje,pa nek rođeni pišu danima po njoj.Ovako više ne ide,ljudi danima opsjedaju ovu temu-pravi inrernet navijaci.
vratite fudbal fudbalerima. vratite sport sportu. vratite pobjede Veležu.

evo vama na **** gledajte sve utakmice. Svaka domaća ima prijenos. Pa gledajte kakvo je kod nas domaćinsko suđenje.

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 25 okt 2009, 15:01

E nek su ovi smradovi odigrali nerijeseno...sada su nam opet iza ledja...lijepo lijepo

Idemo sada iz sljedece 4 utakmice donjeti 9 bodova,meni bi srce bilo ko Grbavica...
Svi protiv Olimpika mlatimo ih

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 25 okt 2009, 15:04

Smradovi jeli debilcino jedna
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 25 okt 2009, 15:13

alenpitar je napisao/la:Smradovi jeli debilcino jedna
Da,smradovi...Vidis valjda sta pishe???

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 25 okt 2009, 15:13

Ovaj Mandrak ima ocito problem s glavom ili s godinama, neko djete, da li si ti svjestan uopste sta je Herceg Bosna, molim te nemoj mi odgovarat, nauci, procitaj pa pisi gluposti i ko ti uopste daje pravo da inzosis takve gluposti ispred manijaka. Velezovci znam da boli, al' prestanite nas smarat s vasim glupostima.

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 25 okt 2009, 15:15

WeLLy je napisao/la:
alenpitar je napisao/la:Smradovi jeli debilcino jedna
Da,smradovi...Vidis valjda sta pishe???
Srami se sta pricas debilcino, i nemoj kaljati ime Manijaka. Ti si samo jos jedan frustrirani debili
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS

WeLLy
Kontakt:

Post Postao/la WeLLy » 25 okt 2009, 15:20

MAli de ba ne peglaj...Sta hoces da vas hvalim je li???

Haj imas svoju temu i mrs tamo kukaj na sudije...Smradovi ste bili,smradovi i ostali...Ja ne kaljam nicije ime...

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 25 okt 2009, 15:21

Deriste ****

Elki_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Elki_TM87 » 25 okt 2009, 15:21

Forzaaaa Zeljoooooo.....Igra se brise bodovi se pisu hehehe....
I mrtvi zive za Želju!!!!TM87!!!!

senoRA
Kontakt:

Post Postao/la senoRA » 25 okt 2009, 15:25

alenpitar je napisao/la:Deriste ****
pusti bola ne vrijedi se zbog ovakvih degenerika zivcirati

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 25 okt 2009, 15:26

Har3 je napisao/la:Ovaj Mandrak ima ocito problem s glavom ili s godinama, neko djete, da li si ti svjestan uopste sta je Herceg Bosna, molim te nemoj mi odgovarat, nauci, procitaj pa pisi gluposti i ko ti uopste daje pravo da inzosis takve gluposti ispred manijaka. Velezovci znam da boli, al' prestanite nas smarat s vasim glupostima.
A što nisi reagovao ovim papcima iz vrapcica kad mene i sve željovce kao i sam klub Željeznicar bratime sa ustašama iz Herceg-Bosne??' jeli decko?? :evil: :twisted: :twisted: što tad nisi ništa napisao njima :twisted: :twisted:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: almaron, WeekendOffender i 28 gostiju.