Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

anfield
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la anfield » 09 dec 2012, 19:07

VolimLiverpool je napisao/la:Samo 11 bodova od Citya :mrgreen:

Izlazak Diamea i ulazak Hendersona bili su ključni za pobjedu.Pa sad recite nešto kontra Jordana.

Znam,i meni je teško povjerovati u sve ovo ali eto. :mrgreen:
heroj u drugoj utakmici za redom :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 dec 2012, 19:07

6. uzastopni meč ove dvije ekipe, a da je jedna od njih postigla 3 gola na meču.

Ja mislim da nikad u životu nisam gledao utakmicu sa više nabacivanja u 16-terac. Nadmašili su i Stoke City (mislim na West Ham). :mrgreen:

Nakon onog preokreta "Čekićara", mislio sam da će im zabiti još jedan (upravo zbog tog niza od 3 gola u zadnje vrijeme), ali desi se i to. Preokrenu Liverpool.

Pobjeda dobija na važnosti iz više razloga. 4. mjesto, na kojem je gradski rival Everton, Liverpoolu bježi samo 4 boda. Dobro, iskren da budem ne očekujem da će Liverpool moći ozbiljnije konkurisati za to mjesto jer Arsenal i Tottenham neće dovijeka ovako slabo igrati, ali potajno se nadam da bi uz dobar jaunarski rok Liverpool mogao iznenaditi sve i završiti tu. Ali ponavljam, ne očekujem to.

Dalje, Liverpool je pokazao da i bez Suareza mogu zabijati pa čak i pobjediti. Istini za volju, bilo je tu malo i sreće, ali pobjeda i 3 gola su tu, bez udjela Suareza.

Sve u svemu, odličan dan za Liverpool. Nakon koliko i koliko vremena uvezane dvije pobjede. Sada po hattrick. Aston Villa i Fulham kući. Treba im 6 bodova.

In Brendan we trust! 8-)
FK Pjetlovi

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 09 dec 2012, 19:11

Hvala na komplimentima.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

MarcusLFC
Kontakt:

Post Postao/la MarcusLFC » 09 dec 2012, 19:13

Henderson je napisao/la:Hvala na komplimentima.
Ako ovako nastavi izabrat ću ga na kraju mjeseca za igrača mjeseca. :D

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 09 dec 2012, 19:14

Henderson je napisao/la:Hvala na komplimentima.
Vrijeme ti je bilo. :P
Luis Suarez ‏@luis16suarez
Great Liverpool!!!!! CONGRATULATIONS to all my teammates for this great win!!!!! YNWA Grande Liverpool!!!.
8-)
FK Pjetlovi

peppo_owen
Kontakt:

Post Postao/la peppo_owen » 09 dec 2012, 19:14

Pobjedu je donio Brendan svojim fenomenalnim rotacijama i izmjenama.A to mogu samo veliki treneri :)

Sreca pa je Diame mora izac,jer tesko da bi do preokreta dosli,covjek nas je pojeo na sredini..Vidi se da ovoj ekipi treba pojacanja.Klupa nam je haos,nemas sta uvest u igru,sve otpad.
Nezz, previse dizete Sterlinga u nebo,misljenja sam da nikad nece postat vrhunski igrac jer mu fali muda i mozga.Po meni prije ce Suso postati vrhunski igrac nego Sterlng.
Uglavnom,presretan sam zbog pobjede,i da ih bi jos makar 2-3 uvezat do januara,i onda sa par pojacanja mozemo konkurisati za LP...
ko igra za raju i zanemaruje tatiku,zavrsice karijeru u nizerazrednom "Vratniku"

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 dec 2012, 19:19

4 boda od LP,a slijede dvije tekme na Anfieldu.Bilo bi lijepo dobit obe.Nakon tih tekmi sta Bog da.
Samo da ne bude kartona i ozljeda.Ovih prvih 11 moze konkurirati za LP barem do januara.Nakon cega ce vjerovatno uslijedit pad forme i gubitak prikljucka za LP,no sve se to moze izbjeci sa 1-2(evenutalno 3 )pojacanja kvalitetna.I ako nakon prvih 5-6 kola u drugom dijelu sezone bili tu gdje smo sad(na 4 boda,aBd i manje) od LP onda je sve moguce.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

hanniz
Kontakt:

Post Postao/la hanniz » 09 dec 2012, 19:30

Stvarno ne vjerujem, i mi imamo nekad sreće. :shock: Ne bih da komentarišem utakmicu, ono što je najbitinije su 3 boda. Čak su i navijači poludjeli, prvi put ove sezone. :D
Slijedeće dvije utakmice MORAMO pobjediti. Evo ko još od konkurenata igra u ta naredna dva kola:
Stoke City v Everton
Tottenham v Swansea
West Brom v West Ham
Reading v Arsenal

Wigan v Arsenal
Tottenham v Stoke City
West Brom v Norwich
West Ham v Everton

Jedino Arsenal sigurno može da uzme 6 boda. ;)
you'll never walk alone!

NIHAD ĐEDOVIĆ!

anfield
Kontakt:

Post Postao/la anfield » 09 dec 2012, 19:32

slika

Brendan i Lavic :D
LIVERPOOL YNWA

"Ako nisi u stanju da nas podržavaš kada gubimo, ne treba da nas podržavaš ni kada pobeđujemo" BIL ŠENKLI

"Kad mi je dosadno, ja otvorim novine i bacim pogled na dno tabele, da vidim gde se nalazi Everton" BOB PEJSLI

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 09 dec 2012, 19:38

teska pobjeda i sto je najbitnije izborena je bez naseg najboljeg igraca ;) sad te neke "lakse" utakmice idu pa valjda cemo zadrzat taj neki pobjednicki niz :)
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

kmecalica
Kontakt:

Post Postao/la kmecalica » 09 dec 2012, 20:06

Sanjo 2-3 :o :o 8-) :mrgreen:

Lennon
Kontakt:

Post Postao/la Lennon » 09 dec 2012, 20:06

Do kraja godine i polusezone još Villa koju treba realno dobiti, pa zayebani Fulham, i gostovanje Stokeu. 9 bodova odavde i mislim da će četvrto mjesto biti itekako realno, uz naravno dobra pojačanja u januaru, očekujem da će vas Brendan iznenadit', pošto više ne vjerujem nikome po pitanju špekulacija; ko će doći, ko neće, a ko će možda doći.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 09 dec 2012, 20:19

Presretan sam zbog pobjede! Više sretna nego spretna pobjeda, ali veoma značajna i teško zarađena.

Prvo poluvrijeme je bilo dosta frustrirajuće za mene, nakon ranog vodstva i fenomenalnog pogotka Johnsona, koji je i sam bio fenomenalan, te nakon 2-3 polušanse, Liverpool je stao i prepustio inicijativu WH-u.
Penal je bio čista sudijska procjena, koja je nažalost opet otišla u korist protivnika.Zatim Gerrard zabija autogol i već mi se tekma bila smučila! Shelvey je nešto pokušavao ali baš se vidjelo da nema osjećaja da bude ni ta "lažna devetka".

Drugo poluvrijeme sam počeo pratiti mehanički, bezvoljno, jer sam smatrao da nema šanse da izjednačimo, a kamo li da preokrenemo rezultat. Iz sna me prenuo pogotak Joe Colea (za kojeg sam zaboravio da uopće igra), probudila se nada. Bio sam presretan nakon gola Shelveya (autogola) i još više me oduševilo što je prednost rutinski sačuvana...

Treba napomenuti da ova teško izvojevana pobjeda ne bi imala veliki značaj ako bi bodove prokockali u sljedeća 2 kola kada nam na Anfield dolaze Villa i Fulham.

Još jednom čestitke na pobjedi i YNWA
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

fanatic
Kontakt:

Post Postao/la fanatic » 09 dec 2012, 20:20

Lennon je napisao/la:Do kraja godine i polusezone još Villa koju treba realno dobiti, pa zayebani Fulham, i gostovanje Stokeu. 9 bodova odavde i mislim da će četvrto mjesto biti itekako realno, uz naravno dobra pojačanja u januaru, očekujem da će vas Brendan iznenadit', pošto više ne vjerujem nikome po pitanju špekulacija; ko će doći, ko neće, a ko će možda doći.
S 9 bodova iz ove 3 tekme bi komotno na titulu mogli pucat' :D

Realno sa 6 bodova iz ove 3 tekme ja zadovoljan i 4. mjesto je nadohvat' ruke..svi redom prosipaju bodove, a mi bi s ovim nizom od 4 pobjede(2 vec ostvarili i jos aBd ove 2) presli vecinu ovih ekipa koje su ispred nas . I onda ide ovaj kljucni januarski rok, ako se ostvare 2 pobjede ne sumnjam da ce i ameri malo vise pogurat' nego sto su planirali jer igranje u LP donosi neopisivo puno vise kesa nego EL, a oni su ovdje prvenstveno radi kesa da se ne lazemo..

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 dec 2012, 20:23

Ne spominji mi titulu.Do samo radite kad je zadnje kolo i imamo +4 boda ispod drugoplasiranog al ni tad nije sigurno da je nasa.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

VahaCFC
Kontakt:

Post Postao/la VahaCFC » 09 dec 2012, 21:06

Danas odluci da vas pogledam u drugom dijelu i nisam se zezno.
Ono sto se jasno vidi je da vam je previse nedostajao Suarez.
U januaru sa 2-3 pojacanja(klasican napadac prije svega)bi mogli u top4.Brendan polako namece svoj sistem i ako dobro odradi transfer rok to bi bio pun pogodak.
Sterling da popravi zavrsnicu i nema zime za vas.
Keep the Blue Flag Flying High !

neurofunk
Kontakt:

Post Postao/la neurofunk » 09 dec 2012, 21:15

BeyKopites je napisao/la:Treba napomenuti da ova teško izvojevana pobjeda ne bi imala veliki značaj ako bi bodove prokockali u sljedeća 2 kola kada nam na Anfield dolaze Villa i Fulham.
To je to. Džaba nama tri boda ako ne upišemo 6 u sljedeće dvije tekme.
I don't believe in God, but I'm afraid of him.

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 dec 2012, 21:18

Sto bi drug Fera rek'o:Na dobrom smo putu za opstanak

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 09 dec 2012, 21:21

Otelo je napisao/la:Sto bi drug Fera rek'o:Na dobrom smo putu za opstanak
Šta je sa njim uopšte? Nisam ga 400 godina vidio na forumu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 09 dec 2012, 21:22

Marsal je napisao/la:
Otelo je napisao/la:Sto bi drug Fera rek'o:Na dobrom smo putu za opstanak
Šta je sa njim uopšte? Nisam ga 400 godina vidio na forumu.
Povukao se iz nekog razloga,ne mogu se sjetiti zbog čega.

Johnson i Cole fantastični danas.
Sterling puno lopti izgubio,potrebno krilo u januaru.
You'll never walk alone.

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.