FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

rock87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la rock87 » 09 dec 2012, 20:05

Evo Partizan se odrice ove dvojice kako bi nama legli !
http://www.transfermarkt.co.uk/en/medo/ ... 47777.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/moham ... 75794.html" onclick="window.open(this.href);return false;

ciza
Kontakt:

Post Postao/la ciza » 09 dec 2012, 20:27

Amoxicillin je napisao/la:
ciza je napisao/la: a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenja
a ni ti nisi za foruma i normalne diskusije, dok ne naucis pravopis i gramatiku
ja mogu ispravit pravopis,al zeljo za 10 godina nece uci u grupu ,dok se zadovoljavate titulama na nasim livadama,a trece pretkolo nedosanjani san,nisam dijasporac ,i ne bi od maribora pravio barcelonu da su dobri ,jesu,a hajduk i zvezda u kakvim god da su problemima mislim da bi prosli maribora,pred utakmicu s dinamom se na ovoj temi mariboru davala nekakva ogromna sansa a dinamo ih s pola snage rijesio,i prije utakmice su bili uvjereni u prolaz i to su ostavarili.Celnici zelje su imali ista uvjerenja pa sta bi?Neogovorimo o porazu 1razlike ,nisu nijanse odlucivale,nego je bilo devastiranje
Zadnja izmjena: ciza, dana/u 09 dec 2012, 20:36, ukupno mijenjano 3 puta.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 09 dec 2012, 20:28

od ove dvojice samo bi nam Medo leg'o ukoliko ode Svraka

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 dec 2012, 20:29

rock87 je napisao/la:Evo Partizan se odrice ove dvojice kako bi nama legli !
http://www.transfermarkt.co.uk/en/medo/ ... 47777.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.co.uk/en/moham ... 75794.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve je to san moj ti,san.Nema Zeljo ni u pola kesa da "istrpi" ovaj dvojac. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 09 dec 2012, 20:38

ciza je napisao/la:
Amoxicillin je napisao/la:
ciza je napisao/la: a ni trener ni igraci ni trener niej dorastao evropi,jer da mu je cilj evropa doveo pi kakvo kvalitetno pijacanje za tog takmicenja
ja mogu ispravit pravopis,al zeljo za 10 godina nece uci u grupu ,dok se zadovoljavate titulama na nasim livadama,a trece pretkolo nedosanjani san,nisam dijasporac ,i ne bi od maribora pravio barcelonu da su dobri ,jesu,a hajduk i zvezda u kakvim god da su problemima mislim da bi prosli maribora

nidje veze, u kakvim god su oni problemima imaju bar ono osnovno. svoj stadion infrastrukturu onu neku osnovu a mi je nemamo, imaju bar 3-4 jace utakmicu u toku sezone i svi ce oni da napreduju a mi cemo da stagniramo, imaju koliko toliko normalne drzave iza sebe i normalne saveze...
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

Radmilo

Post Postao/la Radmilo » 09 dec 2012, 20:38

ja mogu ispravit pravopis,al zeljo za 10 godina nece uci u grupu ,dok se zadovoljavate titulama na nasim livadama,a trece pretkolo nedosanjani san,nisam dijasporac ,i ne bi od maribora pravio barcelonu da su dobri ,jesu,a hajduk i zvezda u kakvim god da su problemima mislim da bi prosli maribora,pred utakmicu s dinamom se na ovoj temi mariboru davala nekakva ogromna sansa a dinamo ih s pola snage rijesio,i prije utakmice su bili uvjereni u prolaz i to su ostavarili.Celnici zelje su imali ista uvjerenja pa sta bi?Neogovorimo o porazu 1razlike ,nisu nijanse odlucivale,nego je bilo devastiranje
Ma nebi ni Zvezda ni Hajduk ih izbacili jedva ih je Dinamo izbacio, da ih onakva Zvezda izbaci koja izgubi od Vojvodine na svom stadionu 3-0, onakva nažalost Zvezda koja je dužna 60 miliona eura koliko sam čuo.

Što reče Devil šta će nam otpatci ova dva igrača Partizan a oni ih ne mogu plaćati ne da mi sebi nabijamo veći trošak i tonemo u dubioze bolje ubaciti naše mlade i talentovane igrače.

zuka_TM
Kontakt:

Post Postao/la zuka_TM » 09 dec 2012, 21:13

Tesko ce on u Zelju dok je Amar tu.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 dec 2012, 21:17

evo za raju koja ima djecu :D

Povodom novogodišnjih praznika, Fudbalski klub Željezničar, u sklopu Holiday marketa, organizuje dodjelu paketića za najmlađe navijače najtrofejnijeg fudbalskog kluba u državi. Cijena novogodišnjeg paketića je 30KM.

Sadržaj paketića: Željina kapa, Željine puzzle, Željina hemijska olovka, Željina bojanka, bojice, Željina sveska, Željine bombone, mala igračka (unisex), velika igračka (muška/ženska), slatka/slana kesa prehrane.
Uplate se mogu vršiti u fan shopu na stadionu Grbavica kao i na Holiday marketu do 20.12.2012. Dodjela paketića će biti 29. 12. 2012. u 11:00 sati u velikom šatoru Holiday marketa.
Željeznicar za život cijeli !

arbitar
Kontakt:

Post Postao/la arbitar » 09 dec 2012, 21:43

likusa je napisao/la:evo za raju koja ima djecu :D

Povodom novogodišnjih praznika, Fudbalski klub Željezničar, u sklopu Holiday marketa, organizuje dodjelu paketića za najmlađe navijače najtrofejnijeg fudbalskog kluba u državi. Cijena novogodišnjeg paketića je 30KM.

Sadržaj paketića: Željina kapa, Željine puzzle, Željina hemijska olovka, Željina bojanka, bojice, Željina sveska, Željine bombone, mala igračka (unisex), velika igračka (muška/ženska), slatka/slana kesa prehrane.
Uplate se mogu vršiti u fan shopu na stadionu Grbavica kao i na Holiday marketu do 20.12.2012. Dodjela paketića će biti 29. 12. 2012. u 11:00 sati u velikom šatoru Holiday marketa.
šta će nam ba marketing kakve koristi ima od toga, samo se pare bacaju :lol:

svaka čast ovima koji rade na marketingu u posljednje vrijeme, ovako se gradi imidž kluba i pravi brend slika

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 dec 2012, 21:47

Devil je napisao/la:
Sto,koliko trose? :mrgreen:

champions1921

Post Postao/la champions1921 » 09 dec 2012, 21:49

ASD je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Cim je previse za Partizan onda ti je jasno.. Al ovaj Medo je beton igrac sto jest, jest..
BUDI ŽELJO !!!

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 dec 2012, 21:52

champions1921 je napisao/la: Cim je previse za Partizan onda ti je jasno.. Al ovaj Medo je beton igrac sto jest, jest..
Zelji treba iskorak u Evropi,definitvno ga nece napraviti sa igracima kojih se Partizan odrice.
Misljenja sam da ako treba dovoditi nekog iz Partizana da on treba imati najvise 20 godina.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 09 dec 2012, 22:24

Malo realnosti nije na odmet.
DRUG NEBI TI PUNCA

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 dec 2012, 22:28

ASD je napisao/la:
champions1921 je napisao/la: Cim je previse za Partizan onda ti je jasno.. Al ovaj Medo je beton igrac sto jest, jest..
Zelji treba iskorak u Evropi,definitvno ga nece napraviti sa igracima kojih se Partizan odrice.
Misljenja sam da ako treba dovoditi nekog iz Partizana da on treba imati najvise 20 godina.
Nama je iskorak u Evropi proc jedno pretkolo Lige Prvaka, realno. I ove godine nam ne gine pozicija nenosioca pa cemo opet igrat sa jacim protivnikom. Trenutno je to daleko, valja izborit plasman u LP, al u Evropu cemo siguno, a za taj nivo nam trebaju bolji igraci na vecini pozicija. Jos jedan stamen stoper, pouzdaniji desni bek i zadnji vezni, ubojitija krila i napadac. Sve u svemu, igraci koji su na evropskom nivou u ovom Zelji se mogu prebrojat na prste jedne ruke. Po meni su to trenutno Antolovic, Kvesic, Kerla, Svraka i Bekric kad su u top formi. Ako ne dovedemo nikog novog, a prodamo Svraku i Adila mi cemo morat propisat krv da bi stigli do titule, a u Evropi bi bili kanta za napucavanje, opet! Sve u svemu, ako se to desi, onda se nismo odmakli puno od prve evropske i sampionske sezone poslije povratka Osima mladjeg. Nadam se da ce se od para kojih ce bit dovest par ozbiljnih igraca koji mogu ako nista nadomjestit ove odlaske. Para nema da se kupuju igraci, al da se ponude dobri uslovi igracima koji nemaju klub poput ove dvojice, mislim da ce bit. Pitanje je samo jel razmisljamo dugorocno ili kratkorocno. Mozda se pred jednu evropsku avanturu treba posteno izvalit sto bi nam se moglo vratit parama od UEFE.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 dec 2012, 22:34

ASD je napisao/la:
Devil je napisao/la:
Medo ide iz Partizana jer trazi 300000 godisnje.
Zubya ima sada preko 100000.

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 09 dec 2012, 22:35

Ljudi moji manimo se mastanja. Amar zna sta i kako ali nema para i taman da ih ima pa ljudi moji mi nemamo ni gdje trenirat kako treba. Pa kakvi smo baksuzi doveli bi Mesija dok je klinac bio on bi se povrijedio na prvom treningu a mi bi ga prodali Barsi za "sto maraka" a on bi tamo posto ono sto jeste a mi bi Boga molili da ga neki seik kupi. Jednostavno dovesti igraca ili igrace koji bi nas MOZDA odveli u Evropu je rizik koji ne mozmeo podnijeti jer bi u suprotnom mogli biti nova Sloboda ili jos gore od toga. Samo nek se trofeji u vitrinama slazu a doci ce i ta prokleta Evropa.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 09 dec 2012, 22:40

Devil je napisao/la:
ASD je napisao/la:
Devil je napisao/la:
evra?
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 09 dec 2012, 22:44

Sigurno nije dinara onda bi to mogli placati :P.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 09 dec 2012, 22:46

BlueIsTheColor je napisao/la:
Devil je napisao/la:
ASD je napisao/la: Sto,koliko trose? :mrgreen:
evra?
Naravno,nije dinara. ;)

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 09 dec 2012, 22:47

Zubya ne vrijedi ni 100000 dinara.Za njega je Varupa u 40 godini zivota majstor fudbala.
Ali s obzirom da ne smije nazad u Libiju mozda i dodje ako ga pozove Amar. :D
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Hrasno15, Pact1921, Taree, zemuntrg i 21 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []