heroj u drugoj utakmici za redomVolimLiverpool je napisao/la:Samo 11 bodova od Citya![]()
Izlazak Diamea i ulazak Hendersona bili su ključni za pobjedu.Pa sad recite nešto kontra Jordana.
Znam,i meni je teško povjerovati u sve ovo ali eto.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
heroj u drugoj utakmici za redomVolimLiverpool je napisao/la:Samo 11 bodova od Citya![]()
Izlazak Diamea i ulazak Hendersona bili su ključni za pobjedu.Pa sad recite nešto kontra Jordana.
Znam,i meni je teško povjerovati u sve ovo ali eto.
Ako ovako nastavi izabrat ću ga na kraju mjeseca za igrača mjeseca.Henderson je napisao/la:Hvala na komplimentima.
Vrijeme ti je bilo.Henderson je napisao/la:Hvala na komplimentima.
Luis Suarez @luis16suarez
Great Liverpool!!!!! CONGRATULATIONS to all my teammates for this great win!!!!! YNWA Grande Liverpool!!!.
S 9 bodova iz ove 3 tekme bi komotno na titulu mogli pucat'Lennon je napisao/la:Do kraja godine i polusezone još Villa koju treba realno dobiti, pa zayebani Fulham, i gostovanje Stokeu. 9 bodova odavde i mislim da će četvrto mjesto biti itekako realno, uz naravno dobra pojačanja u januaru, očekujem da će vas Brendan iznenadit', pošto više ne vjerujem nikome po pitanju špekulacija; ko će doći, ko neće, a ko će možda doći.
To je to. Džaba nama tri boda ako ne upišemo 6 u sljedeće dvije tekme.BeyKopites je napisao/la:Treba napomenuti da ova teško izvojevana pobjeda ne bi imala veliki značaj ako bi bodove prokockali u sljedeća 2 kola kada nam na Anfield dolaze Villa i Fulham.
Šta je sa njim uopšte? Nisam ga 400 godina vidio na forumu.Otelo je napisao/la:Sto bi drug Fera rek'o:Na dobrom smo putu za opstanak
Povukao se iz nekog razloga,ne mogu se sjetiti zbog čega.Marsal je napisao/la:Šta je sa njim uopšte? Nisam ga 400 godina vidio na forumu.Otelo je napisao/la:Sto bi drug Fera rek'o:Na dobrom smo putu za opstanak
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.