zeljo1 je napisao/la:ok to znaci nova sloboda,nema nista zajednicko sa starom tradicijom dugom skoro 100 godina,novi klub....

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
zeljo1 je napisao/la:ok to znaci nova sloboda,nema nista zajednicko sa starom tradicijom dugom skoro 100 godina,novi klub....

zeljo1 je napisao/la:vi fukare,najbolje da ugasite i tu vasu navijacku skupinu jer je to mala skupina sabana,koja se ne bori za svoj klub......vi ste jedna mala sacica placenika......eto vam imena za navijace novog kluba.........PLACENICI 2013

sinak de mi samo reci jesi li ti iz Zivinica ?? i molim te budi iskren barem jednom u zivotuzeljo1 je napisao/la:..
ae moze bit' i da jesi dok si ovoliko 'pametan'zeljo1 je napisao/la: NE IZ SARAJEVA SAM....EVO JOS JEDAN KLIP .....MORATE SE NA NEKOG UGLEDATI...POZZZ " onclick="window.open(this.href);return false;
a Alipasino?, pa povratak iz Srebrenika i tdzeljo1 je napisao/la:HAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHHAH OD KAMENA SE SKLANJA A OD SAKA SE BJEZI..........KAO STO SU FUKARE U TUZLI " onclick="window.open(this.href);return false;Kuruz je napisao/la:Kontam da je bolje i plaćenik biti nego fatati maglu po Banja luci.
pa brate zbog onog transa 2000 godine i alipasinog oni su i poceli da se svete lafa docemo na kapiju i napravit pizdariju..oni da su pravi trebali bi da znaju da su oni ti koji su prvi pali jos 2000 godine a to sto se kurce po internetu to je njihova stvar..ja neznam nikad nisam vidjeo da su Fukare objavile te stvari negdje.. ja ovako to samo usput dodam kad se ova djeca naklate pocnu nesto prozivat spominjat Kapiju i td, a inace nebi ebes internetultrasstyle_tz je napisao/la:ne sjecaju se oni alipasinog, tad su mladi bili , cekaj sad dok pitaju nekog starijeg sta se desilo hehehehe
isto da ga pitas i koji je trans skinut sa ograde i kad, i ciji - ne bi ni to znao hehehe..jos i ovo za Kapiju, zna se dje smo mi bili tad i dje smo se skupili, al et nije to tema.

Znam ja sta se uzvikivalo i u Tuzli i u Zenici.. U Zenici sam bio i svjedok i od tada mi se gade.. Mrznja prema gradu Sarajevu i jeste ono sto vas je zblizilo i kao gradove, klubove te kao navijacke skupine.. Uzivajte.. Necu vam vise smetati..SaltCityAttack je napisao/la:vama kad neide od ruke onda ili vam Zenicani ili vam Tuzlaci psuju M......E.. sramota za vas sto sami to trpate nekima u usta...prvo mi imamo nasu Kapiju nevidim razloga da neko od nas to psuje ..ako vam je neko to tamo rekao sa one tamo tribine gdje su simpatizeri ja neznam, ali da je neko iz grupe gdje su Fukare nema sanse.. ali s obzirom da znam sta se pisalo 1997 godine u novinama kako smo mi pjevali 'HEJ SLOVENI" onda znam da je i to vasa propaganda sa kojom se sluzite.....mi smo te 1997 recimo pjevlai parolu "DRZAVA TUZLA" onako cisto onako provokacija, ali kako su to vasi mediji prenjeli mi smo jugosloveni koji pjevaju himnu jugoslavije.. fakat sramota cista propaganda ...ja to nikad cuo na tribini nisam niti me je neko mogao nagovorit da to pjevam pa cak i iz provokacije ... ali kazme vasa sramota cime se sluzite
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.